Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πείτε ρε παιδιά καμιά ιδέα>??

Αν μιλάμε για gtx460, μέχρι 70 θα 'λεγα. 

Δημοσ.

για πείτε ρε παιδιά καμιά ιδέα>??

αν ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση μεχρι 80-90 το πολυ ! καινουργια δεν υπαρχει πουθενα νομιζω πλεον ..

Δημοσ.

Μεταχειρισμένη ψάχνω αλλά θέλω να είναι ίδια, επίσης λογικά θα είναι εντός εγγύησης γιατί η gigabyte δίνει 3 χρόνια.

Βρήκα ένα παλικάρι και του είπα ένα 80€ αλλά τελικά θα την κρατήσει...

Δημοσ.

Φιλε 150€ τα αξιζει ανετα ο επεξεργαστης σου.

έτσι λες ε ? είδες τιμές γενικά ...η το έβγαλες έτσι στην τρέλα?  δεν έχω κάτι προσωπικό με το παιδί (και βέβαια άμα θέλω να του φτιάξω την διάθεση μπορεί να του πω ότι τον δίνει άνετα και 170€ δηλαδή 10€ κάτω από τον καινούργιο περίπου  ) 

http://www.skroutz.gr/s/317707/Intel-Core-i5-2400-Tray.html

Δημοσ.

Η λογική των "70" που είπα, είναι ότι στα 80 παίζουν οι 5850 που είναι δυνατότερες.. Βέβαια επειδή πας για sli, ίσως χρειαστεί να βάλεις το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη μιας και δεν υπάρχουν εναλλακτικές.

Μεταχειρισμένη ψάχνω αλλά θέλω να είναι ίδια, επίσης λογικά θα είναι εντός εγγύησης γιατί η gigabyte δίνει 3 χρόνια.

Βρήκα ένα παλικάρι και του είπα ένα 80€ αλλά τελικά θα την κρατήσει...

Δημοσ.

Η λογική των "70" που είπα, είναι ότι στα 80 παίζουν οι 5850 που είναι δυνατότερες.. Βέβαια επειδή πας για sli, ίσως χρειαστεί να βάλεις το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη μιας και δεν υπάρχουν εναλλακτικές.

Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ στα 70-80€ την υπολόγιζα ανάλογα με την υπολειπόμενη εγγύηση, άμα δεν βρω θα την κρατήσω όσο αντέξει και θα πάρω καινούργια αργότερα..

• Like 1
Δημοσ.

έτσι λες ε ? είδες τιμές γενικά ...η το έβγαλες έτσι στην τρέλα?  δεν έχω κάτι προσωπικό με το παιδί (και βέβαια άμα θέλω να του φτιάξω την διάθεση μπορεί να του πω ότι τον δίνει άνετα και 170€ δηλαδή 10€ κάτω από τον καινούργιο περίπου  ) 

Τι σχεση εχει το cpu του link με τον i2500k? O αντιστοιχος του σημερα ειναι αυτος και δεν απεχουν πολυ σε επιδοσεις.

Τα περι τρελας ...και κορδελας τα αφηνω στην κριση των αναγνωστων.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι να ναι. 

Τα 150 ο cpu τα αξίζει άνετα. 

Δημοσ.

ναι έ ...δεν έχει καμία σχέση ?

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

είναι ποιο κάτω λίγο από τον 2500κ αλλά όχι ότι είναι νύχτα μέρα που πας να το βγάλεις άσε που

και ο 3570κ είναι κανένα 1000 ποιο πάνω ( δεν το λες ότι είναι το ίδιο ).

(ιστορικό είδε κάποιος το ότι είναι από το 2011 και έχει πέσει και κάτω από 199€ Ελλάδα για εξωτερικό δεν λέω δεν λέει κάτι ,

μπήκε και το άλλο παιδί που το έχει στο σύστημα του να μας πει ότι αξίζει το ποσό, φίλε μου για διαφορά που είναι λιγότερη από 20% καινούργιο με μεταχ. πρέπει να το έχει πάρει χθες  όχι να έχει γράψει και χιλιόμετρα.

κάτι τέτοια λέμε εδώ και μετά βλέπεις αγγελία ακριβότερες από καινούργια.

Δημοσ.

ναι έ ...δεν έχει καμία σχέση ?

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

είναι ποιο κάτω λίγο από τον 2500κ αλλά όχι ότι είναι νύχτα μέρα που πας να το βγάλεις άσε που

και ο 3570κ είναι κανένα 1000 ποιο πάνω ( δεν το λες ότι είναι το ίδιο ).

(ιστορικό είδε κάποιος το ότι είναι από το 2011 και έχει πέσει και κάτω από 199€ Ελλάδα για εξωτερικό δεν λέω δεν λέει κάτι ,

μπήκε και το άλλο παιδί που το έχει στο σύστημα του να μας πει ότι αξίζει το ποσό, φίλε μου για διαφορά που είναι λιγότερη από 20% καινούργιο με μεταχ. πρέπει να το έχει πάρει χθες  όχι να έχει γράψει και χιλιόμετρα.

κάτι τέτοια λέμε εδώ και μετά βλέπεις αγγελία ακριβότερες από καινούργια.

και χθες να το παρεις αυτοματα η αξια πεφτει ενα 30-40 % ! νομος της αγορας .. εκανες το λαθος ? το πληρωνεις ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικο παραδειγμα .. προσφατα αγορασα κατι (δε θελω να λεω τι και πως) 130 ευρα ! με το που το εβαλα πανω καταλαβα την μαλακια που εκανα κ ποσο αχρηστο ηταν ! το εβαλα αμεσως αγγελια μπας κ το σωσω , με εγγυηση , ολα τα παρελκομενα , και αποδηξη αγορας 10 ημερων !!!! σαν να το πηρα ο αλλος απ το μαγαζι θα ηταν !  το εβαλα 100 τιποτα μετα 90 παλι τιποτα !

και για να μη μου μεινει το σκοτωσα στα 70 ! ποσα εχασα ??? σχεδον τα μισα ! εκανα λαθος αγορα ..? το πληρωσα ..

Επεξ/σία από tipestwra
Δημοσ.

εγώ δεν είπα ότι έχεις άδικο και σωστά έκανες κιόλας ( αν σκεφτείς ότι μετά από κάποιο διάστημα μπορεί να μην μπορούσες να το δώσεις ούτε 50€ )

Απλά λέμε εδώ καλά είναι τόσο και μετά από κάποιες μέρες να σου προσφορά κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά

να σου δώσω παράδειγμα και εγώ δικό μου ήθελα να πάρω έναν ssd από τις αγγελίες εδώ με εγγύηση κάνα χρόνο και μου έλεγαν τα τσακάλια 30gb 30€ - 60gb 55-60€ για sata 2, έσκασε η προσφορά από amazon 128gb 58€ και θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που δεν μου είπε κανένας τότε 45€ είναι οκ για το 60gb και να είχα πάρει εκείνον και μεραχ και να ,μην είχα και ta 2 χρόνια επιπλέον εγγύηση ούτε sata3.) και όλα αυτά για 10€ διαφορά 

• Like 1
Δημοσ.

Έναν επεξεργαστή Intel Core 2 Duo , socket 775 , E4600 στα 20€ καλά δεν είναι ;;;;;

Και ένα τροφοδοτικό Coolermaster 600 watt 35€ ;;;;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...