kostas1966 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Για να πάρω μια ιδέα κι εγώ εάν αξίζει να πουλήσω το παλιό pc μου με κάποιες νέες προσθήκες πάνω του: M/b: Asus P5-Β Deluxe Cpu: Intel C2D E8600 Cpu fan: zalman CNPS9500 LED Ddr2: 8gb, 800 Μhz. (2x2gb mushkin 991760 + 2x2gb Geil CL5) Hdd: 1 WD raptor 150 Gb 10000 rpm, 1 WD blue 2 Tb Ssd: Samsung 860 evo 500 Gb Gpu: Geforce GT 1030 Mouse: Logitech laser MX100 wireless Keyboard: Microsoft Digital Media Keyboard 3000 Dvd-r: Pioneer dvr ? (δε θυμαμαι) και ASUS DRW-24D5MT Ολα πληρως λειτουργικά, δώρο το κουτί και το case fan zalman 80 mm με silicon pins
TopicStrarter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 55 λεπτά πριν, kostas1966 είπε Για να πάρω μια ιδέα κι εγώ εάν αξίζει να πουλήσω το παλιό pc μου με κάποιες νέες προσθήκες πάνω του: M/b: Asus P5-Β Deluxe Cpu: Intel C2D E8600 Cpu fan: zalman CNPS9500 LED Ddr2: 8gb, 800 Μhz. (2x2gb mushkin 991760 + 2x2gb Geil CL5) Hdd: 1 WD raptor 150 Gb 10000 rpm, 1 WD blue 2 Tb Ssd: Samsung 860 evo 500 Gb Gpu: Geforce GT 1030 Mouse: Logitech laser MX100 wireless Keyboard: Microsoft Digital Media Keyboard 3000 Dvd-r: Pioneer dvr ? (δε θυμαμαι) και ASUS DRW-24D5MT Ολα πληρως λειτουργικά, δώρο το κουτί και το case fan zalman 80 mm με silicon pins ξέρω γω; χωρίς την GT 1030 και τον evo κάνα 60άρι ; εγω πάντως κάπου εκει θα έδινα γιατί μιλάμε για πανάρχαιο hardware αλλά αν τα πουλήσεις ξεχωριστά κομμάτι κομμάτι και έχεις τεράστια υπομονή (άνετα 6μήνες και βάλε) μπορεί στο τέλος να βγάλεις λίγο παραπάνω.
kostas1966 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ για την εκτίμησή σου η οποία μοιάζει ρεαλιστική. Τούτων λεχθέντων και με δεδομένα ότι τρέχει το 1M στο super pi στα 12sec* και το ότι κάνω μια χαρά τη δουλειά μου σε επεξεργασία ήχου και με τη βοήθεια του ssd παίζω και witcher 3, κάθομαι στα αυγά μου που κλωσάνε μια χαρά και όλα καλώς. * o/c στα 4Ghz Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από kostas1966
skapodis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Έτσι στέλνω για μια γνώμη και εγώ έχω τα εξής για πούλημα (δεν έβαλα ακόμη αγγελία ) AMD RX vega 64 (καινούργια) = 346€ Δυο Sapphire pulse RX 580 8GB (μεταχειρισμένα σε κατάσταση καινούργιου και εγγύηση) = 2 x 114€ AMD ryzen 5 3600 με την RGB ψύκτρα που συνοδεύεται (καινούργιος) = 107€ 16GB(2x8 ) DDR4 Αdata αλλά δεν θυμάμαι συχνότητα και ρολόγια σίγουρα πάνω απο 2666 και πάνω όμως (καινούργια) = 43€ Και μια Asus Prime B450M-K (καινούργια) = 43€ Δεν θέλω να τα σκοτώσω αλλά οκ δεν θα περιμένω και κάνα 6μηνο για να βρω αγοραστή οπότε με αυτή την λογική τι πιστεύετε πως θα είναι μια τίμια τιμή; (το mobo+ram+CPU μάλλον θα δοθούν πακέτο εκτός και αν με πείσετε για το αντίθετο ) Όσοι είναι να απαντήσουν στην ερώτηση μου καταρχάς τους ευχαριστώ κατα δεύτερον ας το κάνουν με tag ή με quote για να το δω γιατί τον τελευταίο καιρό δεν πολυμπαίνω στο hardware forum sorry
GamerPix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Έτσι στέλνω για μια γνώμη και εγώ έχω τα εξής για πούλημα (δεν έβαλα ακόμη αγγελία ) AMD RX vega 64 (καινούργια) Δυο Sapphire pulse RX 580 8GB (μεταχειρισμένα σε κατάσταση καινούργιου και εγγύηση) AMD ryzen 5 3600 με την RGB ψύκτρα που συνοδεύεται (καινούργιος) 16GB(2x8 ) DDR4 Αdata αλλά δεν θυμάμαι συχνότητα και ρολόγια σίγουρα πάνω απο 2666 και πάνω όμως (καινούργια) Και μια Asus Prime B450M-K (καινούργια) Δεν θέλω να τα σκοτώσω αλλά οκ δεν θα περιμένω και κάνα 6μηνο για να βρω αγοραστή οπότε με αυτή την λογική τι πιστεύετε πως θα είναι μια τίμια τιμή; (το mobo+ram+CPU μάλλον θα δοθούν πακέτο εκτός και αν με πείσετε για το αντίθετο ) Όσοι είναι να απαντήσουν στην ερώτηση μου καταρχάς τους ευχαριστώ κατα δεύτερον ας το κάνουν με tag ή με quote για να το δω γιατί τον τελευταίο καιρό δεν πολυμπαίνω στο hardware forum sorry Καλησπέρα φίλε μου. Σίγουρα έχεις τον ryzen 5 3600? Γιατί απ' όσο ξέρω ο 3600 δεν έρχεται με RGB ψύκτρα. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
TopicStrarter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, GamerPix είπε Καλησπέρα φίλε μου. Σίγουρα έχεις τον ryzen 5 3600? Γιατί απ' όσο ξέρω ο 3600 δεν έρχεται με RGB ψύκτρα. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος. ναι δεν έχει RGB ψύκτρα έχει την μανίσια πάντως είναι καινούργιος και δεν την έτρεξα νόμιζα οι καινούργιοι είχαν όλοι RGB 1
GamerPix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε ναι δεν έχει RGB ψύκτρα έχει την μανίσια πάντως είναι καινούργιος και δεν την έτρεξα νόμιζα οι καινούργιοι είχαν όλοι RGB Καλά θυμόμουν τότε 😛 Πάντως για την καρτούλα της Sapphire αν σκεφτείς ποτέ να την δώσεις ξεχωριστά για ανταλλαγή και διαφορά χρημάτων τότε ενημέρωσε με γιατί έχω μια της Palit 1050ti και σκέφτομαι να πάω σε αναβάθμιση.(Δεν αξίζει να την πουλήσω και αυτός είναι ο λόγος που ψάχνω κανέναν για ανταλλαγή)😛
TopicStrarter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, GamerPix είπε Καλά θυμόμουν τότε 😛 Πάντως για την καρτούλα της Sapphire αν σκεφτείς ποτέ να την δώσεις ξεχωριστά για ανταλλαγή και διαφορά χρημάτων τότε ενημέρωσε με γιατί έχω μια της Palit 1050ti και σκέφτομαι να πάω σε αναβάθμιση.(Δεν αξίζει να την πουλήσω και αυτός είναι ο λόγος που ψάχνω κανέναν για ανταλλαγή)😛 Δυστυχώς δεν με ενδιαφέρον οι ανταλλαγές ένας λόγος που τα πουλάω είναι να αδειάζω λιγο χώρο και ένας δεύτερος ότι έχω καλύτερο hardware και δεν τα χρειάζομαι αυτά που δίνω βάλε αγγελία πάντως ποτέ δεν ξέρεις.
GamerPix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, TopicStrarter είπε Δυστυχώς δεν με ενδιαφέρον οι ανταλλαγές ένας λόγος που τα πουλάω είναι να αδειάζω λιγο χώρο και ένας δεύτερος ότι έχω καλύτερο hardware και δεν τα χρειάζομαι αυτά που δίνω βάλε αγγελία πάντως ποτέ δεν ξέρεις. Εντάξει φίλε μου. Αν τύχει και βάλεις καμιά αγγελία τότε μπορεί να ρίξω μια ματιά.
MINDER Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι την περίπτωση αναβάθμισης γιατί έχω μείνει αρκετά πίσω αν και σε αυτά που κάνω ο υπολογιστής τα πάει αρκετά καλά θα έλεγα. Ανιχνευτικά λοιπόν για να δω αν "΄λέει" να τα πουλήσω τα βάζω για μια πρώτη εκτίμηση. Θα δώσω μόνο μητρική επεξεργαστή μνήμες και 2 από τους σκληρούς τα υπόλοιπα που έχω θα τα κρατήσω. Μητρική Asus P8Z68-V PRO/GEN3 Επεξεργαστής I7 2600K + Noctua NH-D14 Μνήμες 4x4= 16GB CORSAIR CML8GX3M2A1600C9 Τα 8gb μνήμης τα πρόσθεσα πρόσφατα. Και οι δύο σκληροί αδερφάκια western digital WD6400AAKS Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από MINDER
skapodis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, MINDER είπε Σκέφτομαι την περίπτωση αναβάθμισης γιατί έχω μείνει αρκετά πίσω αν και σε αυτά που κάνω ο υπολογιστής τα πάει αρκετά καλά θα έλεγα. Ανιχνευτικά λοιπόν για να δω αν "΄λέει" να τα πουλήσω τα βάζω για μια πρώτη εκτίμηση. Θα δώσω μόνο μητρική επεξεργαστή μνήμες και 2 από τους σκληρούς τα υπόλοιπα που έχω θα τα κρατήσω. Μητρική Asus P8Z68-V PRO/GEN3 = 50€ (Compared to available offers = 41€) Επεξεργαστής I7 2600K + Noctua NH-D14 = 44€ + 45€ (Compared to available offers = 36€ + 37€) Μνήμες 4x4= 16GB CORSAIR CML8GX3M2A1600C9 = €43 (Compared to available offers = 35€) Τα 8gb μνήμης τα πρόσθεσα πρόσφατα. Και οι δύο σκληροί αδερφάκια western digital WD6400AAKS = 2 x 18€
MINDER Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, skapodis είπε 14 ώρες πριν, MINDER είπε Σκέφτομαι την περίπτωση αναβάθμισης γιατί έχω μείνει αρκετά πίσω αν και σε αυτά που κάνω ο υπολογιστής τα πάει αρκετά καλά θα έλεγα. Ανιχνευτικά λοιπόν για να δω αν "΄λέει" να τα πουλήσω τα βάζω για μια πρώτη εκτίμηση. Θα δώσω μόνο μητρική επεξεργαστή μνήμες και 2 από τους σκληρούς τα υπόλοιπα που έχω θα τα κρατήσω. Μητρική Asus P8Z68-V PRO/GEN3 = 50€ (Compared to available offers = 41€) Επεξεργαστής I7 2600K + Noctua NH-D14 = 44€ + 45€ (Compared to available offers = 36€ + 37€) Μνήμες 4x4= 16GB CORSAIR CML8GX3M2A1600C9 = €43 (Compared to available offers = 35€) Τα 8gb μνήμης τα πρόσθεσα πρόσφατα. Και οι δύο σκληροί αδερφάκια western digital WD6400AAKS = 2 x 18€ Χωρίς παρεξήγηση αυτές τις τιμές που τις βρίσκεις ; Γιατί πριν μερικούς μήνες πριν αντικαταστήσω το τσιπάκι του bios νόμιζα ότι είχε πρόβλημα η μητρική και ψάχνοντας στο ebay δεν έβρισκα κάτω από 80€ την μητρική μεταχειρισμένη και πρέπει να δεις να είναι και από ΕΕ αλλιώς πέφτει φπα και τέλη εκτελωνισμού. Και εάν είναι από ΕΕ εάν στέλνει Ελλάδα και τρεχαγυρευόπουλος. Σαν παράδειγμα σου έδωσα την μητρική. Αν έχεις κάπου και τα πουλάνε και όντως κοστίζουν στις τιμές που αναφέρεις για βάλε να δω να το έχω υπόψιν για μελλοντικές αγορές.
skapodis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, MINDER είπε Χωρίς παρεξήγηση αυτές τις τιμές που τις βρίσκεις ; Γιατί πριν μερικούς μήνες πριν αντικαταστήσω το τσιπάκι του bios νόμιζα ότι είχε πρόβλημα η μητρική και ψάχνοντας στο ebay δεν έβρισκα κάτω από 80€ την μητρική μεταχειρισμένη και πρέπει να δεις να είναι και από ΕΕ αλλιώς πέφτει φπα και τέλη εκτελωνισμού. Και εάν είναι από ΕΕ εάν στέλνει Ελλάδα και τρεχαγυρευόπουλος. Σαν παράδειγμα σου έδωσα την μητρική. Αν έχεις κάπου και τα πουλάνε και όντως κοστίζουν στις τιμές που αναφέρεις για βάλε να δω να το έχω υπόψιν για μελλοντικές αγορές. Οι τιμές βγαίνουν από πρόγραμμα που έχω φτιάξει. Ψάχνει το ίδιο αντικείμενο και την τωρινή τιμή πώλησης καινούργιο ή τιμή πώλησης πριν ως καινούργιο πριν Χ καιρό και μέσω κάποιων κανόνων εξάγει την τιμή που δίνω. Μετά κάνει μια αναζήτηση για τιμές του ιδίου αντικειμένου ως μεταχειρισμένο και μετά από συγκρίσεις με την τιμή ως καινούργιο κάνει extrapolation την τιμή που δίνω μετά από εφαρμογή ορισμένων στατιστικών κανόνων. Επίσης, όσο αφήνω το πρόγραμμα να τρέχει για το ίδιο αντικείμενο το search του δεν σταματάει και βρίσκοντας περισσότερα matches η τιμή αλλάζει... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από skapodis 1
Sheogorath Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, skapodis είπε Οι τιμές βγαίνουν από πρόγραμμα που έχω φτιάξει. Ψάχνει το ίδιο αντικείμενο και την τωρινή τιμή πώλησης καινούργιο ή τιμή πώλησης πριν ως καινούργιο πριν Χ καιρό και μέσω κάποιων κανόνων εξάγει την τιμή που δίνω. Μετά κάνει μια αναζήτηση για τιμές του ιδίου αντικειμένου ως μεταχειρισμένο και μετά από συγκρίσεις με την τιμή ως καινούργιο κάνει extrapolation την τιμή που δίνω μετά από εφαρμογή ορισμένων στατιστικών κανόνων. Είσαι φίλος μου. Μήτσο εσύ; 1
skapodis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Πάντως έχω δει ότι οι τιμές που μου δίνει είναι αρκετά ρεαλιστικές (και λογικές) για τα αντικείμενα προς πώληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις