Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, tomtsir είπε

Χωρίς να έχω ίχνος αρνητισμού , εγώ που ψάχνω δίσκο τόσο καιρό , 500GB με 11 ευρώ δεν είδα σχεδόν πουθενά. Άντε να υπήρχε 1 αγγελία στις 100. Η τιμή που βλέπω να παίζει είναι 15-20 ευρώ.

https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1520536-4x-500gb-hdd-και-ανταλλαγη/

Έστω και μία να υπάρχει active η χαμηλότερη τιμή είναι αυτή που έχει η συγκεκριμένη δημοπρασία. Και πριν σχολιαστεί αυτό που λέω, υπενθύμιση ότι ο peiraiak έχει πολλούς δίσκους ίδιους προς πώληση...

Επεξ/σία από skapodis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skapodis είπε

https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1520536-4x-500gb-hdd-και-ανταλλαγη/

Έστω και μία να υπάρχει active η χαμηλότερη τιμή είναι αυτή που έχει η συγκεκριμένη δημοπρασία.

Εδώ μιλάμε για πακέτο 4 HDD. Και μιλάμε για 1 αγγελία. Το παιδί ρώτησε πόσο θα ήταν καλή τιμή να το πουλήσει , όχι πόσο είναι η χαμηλότερη τιμή με "χαρτί" και "καλαμάρι". Δεν συμφωνώ να το βγάζουμε τόσο πολύ από τα μάτια αλλά ο καθένας ό,τι θέλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Εδώ μιλάμε για πακέτο 4 HDD. Και μιλάμε για 1 αγγελία. Το παιδί ρώτησε πόσο θα ήταν καλή τιμή να το πουλήσει , όχι πόσο είναι η χαμηλότερη τιμή με "χαρτί" και "καλαμάρι". Δεν συμφωνώ να το βγάζουμε τόσο πολύ από τα μάτια αλλά ο καθένας ό,τι θέλει.

Δες ξανά το παραπάνω σχόλιο μου δεν σε πρόλαβα. Και φυσικά στο σχόλιο μου δεν είπα πόσο να το πουλήσει αλλά πόσο έχω δει εδώ στο Insomnia να πουλιούνται οι δίσκοι!

O peiraisk αναρωτιέται αν είναι καλή ιδέα να πει "X δίσκοι πακέτο για ανταλλαγή με έναν SSD" άρα σκέφτεται σοβαρά μία bulk sale αγγελία...

Επεξ/σία από skapodis
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, με προσοχή τις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε και κουράγιο.

Ψάχνω μια μεταχειρισμένη καρτούλα για ένα pc που φτιάχνω για το σπίτι, σκεφτόμουν GTX 780/970.

Μπορείτε να μου πείτε νορμαλ τιμές ώστε να βάλω μια αγγελία ζήτησης για τις συγκεκριμένες; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον βοηθήσει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Giannos7 είπε

Καλημέρα παίδες, με προσοχή τις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε και κουράγιο.

Ψάχνω μια μεταχειρισμένη καρτούλα για ένα pc που φτιάχνω για το σπίτι, σκεφτόμουν GTX 780/970.

Μπορείτε να μου πείτε νορμαλ τιμές ώστε να βάλω μια αγγελία ζήτησης για τις συγκεκριμένες; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον βοηθήσει.

780 πας πολυ πισω και θα σου μεινει στο χέρι, 970 ~ 90 ευρώ, αλλά αν αντέχει το budget σου θα κοίταγα για RX 580/570 με 20-30 παραπάνω ευρώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pinkakos είπε

780 πας πολυ πισω και θα σου μεινει στο χέρι, 970 ~ 90 ευρώ, αλλά αν αντέχει το budget σου θα κοίταγα για RX 580/570 με 20-30 παραπάνω ευρώ

Αν η 970 90€ τότε 60-70 η 780; Το ταμείο είναι αρκετά μείον γι' αυτό κοιτάζω τέτοιες λύσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να πουλήσω μια mbo Z170x Gaming 3 μαζί με έναν i5 6600k! Αγοράστηκαν τον Μάιο του 2016 κάτι που σημαίνει πως οι 3ετες εγγυήσεις τους έχουν λήξει. Τα κομμάτια είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δίνονται μαζί φυσικά με τα κουτιά τους. Δεν έχουν υποστεί ποτέ OC και η αλλαγή της πάστας του επεξεργαστή γινόταν όποτε ήταν απαραίτητο! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rafa McArthur είπε

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να πουλήσω μια mbo Z170x Gaming 3 μαζί με έναν i5 6600k! Αγοράστηκαν τον Μάιο του 2016 κάτι που σημαίνει πως οι 3ετες εγγυήσεις τους έχουν λήξει. Τα κομμάτια είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δίνονται μαζί φυσικά με τα κουτιά τους. Δεν έχουν υποστεί ποτέ OC και η αλλαγή της πάστας του επεξεργαστή γινόταν όποτε ήταν απαραίτητο! 

Καλησπέρα, 

δεν ειναι και κακο το σετακι σου. Πιστευω οτι εως 200 ευρω χωρις μνημες ειναι μια καλη τιμουλα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, diaol είπε

Καλησπέρα, 

δεν ειναι και κακο το σετακι σου. Πιστευω οτι εως 200 ευρω χωρις μνημες ειναι μια καλη τιμουλα.

Σε ευχαριστώ και εκτιμώ την απάντηση σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω ένα λάπτοπ Acer Aspire 8930 G. Ήταν η πιο άχρηστη αγορά ever. Δεν ξέρω γιατί το πήρα, ποτέ μου δεν το χρειάστηκα. Ζήτημα να έχει παίξει κανά δίμηνο συνολικά από το 2011 που το αγόρασα 1200 ευρώ τότε, και το είχα ξεχάσει στη ντουλάπα. Το ανακάλυψα πρόσφατα, του έβαλα κι έναν ssd που μου περίσσευε, και πάει καλά σχετικά για τα χρόνια του. Πόσο λέτε να πιάσει, με τσάντα μεταφοράς φυσικά;

Οθόνη: 18,4'

Επεξεργαστής: Core2Duo στα 2,13 GHZ.

Optical Drive: Blu-Ray Rom και DVD Writer.

Μνήμη: 4GB DDR-3

Σκληροί Δίσκοι: SSD San Disk Ultra 120GB, και HDD 500GB.

Κάρτα Γραφικών: NVIDIA GeForce 9600M GT με 1GB μνήμη.

Εδώ είναι τα πλήρη χαρακτηριστικά του.

https://www.e-shop.gr/acer-aspire-8930g-744g50bn-p7450-4096mb-500gb-p-PER.906667

Να σημειώσω ότι είναι αρκετά ογκώδες και θεωρείται multimedia λάπτοπ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Επεξ/σία από dj_takis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dj_takis είπε

Καλησπέρα. Έχω ένα λάπτοπ Acer Aspire 8930 G. Ήταν η πιο άχρηστη αγορά ever. Δεν ξέρω γιατί το πήρα, ποτέ μου δεν το χρειάστηκα. Ζήτημα να έχει παίξει κανά δίμηνο συνολικά από το 2011 που το αγόρασα 1200 ευρώ τότε, και το είχα ξεχάσει στη ντουλάπα. Το ανακάλυψα πρόσφατα, του έβαλα κι έναν ssd που μου περίσσευε, και πάει καλά σχετικά για τα χρόνια του. Πόσο λέτε να πιάσει, με τσάντα μεταφοράς φυσικά;

https://www.e-shop.gr/acer-aspire-8930g-744g50bn-p7450-4096mb-500gb-p-PER.906667

150 μαξ

Δημοσ.
10 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

150 μαξ

Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν είναι έτσι τότε δεν με συμφέρει να το δώσω. Προτιμώ να το έχω κι ας μου πιάνει χώρο. Θα το παλέψω για κάτι παραπάνω σε λογικά πάντα πλαίσια, κι αν το δώσω το έδωσα. Δεν θα σκάσω κιόλας. Και πάλι ευχαριστώ. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

150 μαξ

Εγω και τα 120 τα βλεπω πολλα, φορητοτητα μηδεν μπαταρια μηδεν.

Αν ειναι να παρεις καποιος ενα φορητο για να το εχει σπιτι γιατι δεν παιρνει ενα σταθερο;

Μου εχουν φερει δυο σαν αυτα για επισκευη και ενα vaio φιλος οκ μεγαλες οθονες αλλα οταν τα εβαλα διπλα σε καινουριο φορητο το ασπρο της οθονης απο τα χρονια λογω λαμπας ccfl ηταν κιτρινωπο.

12 ώρες πριν, dj_takis είπε

Ειναι του 2008 και οι μνημες ειναι DDR 2 οχι 3

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω και τα 120 τα βλεπω πολλα, φορητοτητα μηδεν μπαταρια μηδεν.

Αν ειναι να παρεις καποιος ενα φορητο για να το εχει σπιτι γιατι δεν παιρνει ενα σταθερο;

Μου εχουν φερει δυο σαν αυτα για επισκευη και ενα vaio φιλος οκ μεγαλες οθονες αλλα οταν τα εβαλα διπλα σε καινουριο φορητο το ασπρο της οθονης απο τα χρονια λογω λαμπας ccfl ηταν κιτρινωπο.

Ειναι του 2008 και οι μνημες ειναι DDR 2 οχι 3

Εγώ δεν είπα τι μοντέλο είναι. Είπα πότε το αγόρασα. Οι μνήμες είναι DDR3. Αυτό είναι σίγουρο. Αν δεις και το λινκ στο eshop το γράφει. Ίσως μπερδεύτηκες γιατί νομίζω έχει βγει και σε άλλες εκδόσεις με διάφορα χαρακτηριστικά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...