Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Βαλτον 60-70 και σε οποιον αρεσει. και στους Velociraptor να λεμε παιρνεις Ssd με κατι ψιλα παραπανω. Άμα πάιρνεις τι να πούμε δλδ? Μη ξεχνας την μεγαλυτερη εγγυηση που εχουν απο τους απλους δισκους που παιζει μεγαλο ρολο και την αξιοπιστια. Δεν μπορείς να μιλάς για μεταχειρισμένο δίσκο και να αναφέρεις την εγγύηση ως παράδειγμα απέναντι σε έναν καινούριο? Καλησπέρα, πόσο λέτε να πουλήσω τα παρακάτω? Επεξεργαστής: Intel® Core™2 Quad Processor Q9400 (6M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB) Ψύκτρα: CoolerMaster Cooler GeminII Μητρική: Asus P5Q Μνήμες: Transcend 4GB DDR2 - 800MHz Κάρτα γραφικών: SAPPHIRE HD 4850 512MB Τροφοδοτικό: Corsair tx 650W Αγοράστηκαν 12/2008 και είναι άριστα. Δεν έχουν υποστεί ποτέ overclock. Το τροφοδοτικό έχει άλλο ένα χρόνο εγγύηση και οι μνήμες εφ'όρου ζωής αν θυμάμαι καλά 270 ευρώ φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Οι Velociraptor εχουν 5 χρονια εγγυηση σε σχεση με τα 3 και τωρα τελευταια τον 1 χρονο που δινουν ολοι,αν μια στο εκατομμυριο σου παθει κατι η WD τουλαχιστον σε 2 3 περιστατικα που εχω ακουσει τοσα χρονια σου κανουν αντικατασταση με το τελευταιο μοντελο και σε μεγαλυτερη χωρητικοτητα αν δεν υπαρχει το δικο σου.<br /><br />Πριν κατι σελιδες επεσε και η κουβεντα για τους IDE σκληρους και τις εξωφρενικες τιμες που ζητανε αλλα οταν ειπαν δωσε τον 20€ δεν ειδα κανεναν να λεει 20€ και βλεπεις που θα πεσει.<br /><br />SSD εχω σαν κυριο αλλα τα σημαντικα αρχεια μου ειναι στους Velociraptor σε Raid ακομα και τωρα που εχουν "ωριμασει" οι SSD η αξιοπιστια τους δεν συγκρινεται με Enterprise δισκους.<br /><br />Ας πεσουν και αλλο οι 256αρηδες ssd και τα ξαναλεμε μεχρι τοτε οταν ενας 500αρης Caviar Black για "παλιο συστημα" κανει 80+ δεν βλεπω τον λογο να σκοτωσω εγω ή οποιοσδηποτε αλλος τους Velociraptor του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μα δεν είπε κανείς να τους πουλήσεις αφού σου κάνουν την δουλειά. Αυτό που είπα είναι ότι τόσο θα πάρεις αν τους πουλήσεις γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα κανένας να τους αγοράσει. Το αν σε συμφέρει ή όχι να πουλήσεις είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μωρε δεν μιλαω για εμενα οσο εχω usb3 ελευθερες για τους εξωτερικους και αρκετες sata3 θυρες για SSD και τα raid μου δεν με απασχολει ιδιαιτερα να σπρωξω τους σκληρους μου αλλα το 40€ και βλεπεις ποσο ακομα θα πεσει χτυπαει ασχημα στο ματι(Μιας και υπαρχει η περιπτωση να τον πουλησει και 35€ ας πουμε).<br /><br />Αν μπεις στην διαδικασια να πουλησεις οποιονδηποτε σκληρο για λιγοτερο απο 50€ πιο πολυ ταλαιπωρια ειναι παρα οτιδηποτε αλλο(εκτος αν ειναι σε γνωστο εκει αλλαζει το πραγμα).<br /><br />Στην τελικη αμα ο φιλος μας θελει να πουλησει το Velociraptor για να παρει εναν ssd γνωμη μου ειναι να τον κρατησει και να βαλει τα προγραμματα του στον WD και τα παιχνιδια στον SSD.<br /><br />Καποιος ομως που θα προτιμησει την αξιοπιστια των δεδομενων του και τις λιγο πιο τσιμπημενες ταχυτητες απο εναν απλο μηχανικο θα δωσει το κατι παραπανω ειδικα σε pc με sataII που ο SSD τρωει μπουκαλι.<br /><br /> ΕΧΕΙ καταντησει αηδια το καθαρισμα της Cache καθε λιγο και λιγακι γαμω τα <br> μου μεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourou13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Επεξεργαστής: Intel® Core™2 Quad Processor Q9400 (6M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB) Ψύκτρα: CoolerMaster Cooler GeminII Μητρική: Asus P5Q Μνήμες: Transcend 4GB DDR2 - 800MHz Κάρτα γραφικών: SAPPHIRE HD 4850 512MB Τροφοδοτικό: Corsair tx 650W 270 ευρώ φίλε μου. Ευχαριστω πολυ! Αν δεν γινεται να φυγει ολο μαζι, ποσο να τα εδινα κομματι-κομματι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Στο τέλος της σελίδας, ρώτησα αν ξέρει κάποιος. http://www.insomnia.gr/topic/405071-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/page-168 Κάποιος με κάποια απάντηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenkamikazi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα..για πειτε μια γνωμη ποσο πιανουν.. gpu nvidia 8800 gts 512 msi http://www.newegg.co...N82E16814127325i της εχω βαλει μια ψυχτρα( εχω το κουτι της). http://www.scythe-us...000_detail.html cpu amd athlon 64x2 5600+ 2.9Ghzμε ψυχτρα skyhte ninja (εχω το κουτι της ) ram ddr2 800 mhz kingston.2x2giga mobo msi ms 7367http://www.msi.com/p...K9AGM3-FIH.html ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Οι Velociraptor εχουν 5 χρονια εγγυηση σε σχεση με τα 3 και τωρα τελευταια τον 1 χρονο που δινουν ολοι,αν μια στο εκατομμυριο σου παθει κατι η WD τουλαχιστον σε 2 3 περιστατικα που εχω ακουσει τοσα χρονια σου κανουν αντικατασταση με το τελευταιο μοντελο και σε μεγαλυτερη χωρητικοτητα αν δεν υπαρχει το δικο σου.<br /><br />Πριν κατι σελιδες επεσε και η κουβεντα για τους IDE σκληρους και τις εξωφρενικες τιμες που ζητανε αλλα οταν ειπαν δωσε τον 20€ δεν ειδα κανεναν να λεει 20€ και βλεπεις που θα πεσει.<br /><br />SSD εχω σαν κυριο αλλα τα σημαντικα αρχεια μου ειναι στους Velociraptor σε Raid ακομα και τωρα που εχουν "ωριμασει" οι SSD η αξιοπιστια τους δεν συγκρινεται με Enterprise δισκους.<br /><br />Ας πεσουν και αλλο οι 256αρηδες ssd και τα ξαναλεμε μεχρι τοτε οταν ενας 500αρης Caviar Black για "παλιο συστημα" κανει 80+ δεν βλεπω τον λογο να σκοτωσω εγω ή οποιοσδηποτε αλλος τους Velociraptor του. έχουν περάσει από τα PC μου 3 Raptor/Velociraptor, όλοι έβγαλαν κάποιο πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 έχουν περάσει από τα PC μου 3 Raptor/Velociraptor, όλοι έβγαλαν κάποιο πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 παιδιά καλησπέρα έχω Site: http://www.skroutz.gr/s/43077/Viewsonic-VA2016w-20.html"> αυτή την οθόνη σε αρίστη κατάσταση μονό που δεν έχω το κουτή της και η εγγύηση της έχει λήξη. θα πάει ένα 55;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gdav Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα σε όλους θέλω να πάρω ένα iBook g4 1,20gh 15 220€ σε μέτρια κατάσταση χορις τα cd tou τι λέτε αξίζει ?? το θέλω για Ίντερνετ κ office απλά πράγματα ,. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 παιδιά καλησπέρα έχω Site: http://www.skroutz.gr/s/43077/Viewsonic-VA2016w-20.html"> αυτή την οθόνη σε αρίστη κατάσταση μονό που δεν έχω το κουτή της και η εγγύηση της έχει λήξη. θα πάει ένα 55;; Καλυτερα 45 και βλεπετε αν υπαρχει κινηση. καλησπέρα σε όλους θέλω να πάρω ένα iBook g4 1,20gh 15 220€ σε μέτρια κατάσταση χορις τα cd tou τι λέτε αξίζει ?? το θέλω για Ίντερνετ κ office απλά πράγματα ,. Sent from my iPhone using Insomnia Πολυ παλιο μηχανημα,δεν λετε και ποση μνημη εχει.Καλυτερα να δωσετε κατι παραπανω και να παρετε κατι αλλο.Αλλα αυτο ειναι προσωπικη γνωμη. καλησπερα..για πειτε μια γνωμη ποσο πιανουν.. gpu nvidia 8800 gts 512 msi http://www.newegg.co...N82E16814127325i της εχω βαλει μια ψυχτρα( εχω το κουτι της). http://www.scythe-us...000_detail.html 25 ευρω cpu amd athlon 64x2 5600+ 2.9Ghzμε ψυχτρα skyhte ninja (εχω το κουτι της ) 25 ευρω ram ddr2 800 mhz kingston.2x2giga 40 ευρω mobo msi ms 7367http://www.msi.com/p...K9AGM3-FIH.html 15 ευρω ευχαριστω εκ των προτερων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά όποιος μπορεί μια γνώμη για: Κάρτα ήχου Creative Soundblaster 5.1 μοντελο SB0410 Usb Hub (4 θέσεις) σε firewire μάρκας RoHS Κάρτα τηλεόρασης αναλογική firewire με το τηλεκοντρόλ της 2 κάρτες δικτύου (Netgear, D-link) Ανεμιστηράκι Zalman 92mm PSU Safe Power 450w Πόσο θα μπορούσαν να δωθούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα σε όλους θέλω να πάρω ένα iBook g4 1,20gh 15 220€ σε μέτρια κατάσταση χορις τα cd tou τι λέτε αξίζει ?? το θέλω για Ίντερνετ κ office απλά πράγματα ,. Sent from my iPhone using Insomnia Θα προτιμουσα ταμπλετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Θα προτιμουσα ταμπλετ. Αν σας βολευει ,ειναι μια καλυτερη σαφως λυση. Παιδιά όποιος μπορεί μια γνώμη για: Κάρτα ήχου Creative Soundblaster 5.1 μοντελο SB0410 Usb Hub (4 θέσεις) σε firewire μάρκας RoHS Κάρτα τηλεόρασης αναλογική firewire με το τηλεκοντρόλ της 2 κάρτες δικτύου (Netgear, D-link) Ανεμιστηράκι Zalman 92mm PSU Safe Power 450w (Εδω θα σας συμβουλευα αν θελετε στο μελλον να πουλησετε ενα τροφοδοτικο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να αγοραζετε καποια γνωστη μαρκα,γιατι αυτη ουτε στην Κινα δεν την ξερουν. ) Πόσο θα μπορούσαν να δωθούν; Ειναι δυσκολο καποιος να ενδιαφερθει για αυτο το υλικο.Ειναι πολυ παλιο και στις μερες μας ξεπερασμενο.(Εκτος απο τις καρτες δικτυου, που ομως λογικα θα φυγουν πολυ φτηνα γιατι ακομη και οι φτηνες μητρικες εχουν πλεον αξιοπρεπεις on board καρτες δικτυου.)Οποτε ειναι και πολυ δυσκολο να σας κανουμε εκτιμηση.Κατα την γνωμη μου,βαλτε τα στην πιο φτηνη τιμη που εσεις νομιζετε οτι δεν σας αδικει και κρινοντας απο την ζητηση η το ενδιαφερον που θα υπαρξει,προσαρμοζετε τις τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις