Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη μιλησα με το Cosmodata μολις δεν ξερουν αν θα φερουν παλι την καρτα οποτε ποσο να δωσω εδω μεσα για μια 580 8GB ???

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
Στις 9/3/2020 στις 9:18 ΜΜ, nikos1914 είπε

Καλησπερα παιδια. σκεφτομαι να δωσω τον παρακατω πυργο μαζι με οθονη και ηχεια. πόσο λετε να πιανει;;;;

CASE: Zalman z11 plus MOBO: Gigabyte 990xa-ud3 CPU: Amd FX 8320 GPU: EVGA gtx 760 SC acx cooler 2Gb RAM: Kingston hyperX blu 1600MHz 8Gb COOLER: Coolermaster Hyper 212 EVO PSU: CoolerMaster MWE Bronze 650  SSD: Samsung 840 120Gb HDD: WD caviar blue 1Tb DVD: Samsung SH-224DB

Οθόνη: LG 24MA53 Ηχεία: Logitech S-220

Ειναι αγορασμενος 2013 πλην του τροφοδοτικου που το πηρα το 2017.

Κάποια απάντηση για εδω;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/3/2020 στις 10:49 ΠΜ, skapodis είπε

RX 580 4GB

Absolute Price = 98€

Relative Price = 110€

Εγώ νομίζω πρέπει να βάλεις το πρόγραμμα να κοιτάει και επιδόσεις  θα δώσει ο άλλος 98 ευρώ μια κάρτα που  ειναι κατα πολύ καλύτερη σε επιδόσεις απο κάρτες που κάνουν (τιμή καινούργιας στο skroutz) 150 ευρώ; 

Για ποιον λόγο; 

Το intrinsic value μιας κάρτας γραφικών εξάλλου ειναι αυτό το σε πόσα FPS παίζει όχι αν είναι Χ χρώμα ή μεταχειρισμένη γιατί δεν αλλάζει τις επιδόσεις το αν ειναι μεταχειρισμένη βέβαια θα πρέπει να επηρεάζει την τιμή γιατί συνεπάγει μικρότερη εμπιστοσύνη στην μακροβιότητα της και στην κατάσταση που θα την παραλάβει ο αγοραστής αλλά σίγουρα δεν καθοριστικότερος παράγοντας απο τις επιδόσεις της εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των συμβαλλομένων ότι η κάρτα ειναι πλήρως λειτουργική ή μια υπόσχεση πως δεν θα υπάρξει θέμα λειτουργικότητας (πχ εγγύηση καταστήματος).  

και δεν ειναι δύσκολο υπάρχουν σελίδες όπως το techpowerup που έχουν ολες τις κάρτες στοιχισμένες με βάση % performance 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.
11 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Εγώ νομίζω πρέπει να βάλεις το πρόγραμμα να κοιτάει και επιδόσεις  θα δώσει ο άλλος 98 ευρώ μια κάρτα που  ειναι κατα πολύ καλύτερη σε επιδόσεις απο κάρτες που κάνουν (τιμή καινούργιας στο skroutz) 150 ευρώ; 

Για ποιον λόγο; 

Το intrinsic value μιας κάρτας γραφικών εξάλλου ειναι αυτό το σε πόσα FPS παίζει όχι αν είναι Χ χρώμα ή μεταχειρισμένη γιατί δεν αλλάζει τις επιδόσεις το αν ειναι μεταχειρισμένη βέβαια θα πρέπει να επηρεάζει την τιμή γιατί συνεπάγει μικρότερη εμπιστοσύνη στην μακροβιότητα της και στην κατάσταση που θα την παραλάβει ο αγοραστής αλλά σίγουρα δεν καθοριστικότερος παράγοντας απο τις επιδόσεις της εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των συμβαλλομένων ότι η κάρτα ειναι πλήρως λειτουργική ή μια υπόσχεση πως δεν θα υπάρξει θέμα λειτουργικότητας (πχ εγγύηση καταστήματος).  

και δεν ειναι δύσκολο υπάρχουν σελίδες όπως το techpowerup που έχουν ολες τις κάρτες στοιχισμένες με βάση % performance 

Όταν μια κάρτα πωλείται ακόμα στην αγορά ως καινούργια τότε η πρόταση που κάνει το πρόγραμμα ως τιμή ακολουθεί άλλη λογική ποιο πολύπλοκη αλλά λαμβάνει σοβαρά υπόψη του και την τρέχουσα τιμή του προϊόντος.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια .  Θα θελα μια γνωμη ποσο περιπου μπορω να πουλησω τα εξης :

cpu : i5-7600k

Motherboard : asus z170p

Gpu : MSI 1060 Gaming X 6GB ( 1 χρονο εγγυηση ακομη)

Ευχαριστω

Δημοσ.

Έχει πρόβλημα στην οθόνη πάλετε το φως, έχει μια ροζ κάθετη γραμμή και τα χρώματα δεν αποδίδονται σωστά. Θα δοθεί χωρίς εγκατάσταση windows. 

Πόσο να το δώσω;;; 

Sony VAIO F Series VPC-F11M1E/H - Core i5 520M 2.4 GHz - 16.4" TFT - Ασημί
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 38.7 cm x 26.3 cm x 4.1 cm
Βάρος 3,1 κιλά
Τύπος συστήματος Φορητός υπολογιστής
Ενσωματωμένες συσκευές Στερεοφωνικά ηχεία, κεραία ασύρματου δικτύου, κεραία Bluetooth
Επεξεργαστής Intel Core i5 520M / 2.4 GHz ( Dual-Core )
Μνήμη cache 1 MB - L2 Cache
Μνήμη RAM 4 GB (installed) / 8 GB (max) - DDR3 SDRAM - 1066 MHz - PC3-8500
Card reader Ναι
Σκληρός δίσκος 500 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm
Οπτική μονάδα DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM / BD-ROM - ενσωματωμένη
Οθόνη 16.4" TFT 1920 x 1080
Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 330M
Μνήμη γραφικών 1 GB GDDR3 SDRAM
Έξοδος ήχου Κάρτα ήχου
Δίκτυο Network adapter - Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11a, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Bluetooth 2.1 EDR
Κάμερα Ενσωματωμένη - 0.3 Megapixel
Συσκευή εισόδου Πληκτρολόγιο, επιφάνεια αφής
Μπαταρία Ιόντων λιθίου
Χρόνος λειτουργίας (έως) 3.2 hour(s)
Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Edition
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, skapodis είπε

Όταν μια κάρτα πωλείται ακόμα στην αγορά ως καινούργια τότε η πρόταση που κάνει το πρόγραμμα ως τιμή ακολουθεί άλλη λογική ποιο πολύπλοκη αλλά λαμβάνει σοβαρά υπόψη του και την τρέχουσα τιμή του προϊόντος.

ναι εγώ απλά πρότεινα να κοιτάει επιδόσεις σε FPS με την λογική που εξέθεσα στο ποστ που μίλησα για αυτο και βαριέμαι να ξαναγράψω :P

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.

Πόσο να δώσω μεταχειρισμένα 4ετίας λειτουργικά:

i5-4570 με το cooler που είχε από το κουτί του.

https://www.skroutz.gr/s/4719725/HyperX-Fury-Black-8GB-DDR3-1866MHz-HX318C10FBK2-8.html και αυτή η ραμ. 

Και η https://www.asrock.com/mb/Intel/H97 Pro4/ που είναι καμμένη πιάνει τίποτα για ανταλλακτικά ίσως; 

Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

hello everybody! 

εχω 5-6+ σκληρους δισκους 120 αρηδες. μηχανικούς. αυτοί αξίζει να πουληθούν?

κ σε τί τιμή?

αξίζει να καθήσω να δω την υγεία τους μήπως πιάσω 1-2-3 ευρώ παραπάνω?

η τιμή των σκληρών χωρίς εξέταση για να φύγουν είναι 6-7 ευρώ ανα τεμάχιο?

ή εχει νοημα ανταλλαγή  τύπου "δίδονται 5        120αρηδες για 1             ssd 120?"

μερικοί κάνουν κάτι σκοτώματα...30-40 ευρώ ο πύργος κλπ..πω.

μόνο πενταετίας+ θα αγοράζω μου φαίνεται..

ευχαριστώ, have a nice week

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, peiraiask είπε

ισως φταίνε κ οι συγκυρίες..κάποιος έγραψε ότι όσο τα ork μας πολιορκουν στον Εβρο κ υπαρχει πανδημία η αγορά θα υφίσταται αναταραχές

Ενας πυργος με πεντιουμ 4, καρτα του 2000, μηχανικο δισκο σαν τους δικους σου και μνημη 512MB λογικο ειναι να κανει 30ε, αυτά τα συστηματα τα δινεις στα νηπια για να παιζουν:)

Επεξ/σία από rus
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rus είπε

Ενας πυργος με πεντιουμ 4, καρτα του 2000, μηχανικο δισκο σαν τους δικους σου και μνημη 512MB λογικο ειναι να κανει 30ε, αυτά τα συστηματα τα δινεις στα νηπια για να παιζουν:)

Κανένα νήπιο δεν μπορεί να παίξει με Ρ4, μη λες ότι να 'ναι!

Τα συστήματα αυτά είναι ρετρόB)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsiv είπε

Κανένα νήπιο δεν μπορεί να παίξει με Ρ4, μη λες ότι να 'ναι!

Τα συστήματα αυτά είναι ρετρόB)

mame32

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, peiraiask είπε

hello everybody! 

εχω 5-6+ σκληρους δισκους 120 αρηδες. μηχανικούς. αυτοί αξίζει να πουληθούν?

κ σε τί τιμή?

αξίζει να καθήσω να δω την υγεία τους μήπως πιάσω 1-2-3 ευρώ παραπάνω?

η τιμή των σκληρών χωρίς εξέταση για να φύγουν είναι 6-7 ευρώ ανα τεμάχιο?

ή εχει νοημα ανταλλαγή  τύπου "δίδονται 5        120αρηδες για 1             ssd 120?"

ισως φταίνε κ οι συγκυρίες..κάποιος έγραψε ότι όσο τα ork μας πολιορκουν στον Εβρο κ υπαρχει πανδημία η αγορά θα υφίσταται αναταραχές

ευχαριστώ, have a nice week

Στο Insomnia τώρα δίνουν 500BG δίσκο για 11€, 320GB για 9€ και 160GB για 8€ (όλοι με 100% υγεία) άρα ...

Επεξ/σία από skapodis
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, skapodis είπε

Στο Insomnia τώρα δίνουν 500BG δίσκο για 11€, 320GB για 9€ και 160GB για 8€ (όλοι με 100% υγεία) άρα ...

Χωρίς να έχω ίχνος αρνητισμού , εγώ που ψάχνω δίσκο τόσο καιρό , 500GB με 11 ευρώ δεν είδα σχεδόν πουθενά. Άντε να υπήρχε 1 αγγελία στις 100. Η τιμή που βλέπω να παίζει είναι 15-20 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωστός θα προχωρήσει σε αναβάθμιση γραφικών .

Δίνει μια gtx 1050 4Gb , πόσο πιάνει περίπου ; Υπολογίζω σε 80-100€ να του πω εάν τον ενδιαφερει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...