Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Επειδη αν δεν κανω λαθος απο τον ανθρωπο πηρα και εγω την EVGA 2070 Super XC Gaming οι καρτες που δινει ειναι εντελως σφραγισμενες οποτε η καθε συγκριση με μεταχειρισμενα ειναι ασκοπη.

Δεν με νοιαζει αν εχει γκομενα μεγαλοστελεχος της Amazon και του τα στελνει.

Εγω ξερω οτι την δηλωσα κανονικα στην EVGA και με 450 πηρα σφραγισμενη καρτα που τοσο πουλανε τις μεταχειρισμενες.

Με 325 δεν υπαρχει περιπτωση κανεις να βρει απλη οχι Super το προγραμμα που εχεις φτιαξει δεν υπολογιζει το σημαντικοτερο την αγορα και ζητηση.

αν βρεθεί 325€ η 2070super να μου στείλει iban να αγοράσω 2-3 για κάτι φίλους 😂

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

αν βρεθεί 325€ η 2070super να μου στείλει iban να αγοράσω 2-3 για κάτι φίλους 😂

θα παρω και εγω να βαλω στον γιο μου και ας ειναι μολις 10 χρονων. :P

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

θα παρω και εγω να βαλω στον γιο μου και ας ειναι μολις 10 χρονων. :P

καλό, χρυσό το πρόγραμμα του αλλά όταν στην αγορά είναι όλα κατόπιν παραγγελίας με κορώνα στο περιβάλλον που θα κάνει 1 μήνα + να έρθει πιο πιθανό να έχουν βγει οι ampere 

ΥΓ. είναι η περίοδος που τα μεταχειρισμένα έχουν αξία 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

καλό, χρυσό το πρόγραμμα του αλλά όταν στην αγορά είναι όλα κατόπιν παραγγελίας με κορώνα στο περιβάλλον που θα κάνει 1 μήνα + να έρθει πιο πιθανό να έχουν βγει οι ampere 

ΥΓ. είναι η περίοδος που τα μεταχειρισμένα έχουν αξία => Άρα είναι η περίοδος να μην κάνεις αγορές μεταχειρισμένων :)

Δημοσ.
17 ώρες πριν, skapodis είπε
17 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

ΥΓ. είναι η περίοδος που τα μεταχειρισμένα έχουν αξία => Άρα είναι η περίοδος να μην κάνεις αγορές μεταχειρισμένων :)

όποιος καίγεται για κάτι αυτές τις μέρες θα πάρει μεταχειρισμένο αν θεωρεί το budget του να το αξίζει αλλά μην περιμένεις να πουλήσει κάποιος μια 2070super για 325€ διότι σχεδόν κανένα κατάστημα δεν την έχει άμεσα διαθέσιμη και αν πχ κάποιος ξεμείνει χωρίς κάρτα πίστεψε με θα βολευτεί μέχρι και με μια 1050ti ή 570

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

iPhone 7 256GB Jet Black, σε πολύ καλή κατάσταση με φθορές μόνο στο πίσω μέρος, πόσο να το βάλω προς πώληση;

Δημοσ.

ποσο να πουλησω iphone x με προβλημα φορτισης στην μητρικη , το τηλεφωνο κατα τα αλλα ειναι σε εξαιρετικη κατασταση με κουτι αποδειξη και τα παντα

δεν εχει ουτε μια γρατζουνια απο πρωτη μερα σε θηκη

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

MOTHERBOARD Aorus Z370 gaming k3 

GPU : gpu : Palit GeForce GTX 1060 6GB Dual  

CPU : Intel Core i5-8600K Box 

HDDssd nvme : Samsung 960 Evo 250GB 

PSU : Corsair VS Series VS550 

RAM : Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2400MHz 

PSU cooler : Alpenfoehn Sella 

PC  case : Corsair Carbide 500R White 

ποσό το κοστολογείτε;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, xXMariosXx είπε

Με πόσα θα παίρνατε έναν i7 4770 ή 4770k ή 4790 ή 4790k ;

Πιστευω πως ξεκινας απο τον 4770 καπου στα 110-120ε  και ανεβαινεις 10-20ε ανα μοντελο με την σειρα που τα γράφεις.. Ειναι πανω κατω οσο θα μπορεις να τα βρεις και σε international sites + shipping, απλα θελω να πιστευω πως το community εδω to κραταμε ακομα trusted !!!

Δημοσ.

Ipad mini με ραγισμενη οθονη, μπορει να πουληθει για ανταλλακτικα; Ειναι λειτουργικο.

Δημοσ.
Στις 15/4/2020 στις 9:09 ΜΜ, Valous είπε

MOTHERBOARD Aorus Z370 gaming k3 120

GPU : gpu : Palit GeForce GTX 1060 6GB Dual  120

CPU : Intel Core i5-8600K Box 135

HDDssd nvme : Samsung 960 Evo 250GB 50

PSU : Corsair VS Series VS550 25

RAM : Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2400MHz 25

PSU cooler : Alpenfoehn Sella 10

PC  case : Corsair Carbide 500R White 50

ποσό το κοστολογείτε;

Κανένα 550/άρι εώς 500/άρικο για όλα μαζί, αναλόγως κουτιά εγγυήσεις και συμπράγκαλα

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, τα φώτα σας σε αυτά τα δύο αρχαία σετάκια έτσι ώστε να φύγουν; 

ASUS P5KPL-AM SE χωρίς το backplate της

Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 

2x2GB KINGSTON DDR2 PC6400 800MHZ KVR800D2N5/2G σύνολο 4GB

Deepcool Ice Blade 100

Gigabyte GA-8I945PLGE-RH μαζί με το backplate της

Intel® Pentium® D 940 

2x1GB KINGSTON DDR2 PC6400 800MHZ KVR800D2N5/1G σύνολο 2GB

Intel Stock s775 CPU Cooler

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...