TRILOBYTER Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Στις 4/4/2020 στις 3:29 ΠΜ, TRILOBYTER είπε Cpu Pentium G3258 Mobo Asus Maximus Hero Vi Ram 1x8GB Kingston Ddr3 Ποσο να τα βαλω παρακαλω; Σας ευχαριστω πολυ Quoteaαρα το ποστ μου , καμια αλλη αποψη εχουμε; το παλικαρι ειπε 120 ολα μαζι περιπου.. Μηπως ειναι πολλα;
patsakos. D Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Και ειναι μονο με την Intel καρτα γραφικων η εχει και δευτερη; Έχει και δεύτερη της amd Δυστυχώς δεν το έχω δει για να ξέρω ποια ακριβώς φοράει
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Έχει και δεύτερη της amd Δυστυχώς δεν το έχω δει για να ξέρω ποια ακριβώς φοράει Ναι το ειχες γραψει δεν το προσεξα λογικα αν δνε εχει προσθεσει αυτον μνημη εχει αυτο. LENOVO G50-80 80E502ERPB 1
patsakos. D Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ναι το ειχες γραψει δεν το προσεξα λογικα αν δνε εχει προσθεσει αυτον μνημη εχει αυτο. LENOVO G50-80 80E502ERPBΥ Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε Με είπε ότι γράφει lenovo G50-80. 80E502G6RI Απλά αυτός έχει βάλει ένα samsung ssd250 Ευχαριστώ
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε Με είπε ότι γράφει lenovo G50-80. 80E502G6RI Απλά αυτός έχει βάλει ένα samsung ssd250 Ευχαριστώ Καλα ειναι λιγο μουρλη η lenovo αυτο που εχει ο φιλος σου ειναι με Full HD οθονη αλλα εχει 1GB μνημη στην καρτα γραφικων αυτο πυο εχω βαλει εγω εχει 2GB στην καρτα γραφικων αλλα εχει απλη οθονη. Αν το πληκτρολογιο του ειναι Αγγλικο ειναι παραεισαγωγης οπως αυτα που φερνει το Eshop Το θεμα ειναι πως οσο και να το βαλει τωρα με τον ιο και τις περιορισμενες μετακινησεις δυσκολα θα καταφερει να το δωσει. Εγω παραδειγμα που ψαχνω 12-14αρι φορητο οσα εχω βρει που με ενδιαφερουν ειναι πολυ μακρια απο το Περιστερι που μενω. 1
polaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε Quoteaαρα το ποστ μου , καμια αλλη αποψη εχουμε; το παλικαρι ειπε 120 ολα μαζι περιπου.. Μηπως ειναι πολλα; Και 100€ να τα βάλεις, ποιός θα το πάρει? Δεν ξέρω, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι τόσο low spec η όλη φάση που δεν έχει καμία αξία. Προσωπικά και με 50€ ούτε στη μάνα μου δεν θα το έδινα να μπαίνει protothema τώρα με κορονοϊό. 3 ώρες πριν, Ploplipluply είπε Καλησπέρα σκέφτομαι να πουλήσω το παρακάτω λάπτοπ. Πόσο το κοστολογείτε? HP 15-BS015DX Laptop Notebook PC Computer Touch Touchscreen HD 15.6" 1TB 8GB Ημερομηνία αγοράς : 01/2018 Operating System Windows 10 Processor Speed 2.50 GHz Screen Size 15.6 in HDD (Hard Disk Drive) 1ΤΒ Processor Intel Core i5 7th Gen. RAM Size 8 GB Το έχω δύο+ χρόνια, ελάχιστη χρήση και είναι σε πολύ καλή κατάσταση! Γιατί να το δώσεις? Βάλτου έναν SSD και τελείωσες. ΜΤΧ με το ζόρι θα πιάσεις τα 250€ από αυτά που βλέπω εδώ. Προσωπικά ίσως το έπαιρνα για 200€ λόγω του touchscreen, αλλά αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν το χρειάζομαι. Αν σώνει και καλά θες να το σπρώξεις και σε καλύπτουν αυτά τα λεφτά στείλε μου, αλλά νομίζω αν του βάλεις έναν SSD δεν θα έχεις κανένα θέμα, κράτα το. 20 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το θεμα ειναι πως οσο και να το βαλει τωρα με τον ιο και τις περιορισμενες μετακινησεις δυσκολα θα καταφερει να το δωσει. Εγω παραδειγμα που ψαχνω 12-14αρι φορητο οσα εχω βρει που με ενδιαφερουν ειναι πολυ μακρια απο το Περιστερι που μενω. Σωστά, γι'αυτό και δεν είναι η εποχή για αγοραπωλησίες. Αν δεν έχεις ανάγκη περίμενε και αγοράζεις μετά.
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 @LLLEFTERIS στείλε μου π.μ. Spoiler Πουλάω τον δικό μου (σε λίγες ημέρες θα ανέβει η αγγελία, λόγω περιορισμού στον αριθμό / εβδομάδα). Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις βέβαια και τι ακριβώς αναζητάς (δυτικά είμαι πάντως, κοντά σου).
andreas1gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, polaki είπε ΜΤΧ με το ζόρι θα πιάσεις τα 250€ από αυτά που βλέπω εδώ. Προσωπικά ίσως το έπαιρνα για 200€ λόγω του touchscreen Είσαι πολύ κουβαρντάς... χαχαχαχαχα
TRILOBYTER Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, polaki είπε Και 100€ να τα βάλεις, ποιός θα το πάρει? Δεν ξέρω, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι τόσο low spec η όλη φάση που δεν έχει καμία αξία. Προσωπικά και με 50€ ούτε στη μάνα μου δεν θα το έδινα να μπαίνει protothema τώρα με κορονοϊό. Η μητρικη δεν ειναι low spec, αν καποιος θελει haswell μητρικη αυτη ειναι απο τις καλυτερες. Τελος παντων ευχαριστω για το reply , i guess? 1
polaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Είσαι πολύ κουβαρντάς... χαχαχαχαχα Σταμάτησα να πουλάω πράγματα εδώ γιατί ο κάθε ένας μου έστελνε ότι το έπαιρνε με ανταλλαγή ένα πακέτο τσιγάρα και 5 τσίχλες.. hahah Ειλικρινά ότι τιμή και να βάλεις εδώ, για κάθε 1 "σοβαρό" μήνυμα θα λάβεις και 3-4 γελοία.. 2
Giannos7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Η μητρικη δεν ειναι low spec, αν καποιος θελει haswell μητρικη αυτη ειναι απο τις καλυτερες. Τελος παντων ευχαριστω για το reply , i guess? Η μητρική είναι τουμπανάκι, και θα πρότεινα να την πουλήσεις μόνη της. Γνώμη μου, φιλικά πάντα να δώσεις την μνήμη 20-25€ και τον επεξεργαστή 20-25€ επίσης, και να κοιτάξεις αντίστοιχες μητρικές για τιμή και να την βάλεις μόνη της. Γενικά στο insomnia έχουμε το συνήθειο να δίνουμε χαμηλές τιμές ζήτησης-πώλησης και με μια βόλτα στις αγγελίες να αλλάζουμε γνώμη όταν ο καθένας ζητάει μισό νεφρό, όποτε γνώμη μου φιλίκά, ψάξου μόνος σου με τις τιμές. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Giannos7 είπε Η μητρική είναι τουμπανάκι, και θα πρότεινα να την πουλήσεις μόνη της. Γνώμη μου, φιλικά πάντα να δώσεις την μνήμη 20-25€ και τον επεξεργαστή 20-25€ επίσης, και να κοιτάξεις αντίστοιχες μητρικές για τιμή και να την βάλεις μόνη της. Γενικά στο insomnia έχουμε το συνήθειο να δίνουμε χαμηλές τιμές ζήτησης-πώλησης και με μια βόλτα στις αγγελίες να αλλάζουμε γνώμη όταν ο καθένας ζητάει μισό νεφρό, όποτε γνώμη μου φιλίκά, ψάξου μόνος σου με τις τιμές. Δε πουλαω ποτε πανακριβα μιας και δε μου αρεσει, οπως δε μου αρεσει να αγοραζω πανακριβα. Εννοειται θα μπει σε σωστη τιμη ωστε να φυγει,αλλα οχι και να λεμε low spec τη maximus..αν καποιοσ εχει εναν 4790κ και του εχει καψει μητρικη, η μαξιμους ειναι τουμπανο.. Για αυτο απαντηση στο παιδι. Θα ριξω μια ματια ebay να δω τι παιζει, cpu/ram ναι τοσο ελεγα. κανα 20-25 το καθενα.. Σαν σετ ρωτησα πριν μηπωσ τα 120 ειναι πολλα παντως γιατι αρχικα για 100 σκεφτομουν.. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Καλα το Touch σε ενα φορητο αν δεν βγαινει η οθονη να το κανεις tablet το θεωρω κατι αχρηστο οπως χαζομαρα θεωρω και αυτα που διπλωνουν και παει το πληκτρολογιο απο πισω.
Giannos7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Δε πουλαω ποτε πανακριβα μιας και δε μου αρεσει, οπως δε μου αρεσει να αγοραζω πανακριβα. Εννοειται θα μπει σε σωστη τιμη ωστε να φυγει,αλλα οχι και να λεμε low spec τη maximus..αν καποιοσ εχει εναν 4790κ και του εχει καψει μητρικη, η μαξιμους ειναι τουμπανο.. Για αυτο απαντηση στο παιδι. Θα ριξω μια ματια ebay να δω τι παιζει, cpu/ram ναι τοσο ελεγα. κανα 20-25 το καθενα.. Σαν σετ ρωτησα πριν μηπωσ τα 120 ειναι πολλα παντως γιατι αρχικα για 100 σκεφτομουν.. Αν είχα 4790k χωρίς μητρική σίγουρα θα έδινα πάνω από 70-80€ για την συγκεκριμένη όποτε μια χαρά το σκέφτηκες το 120€. Εγώ θα σου πω ότι και πάνω από 120€ φεύγουν τα πράγματα, απλά όχι σαν σετ γιατί δύσκολα κάποιος με επεξεργαστή να θελεί τα συγκεκριμένα CPU, ram. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις