Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Πριν 1 χρόνο το πούλησα δύσκολα στα 100 ευρώ...

Μάλιστα....φαντάζομαι γύρω εκεί θα πιάσει και το δικό μου αν το βάλω ...

Τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω ,απλά διασκεδάζω την ιδέα να έπαιρνα ένα thinkpad παλιό ,αναβαθμισιμο και σιγά σιγά να το έκανα τουμπανάκι..

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έπεσε στα χέρια μου ένας σέρβερ dell poweredge 1950 με 8 γιγα μνήμη, 2 xeon e5335, δίπλα τροφοδοτικά και 2 scsi 146gb πάνω του. Από κατάσταση είναι σχεδόν ασκονιστος μέσα. 

Πόσο θα μπορούσε να πιάσει;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Μάλιστα....φαντάζομαι γύρω εκεί θα πιάσει και το δικό μου αν το βάλω ...

Τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω ,απλά διασκεδάζω την ιδέα να έπαιρνα ένα thinkpad παλιό ,αναβαθμισιμο και σιγά σιγά να το έκανα τουμπανάκι..

Δόθηκε ένα πριν μερικές βδομάδες στα 130. Οπότε ξεκίνα από εκεί και βλέπεις. Με την προϋπόθεση να είναι σε άψογη κατάσταση.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, geo4sar είπε

Δόθηκε ένα πριν μερικές βδομάδες στα 130. Οπότε ξεκίνα από εκεί και βλέπεις. Με την προϋπόθεση να είναι σε άψογη κατάσταση.

Σε άψογη δε το λες , αλλά είναι σε παρά παρά πολύ καλή κατάσταση , η οθόνη είναι αψεγάδιαστη , απλά το keyboard dock έχει χάσει τα λαστιχάκια του και του έχω βάλει εγώ κάτι αλλα..Όπως και να χει , θα ανεβάσω φωτό στην αγγελία και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματα του..

Ευχαριστω πολύ παιδιά ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/2/2020 στις 11:24 ΜΜ, GamerPix είπε

Δηλαδή μια καινούργια gpu αξίας 180 ευρώ είναι λογικό να πουληθεί στα 70 ευρώ μεταχειρισμένη?

Εφόσον είναι σε άριστη κατάσταση και με 1,5 χρόνο ακόμα εγγύηση.

Εμένα μου φαίνεται λίγο γελοίο.

Φιλικά εννοείται πάντα. 😛

Λοιπόν... αν πάρεις κάτι από ένα μαγαζί, το απασφαλίσεις (άρα δεν είναι πλέον "του ραφιού") και το γύρίσεις πίσω την επόμενη ώρα, το μαγαζί θα σου δώσει ότι πλήρωσες μείον 20% από την τιμή. Ένα αντικείμενο από την στιγμή που το αγοράζεις και το χρησιμοποιείς από 1 λεπτό έως Χ μήνες είναι μεταχειρισμένο, και αυτομάτως η τιμή μεταπώληση του πέφτει. Ο καθένας μπορεί να βάλει ότι τιμή πώλησης θέλει, αλλά υπάρχει τρόπος υπολογισμού του πόσο κάτω.

Θα σου έλεγα λοιπόν χοντρά χοντρά ότι μία κάρτα καινούργια στα 180€ θα έπρεπε να πουληθεί στα 113€ χωρίς να λαμβάνεται τίποτα άλλο υπόψιν.

Επεξ/σία από skapodis
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έπεσε στα χέρια μου ένας σέρβερ dell poweredge 1950 με 8 γιγα μνήμη, 2 xeon e5335, δίπλα τροφοδοτικά και 2 scsi 146gb πάνω του. Από κατάσταση είναι σχεδόν ασκονιστος μέσα. 

Πόσο θα μπορούσε να πιάσει;

κανεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Ps3 με 2 χειριστήρια και 6 παιχνίδια πόσο πιάνει περίπου;

Τα παιχνίδια είναι GTA V, WWE 2K17 ,  Hitman absolution essentials, uncharted 2 , Pes 18 , Tekken tag tournament 2

Επεξ/σία από Amix
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Rhaastox είπε

Καλησπέρα παίδες! Πόσο πιστεύετε μπορώ να δώσω το laptop μου; 

Πρόκειται για το Acer Aspire E1-572G με χαρακτηριστικά

Core i3 4010U  (4th Gen) 1.7GHz

AMD Radeon R5 M240 1GB

4GB DDR3L 1600MHz SDRAM 

15.6, 1366x768

240GB SSD Intenso

Κάποιος να βοηθήσει; 

Δημοσ.
Στις 27/2/2020 στις 11:59 ΠΜ, skapodis είπε
Στις 27/2/2020 στις 12:09 ΠΜ, MINDER είπε

Σκέφτομαι την περίπτωση αναβάθμισης γιατί έχω μείνει αρκετά πίσω αν και σε αυτά που κάνω ο υπολογιστής τα πάει αρκετά καλά θα έλεγα.

Ανιχνευτικά λοιπόν για να δω αν "΄λέει" να τα πουλήσω τα βάζω για μια πρώτη εκτίμηση.

Θα δώσω μόνο μητρική επεξεργαστή μνήμες και 2 από τους σκληρούς τα υπόλοιπα που έχω θα τα κρατήσω.

Μητρική Asus P8Z68-V PRO/GEN3 = 50€ (Compared to available offers = 41€)

Επεξεργαστής I7 2600K + Noctua NH-D14 = 44€ + 45€ (Compared to available offers = 36€ + 37€)

Μνήμες 4x4= 16GB CORSAIR CML8GX3M2A1600C9 = €43 (Compared to available offers = 35€)

Τα 8gb μνήμης τα πρόσθεσα πρόσφατα. 

Και οι δύο σκληροί αδερφάκια western digital WD6400AAKS = 2 x 18€

εχω δυο ταμπλετ της samsusng σε τελεια κατασταση ...ΤΟ μοντελο ειναι samsung galaxy tab3 t310 7 intses .....Ποσο μπορω να δωσω αυτα τα δυο ταμπλετακια ?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μπορείτε να μου πείτε πόσο περίπου πιάνει το παρακάτω σύστημα (ανά part και συνολικά) :

Ryzen 5 1600

X470 Aorus Ultra Gaming

Sapphire Rx580 8gb

16gb DDR4 3200MHZ G. SKILL Aegis

Corsair Rm850x

Noctua D15 cooler

Και ένα απλό oem case. 

Όλα με υπόλοιπο εγγύησης από 3-4 μήνες έως και 8 χρόνια το τροφοδοτικό. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, sentoner είπε

Καλησπέρα παιδιά, μπορείτε να μου πείτε πόσο περίπου πιάνει το παρακάτω σύστημα (ανά part και συνολικά) :

Ryzen 5 1600 = 67€

X470 Aorus Ultra Gaming = 85€

Sapphire Rx580 8gb = 100€

16gb DDR4 3200MHZ G. SKILL Aegis = 48€

Corsair Rm850x = 82€

Noctua D15 cooler = 49€

Και ένα απλό oem case. = 15€

Όλα με υπόλοιπο εγγύησης από 3-4 μήνες έως και 8 χρόνια το τροφοδοτικό. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/2/2020 στις 3:07 ΜΜ, skapodis είπε

Οι τιμές βγαίνουν από πρόγραμμα που έχω φτιάξει. Ψάχνει το ίδιο αντικείμενο και την τωρινή τιμή πώλησης καινούργιο ή τιμή πώλησης πριν ως καινούργιο πριν Χ καιρό και μέσω κάποιων κανόνων εξάγει την τιμή που δίνω. Μετά κάνει μια αναζήτηση για τιμές του ιδίου αντικειμένου ως μεταχειρισμένο και μετά από συγκρίσεις με την τιμή ως καινούργιο κάνει extrapolation την τιμή που δίνω μετά από εφαρμογή ορισμένων στατιστικών κανόνων.

Επίσης, όσο αφήνω το πρόγραμμα να τρέχει για το ίδιο αντικείμενο το search του δεν σταματάει και βρίσκοντας περισσότερα matches η τιμή αλλάζει...

Φίλε μου καλή η ιδέα σου αλλά δεν πάει ακριβώς έτσι. Τα προϊόντα τεχνολογίας έχουν τόσο τεχνικές όσο και ποιοτικές προδιαγραφές που λαμβάνονται υπόψιν - δεν είναι οπωροκηπευτικά που τα βάζουμε σε ενα τσουβάλι και μετά στη ζυγαριά. Για το 2600k που έκανες εκτίμηση στέκεται άνετα ακόμη και σήμερα για 1080p gaming (με μια καλούτσικη κάρτα γραφικών) με αξιοπρέπεια, και όχι μόνο. Για να μην προσθέσω ότι θεωρείται ο καλύτερος Intel σε δυνατότητα overclock (πάει άνετα στα 4,5GHz και πλησιάζει ένα Ryzen 5 2600 σε επιδόσεις.

Έπειτα δίνεις προσφορά για τον Dell server και αναφέρεσαι στο rack που χρειάζεται - έχεις μήπως ιδέα και πόσο θόρυβο κάνει? Για αυτό και τέτοια μηχανήματα τα βρίσκεις σε πολύ χαμηλές τιμές διότι πέρα από το ...rack έχουν και άλλες ιδιότητες που καλό θα είναι να γνωρίζουμε πριν κάνουμε εκτιμήσεις.

Επεξ/σία από TR-909
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...