Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω λιγο τα φωτα σας για ενα λαπτοπ φιλου..

asus vivobook X512DA-ej152t

https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/201780-asus-vivobook-15-x512da-ej152t-r5-3500u/12gb/512gb

Ryzen 5 3500u

12gb ram

512 ssd

Εχει 1 χρονο + κατι νομιζω ακομα εγγυηση απο Κωτσοβολο.

Ποσο πιανει πανω κατω?

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Ενδιαφέρομαι για gtx 1660 με 2 fans, εάν βάλω αγγελία ζήτησης τα 180 που προσφέρω είναι καλά ή πρέπει να ανεβώ στα 200?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz
16,0GB Dual-Channel DDR3 13333 Kingston
ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LE (LGA1155)
4095MB NVIDIA GeForce GTX 760 (Gigabyte)
232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB 
931GB SAMSUNG HD103UI 
COOLER MASTER SEIDON 240V
ZALMAN Z9 NEO BLACK
ZOWIE RL LCD
G502 Proteus
Logitech G513 Carbon

Ποσο να το δώσω όλο μαζί ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, argosixna είπε

Μακαρι να ειχες φιλους σαν εμενα . Καθε μερα ΟΛΟ το καλοκαιρι καναμε παρτακια στο εξοχικο μου και οταν δουλευα εγω τους εδινα τα κλειδια , τους ειχα γεματο το μπαρ και το bbq ολα πληρωμενα απο εμενα και αραζαν απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ στην πισινα. 

Και βγηκανε 2-3 τρολλ να μου την πουνε για 50 ευρω?

Ειναι η αποψη μου τι σημαινει φιλια....αμα εσυ επειδη εδινες τα κλειδια του σπιτιου σε φιλους για παρτυ περιμενεις καπως να παρεις τωρα ανταλλαγμα για κατι που εδωσες καποτε ειναι δικο σου θεμα.για μενα δεν ειναι φιλια να προσπαθεις να βγαλεις λεφτα απο τον κολλητο σου εκτος αν μιλας για φιλους γνωστους τοση ωρα τοτε παω πασο κ ειμαι μαζι σου.αλλα 3 κολλητους εχω κ ποτε δεν κοιταξα να τους κλαδεψω για οποιονδήποτε λογο.Αν σε ενοχλει η ειλικρινεια μου σου ζητω συγγνώμη αλλα εχω αυτο το κακο ελάττωμα.Και ασε με εμενα τα χαζα που λεω αν ο φίλος σου καταλαβει οτι πηγες να βγαλεις ενα 50ρικο απο την παρτη του πως νομιζεις θα το παρει;θα διακινδυνεύσεις την φιλια σας αν ειναι σοβαρη;τροφη για σκεψη κ ολα αυτα στα λεω σαν συμβουλη οχι σαν τρολλ...εσενα πως θα σου φαινοταν ολο αυτο αν στο εκανε ενας απο τους φιλους σου;

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να το πεις κ ετσι...φταιω κ εγω που ειμαι χαζορομαντικος το τι εστι πραγματικη φιλια κ με το που διαβασα αυτα που διαβασα δεν αντεξα να μην πω το κομματι μου.ελπιζω ο φιλος να καταλαβε οτι το ειπα με ολη την καλη διαθεση παρα να τον προσβαλω ναι η παροιμια που παρεθεσα δεν εξηγουσε το πως αντιλαμβανω την πραγματικη φιλια απλα το πως αντιλαμβανομαι οταν προσπαθεις να βγαλεις λεφτα απο φιλο για κατι απλο.

Δημοσ.

Για να λήξει όλο αυτό, είπε πιο πάνω ο άνθρωπος (στο τελευταίο post της προηγούμενης σελίδας) ότι ο φίλος του πρότεινε να του δώσει 50€, αν ο argosixna βρει να το πουλήσει.

ΟΚ, θα μπορούσε να του πει «σιγά ρε μην πάρω λεφτά», αλλά απ' τη στιγμή που προσφέρεται ο άλλος δεν το βρίσκω και τόσο κακό.

Υπάρχουν και κάποιοι παιδιά που δεν πολυασχολούνται, ούτε θα τους πέσει ο κώλος για 50€. Μην τρελαίνεστε, δεν πάει να τον ρίξει.

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, argosixna είπε

Το 1ο σχολιο που εγινε , ΑΝ ειχε κοιταξει καποιος θα ειχε δει οτι το πηρα χιουμοριστικα και αντεδρασα με '' 😁 '' στην αναρτηση του μαυροπαλτουδια..

Οκ το 1ο σχολιο ηταν αστειο και πολυ σωστα γραμμενο για να γελασουμε. Απο εκει και περα , σταματαει το αστειο.

Αν σου φαινονται και αυτα τα 2 "αστεια" , να σβησω επιτοπου τον λογαριασμου μου

Χαίρομαι πολύ που το εξέλαβες έτσι, γιατί πραγματικά αυτό ήταν το νόημα. Είδα την αντίδραση, δεν πέρασε έτσι, για αυτό και το γύρισα στον αυτοσαρκασμό.

Έλα τώρα, προς Θεού, να σβήσεις το λογαριασμό για ένα ή δύο σχόλια, άστοχα ή μη;  Να ήταν αυτά τα σοβαρά προβλήματα στη ζωή μας, να ήμασταν όλοι χαρούμενοι βρε άνθρωπε!

Δημοσ.

Παιδιά ΜΑΣ κουράσατε.

Στο κάτω κάτω δικαίωμα του είναι να χρεώνει όσο θέλει τους φίλους του…

Το θέμα εδώ είναι πόσο να πουλήσω ή να αγοράσω κάτι…

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 22/3/2020 στις 11:58 ΜΜ, blacktruth είπε

Γεια χαρά,

έχω έναν επεξεργαστή και ένα ζευγάρι μνήμες που θέλω να δώσω, από το laptop μου. To laptop είναι τετραετίας αλλά είχε δει ελάχιστη χρήση. Τώρα που θυμήθηκα να το χρησιμοποιήσω του έκανα αναβάθμιση και μου έμειναν τα εξής:

1. Kingston HyperX Impact DDR3L 1.35V 2x4GB 1600MHz CL9

https://www.kingston.com/us/memory/search?partId=HX316LS9IBK2%2F8

2. Intel Core i3-4000M (TDP 37W)

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/75104/intel-core-i3-4000m-processor-3m-cache-2-40-ghz.html

Δεν έχω ιδέα πόσο να τα βάλω, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ!

friendly bump

Δημοσ.

Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz
16,0GB Dual-Channel DDR3 13333 Kingston
ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LE (LGA1155)
4095MB NVIDIA GeForce GTX 760 (Gigabyte)
232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB 
931GB SAMSUNG HD103UI 
COOLER MASTER SEIDON 240V
ZALMAN Z9 NEO BLACK
ZOWIE RL LCD
G502 Proteus
Logitech G513 Carbon

Ποσο να το δώσω όλο μαζί ?

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι σας πειραξε.. Εμεις ετσι το εχουμε.. Αν χρειαστω να μεταφερω εναν καναπε , θα πω σε εναν φιλο μου ελα μπρο βοηθησε με και θα σε κερασω καφε. 

Αυτος μου ειπε βοηθησε με να πουλησω το play επειδη ξερει οτι αγοραζω συνεχεια απο το ιντερνετ και θα σου δωσω 50 ευρω. και εξηγω οτι τα 50 ευρω που θα μου δωσει , με την πρωτη ευκαιρια θα μαζευτουμε σπιτι μου 3-4 αλανια και θα παραγγειλουμε πιτσες και θα πληρωσω εγω το 40ευρω. αρα για τι κερδος μιλαμε?

ντρεπομαι να σας πω οτι οταν πουλησα το ποδηλατο απο καποιον αλλον , ανοιξε 3 μπουκαλια και μας κερασε την ιδια μερα .....

δεν ειμαστε τιποτα πλουσιοπαιδα , μεροκαματο βγαζουμε. ξεκολλατε λιγο

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, argosixna είπε

Δεν μπορω να καταλαβω τι σας πειραξε.. Εμεις ετσι το εχουμε.. Αν χρειαστω να μεταφερω εναν καναπε , θα πω σε εναν φιλο μου ελα μπρο βοηθησε με και θα σε κερασω καφε. 

Αυτος μου ειπε βοηθησε με να πουλησω το play επειδη ξερει οτι αγοραζω συνεχεια απο το ιντερνετ και θα σου δωσω 50 ευρω. και εξηγω οτι τα 50 ευρω που θα μου δωσει , με την πρωτη ευκαιρια θα μαζευτουμε σπιτι μου 3-4 αλανια και θα παραγγειλουμε πιτσες και θα πληρωσω εγω το 40ευρω. αρα για τι κερδος μιλαμε?

ντρεπομαι να σας πω οτι οταν πουλησα το ποδηλατο απο καποιον αλλον , ανοιξε 3 μπουκαλια και μας κερασε την ιδια μερα .....

δεν ειμαστε τιποτα πλουσιοπαιδα , μεροκαματο βγαζουμε. ξεκολλατε λιγο

Φίλε κούρασε όλο αυτό.

Είπαμε ότι είναι δικαίωμα σου να χρεώσεις τους φίλους σου όσα € θέλεις.

Τέλος.

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...