rafail1994 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ο επεξεργαστής καινούριος έχει κάπου στα 35Ε οπότε ένα 20Ε καλά είναι η και 15Ε.Της μνήμες από ένα 8Ε η καθεμία αφού καινούριες έχουν κάπου στα 12Ε-16Ε.Ποια είναι η ψήκτρα; Από όσο ξέρω τα router που σου δίνουν οι εταιρίες δεν μπορείς να τα πουλήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PixyMike Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Από όσο ξέρω τα router που σου δίνουν οι εταιρίες δεν μπορείς να τα πουλήσεις Ισχύει 100%, σου δίνουν το router σαν συνοδευτικό εξοπλισμό με χρήση-δάνειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 εχω φυγει απο την HOL. δεν το χρησημοποιω πλεων. η ψυκτρα ειναι καπως ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Συγκεκριμένη η hol όπως και οι άλλες εταιρίες στα ζητά πίσω μετά,τώρα αν δεν σου είπαν να τους το δόσεις το ξέχασαν η θα σε ενοχλήσουν μετά από καιρό όπως έκαναν και σε έμενα Δώσε και την ψήκτρα ένα 8Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 λοιπον παλικαρια εχω κατι πραγματακια εδω και πολυ καιρο και θελω να τα δωσω. 1.ενας cpu AMD athlon 2.2 (ενα χρονο χρησης) 2.δυο μνημες kingstom ddr 2 στα 667, 1024 και 512 mgh αντιστοιχα. (ενα χρονο χρησης) 3.μια ψυκτρα μαμισια απο AMD Phenom 945 (ειχε δουλεψει καμια εβδομαδα) και 4.ενα router που εδινε η HOL πριν ενα μηνα, το netfaster wlan. το καθ' ενα χωρια ποσο πιανει; το amd athlon ειναι πολυ γενικο mad athlon ειναι και ο xp που ειχα πριν 6 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Έχω μια GTX 280 σε άριστη κατάσταση. Την έχω αγοράσει στις 16/7/2010 απο το Πλαίσιο αλλα δεν έχω κουτί και απόδειξη. Είναι reference έκδοση. Πόσο πιστεύετε ότι μπορώ να τη δώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Εχω πετυχει τετοιες καρτες ακομα και με 80 ευρω! Λογικο αν σκεφτεις οτι πλεον με 129 παιρνεις την 5850 Xtreme η οποια αποδιδει καλυτερα, καταναλωνει λιγοτερο, εχει DX11 και ειναι και φρεσκια με 2 χρονια εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Πρέπει οπωσδήποτε να ρωτήσουμε για pc hardware εδώ; Γιατί αυτή την εποχή θέλω να σπρώξω κάτι φωτογραφικές, κινητά και μερικά περιφερειακά και θέλω γνώμες για τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 @NickTG Πράγματι 80 με 90 ευρώ είναι η τιμή @mindtrapper Πες τι θέλεις να πουλήσεις επ' ακριβώς - και όλο και κάποιος θα μπορέσει να σε βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baremenos_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 χμμ ψαχνομαι να παρω μια 5850 και σκεφτομουνα ποσο θα ητανε μια λογικη τιμη για μεταχειρισμενη μιλαμε παντα για αυτες του πλαισιου με εγγυηση εννοειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Εγώ ακόμα και σήμερα για μια καλή reference με εγγύηση - θα έδινα 130 χωρίς να το μετανιώσω. Οι reference ήταν καλύτερες από την γνωστή της προσφοράς, και με την μεταχειρισμένη μπορείς να ξέρεις (στο περίπου) πως clockάρει κιόλας edit: Καλωσήρθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Έχω μια gainward 7950 gt: εκτός εγγύησης, χωρίς κουτί κ παρελκόμενα, λειτουργική Evga nforce 680i sli: εκτός εγγύησης, χωρίς κουτί, με παρελκόμενα, λειτουργική τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Η 7950 είναι χειρότερη από μια 8800gt οπότε θα εκπλαγώ αν πάρεις παραπάνω από 35ευρώ. Από την άλλη η 680i sli μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη σε κάποιον, λόγω των χαρακτηριστικών της, οπότε μπορεί να πάρεις και καλά (τηρουμένων των αναλογιών) χρήματα (60μεριά). Αν όχι, κατεβαίνεις... Πάντως περίμενε να ακούσεις και άλλες απόψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Γεια σαςςς ! Καποιοι ισως με θυμουντε που ανεφερα κατι παλαιοτερα σε ενα θεμα. δινω :cpu amd athlon 6000+ 3ghz =60 euro :4 giga ram =50 euro :μητρικη υπογραφης =50 euro :gts250 =100 euro ταδινω σε "φιλαρακι" ολα μαζι 250 ευρω. Πιστευω να ειναι καλη η τιμη και να με συμφερειεε ? σκοπευω να μεταναστευσω σε buldozer-gtx550ti... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Εσένα σε συμφέρει τον ''φιλαράκι'' σου δεν συμφέρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις