Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω κάνει μια εκτίμηση αλλά θέλω και μια δεύτερη γνώμη για να αποφασίσω τι θα κάνω....

Coolermaster Cosmos (με ένα μικρό ελλάτωμα, έχει σπάσει ένα από τα δοντάκια που κρατάνε τα πλαινά καπάκια)

Hiper Type-r mk2 680w (άνευ εγγύησης)

MSI Eclipse sli (άνευ)

i7 920 (σε εγγύηση)

Prolimatech Megahalems

3x2gb Corsair Dominator 1600 c8d (lifetime)

Gainward Gtx 285 2gb (ανευ)

WD velociraptor 150gb (σε εγγύηση)

3xSeagate 500gb (σε εγγύηση)

Δημοσ.

Απλά από την στιγμή που βγει το LGA2011 θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να διώξεις cpu/mobo/ram οπότε αν το έχεις αποφασίσει, σπεύσε.

Δημοσ.

D0 στα 4,3 απροβλημάτιστα και μάλιστα έχει χρησιμοποιηθεί πολύ λίγο.

Απλά τα ζυγίζω τώρα, ε, θέλω να παίξω και με κάτι καινούριο... :lol:

Δημοσ.

Είναι πολύ καλά και ισορροπημένα ηχεία και μια 200άρα πρέπει να την παίρνουν, αλλά δεν τα ξέρει ο PC-κόσμος πολύ, οπότε αν δεν δεις κίνηση, θα πρέπει να αρχίσεις να πέφτεις. Και από ένα σημείο και κάτω είναι κρίμα :/

Δημοσ.

Παιδια, τωρα που εχουν ανεβει οι τιμες των σκληρων δισκων, εναν 500αρη western digital avds που κοστιζει τωρα 117 ευρω καινουργιος, ποσο λετε να τον πουλησω? εχει δουλεψει 1200 ωρες περιπου συμφωνα με το crystal disk info και εννοειται οτι δουλευει αψογα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303616

Δημοσ.

Εγώ, ασχέτως της εποχής, δεν έδινα πάνω από 25-30 για αυτό τον δίσκο. Απλά έχουν ανωμαλέψει οι τιμές latetly...

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι το ενδεχόμενο αναβάθμισης. Πόσο πιστεύετε μπορώ να πουλήσω το PC της υπογραφής μου; (χωρίς την Panasonic 42" εννοείται:P) Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...