Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υποθέτοντας ότι δεν έχεις εγγυήσεις 40+75+45+50 για mobo+cpu+ram+vga νομίζω ότι μπορείς να τα πάρεις. Case και psu καλύτερα να τα κρατήσεις για τον επόμενο ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Εεε ναι, αν πάρεις το ~75% της αρχικής τους τιμής, μια χαρά είσαι imho. Αλλά μακάρι να τύχει να υπάρχει ενδιαφέρον, γιατί δεν το κάνουν και πολλοί, να καίνε 200ευρα για "pc ηχεία" και ας είναι τόσο καλά :)

ωραια ,εγω υπολογιζα γυρω στο 200ρι αλλα νταξει πιο λογικο μου φαινεται το 150!

Ολο το συστημα εκτος του δευτερου δισκου και οθονης ποσο λετε ;;; :unsure:

ευχαριστω για τις απαντησεις !!!

οποτε 140 η καρτα γραφικων , + 40 το κουτι + 30 η mobo +50 oi ram 100 ο 9550 κ 50 το τροφοδοτικο = 410 ... χμμμ οκ....

το αν θα βρεθει αγοραστης εν μεσω κρίσης αλλο θεμα :P [δεν ψηνομαι ιδιαιτερα να το πουλησω, απλα απο περιεργεια πιο πολυ καθ οτι το πισι το χα στησει περυσι το καλοκαιρι για να παιζω παιχνιδια αλλα πλεον τα χω βαρεθει :P ]

i know γενικα δε το χω πειραξει σχεδον καθολου , απ τα 2,83 στα 3 και με ελαχιστο ρευμα , απλα το μονο που δεν θελω να χασω ειναι το grand theft auto 5 αλλιως δεν παιζω πλεον κανενα παιχνιδι , οχι οτι παλια επαιζα και ελιωνα [πολυ :P ] απλα παλια πχ ανοιγα IV ή πιο μετα και μεχρι πριν κανα 2 μηνο που βαρεθηκα liberty city stories με ολα στο φουλ εκτος απο το draw distance που το χα στο 60 και κατι με το πληθος οχηματων που το χα στη μεση [γεμιζε ο τοπος ταξι αν εβαζα παραπανω :P ] αλλα δεν ξερω , πλεον δεν εχω διαθεση να παιξω τπτ [και μεεεχρι να βγει το gta 5 who knows]

Θέλω να πουλήσω α) μία οθόνη LG L1953S-SN 19’’ , ανάλυση:1280x1024

β) μία κάρτα γραφφικών Ati radeonHD 3870

είναι και τα δύο εκτός εγγύησης αλλά σε πολύ καλή κατάσταση έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα.

Πόσο το κόβετε να τα πουλάω;

Αχχχχ η παλια μου οθονη.κοιτα κανενα 40αρι την δινεις.μπορει και 50 γιατι με 100 πλεον περνεις καινουργια 22αρα.

Η 3870....κανενα 30αρι???εαν σκεφτείς οτι η 4850 κανει καμια 40αρα.

Τιμες για να φυγουνε μπαμ μπαμ ετσι.(μαλλον).

30άρι η κάρτα φεύγει.

Το 50άρικο είναι λίγο στα όρια για την 19αρα - αλλά δοκίμασέ το γιατί υπάρχουν άτομα που ψήνονται για τις "τετράγωνες" :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...