BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Logitech z906 5μηνων με απόδειξη στην αρχική του συσκευασία... Δεν μπόρεσα να δω τιμές στις αγγελίες. Τι τιμη λέτε...? μπορεις να μου πείς τι συνδεσιμότητες έχουν αυτά τα ηχεία?(πόσα hdmi /optical κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 πόσο αξίζει ένας επεξεργαστής I5 -750 2.66 LGA1156 Γύρω στα 80. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 μπορεις να μου πείς τι συνδεσιμότητες έχουν αυτά τα ηχεία?(πόσα hdmi /optical κτλ)μην βαριέσαι... http://www.logitech.com/en-us/product/speaker-system-Z906?crid=47 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 ευχαριστω, πράγματι πως μου διέφυγε να το ψάξω στο site της Logitech πάντως βλακεία που δεν έχουν hdmi έξοδο τα ηχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Καλησπερα,εχω εναν WD Raptor 3.5" 74 GB 10000 RPM (χωρις αποδειξη με εγγυηση απο WD εως 20/9/2013) και εναν εξωτερικο My Book USB 2.0 με τη συσκευασία του και τη θηκη σε αψογη κατασταση που "φοραει" Caviar Green 3.5" 500 GB (χωρις αποδειξη εκτος εγγυησης). Και οι δυο δισκοι εχουν 100% Υγεία/Επίδοση...Ποσο να τους δωσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Έχω κι εγώ έναν ράπτορα σαν τον δικό σου, το θέμα είναι ποιος τον παίρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Γύρω στα 80. παντως αυτο που χω απορια με τους 750 και γενικα το socket 1156 , ειναι οτι αν τους δωσεις μετα θα φυγει η μητρικη; (ή και το αντιθετο αν καποιος εχει χαλασμενη μητρικη , μετα ποσοι ειναι αυτοι που θελουν i5 επειδη εχουν i3; ) γενικα αναρωτιεμαι αν αυτη η πλατφορμα φευγει καλυτερα σαν πακετο cpu/mobo ή πιο ευκολα ξεχωριστα ειναι δυσκολη θα ελεγα περιπτωση για μεταχειρισμενη πλατφορμα ή τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα (και μεχρι 90 παντως θα μπορουσε να τα παρει , 100+ σχεδον απιθανο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Εντάξει, όταν είσαι πωλητής είναι απλά τα πράγματα, τα δίνεις πακέτο και αλλάζεις πλατφόρμα (όταν με το καλό αλλάξεις κι εσύ κι εγώ έτσι λογικά θα τα "σπρώξουμε" ) Τώρα αν είσαι αγοραστής και χρειάζεσαι μόνο ένα εκ των κομματιών, τότε συμφωνώ με τον τρόπο που το έθεσες και είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα. Σαν πωλητής πάντως το "πακέτο" είναι η εύκολη επιλογή.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, ποια είναι μια σωστή τιμή για την παρακάτω οθόνη χωρίς εγγύηση? http://www.lg.com/us/monitors/lg-W2753V-PF-lcd-monitor Επίσης ένα razer mamba το παλιό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Συγγνώμη που το ξαναβάζω (2η και τελευταία φορά)!!!!!!! Ξέρει κανείς πόσο περίπου μπορεί να πουληθεί το 10" tablet της carrefour? CT1002. 19 μηνών σε πολύ καλή κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 κινητο sony ericsson xperia mini pro, αγορασμένο στα 300 ευρω πριν εναμιση χρονο (Αρα εντος εγγυησης), αλλα με εμφανη σημαδια χρησης**, ποσο θα πουλιόταν? (ειναι σε αριστη κατασταση βεβαια, δηλαδη μπαταρια σουπερ, δεν εχει φαει τουμπες,αλλά: **εμφανη σημαδια χρησης = Δεν εχει καμία ζελατίνα στην οθόνη αυτον τον εναμιση χρονο. Στο πλαστικο καπάκι της μπαταρίας, εχει φυγει το πλαστικό και στις 4 γωνιες (δηλαδη δεν ειναι ματ η επιφανεια. Γυαλίζει), καθως και σε αλλα 2-3 σημεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 gregdel επειδή τα tablet είναι μια περίεργη κατηγορία ( τι θέλω να πω ) αν βλέπεις στο forum ανά μήνα περίπου βγαίνει και ένα τέτοιο μπορεί όχι 10'' αλλά 8'' -9.7'' - 7'' σε τιμές κοντά στα 100 € τώρα το εν λόγο μπορεί να είναι σε εγγύηση πρακτικά αλλά θεωρητικά 2 μήνες δεν είναι τίποτα οπότε νομίζω ότι 40-50€ είναι καλά έως και πολύ καλά για σένα ( τα χαρακτηριστικά του δεν τα έχω μπροστά μου να τα δω και να σου πω αλλά όπως και να έχει νομίζω ότι δεν είναι ανταγωνίσιμο ποια με τα καινούργια που έχουν π.χ. 1gb ddr3 ram και όχι μόνο αυτό !!) Αν κάνω λάθος ή έχω ξεχάσει να υπολογίσω κάτι ας με διορθώσει κάποιο μέλος απλά το υπολόγισα στο περίπου για να δώσω μια απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ένας φίλος μου ζήτησε να πουλήσω τον υπολογιστή του που αποτελείται από Απλό case Premier 550W Asus P5KPL-AM Intel Q8200 DDR2 4gb @400mhz GTX 460 1gb HDD hitachi 500gb πόσο περίπου να πιάνει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Η οθονούλα πόσο λέτε να πιάνει? LG W2753VC-PF 27'' Δεν έχει εγγύηση, αλλά είναι σε καλή κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ένας φίλος μου ζήτησε να πουλήσω τον υπολογιστή του που αποτελείται από Απλό case Premier 550W Asus P5KPL-AM Intel Q8200 DDR2 4gb @400mhz GTX 460 1gb HDD hitachi 500gb πόσο περίπου να πιάνει ; Ξεκίνα από 230 κι αν δε φύγει πέφτεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις