Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Κανέναν q9550 E0 λογικά, ειδικά αν έχεις πρόθυμη μητρική. Κάπου ~100-110 πρέπει να έχω δει να πουλιούνται, πλέον.

Που τους είδες γιατί εγώ βλέπω κάτι τιμές 140-150 για q9550, άλλος για q6600 ζητάει 110.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που τους είδες γιατί εγώ βλέπω κάτι τιμές 140-150 για q9550, άλλος για q6600 ζητάει 110.

Αν αγόραζες Q9550 πριν ένα χρόνο 110€ θα ήταν καλά.Εγώ στη θέση σου αυτή τη στιγμή πάνω από 60€ δεν θα έδινα για κανένα λόγο.Και ποιά είναι η λογική μου;Ένας 1055t μεταχειρισμένος τον βρίσκεις και 80€ και είναι πολύ καλύτερος επεξεργαστής.Μια μητρική μεταχειρισμένη για τον 1055t βρίσκεις ικανοποιητική και με 50€.Σύνολο 130€.Πουλάς και τα παλιά σου όσο πιάσουν και σου βγαίνει η τράμπα κάτω από 100€.Όσο πιο πολλά πιάσουν τα παλιά σου πας και σε τόσο καλύτερη mobo για το νέο σύστημα.Να σου βγεί η τράμπα όσο θα έδινες και για τον Q9550 ή πιο λίγο.

Στην μια περίπτωση έχεις δώσει αυτά και έχεις τον 1055t στην άλλη έχεις δώσει αυτά και είσαι με τον χειρότερο Q9550 σε σύστημα χωρίς sata3,ddr3 κτλ κτλ.Οπότε για να αξίζει να είσαι σε αυτό το setup πρέπει τουλάχιστον να έχεις γλυτώσει λεφτά.Ένα 50άρικο βάζω γιατί για πιο λίγο πάλι το σκέφτεσαι οπότε 60€ άντε 70 ΤΟ ΠΟΛΥ τελείως χαριστικά.Από εκεί και πάνω πας για άλλο setup.

Άμα δεν θέλεις να πας σε AMD κάνεις λίγο περισσότερη υπομονή και πας σε SB όταν βρείς καμμία ευκαιρία με κόστος μεταφοράς κανένα 200άρικο,θα έχεις δώσει λίγα παραπάνω λεφτά αλλά αν με τον 1055t δεν μπορεί ούτε καν να γίνει σύγκριση,με τον 2500k δεν μπαίνεις καν στον κόπο να σκεφτείς αν γίνεται σύγκριση.

Θα τρελαθούμε τώρα;140€ για μεταχειρισμένο c2Q;

Εντάξει όλοι το αγαπήσαμε το παλιό μας hw αλλά οι τιμές των μεταχειρισμένων καθορίζονται imo από το τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά και σε τι τιμές.Τι να κάνουμε αν είχε δώσει ο άλλος 300€ πριν ένα χρόνο για να πάρει καινούριο τον Q9550;Το πολύ πολύ να του δώσουμε ενα βραβείο.

Συμφωνω με την λογικη σου ομως αυτη η λογικη εχει περισσοτερο αξια οταν αγοραζεις καρτα γραφικων μεταχειρισμενη και οχι τοσο καλο επεξεργαστη.

Και σιγα την διαφορα που εχουν στα games ας πουμε οι ddr2 μνημες με τις ddr3.

Αλλα ειναι οντως πολλα τα λεφτα για τον επεξεργαστη που βρηκε.

+1 για τον nikos21aek ,πέτυχα στις αγγελίες έναν τύπο που πούλαγε έναν q9550 160 ευρώ αν δεν κάνω λάθος ,απλά τραγική τιμή για μεταχειρισμένο επεξεργαστή...

Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται έβαλα τα ηχεία μου στα 29 ευρώ τιμή επιθυμητή ,όποιος τα θέλει το συζητάμε και έρχεται και τα παίρνει (x-230 logitech)...

Όπως το λες "πούλαγε"... γιατί πιστεύω είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να τον "αγόραζε" σε τέτοια τιμή :mrgreen:

Εν τω μεταξύ, που 'σαι ξέρω, που σε ξέρω... ΡΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ;! :-D

Όπως το λες "πούλαγε"... γιατί πιστεύω είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να τον "αγόραζε" σε τέτοια τιμή :mrgreen:

Εν τω μεταξύ, που 'σαι ξέρω, που σε ξέρω... ΡΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ;! :-D

Ποιο χιλιάρικο ρε φίλε μας κοροιδεύεις???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...