terry308 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 ποσο πουλιεται μια Gainward GTX 560 Ti Golden Sample?? edit: την αποδειξη την εχω (την ειχα παρει πριν κανενα χρονο απο e-shop) αλλα δε ξερω εαν θελει αλλο χαρτι για την εγγυηση Μια χαρά είσαι με την απόδειξη , αλλά αν έκανες την παραγγελία μέσω της σελίδας και είναι ονομαστική λογικά θα μπορούν να κάνουν έλεγχο-επανεκτύπωση αν ζητηθεί
Zapee995 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 120 max. Αν σκεφτεις οτι με 150ευρω παιρνεις τη 650ti α boost που ειναι αρκετα πιο γρηγορη, τοσο πρεπει να πουληθει. \ 1
GP7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 ποσο πουλιεται μια Gainward GTX 560 Ti Golden Sample?? edit: την αποδειξη την εχω (την ειχα παρει πριν κανενα χρονο απο e-shop) αλλα δε ξερω εαν θελει αλλο χαρτι για την εγγυηση Στα 120. 1
sportime Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ποσο πουλίεται ενας 3570k στο κουτί του με την εργοστασιακή ψύκτρα με εγγυηση αγορασμένος απο ελληνικό κατάστημα 3/2013?
caution Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 150, ίσως και λιιιιίγο παραπάνω αν είναι "ράτσας"
Sog96Ch Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μια χαρά είσαι με την απόδειξη , αλλά αν έκανες την παραγγελία μέσω της σελίδας και είναι ονομαστική λογικά θα μπορούν να κάνουν έλεγχο-επανεκτύπωση αν ζητηθεί στην αποδειξη πανω δεν γραφει κατι για εγγυηση αυτο φοβαμαι μηπως ειναι χωρις εγγυηση και τι δωσω σε καποιον σαν εχει Edit: Και κατι ακομα πως γινεται να την στειλω σε καποιον εαν θελει να την αγορασει και με τι τροπο θα πληρωθω εγω
terry308 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 στην αποδειξη πανω δεν γραφει κατι για εγγυηση αυτο φοβαμαι μηπως ειναι χωρις εγγυηση και τι δωσω σε καποιον σαν εχει Edit: Και κατι ακομα πως γινεται να την στειλω σε καποιον εαν θελει να την αγορασει και με τι τροπο θα πληρωθω εγω Κανονικά έχει 2 χρόνια , μερικές εταιρίες δίνουν 3 χρόνια (πχ asus, gigabyte) Τρόπος αποστολής : χέρι- χέρι , ΚΤΕΛ , ΕΛΤΑ , courier , Τρόποι πληρωμής : Κατάθεση σε τράπεζα , paypal , στις 2 τελευταίες επιλογές αποστολής υπάρχει η δυνατότητα για αντικαταβολή , δηλαδή να παραλάβει το πακέτο πληρώνοντας και μετά από ένα Α χρονικό διάστημα σου έρχονται τα χρήματα σου .
Sog96Ch Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Κανονικά έχει 2 χρόνια , μερικές εταιρίες δίνουν 3 χρόνια (πχ asus, gigabyte) Τρόπος αποστολής : χέρι- χέρι , ΚΤΕΛ , ΕΛΤΑ , courier , Τρόποι πληρωμής : Κατάθεση σε τράπεζα , paypal , στις 2 τελευταίες επιλογές αποστολής υπάρχει η δυνατότητα για αντικαταβολή , δηλαδή να παραλάβει και να πληρώσει το πακέτο , μετά από ένα Α χρονικό διάστημα σου έρχονται τα χρήματα σου με την ΕΛΤΑ πως γινεται με αντικαταβολη (με δικα του τα εξοδα αποστολης) ; σε ευχαριστω
terry308 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 με την ΕΛΤΑ πως γινεται με αντικαταβολη (με δικα του τα εξοδα αποστολης) ; σε ευχαριστω σε συνεννόηση με τον αγοραστή .. όπως φαίνεται η κάρτα σου έχει 3 χρόνια εγγύηση
nikpoth Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 gigabyte z68x-ud4-b3 Στο κουτί της με τα παρελκόμενα και απόδειξη από πλαίσιο? Υπόλοιπο εγγύησης ενάμιση χρόνο ακόμα.
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Έχω ρωτήσει κι εγώ πριν λίγο καιρό για την ίδια, γύρω στα 80€ υπολόγιζε. 1
caution Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ναι, κάπου εκεί. Βαρβάτη μητρική πάντως - την έχω βασανίσει αρκετά 1
maik42 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 http://www.asus.com/Graphics_Cards/ENGTX560_DCII_TOP2DI1GD5/ ποσο "πιανει" παλικαρια αυτη η καρτα; εχει υπολοιπο εγγυησης 1,5 χρονο ακομη. προκειται για την εκδοση TOP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις