Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, madnifestah είπε

μητρική asrock Asrock H110M-ITX/ac σε άριστη κατάσταση με κουτί/παρελκόμενα πόσο να την βάλω;

αγορασμένη στα 84 (αν και δεν έχει καμία σημασία) 

Στα 42 ξεκινάει η έκδοση χωρίς το wifi βέβαια θέλει 4-10 μέρες οπότε κανα 35-40 αν και δύσκολο.. 

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

κανα 35-40 αν και δύσκολο.. 

ευχαριστώ....  το ξέρω ότι δύσκολα θα φύγει,αλλά κάθετε κανένα χρόνο τώρα...  είχα και έναν g4560 κάπου αλλά δεν μπορώ να τον βρω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Θα ήθελα να πουλήσω το παρακάτω desktop (ΜΟΝΟ τον ΠΥΡΓΟ), με τα εξής χαρακτηριστικά:

• Κουτί: Turbo-X     &     PSU: CHIEFTEC μοντέλο GPS-450AA-101 A (450W)
  • Motherboard: ASUS P5B-DELUXE
  • +EXTRA USB 2 Θύρες (Συνολικά 8 Θύρες) +EXTRA FIREWIRE (Συνολικά 2 Θύρες)
  • CPU: INTEL CORE 2 DUO (E6420) 2.13 GHz
  • RAM: 4 GB (MICRON 4x1GB) PC2-5300 (333MHz)
  • GRAPHICS: SPARKLE GEFORCE GTX 460 (GDDR5 768MB)
  • SSD: TOSHIBA OCZ TR 200 (240GB)
  • HDD: SEAGATE SATA II (360GB)
  • DVD-RW: TSSTcorp SH-S182M
  • FLOPPY DRIVE
  • Καλώδιο ρεύματος.

Έχει εγκατεστημένα Windows 10 64bit & Office 2019 και τα δύο ενημερωμένα, καθώς κι αρκετά προγράμματα.

Δίνονται τέλος τα κουτιά: Κάρτας γραφικών και του TOSHIBA SSD και ο πλαστικός φάκελος από Πλαίσιο με MANUAL, CD, DVD, απόδειξη αγοράς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποια/ον κάνει τους υπολογισμούς, καλοδεχούμενες πάνω από μία εκτίμηση κόστους καθώς και προσφορές για τον πύργο μέσω pm.

Θα ακολουθήσει φυσικά ανέβασμα στις αγγελίες: "Πλήρεις Υπολογιστές".

back.jpg

front.jpg

boxes.jpg

Επεξ/σία από jethro84
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jethro84 είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Θα ήθελα να πουλήσω το παρακάτω desktop (ΜΟΝΟ τον ΠΥΡΓΟ), με τα εξής χαρακτηριστικά:

• Κουτί: Turbo-X     &     PSU: CHIEFTEC μοντέλο GPS-450AA-101 A (450W)
  • Motherboard: ASUS P5B-DELUXE
  • +EXTRA USB 2 Θύρες (Συνολικά 8 Θύρες) +EXTRA FIREWIRE (Συνολικά 2 Θύρες)
  • CPU: INTEL CORE 2 DUO (E6420) 2.13 GHz
  • RAM: 4 GB (MICRON 4x1GB) PC2-5300 (333MHz)
  • GRAPHICS: SPARKLE GEFORCE GTX 460 (GDDR5 768MB)
  • SSD: TOSHIBA OCZ TR 200 (240GB)
  • HDD: SEAGATE SATA II (360GB)
  • DVD-RW: TSSTcorp SH-S182M
  • FLOPPY DRIVE
  • Καλώδιο ρεύματος.

Έχει εγκατεστημένα Windows 10 64bit & Office 2019 και τα δύο ενημερωμένα, καθώς κι αρκετά προγράμματα.
Δίνονται τέλος τα κουτιά: Κάρτας γραφικών και του TOSHIBA SSD και ο πλαστικός φάκελος από Πλαίσιο με MANUAL, CD, DVD, απόδειξη αγοράς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποια/ον κάνει τους υπολογισμούς, καλοδεχούμενες πάνω από μία εκτίμηση κόστους καθώς και προσφορές για τον πύργο μέσω pm.

Θα ακολουθήσει φυσικά ανέβασμα στις αγγελίες: "Πλήρεις Υπολογιστές".

back.jpg

front.jpg

boxes.jpg

Καλή Χρονιά

Δε ξεπερνάει τα 100ευρώ.

5 ώρες πριν, junior-21- είπε

το πισι με τον 3770 non k και την 1070ti στο χιλιάρικο στις αγγελιες, πως και δεν το σχολιασε κανεις? 🤣

Μακάρι να ήταν μόνο αυτοί, ο καθένας ζητάει το μακρύ του και το κοντό του, δε φταίνε όμως, αφού υπάρχουν θύματα καλά κάνουν.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και από μένα και καλή χρονιά. Έφτιαξα πριν από μία εβδομάδα το κάτωθι σύστημα και αναρωτιέμαι πόσο μπορώ να το πουλήσω αν χρειαστεί

Case: Sharkoon T3W Blue

Mobo:Aoorus b450m

PSU:Corsaire CX650M 80PLUS BRONZE

CPU:Ryzen 5 TM  3600

RAM:CORSAIRE VEGEANCE LPX DDR 4 2666MHZ (16GB)

GPU:RX 5700 SAPPHIRE

HIRE PULS 

SSD:TOSHIBA OCZ TR200 (240GB)

HDD: Western Digital WDC WD10EZEX-22MFCA0 (1 TB)

Optical drive:HL-DT-ST DVDRAM GH24NSD5

Και αν θέλει κάποιος μία γενικότερη άποψη για το σύστημα αν δεν αντιβαίνει στους κανόνες του forum.Δεν έψαξα το τέλειο αλλά ήθελα ένα αρκετά δυνατό μηχάνημα για τα 1080p που παίζω.Το μηχάνημα είναι συνδεδεμένο σε tv αν πάρω άλλη  4 k θα αναβαθμιστεί εκ νέου η gpu

Επεξ/σία από xstreamgamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες δώστε μια ιδέα .

Πόσο μπορεί να πουληθεί ?

Απ`όσο θυμάμαι πρέπει να υπάρχει και ένα υπόλοιπο εγγύησης .

Dell Inspiron 3668 MT (i5-7400/8GB/1TB/GeForce GT 750Ti/W10)

https://www.skroutz.gr/s/11778238/Dell-Inspiron-3668-MT-i5-7400-8GB-1TB-GeForce-GT-750Ti-W10.html

20170427100137_dell_inspiron_3668_mt_i5_

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Παίδες δώστε μια ιδέα .

https://www.skroutz.gr/s/11778238/Dell-Inspiron-3668-MT-i5-7400-8GB-1TB-GeForce-GT-750Ti-W10.html

Περίπου 200 είναι η αξία του

1 ώρα πριν, xstreamgamer είπε

Καλημέρα και από μένα και καλή χρονιά. Έφτιαξα πριν από μία εβδομάδα το κάτωθι σύστημα και αναρωτιέμαι πόσο μπορώ να το πουλήσω αν χρειαστεί

Case: Sharkoon T3W Blue

Mobo:Aoorus b450m

PSU:Corsaire CX650M 80PLUS BRONZE

CPU:Ryzen 5 TM  3600

RAM:CORSAIRE VEGEANCE LPX DDR 4 2666MHZ (16GB)

GPU:RX 5700 SAPPHIRE

HIRE PULS 

SSD:TOSHIBA OCZ TR200 (240GB)

HDD: Western Digital WDC WD10EZEX-22MFCA0 (1 TB)

Optical drive:HL-DT-ST DVDRAM GH24NSD5

Και αν θέλει κάποιος μία γενικότερη άποψη για το σύστημα αν δεν αντιβαίνει στους κανόνες του forum.Δεν έψαξα το τέλειο αλλά ήθελα ένα αρκετά δυνατό μηχάνημα για τα 1080p που παίζω.Το μηχάνημα είναι συνδεδεμένο σε tv αν πάρω άλλη  4 k θα αναβαθμιστεί εκ νέου η gpu

Η τιμή σα μεταχειρισμένο είναι υποκειμενική, προσωπική μου άποψη είναι 15% τουλάχιστον χαμηλότερα από την χαμηλότερη τιμή στην αγορά εκάστου κομματιού

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, cronogr είπε

Περίπου 200 είναι η αξία του

Κάπως λίγα δεν είναι ? 🤔

Κανένα 250-270€ υπολόγιζα.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.

Καλα μην το ψαχνετε εγω που ηθελα να βρω απο αγγελια 3700X 3600 η θα του εβρισκα οσο εχουν στο μαγαζι η και παραπανω.

Και η ποιο χαζη δικαιολογια οτι εγω τον εχω ετοιμοπαραδοτο λες και θα αγορασεις φαρμακα η κατι αλλο κρισιμο.

Το οτι αμα  αγορασεις απο μαγαζι εχεις αμεσα ενα σοβαρο ποσο σε αφορολογητο και την αποδειξη στο ονομα σου αυτο δεν εχει καμια σημασια...... για αυτους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, adtakhs είπε

Κάπως λίγα δεν είναι ? 🤔

Αυτή την απορία την έχουν όλοι όσοι ζητάνε εκτιμήσεις η αλήθεια είναι δυστυχώς αυτή, η ραμ έχει 15 ευρώ η gpu δε φτάνει το 50αρικο, ο σκληρός μια από τα ίδια, τροφοδοτικό θα έχει της πλάκας, μητρική και αυτή της πλάκας η μπορεί και proprietary της dell. Τι να κάνουμε πρόκειται για μεταχειρισμένο έτοιμο σύστημα η εκτίμηση είναι εκτίμηση εσύ μπορείς να το βάλεις και 500 άλλο αν θα το πουλήσεις. Στις αγγελίες θα βρεις πληθώρα συστήματα με αστρονομικά ποσά που λιμνάζουν μήνες αν δε βιάζεσαι βάλτο ψηλά και άστο μερικούς μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Παίδες δώστε μια ιδέα .

Για εναν χρηστη που δεν ξερει πολλα απο pc η για ενα μαθητη εφηβο,που μισοξερει και δεν εχει πολλα χρηματα,ενα 250αρι ειναι τιμιο ,μιας και τα Dell εχουν καλη ποιοτητα και πολυ σημαντικο,αν εχει και λιγους μηνες εγγυηση,η Dell τιμα τις εγγυησεις της ,οπως ξερουμε.

Απο την αλλη για ενα χρηστη εμπειρο που ξερει τις τιμες της αγορας και τις τελευταιες εξελιξεις,οπως ειπε ο cronogr κοντα στα 200.

Εγω θα ξεκινουσα απο τα 250 και πιστευω οτι επειδη για μεσαιες καταστασεις gaming και τον μεσο χρηστη γενικοτερα ειναι ακομη καλο μηχανηματακι,θα εχεις προσφορες.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Καλα μην το ψαχνετε εγω που ηθελα να βρω απο αγγελια 3700X 3600 η θα του εβρισκα οσο εχουν στο μαγαζι η και παραπανω.

Και η ποιο χαζη δικαιολογια οτι εγω τον εχω ετοιμοπαραδοτο λες και θα αγορασεις φαρμακα η κατι αλλο κρισιμο.

Το οτι αμα  αγορασεις απο μαγαζι εχεις αμεσα ενα σοβαρο ποσο σε αφορολογητο και την αποδειξη στο ονομα σου αυτο δεν εχει καμια σημασια...... για αυτους.

Αυτή είναι η νοοτροπία του Έλληνα πάει αγοράζει κάτι το πουλάει μεταχειρισμένο και νομίζει ότι αξίζει τη τιμή σφραγισμένου στο κουτί. Δηλαδή πιο το νόημα των μεταχειρισμένων ; Κανένα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, cronogr είπε

Αυτή την απορία την έχουν όλοι όσοι ζητάνε εκτιμήσεις η αλήθεια είναι δυστυχώς αυτή, η ραμ έχει 15 ευρώ η gpu δε φτάνει το 50αρικο, ο σκληρός μια από τα ίδια, τροφοδοτικό θα έχει της πλάκας, μητρική και αυτή της πλάκας η μπορεί και proprietary της dell. Τι να κάνουμε πρόκειται για μεταχειρισμένο έτοιμο σύστημα η εκτίμηση είναι εκτίμηση εσύ μπορείς να το βάλεις και 500 άλλο αν θα το πουλήσεις. Στις αγγελίες θα βρεις πληθώρα συστήματα με αστρονομικά ποσά που λιμνάζουν μήνες αν δε βιάζεσαι βάλτο ψηλά και άστο μερικούς μήνες.

Κοίταξε, ξέρω τι εννοείς.

Όμως όταν δίνεις ένα Tower περιορισμένων διαστάσεων ( εξού και το ssf τροφοδοτικό 80plus που φοράει) , ΜΕ λειτουργικό, με εγγύηση Dell,  το οποίο ακόμα στέκεται στην αγορά, δεν νομίζω πως το σκοτώνεις.

Απλά επειδή αυτοί που το αγόρασαν, το αγόρασαν μη γνωρίζοντας τι κάνει και τώρα θέλουν high end gaming, θα φτιαχτεί άλλο σύστημα.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adtakhs είπε

Κοίταξε, ξέρω τι εννοείς.

Όμως όταν δίνεις ένα Tower περιορισμένων διαστάσεων, ΜΕ λειτουργικό, με εγγύηση Dell,  το οποίο ακόμα στέκεται στην αγορά, δεν νομίζω πως το σκοτώνεις.

Εγώ εκτιμώ ότι κοστίζει 200, και με το λειτουργικό και με την εγγύηση. Είναι σύνηθες φαινόμενο ο κάτοχος να κάνει μεγαλύτερη εκτίμηση όλοι θέλουμε τα μεταχειρισμένα μας να έχουν αξία... Δε σε κατηγορώ σου έδωσα ένα baseline της αξίας του.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...