LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, dj_takis είπε Εγώ δεν είπα τι μοντέλο είναι. Είπα πότε το αγόρασα. Οι μνήμες είναι DDR3. Αυτό είναι σίγουρο. Αν δεις και το λινκ στο eshop το γράφει. Ίσως μπερδεύτηκες γιατί νομίζω έχει βγει και σε άλλες εκδόσεις με διάφορα χαρακτηριστικά. Εχεις δικιο εχει βγει σε αρκετες εκδοσεις μεχρι και σαν 8920 που δεν ειχε full hd οθονη. 1
schris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Στις 13/3/2020 στις 12:23 ΜΜ, schris είπε Γεια σας παιδια . Θα θελα μια γνωμη ποσο περιπου μπορω να πουλησω τα εξης : cpu : i5-7600k Motherboard : asus z170p Gpu : MSI 1060 Gaming X 6GB ( 1 χρονο εγγυηση ακομη) Ευχαριστω Καμια εκτιμησουλα παιδια ; ευχαριστω.
Coppermine Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, dj_takis είπε Καλησπέρα. Έχω ένα λάπτοπ Acer Aspire 8930 G. Ήταν η πιο άχρηστη αγορά ever. Δεν ξέρω γιατί το πήρα, ποτέ μου δεν το χρειάστηκα. Ζήτημα να έχει παίξει κανά δίμηνο συνολικά από το 2011 που το αγόρασα 1200 ευρώ τότε, και το είχα ξεχάσει στη ντουλάπα. Το ανακάλυψα πρόσφατα, του έβαλα κι έναν ssd που μου περίσσευε, και πάει καλά σχετικά για τα χρόνια του. Πόσο λέτε να πιάσει, με τσάντα μεταφοράς φυσικά; Οθόνη: 18,4' Επεξεργαστής: Core2Duo στα 2,13 GHZ. Optical Drive: Blu-Ray Rom και DVD Writer. Μνήμη: 4GB DDR-3 Σκληροί Δίσκοι: SSD San Disk Ultra 120GB, και HDD 500GB. Κάρτα Γραφικών: NVIDIA GeForce 9600M GT με 1GB μνήμη. Εδώ είναι τα πλήρη χαρακτηριστικά του. https://www.e-shop.gr/acer-aspire-8930g-744g50bn-p7450-4096mb-500gb-p-PER.906667 Να σημειώσω ότι είναι αρκετά ογκώδες και θεωρείται multimedia λάπτοπ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 60€ παραπάνω μόνο κάποιος που δεν έχει ιδέα, βασικά αφού το λάπτοπ δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε συμφέρει να το κρατήσεις, το οτι το πήρες το 2011 δεν έχει σχέση με την παλαιότητα του που είναι τεχνολογίας 2006-2009 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από Coppermine 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Coppermine είπε 60€ παραπάνω μόνο κάποιος που δεν έχει ιδέα, βασικά αφού το λάπτοπ δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε συμφέρει να το κρατήσεις, το οτι το πήρες το 2011 δεν έχει σχέση με την παλαιότητα του που είναι τεχνολογίας 2006-2009 Εγω μια φορα που ειχα ενα τετοιο μηχανημα πριν 10 χρονια με το ζορι το εδωσα λογω μεγεθους και λογω οτι ενω ηταν καινουρια η μπαταρια επειδη αυτες οι οθονες εχουν δυο λαμπες και οχι μια τρωνε καργα ρευμα ουτε ωρα μην πω 45 λεπτα δεν εβγαζε. Οταν του γραφουν 150 ευρω και τα βρισκει λιγα ενω με 200 βρισκεις μηχανημα πυργο με οθονη πολυ νεοτερης τεχνολογιας και ανωτερης τι να γραψεις παραπανω; Ο χειροτερος Ryzen με γραφικα ειναι πολυ καλυτερος απο την 9600GT και ο επεξεργαστης χειροτερος απο τον M-5Y71 που εχει το Latitude 7350 μου. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από LLLEFTERIS
skapodis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, schris είπε Καμια εκτιμησουλα παιδια ; ευχαριστω. pu : i5-7600k = 115€ Motherboard : asus z170p = 40€ Gpu : MSI 1060 Gaming X 6GB ( 1 χρονο εγγυηση ακομη) = 145€ Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από skapodis
LIGHT1NG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, dj_takis είπε Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν είναι έτσι τότε δεν με συμφέρει να το δώσω. Προτιμώ να το έχω κι ας μου πιάνει χώρο. Θα το παλέψω για κάτι παραπάνω σε λογικά πάντα πλαίσια, κι αν το δώσω το έδωσα. Δεν θα σκάσω κιόλας. Και πάλι ευχαριστώ. μιλάμε για αρχαίο λάπτοπ για εργασίες απλές είναι μόνο
dj_takis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Coppermine είπε 60€ παραπάνω μόνο κάποιος που δεν έχει ιδέα, βασικά αφού το λάπτοπ δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε συμφέρει να το κρατήσεις, το οτι το πήρες το 2011 δεν έχει σχέση με την παλαιότητα του που είναι τεχνολογίας 2006-2009 Προφανώς και θα το κρατήσω αν είναι γι' αυτά τα λεφτά. Το ότι το πήρα το 2011, πουθενά δεν είπα ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία του σαν μοντέλο. Έχει σχέση όμως με την παλαιότητά του. Άλλο ένα μοντέλο 11 χρόνων κι άλλο 9. Κι ας είναι το ίδιο. Από θέμα χρήσης και μόνο. Κουβαλάει πάνω του δύο χρόνια λιγότερες φθορές. Μια χαρά έχει σχέση λοιπόν. Άσχετα που έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο δεν έχει δουλευτεί καθόλου. 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω μια φορα που ειχα ενα τετοιο μηχανημα πριν 10 χρονια με το ζορι το εδωσα λογω μεγεθους και λογω οτι ενω ηταν καινουρια η μπαταρια επειδη αυτες οι οθονες εχουν δυο λαμπες και οχι μια τρωνε καργα ρευμα ουτε ωρα μην πω 45 λεπτα δεν εβγαζε. Οταν του γραφουν 150 ευρω και τα βρισκει λιγα ενω με 200 βρισκεις μηχανημα πυργο με οθονη πολυ νεοτερης τεχνολογιας και ανωτερης τι να γραψεις παραπανω; Ο χειροτερος Ryzen με γραφικα ειναι πολυ καλυτερος απο την 9600GT και ο επεξεργαστης χειροτερος απο τον M-5Y71 που εχει το Latitude 7350 μου. Το μπερδεύεις με άλλο μηχάνημα, στο έγραψα και πιο πριν. Εμένα η μπαταρία μου κράταγε 2 ώρες και 20 λεπτά περίπου. Πώς το ξέρω; Πολύ απλά. Έβαλα ταινία 2,5 ωρών σε πτήση όταν ήμουν, και έσβησε λίγο πριν τελειώσει η ταινία. Και ήταν φουλ φορτισμένο. Και με φουλ φωτεινότητα. Και μόνο που συγκρίνεις λάπτοπ με desktop, μου αρκεί. Σαν να λέμε μήλα με πορτοκάλια. Φρούτα και τα δύο. Αυτός που θα θέλει λάπτοπ, θα πάρει λάπτοπ. Πολύ απλά. Δεν θα πάει σε desktop. Εσύ μπορεί να το κάνεις. Κάποιος άλλος όχι. Ούτε εσύ είσαι η εξαίρεση κι εγώ ο κανόνας, ούτε και το αντίθετο. Γούστα είναι αυτά, πολύ απλά. Και για να μην το κουράζουμε άλλο και βγαίνουμε και off. Μια εκτίμηση ζήτησα, την πήρα και σας ευχαριστώ πολύ. Ούτε ανάγκασα κανέναν να το αγοράσει όσο θέλω εγώ, ούτε μπορεί κάποιος να μου επιβάλει πόσο θα το δώσω. 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε μιλάμε για αρχαίο λάπτοπ για εργασίες απλές είναι μόνο Όντως είναι αρχαίο. Αλλά πολύ απλά δεν το δίνω τόσα, αν είναι αυτή η τιμή του. Θα το βάλω κάποια στιγμή μια τιμή που δεν έχω αποφασίσει ακόμα, κι αν πουληθεί έχει καλώς. Αλλιώς το κρατάω. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Kostas.karras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, dj_takis είπε Προφανώς και θα το κρατήσω αν είναι γι' αυτά τα λεφτά. Το ότι το πήρα το 2011, πουθενά δεν είπα ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία του σαν μοντέλο. Έχει σχέση όμως με την παλαιότητά του. Άλλο ένα μοντέλο 11 χρόνων κι άλλο 9. Κι ας είναι το ίδιο. Από θέμα χρήσης και μόνο. Κουβαλάει πάνω του δύο χρόνια λιγότερες φθορές. Μια χαρά έχει σχέση λοιπόν. Άσχετα που έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο δεν έχει δουλευτεί καθόλου. Το μπερδεύεις με άλλο μηχάνημα, στο έγραψα και πιο πριν. Εμένα η μπαταρία μου κράταγε 2 ώρες και 20 λεπτά περίπου. Πώς το ξέρω; Πολύ απλά. Έβαλα ταινία 2,5 ωρών σε πτήση όταν ήμουν, και έσβησε λίγο πριν τελειώσει η ταινία. Και ήταν φουλ φορτισμένο. Και με φουλ φωτεινότητα. Και μόνο που συγκρίνεις λάπτοπ με desktop, μου αρκεί. Σαν να λέμε μήλα με πορτοκάλια. Φρούτα και τα δύο. Αυτός που θα θέλει λάπτοπ, θα πάρει λάπτοπ. Πολύ απλά. Δεν θα πάει σε desktop. Εσύ μπορεί να το κάνεις. Κάποιος άλλος όχι. Ούτε εσύ είσαι η εξαίρεση κι εγώ ο κανόνας, ούτε και το αντίθετο. Γούστα είναι αυτά, πολύ απλά. Και για να μην το κουράζουμε άλλο και βγαίνουμε και off. Μια εκτίμηση ζήτησα, την πήρα και σας ευχαριστώ πολύ. Ούτε ανάγκασα κανέναν να το αγοράσει όσο θέλω εγώ, ούτε μπορεί κάποιος να μου επιβάλει πόσο θα το δώσω. Όντως είναι αρχαίο. Αλλά πολύ απλά δεν το δίνω τόσα, αν είναι αυτή η τιμή του. Θα το βάλω κάποια στιγμή μια τιμή που δεν έχω αποφασίσει ακόμα, κι αν πουληθεί έχει καλώς. Αλλιώς το κρατάω. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. 150?? ουτε καν.. αν το δωσεις τοσο, το πηρα χτες 😋 200-250 ανετα το δινεις .. Παραπανω δυσκολα, λογο c2d γενιας..
dj_takis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε 150?? ουτε καν.. αν το δωσεις τοσο, το πηρα χτες 😋 200-250 ανετα το δινεις .. Παραπανω δυσκολα, λογο c2d γενιας.. Καλά, 250 δεν το έπαιρνα ούτε εγώ. Αλλά 150 μου φαίνονται λίγα. Δεν αμφισβητώ ότι είναι αυτή η τιμή του. Η δική μου εκτίμηση λέει ότι δεν είναι βέβαια, αλλά δεν καθορίζω εγώ τις τιμές. Απλά δεν το δίνω και ας μου πιάνει χώρο.
Kostas.karras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, dj_takis είπε Καλά, 250 δεν το έπαιρνα ούτε εγώ. Αλλά 150 μου φαίνονται λίγα. Δεν αμφισβητώ ότι είναι αυτή η τιμή του. Η δική μου εκτίμηση λέει ότι δεν είναι βέβαια, αλλά δεν καθορίζω εγώ τις τιμές. Απλά δεν το δίνω και ας μου πιάνει χώρο. εχει ssd 250gb ? μπαταρια σαν καινουργια? 18αρα οθονη fhd? καλα,κι εγω ειμαι λιγο υπερβολικος ειναι η αληθεια με το 250, αλλα 180 μινιμουμ θεωρω..
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Kostas.karras είπε εχει ssd 250gb ? μπαταρια σαν καινουργια? 18αρα οθονη fhd? καλα,κι εγω ειμαι λιγο υπερβολικος ειναι η αληθεια με το 250, αλλα 180 μινιμουμ θεωρω.. 120 το σαν καινουρια παρε και την πεθερα μου σαν καινουρια ειναι. 🤪
Kostas.karras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε 120 το σαν καινουρια παρε και την πεθερα μου σαν καινουρια ειναι. 🤪 Δεχομαι, θα βγω και στο χρυσο κουφετο να το δηλωσω δημοσια 😂
THD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Γεια σας, πόσο να αγοράσω iPhone XR 64gb σε άριστη εξωτερική κατάσταση, με 90% υγεία μπαταρίας; Με τρομάζει κυρίως η υγεία της μπαταρίας, είναι οκ; Εχω διαβάσει ότι κάτω από 80% θέλει αλλαγή. Υ.Γ. Ελπίζω να μην είμαι off topic
Noreak Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, Kostas.karras είπε εχει ssd 250gb ? μπαταρια σαν καινουργια? 18αρα οθονη fhd? καλα,κι εγω ειμαι λιγο υπερβολικος ειναι η αληθεια με το 250, αλλα 180 μινιμουμ θεωρω.. Ειναι πολυ αδυναμος ο επεξεργαστης, για ταινιες οκ, για σερφαρισμα... πρεπει να χεις τρελη υπομονη...Αν υποθεσουμε οτι η βασικη χρηση ειναι για σερφαρισμα τοτε κατα τη γνωμη μου 150 μαξ.Αν προκειται για ταινιες λιγο παραπανω.Στα 360 αρχιζουν τα 17ρια καινουρια με εγγυηση, γρηγοροτερα, καλυτερη αυτονομια κτλπ.
life is music Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 18 ώρες πριν, skapodis είπε pu : i5-7600k = 115€ Motherboard : asus z170p = 40€ Gpu : MSI 1060 Gaming X 6GB ( 1 χρονο εγγυηση ακομη) = 145€ Μια msi r9 380 2gb armor 2x ....πιάνει αν την δώσω 60-70 ευρώ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις