Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε ευχαριστω φιλε ! να την κανω την αλλαγη λες? αξιζει ?

θα τον βαλω εδω αγγελια 40 θα σε ακουσω ..

Ότι αξίζει σαν αναβάθμιση να πας απ τον G860 στον i5 3470 αυτό εννοείται, αλλά ποια θα είναι η χρήση του δεν μας λες. Μπορεί να σε καλύπτει ακόμα και αυτός ο επεξεργαστής του 60ευρου ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για σας παιδιά εχω ένα acer aspire 5538  που έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών το καλώδιο που φορτίζει η μπαταριά  και το πληκτρολόγιο μου το ζητάνε για  αγορά πόσο λέτε να το δώσω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906736

50

και πολλα ειναι

isnomnia καλησπερα !  λοιπον .. το 2006 εστησα ενα pc απ το πλαισο turbo-x 

(τωρα που κοιταω τις τιμες ζαλιζομαι και σκεφτομαι ποσο κοροιδο ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ημουν ) 

εκανα λοιπον αναβαθμιση κρατησα μονο το κουτι που ηταν πανακριβο και το τροφοδοτικο και τα υπολοιπα μου εμειναν !

η βοηθεια που θελω ειναι η εξης  .. να τα βαλω αγγελια  και ποσο ? η δεν αξιζει να μπω καν στον κοπο  ??

προκειται  για τα

cpu intel p4 s775 / 64bit 650 (3,4ghz) 8  (300e)

μητρικη  asus  P5AD2-E deluxe (190 e)

ram 512 ddr2 dimm pc2 4200 - 533  - (60e)

dvdrw double layer nec black nd 3540 (45e)

dvdrw douvble layser asus 1608 p black (62e)

asus καρτα γραφικων (την βλεπω απο παντου αλλα δε μπορω να βρω το μοντελο  την ειχα πληρωσει 160e)

+ karta tv

τις τιμες τις αναφερω απλα για το κοροιδο που ειπα στην αρχη  !

καθε γνωμη δεκτη .. κουβεντα να γινεται ...

ευχαριστω ..

Μια τέτοια ραμ αλλά σε 512mb ή 1gb και όχι στα 256...

Θέλω επίσης λεπτομεριες για αυτη τη καρτα για όσους γνωρίζουν για να το ψάξω στο ebay

post-222705-0-63547900-1359474955_thumb.jpg

50

και πολλα ειναι

110Ε και θα φτιάξει ένα σταθερό που εχω θα βάλει ένα σκληρό γιατί δεν εχω θα κάνει μπακ απ τα αρχεία από το σκληρό του λαπτοπ

μήπως είναι τρελός αυτός ο τεχνικός?? 

isnomnia καλησπερα !  λοιπον .. το 2006 εστησα ενα pc απ το πλαισο turbo-x 

(τωρα που κοιταω τις τιμες ζαλιζομαι και σκεφτομαι ποσο κοροιδο ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ημουν ) 

εκανα λοιπον αναβαθμιση κρατησα μονο το κουτι που ηταν πανακριβο και το τροφοδοτικο και τα υπολοιπα μου εμειναν !

η βοηθεια που θελω ειναι η εξης  .. να τα βαλω αγγελια  και ποσο ? η δεν αξιζει να μπω καν στον κοπο  ??

προκειται  για τα

cpu intel p4 s775 / 64bit 650 (3,4ghz) 8  (300e)   15€

μητρικη  asus  P5AD2-E deluxe (190 e)                15€

ram 512 ddr2 dimm pc2 4200 - 533  - (60e)     μια μόνο έχεις? 5€   πακέτο όλα 25€ είναι καλύτερα μπορεί να πάρεις και 30€

dvdrw double layer nec black nd 3540 (45e)

dvdrw douvble layser asus 1608 p black (62e)  και τα 2 μαζί 15€ -20€ χωριστά 

asus καρτα γραφικων (την βλεπω απο παντου αλλα δε μπορω να βρω το μοντελο  την ειχα πληρωσει 160e)  τι να σου πω χωρίς μοντέλο ...

+ karta tv

τις τιμες τις αναφερω απλα για το κοροιδο που ειπα στην αρχη  !

καθε γνωμη δεκτη .. κουβεντα να γινεται ...

ευχαριστω ..

Φίλε μου από το 2006 έχουν αλλάξει πολλά πράγματα οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτά ποια είναι πολύ πίσω , τις τιμές της έβαλα κατά την κρίση μου από αγγελίες εδώ μέσα, αν νομίζει κάποιος ότι αδικώ το παιδί κάπου ας με διορθώσει.

Υ.Γ. Κράτησε τα καλύτερα για να πάρεις 50-55€ και να δώσεις ένα pc το οποίο μπορεί να κάνει τα περισσότερα πλην περιπτώσεων game και κάποιον απαιτητικών εφαρμογών ... :whistle:  δεν αξίζει για μένα .

Φίλε μου από το 2006 έχουν αλλάξει πολλά πράγματα οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτά ποια είναι πολύ πίσω , τις τιμές της έβαλα κατά την κρίση μου από αγγελίες εδώ μέσα, αν νομίζει κάποιος ότι αδικώ το παιδί κάπου ας με διορθώσει.

Υ.Γ. Κράτησε τα καλύτερα για να πάρεις 50-55€ και να δώσεις ένα pc το οποίο μπορεί να κάνει τα περισσότερα πλην περιπτώσεων game και κάποιον απαιτητικών εφαρμογών ... :whistle:  δεν αξίζει για μένα .

καταρχην ευχαριστω για την απαντηση B)

ξερω πολυ καλα ποσο εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε γι αυτο κ ρωτησα μηπως δεν αξιζει να μπω στον κοπο να τα βαλω αγγελια !

σωστες ειναι οι τιμες που ανεφερες και κατα την αποψη μου ! τωρα για να τα κρατησω (απ την στιγμη που θελουν κουτι κ τροφοδοτικο ) δε το βλεπω ! εχω  2 pc κ μολις εστησα ενα πολυ καλο !

θα τα βαλω λοιπον ολα 50 e  κ οποιος θελει τα στηνει σε ενα φτηνο κουτι κ εχει μια χαρα pc ..  για το 2006 :-D

Ένα MacBook 13" (το άσπρο) του 2009 (αγορά μέσα στο 2010) πόσο μπορεί να αξίζει αν είναι άριστο; Και πόσο πέφτει η αξία του αν έχει πρόβλημα (δε δουλεύει το πληκτρολόγιο και το trackpad) - από νερό;

Η δικιά μου εκτίμηση είναι 280-320 ευρώ στην πρώτη περίπτωση, ενώ 150-200 στη δεύτερη. Κοντά είμαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια σορυ αν καποιος παιζει να εχει ξαναρωτησει για αυτα..αλλα δν μπορω να κατσω να ψαξω ολα τα posts...

Πειτε μ τιμες να πουλησω τα παρακατω:

Επεξεργαστης Intel Core 2 Duo http://ark.intel.com/products/36463/Intel-Core2-Duo-Processor-E7300-3M-Cache-2_66-GHz-1066-MHz-FSB

Γραφικων nvidia geforce http://johannesburg.southafricanlisted.com/computer-parts/graphics-card-nvidia-geforce-9500-gt-512mb-128bit-pcie_75892.html

Επεξ/σία από takisanar

Ποσο κοστολογουνται τα παρακατω:

SoundBlaster Audigy 2 ZS Plat. Pro με ολα τα παρελκομενα,λειτουργικη

Dell ultrasharp 1707FP λειτουργικη,κανενα καμμενο πιξελ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...