Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HP Pavilion DV6 1190ev με σπασμενη οθονη και χαλασμενο keyboard ποσα παει για πωληση? Μαζι με τον φορτιστη.

Λογο της καταστασης του.... ενα κατόσταρικο και πολύ είναι μιας και μονο για ανταλακτικα αξιζει!! (μνήμες, επεξεργαστης, σκληρός, φορτιστής). 

Δημοσ.

Λογο της καταστασης του.... ενα κατόσταρικο και πολύ είναι μιας και μονο για ανταλακτικα αξιζει!! (μνήμες, επεξεργαστης, σκληρός, φορτιστής). 

Εαν το επαιρνα κανα 50αρικο αξιζει να δωσω τα 100 που χρειαζεται για επισκευη?

Δημοσ.

καλησπερα..για πειτε μια γνωμη ποσο πιανουν..

gpu nvidia 8800 gts 512 msi http://www.newegg.co...N82E16814127325i  

της εχω βαλει μια ψυχτρα( εχω το κουτι της). http://www.scythe-us...000_detail.html

cpu amd athlon 64x2 5600+ 2.9Ghzμε ψυχτρα skyhte ninja (εχω το κουτι της )

ram ddr2 800 mhz kingston.2x2giga

mobo msi ms 7367http://www.msi.com/p...K9AGM3-FIH.html

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Εαν το επαιρνα κανα 50αρικο αξιζει να δωσω τα 100 που χρειαζεται για επισκευη?

Πως ακριβώς θα το επισκευάσεις με μονο 100Ε? Μονος σου? Εχεις βρει τόσο φθηνα ανταλακτικα?

Δημοσ.

εχω ενα psp 3004 με περασμενο τσιπαρισμεο την 6.20 pro-b9 επειπλεον σκεφτομε να δοσο μαζη 5original games 1 καρτα μνημης sandisk 4γβ και μια 16gb με γεματο παιχνιδια και με το κουτι του ποσο θα μπορουσα να το πουλησω αριστη κατασταση δεν εχει εγγυηση αγορασμενο απο γερμανο 200ευρω πριν 1χρονο ελαχιστα χρησημοπιημενο ποσο λετε να πιασι???????????????

Δημοσ.

εχω ενα psp 3004 με περασμενο τσιπαρισμεο την 6.20 pro-b9 επειπλεον σκεφτομε να δοσο μαζη 5original games 1 καρτα μνημης sandisk 4γβ και μια 16gb με γεματο παιχνιδια και με το κουτι του ποσο θα μπορουσα να το πουλησω αριστη κατασταση δεν εχει εγγυηση αγορασμενο απο γερμανο 200ευρω πριν 1χρονο ελαχιστα χρησημοπιημενο ποσο λετε να πιασι???????????????

Στο παιρνω χωρις τα παιχνιδια και μονο με την 16gb μνημη στα 50 ευρω

Δημοσ.

Εχω εναν velociraptor  150 gb  κανονικα με την ψυκτρα απο τη εταιρεια φυσικα  δεν εχει τπτ χαλασμενο και εχει τρεξει προγραμματακια για κανενα προβλημα.. ποσο να τη δωσω ?

Δημοσ.

Αν ειναι 40-50 χαρισε τον μου να τον κανω τριπλο Raid με τους αλλους 2 που εχω...

Βαλτον 60-70 και σε οποιον αρεσει.

Δεν ειναι δυνατον σε c2d συστηματα να λεμε 300€ με ανεση και στους Velociraptor να λεμε παιρνεις Ssd με κατι ψιλα παραπανω.

Αλλιως να λεμε και στους τυπους με τους athlon και τους c2d 100€ γιατι με 200€ φτιαχνεις pc με καινουργιες τεχνολογιες και τριπλασιες επιδοσεις.

Μη ξεχνας την μεγαλυτερη εγγυηση που εχουν απο τους απλους δισκους που παιζει μεγαλο ρολο και την αξιοπιστια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, πόσο λέτε να πουλήσω τα παρακάτω?

ΕπεξεργαστήςIntel® Core™2 Quad Processor Q9400 (6M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB)

Ψύκτρα: CoolerMaster Cooler GeminII

Μητρική: Asus P5Q

Μνήμες: Transcend 4GB DDR2 - 800MHz

Κάρτα γραφικών: SAPPHIRE HD 4850 512MB

Τροφοδοτικό: Corsair tx 650W 

Αγοράστηκαν 12/2008 και είναι άριστα. Δεν έχουν υποστεί ποτέ overclock.

Το τροφοδοτικό έχει άλλο ένα χρόνο εγγύηση και οι μνήμες εφ'όρου ζωής αν θυμάμαι καλά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...