Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σετακι Fx 8320 , ψυχτρα  evo 212, ASRock 980DE3/U3S3 (με USB 3:0 ) και 16gb ram 1866 πόσο να τα δώσω ? 

Τη ram σκέφτομαι να τη δώσω ξεχωριστά. Τι λέτε ? 

Αμα σπάσω τα υπόλοιπα  λογικα η μητρική δε θα φύγει ποτέ, εσείς τι θα κάνατε ? 

Δημοσ.

Καλησπέρα Forum! Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές. Έχω μια κάρτα γραφικών RX-580 8gb dual oc (Όπως λέει και ο τίτλος). Και θέλω να την πουλήσω λόγω αγοράς καινούργιας αλλά δεν ξέρω τι τιμή να την βάλω για 2 λόγους.

1.  Έχει τελειώσει η εγγύηση εδώ και λίγες μέρες
  2.  Η τιμή της στο Skroutz γενικά στις rx 580 8gb ξεκινάει απο 180 ευρώ . Παρ 'ολα αυτα η κάρτα που θα πουλήσω στο Skroutz ξεκινάει απο 273 ευρώ..Αλλά η συγκεκριμένη αγοράστηκε 385 ευρώ πριν δύο χρόνια

Οπότε πια τιμή θα ήταν καλή για να την βάλω στο Insomnia?? (Η κατάστασή της είναι καλή και θα πουληθεί μαζί με το κουτί της κλπ.)

H κάρτα που θα πουλήσω στο Skroutz --->  https://www.skroutz.gr/s/11861786/Asus-Radeon-RX-580-8GB-Dual-Fan-OC-90YV0AQ1-M0NA00.html

Ευχαριστώ πολύ όσους με βοηθήσουν!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Σετακι Fx 8320 , ψυχτρα  evo 212, ASRock 980DE3/U3S3 (με USB 3:0 ) και 16gb ram 1866 πόσο να τα δώσω ? 

Τη ram σκέφτομαι να τη δώσω ξεχωριστά. Τι λέτε ? 

Αμα σπάσω τα υπόλοιπα  λογικα η μητρική δε θα φύγει ποτέ, εσείς τι θα κάνατε ? 

Η τελική τιμή είναι σε συνάρτηση με το αγοραστικό κοινό για τέτοιου είδους προϊόντα, cpu 50-60ευρώ, mobo 40, Evo 15..., Όσον αφορά τη ραμ 16gb 1866mhz βρίσκονται με κανένα 30άρι no brand/refurbished, οπότε θεωρητικά η δική σου είναι επώνυμη υπολόγισε πάνω κάτω 40+

1 ώρα πριν, tonygotz είπε

Καλησπέρα Forum! Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές. Έχω μια κάρτα γραφικών RX-580 8gb dual oc (Όπως λέει και ο τίτλος). Και θέλω να την πουλήσω λόγω αγοράς καινούργιας αλλά δεν ξέρω τι τιμή να την βάλω για 2 λόγους.

2.  Η τιμή της στο Skroutz γενικά στις rx 580 8gb ξεκινάει απο 180 ευρώ . Παρ 'ολα αυτα η κάρτα που θα πουλήσω στο Skroutz ξεκινάει απο 273 ευρώ..Αλλά η συγκεκριμένη αγοράστηκε 385 ευρώ πριν δύο χρόνια

Οπότε πια τιμή θα ήταν καλή για να την βάλω στο Insomnia?? (Η κατάστασή της είναι καλή και θα πουληθεί μαζί με το κουτί της κλπ.)

H κάρτα που θα πουλήσω στο Skroutz --->  https://www.skroutz.gr/s/11861786/Asus-Radeon-RX-580-8GB-Dual-Fan-OC-90YV0AQ1-M0NA00.html

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε πρόκειται να ξεπεράσεις τα 180, βρίσκονται πιο δυνατές κάρτες με μικρό αντίτιμο παραπάνω. Ξεκινά με υψηλή τιμή δες την ανταπόκριση και αναλόγως κατεβάζεις...

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tonygotz είπε

Αρχές Οκτωβρίου πούλησα την Rx 580 nitro 150 με 2 χρόνια εγγύηση Πλαίσιο ακόμα. 

Πιστεύω ότι έπιασα καλή τιμή με δεδομένο ότι black Friday έπαιξε Πλαισιο η λίγο δυνατοτερη 590 nitro στα 185

Ποσο πλήρωσες εσύ η πόσο την δίνουν τα skroutzομαγαζα που μπορεί να έχουν 1-2 κομμάτια δε νομίζω ότι έχει νόημα. Έχουν βγει κ τόσα νέα μοντέλα.

Επίσης στο cosmodata παίζει referbished 580 8gb στα 120 με 1 χρόνο εγγύηση κ παλαιοτερα είχε παίξει κ στα 100

150 ταβάνι , εγώ μάλλον θα την έβαζα στα 120-130 

Δημοσ.

Την είχα αγοράσει 385 ευρώ πρίν 2 χρόνια σχεδόν και η συγκεκρημένη ξεκινάει απο 270 ευρώ..Αλλά υπάρχουν και άλλες 580 απο 180 ..

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tonygotz είπε

Την είχα αγοράσει 385 ευρώ πρίν 2 χρόνια σχεδόν και η συγκεκρημένη ξεκινάει απο 270 ευρώ..Αλλά υπάρχουν και άλλες 580 απο 180 ..

288€ new 1660 ti άμεση αποστολή. 

178€ 580 8gb msi armor άμεση αποστολή 

193/210€ 580 8 gb radeon pulse. 

213€ 590 8gb nitro + special edition 

240€ 5500xt 8gb (θα πέσει η τιμή σύντομα) 

Με προσφορές κιόλας αγόραζες από πλαίσιο με 140€ την 580, το πόσο την αγόρασες τότε δεν έχει καμία σημασία δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να βγάλεις τα λεφτά που θες είναι να καταφέρεις να την χαλάσεις και να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση λογικά θα έχει έναν χρόνο ακόμα αν είναι εκτός εγγύησης 110-120 μαξ. 

Η τιμή που βάζει κάθε κατάστημα για κάποιο προϊόν είναι επειδή τους ξέμεινε και από τον Χ προμηθευτή την πήραν στα 200+- και κοιτάνε να βγάλουν κέρδος όχι να μπουν μέσα πάρε παράδειγμα την φωτογραφία εδώ. 

Screenshot_20191225-122112_Skroutz.png

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.. Ανέβασα ήδη την αγγελία για την κάρτα.. 140 την έχω βάλει λογικά θα την βάλω 120 τότε.. 

Καλά Χριστούγεννα 🤶 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tonygotz είπε

Ο καλύτερος τρόπος να βρεις την τιμή πώλησης είναι βλέποντας τις τιμές παρόμοιων αγγελιών. Όταν π.χ βλέπεις πολλές ενεργές αγγελίες από μια συγκεκριμένη τιμή και πάνω αυτό σημαίνει πως δεν πουλιούνται ή καθυστερούν πολύ να πουληθούν, οπότε ξεκινάς λίγο πιο χαμηλά. Εγώ θα ξεκινούσα από 130€ και αν χρειαζόταν θα έπεφτα λίγο.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Ο καλύτερος τρόπος να βρεις την τιμή πώλησης είναι βλέποντας τις τιμές παρόμοιων αγγελιών. Όταν π.χ βλέπεις πολλές ενεργές αγγελίες από μια συγκεκριμένη τιμή και πάνω αυτό σημαίνει πως δεν πουλιούνται ή καθυστερούν πολύ να πουληθούν, οπότε ξεκινάς λίγο πιο χαμηλά. Εγώ θα ξεκινούσα από 130€ και αν χρειαζόταν θα έπεφτα λίγο.

Intel 2600K 90€

580 4gb mini 150€

Και άλλα πολλά φανταστικά στις αγγελίες..... 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tonygotz είπε

Ευχαριστώ πολύ.. Ανέβασα ήδη την αγγελία για την κάρτα.. 140 την έχω βάλει λογικά θα την βάλω 120 τότε.. 

Καλά Χριστούγεννα 🤶 

Όπως είπανε και οι προλαλήσαντες, δεν έχει ουδεμία σημασία πόσο τη βρίσκεις στο σκρουτζ η πόσο την αγόρασες, η τιμή μιας ρχ 580 είναι εκεί κοντά στα 120ευρώ. Αρκετοί είναι εκείνοι που ΔΕΝ ενδιαφέρονται πραγματικά να πουλήσουν και απλά βάζουν μια αγγελία μπας και πιάσουν το τζακπότ με κανά κορόιδο... κοινώς η σαβούρα τους θα μείνει απούλητη !

6 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Intel 2600K 90€

580 4gb mini 150€

Και άλλα πολλά φανταστικά στις αγγελίες..... 

Και δεν είναι μόνο εκεί από αυτή την αντίληψη διακατέχεται όλη η ελληνική κοινωνία πιστεύουν πραγματικά ότι η σαβούρα τους αξίζει αυτά που ζητάνε

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, cronogr είπε

Και δεν είναι μόνο εκεί από αυτή την αντίληψη διακατέχεται όλη η ελληνική κοινωνία πιστεύουν πραγματικά ότι η σαβούρα τους αξίζει αυτά που ζητάνε

Στο fb να δεις αγγελίες.. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, LaMereda είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.. Την έβαλα 120 και μέσα σε λίγες ώρες μου έστειλαν ήδη 2 άτομα.. Το εκτιμώ για την βοήθεια σου.. 

Δημοσ.

Και εγώ καπού τόσο θα έλεγα αλλά γιατί βλέπω 140 αντί για 120 που λες (στην αγγελία σου)

τέλος πάντων αυτό που λενε οι από πάνω γενικά για τις αγγελίες οτι ειναι ενα χάος σε τιμές είναι μια μεγάλη πραγματικότητα και μπροστα σε fb κτλπ είναι πιο νορμάλ εδώ οπότε φαντάσου...

120 που λες εσύ μια χαρά ειναι δεν λέω για σένα μην μπερδευτούμε εδω πουλάνε κατι 1050ti 120 ευρώ ξερω γω και ντάξει ο καθένας κάνει οτι θέλει αλλά λέμε τωρα μην το πιάσουμε αυτό το θέμα, αυτό το νήμα άλλωστε ειναι χρήσιμο για να αποφεύγονται οι 'λάθος τιμές' και να πέρνει μια γνώμη όποιος θέλει (υποθέτω)

• Like 1
Δημοσ.

Νν αυτό που μου έστειλε μου είπε 120 και του είπα έτσι και αλλιώς τόσο θα την έβαζα.. Οπότε θα βγάλω τρ την αγγελία.. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tonygotz είπε

Νν αυτό που μου έστειλε μου είπε 120 και του είπα έτσι και αλλιώς τόσο θα την έβαζα.. Οπότε θα βγάλω τρ την αγγελία.. 

Μια χαρά, τουλάχιστον εσύ την έδιωξες αμέσως, άλλοι που την έχουνε 150+ αντίστοιχη κάρτα, την λιβανίζουν βδομάδες-μήνες στις αγγελίες, σε λίγο καιρό θα πέσει και άλλο η τιμή της 580 θα αναγκαστούν να ρίξουν τη τιμή κάτω από 120 😂

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...