Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσο πουλιεται μια Gainward GTX 560 Ti Golden Sample??

edit: την αποδειξη την εχω (την ειχα παρει πριν κανενα χρονο απο e-shop) αλλα δε ξερω εαν θελει αλλο χαρτι για την εγγυηση 

Μια χαρά είσαι με την απόδειξη , αλλά αν έκανες την παραγγελία μέσω της σελίδας και είναι ονομαστική λογικά θα μπορούν να κάνουν έλεγχο-επανεκτύπωση αν ζητηθεί 

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

120 max. Αν σκεφτεις οτι με 150ευρω παιρνεις τη 650ti α boost που ειναι αρκετα πιο γρηγορη, τοσο πρεπει να πουληθει. \

• Like 1
Δημοσ.

ποσο πουλιεται μια Gainward GTX 560 Ti Golden Sample??

edit: την αποδειξη την εχω (την ειχα παρει πριν κανενα χρονο απο e-shop) αλλα δε ξερω εαν θελει αλλο χαρτι για την εγγυηση 

Στα 120.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο πουλίεται ενας 3570k στο κουτί του με την εργοστασιακή ψύκτρα με εγγυηση αγορασμένος απο ελληνικό κατάστημα 3/2013?

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι με την απόδειξη , αλλά αν έκανες την παραγγελία μέσω της σελίδας και είναι ονομαστική λογικά θα μπορούν να κάνουν έλεγχο-επανεκτύπωση αν ζητηθεί 

στην αποδειξη πανω δεν γραφει κατι για εγγυηση αυτο φοβαμαι μηπως ειναι χωρις εγγυηση και τι δωσω σε καποιον σαν εχει

Edit: Και κατι ακομα πως γινεται να την στειλω σε καποιον εαν θελει να την αγορασει και με τι τροπο θα πληρωθω εγω

Δημοσ.

στην αποδειξη πανω δεν γραφει κατι για εγγυηση αυτο φοβαμαι μηπως ειναι χωρις εγγυηση και τι δωσω σε καποιον σαν εχει

Edit: Και κατι ακομα πως γινεται να την στειλω σε καποιον εαν θελει να την αγορασει και με τι τροπο θα πληρωθω εγω

Κανονικά έχει 2 χρόνια , μερικές εταιρίες δίνουν 3 χρόνια (πχ asus, gigabyte) 

Τρόπος αποστολής : χέρι- χέρι , ΚΤΕΛ , ΕΛΤΑ , courier , 

Τρόποι πληρωμής : Κατάθεση σε τράπεζα , paypal , στις 2 τελευταίες επιλογές αποστολής  υπάρχει η δυνατότητα για αντικαταβολή , δηλαδή να παραλάβει το πακέτο πληρώνοντας και μετά από ένα Α χρονικό διάστημα σου έρχονται τα χρήματα σου .

Δημοσ.

Κανονικά έχει 2 χρόνια , μερικές εταιρίες δίνουν 3 χρόνια (πχ asus, gigabyte) 

Τρόπος αποστολής : χέρι- χέρι , ΚΤΕΛ , ΕΛΤΑ , courier , 

Τρόποι πληρωμής : Κατάθεση σε τράπεζα , paypal , στις 2 τελευταίες επιλογές αποστολής  υπάρχει η δυνατότητα για αντικαταβολή , δηλαδή να παραλάβει και να πληρώσει το πακέτο , μετά από ένα Α χρονικό διάστημα σου έρχονται τα χρήματα σου 

με την ΕΛΤΑ πως γινεται με αντικαταβολη (με δικα του τα εξοδα αποστολης) ;

σε ευχαριστω

Δημοσ.

gigabyte z68x-ud4-b3 Στο κουτί της με τα παρελκόμενα και απόδειξη από πλαίσιο?

Υπόλοιπο εγγύησης ενάμιση χρόνο ακόμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...