LIGHT1NG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, life is music είπε μια coolermaster 212 την πρωτη που ειχε βγαλει η εταιρεία μαζι με ολα της τα παρεπλεκομενα ποσο μπορω να την δωσω ? κανά 15€ με 20/25 παίρνει καινούργια κάποιος
life is music Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε κανά 15€ με 20/25 παίρνει καινούργια κάποιος Ωραια
argosixna Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Βρηκα ενα playstation 4 slim 500gb με ενεργη συνδρομη μεχρι οκτωμβριο , 38 παιχνιδια (nba 2k20 , 2k19 , 2k18 , mortal kombat , rdr2 , batman και ενα fortnite acc με ~400 ευρω αξια). Iσως να εχει και καποιο αλλο που να αξιζει αλλα μια γρηγορη ματια εριξα. (για φιλο ρωταω αλλα ενα 50ευρω θα το τσιμπησω για την εξυπηρετηση!!) Ποσο να ζητησω ? Αρχικες τιμες περναει το 1κ.. Να περιμενω να βρω καποιον που θα εκτιμησει τα fortnite skin και ισως τα παιχνιδια? η να το ξεκινησω απο τα 400 ολα ?
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, argosixna είπε για φιλο ρωταω αλλα ενα 50ευρω θα το τσιμπησω για την εξυπηρετηση! Λογικό φίλε. Αφού είναι φίλος σου, δεν θα πάρεις και ένα 13 τοις εκατό προμήθεια; Τι φίλος θα ήσουν άλλωστε; 😅😂 Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από MauroPaltoudias 1
bromiaris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, argosixna είπε για φιλο ρωταω αλλα ενα 50ευρω θα το τσιμπησω για την εξυπηρετηση!! 11 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Λογικό φίλε. Αφού είναι φίλος σου, δεν θα πάρεις και ένα 13 τοις εκατό προμήθεια; Τι φίλος θα ήσουν άλλωστε; 😅😂 Πάνω από όλα η αληθινή, ανιδιοτελής και άδολη φιλία.... Συγκινήθηκα και απόψε Σατανάδες. 2
argosixna Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 "αν βρεις να πουλησω το ps4 θα σου δωσω 50 ευρω". Να αλλαζουμε χερι καμια φορα παιδια.. Μην γραφουμε μονο με το δεξι στο πληκτρολογιο 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Πάνω από όλα η αληθινή, ανιδιοτελής και άδολη φιλία.... Συγκινήθηκα και απόψε Σατανάδες.
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, bromiaris είπε Πάνω από όλα η αληθινή, ανιδιοτελής και άδολη φιλία.... Συγκινήθηκα και απόψε Σατανάδες. Παιδιά, δεν ξέρω εσείς τι κάνετε αλλά εγώ για φίλους, χαλί γίνομαι να με πατήσουν. Μόνο 25-30 τοις εκατό τους παίρνω και μένουν και απόλυτα ευχαριστημένοι.
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε Παιδιά, δεν ξέρω εσείς τι κάνετε αλλά εγώ για φίλους, χαλί γίνομαι να με πατήσουν. Μόνο 25-30 τοις εκατό τους παίρνω και μένουν και απόλυτα ευχαριστημένοι. Να αλλαξεις νικ σε Μαυραγοριτης η Αγγλιστι Blackmarket 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι φίλε μου, με τέτοια χαμηλά ποσοστά παροχής υπηρεσιών, έχουμε αναπτύξει μεγάλο πελατολόγιο και πάνω από όλα, ένα solid (ή consistent, ό, τι αγαπείς εσύ) brand name. Επομένως, "ομάδα που κερδΑει, δεν την αλλάζεις" που λέει και ο σοφός λαός μας. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από MauroPaltoudias
argosixna Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Συνεχιζεις με το δεξι χερι βλεπω και εσυ σαν τον αλλον. Μετα θα σας ρωτανε γιατι το δεξι σας χερι εχει τοση διαφορα με το αριστερο. Γραφουμε και με το αριστερο καμια φορα . Δηλαδη ρε παιδακια , αν βρω αγοραστη στα 400 και δωσω το τηλεφωνο του φιλου μου στον αγοραστη για να κανονισουνε την αποστολη κτλ.. Πως θα κλεψω το 50αρικο , που με βγαλατε κλεφτη και οι 2? Μυαλο θελει? αγνωστη λεξη , σορρυ! Βγειτε στο μπαλκονι να παρετε λιγο αερα. 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Παιδιά, δεν ξέρω εσείς τι κάνετε αλλά εγώ για φίλους, χαλί γίνομαι να με πατήσουν. Μόνο 25-30 τοις εκατό τους παίρνω και μένουν και απόλυτα ευχαριστημένοι.
icenex Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Αμα ειναι ετσι οι φιλοι τι να τους κανεις τους εχθρούς.... 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, argosixna είπε Συνεχιζεις με το δεξι χερι βλεπω και εσυ σαν τον αλλον. Μετα θα σας ρωτανε γιατι το δεξι σας χερι εχει τοση διαφορα με το αριστερο. Γραφουμε και με το αριστερο καμια φορα . Δηλαδη ρε παιδακια , αν βρω αγοραστη στα 400 και δωσω το τηλεφωνο του φιλου μου στον αγοραστη για να κανονισουνε την αποστολη κτλ.. Πως θα κλεψω το 50αρικο , που με βγαλατε κλεφτη και οι 2? Μυαλο θελει? αγνωστη λεξη , σορρυ! Βγειτε στο μπαλκονι να παρετε λιγο αερα. Κάτσε λίγο να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, γιατί κάπου πήρες φορά και ξέφυγες (τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εμένα) : Δεν ξέρω τι εννοείς με το δεξί ή το αριστερό (ή μάλλον για την ακρίβεια, θα κάνω ότι δεν ξέρω για να μην φτάσει το επίπεδο στα πατώματα / ενημερωτικά, με το αριστερό γράφω), αλλά αν δεν μπορείς να εκλάβεις ως αστείο κάτι, τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Πολλώ δε μάλλον, για ένα αστείο που περιείχε ένα σχόλιο στην αρχή, με αποδέκτη εσένα και χωρίς χαρακτηρισμούς (μπήκε και αντίστοιχο emoji, για να μην οδηγηθούμε εδώ που οδηγηθήκαμε τώρα). Στο δε σχόλιο που παραθέτεις, αυτοσαρκάζομαι (βλέπεις εσύ να αναφέρει πουθενά εσένα; Διάβασες πουθενά χαρακτηρισμούς όπως "κλέφτης" ή κάτι αντίστοιχο; ). Αν δεν είμαι ξεκάθαρος σε αυτό, μπορείς να επιστρέψεις πίσω, να απομονώσεις τα μηνύματά μου και να επαληθεύσεις τα όσα σου έγραψα παραπάνω. Καταλαβαίνω ότι τα νεύρα μας αυτό τον καιρό είναι τσίτα λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης, προσπάθησε όμως να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα με περισσότερο χιούμορ (συμβουλή και προτροπή είναι, μπορείς και να μην κάνεις τίποτα από όλα αυτά). Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από MauroPaltoudias
argosixna Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, icenex είπε Αμα ειναι ετσι οι φιλοι τι να τους κανεις τους εχθρούς.... Μακαρι να ειχες φιλους σαν εμενα . Καθε μερα ΟΛΟ το καλοκαιρι καναμε παρτακια στο εξοχικο μου και οταν δουλευα εγω τους εδινα τα κλειδια , τους ειχα γεματο το μπαρ και το bbq ολα πληρωμενα απο εμενα και αραζαν απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ στην πισινα. Και βγηκανε 2-3 τρολλ να μου την πουνε για 50 ευρω?
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, argosixna είπε Μακαρι να ειχες φιλους σαν εμενα . Καθε μερα ΟΛΟ το καλοκαιρι καναμε παρτακια στο εξοχικο μου και οταν δουλευα εγω τους εδινα τα κλειδια , τους ειχα γεματο το μπαρ και το bbq ολα πληρωμενα απο εμενα και αραζαν απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ στην πισινα. Και βγηκανε 2-3 τρολλ να μου την πουνε για 50 ευρω? Καλα οι περισσοτεροι σου εκαναν πλακα αλλα οσα και λεφτα να εχεις ειναι κατι εκτος απο την υγεια που δεν μπορεις να αγορασεις. Την αισθηση του χιουμορ. 1
argosixna Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Καλα οι περισσοτεροι σου εκαναν πλακα αλλα οσα και λεφτα να εχεις ειναι κατι εκτος απο την υγεια που δεν μπορεις να αγορασεις. Την αισθηση του χιουμορ. Δεν μπορεις επεισης να αγορασεις την φιλια. Δεν θα ασχοληθω με καποιον αν πει κατι για εμενα, αλλα αυτο με πειραξε πραγματικα. Το 1ο σχολιο που εγινε , ΑΝ ειχε κοιταξει καποιος θα ειχε δει οτι το πηρα χιουμοριστικα και αντεδρασα με '' 😁 '' στην αναρτηση του μαυροπαλτουδια.. Οκ το 1ο σχολιο ηταν αστειο και πολυ σωστα γραμμενο για να γελασουμε. Απο εκει και περα , σταματαει το αστειο. Αν σου φαινονται και αυτα τα 2 "αστεια" , να σβησω επιτοπου τον λογαριασμου μου 1. Πάνω από όλα η αληθινή, ανιδιοτελής και άδολη φιλία.... 2. Αμα ειναι ετσι οι φιλοι τι να τους κανεις τους εχθρούς.... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από argosixna
Προτεινόμενες αναρτήσεις