Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πόσο λέτε να πιάνουν τα παρακάτω (όλα μαζί)?

MB: Asus Sabertooth Z77

CPU: i5 3570k

RAM: vengeance 1866 8gb

VGA: 560ti

PSU: corsair 650ax

SSD: corsair force 120 gt

CASE: thermaltake armor 6000bws

PANEL: aerocool touch 2000

FANS (4): 3x noctua nf-p12 1x nf-f12

W/C

cpu: EK supreme HF

vga: EK supremacy universal nickel-acetal

radiators: alphacool nexxxos UT60 (240mm) / alphacool nexxxos UT60 (120mm)

pump: laing 655

reservoir: magicool 150

16 connectors 16/13 voltstorm

http://img593.imageshack.us/img593/3730/20130611203803.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

i7 920 (d0)

ud4p

Βαράτε, θα τ'αντέξω :P

( Οι γονείς χρειάζονται πισί, αλλά δε νομίζω ότι αξίζει τόσο ενεργοβόρο cpu. Άρα είτε πάει για δώσιμο, είτε κάθομαι στα αυγά μου :/)

Α, παίζουν και 3χ2gb χαλαρές ( νομίζω 11άρες) 1866

Δεν βρηκα που αλλου να κανω αυτη την αναρτηση και ειπα να την κανω εδω περα...ελπιζω να μην ειναι πολυ offtopic.

Πρωτη φορα σκοπευω να πουλησω κατι μεσω των αγγελιων του Insomnia....

Σκοπευω να πουλησω εναν επεξεργαστη με εγγυηση... Μαζι με τον επεξεργαστη ειχα αγορασει και κατι αλλο το οποιο και αυτο εχει εγγυηση...Και τα 2 ειναι γραμμενα στην αποδειξη..Αν τον πουλησω τι πρεπει να κανω με την αποδειξη?

Προφανως δεν μπορω να την δωσω σε αυτον που θελω να πουλησω τον επεξεργαστη γιατι τοτε αν γινει κατι με το αλλο εξαρτημα που διαθετω δεν θα ειμαι εγω καλυμμενος...

Δεν βρηκα που αλλου να κανω αυτη την αναρτηση και ειπα να την κανω εδω περα...ελπιζω να μην ειναι πολυ offtopic.

Πρωτη φορα σκοπευω να πουλησω κατι μεσω των αγγελιων του Insomnia....

Σκοπευω να πουλησω εναν επεξεργαστη με εγγυηση... Μαζι με τον επεξεργαστη ειχα αγορασει και κατι αλλο το οποιο και αυτο εχει εγγυηση...Και τα 2 ειναι γραμμενα στην αποδειξη..Αν τον πουλησω τι πρεπει να κανω με την αποδειξη?

Προφανως δεν μπορω να την δωσω σε αυτον που θελω να πουλησω τον επεξεργαστη γιατι τοτε αν γινει κατι με το αλλο εξαρτημα που διαθετω δεν θα ειμαι εγω καλυμμενος...

Για αυτό υπάρχουν και οι φωτοτυπίες :-D

i7 920 (d0)

ud4p

Βαράτε, θα τ'αντέξω :P

( Οι γονείς χρειάζονται πισί, αλλά δε νομίζω ότι αξίζει τόσο ενεργοβόρο cpu. Άρα είτε πάει για δώσιμο, είτε κάθομαι στα αυγά μου :/)

Α, παίζουν και 3χ2gb χαλαρές ( νομίζω 11άρες) 1866

Στα ~220 θα έλεγα για το πακέτο. Πάντως εφόσον δεν θα το στρεσσάρουν, σε idle δεν καίει το σύστημα. Απ'την άλλη ακόμα είναι θηριάκι και είναι κρίμα να μην εκμεταλλεύεται κάποιος τη δύναμή του. 

Παιδιά ένα κουτάκι Thermaltake Soprano FX? είναι αρκετά παλιό το ξέρω αλλά σε πολυ καλή κατάσταση εκτός από το πλεξιγκλας που του άνοιξα τρύπα για 12αρι ανεμιστήρα (μια χαρά είναι βέβαια η τρύπα απλά είναι χειροποίητη :P

MAX 20. Στο 15άρι λογικά.

Πάντα υπάρχει το ρίσκο στην αγορά μεταχειρισμένων, οπότε εσύ θα κρίνεις αν θέλεις να το πάρεις ή όχι.. Αν η κάρτα δεν έχει πρόβλημα πάντως, τα 100 είναι καλή τιμή.

παιδια απο εναν αγοραστη τι μπορω να παρω αν ανταλλαξω την asus 7870 direct cu + 128 ssd vertex 4

ειναι ολα με εγγυησεις ...η καρτα πανω απο 2,5 χρονια εχει ακομα και ο δισκος πανω απο 4,5 χρονια

τι καρτα μπορω να παρω καλυτερη με αυτα τα δυο που προσφερω

Στο άλλο νήμα λες ότι είναι υπεραρκετή η 7870 και ότι δε χρειάζεσαι κάτι καλύτερο που θα καταναλώνει περισσότερο.

What do we have here...

ναι το λεω αυτο αλλα λεω να παω σε nvidia γιατι κανω μονταζ και χρειαζομαι cuda cores...για αυτο εχω και 16 Gb ram στα 1866..το premiere το γονατιζει το συστημα που δουλευω 720 και 1080 καθαρα επεξεργασια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...