Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

δυσκολη περίπτωση τα bdie... ποσο μαλλον οταμ δεν ειναι rgb... εγω παντως προσφατα πηρα Kingston bdie χωρις rgb απο αγγελια λιγων μηνων με αποδειξη στα 70. Θεωρω οτι δυσκολα θα πιασεις πανω απο 90

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Όχι ρε συ, αν βρεις στα 10 θα πάρω δυο :P

Κανα 20αρι καλά είναι, οριακά 25.

Ένα λάπτοπ hp stream 13-c100nv πόσο πιάνει αν το δώσω ? Το μηχάνημα είναι σε τέλεια κατάσταση ! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, life is music είπε

Ένα λάπτοπ hp stream 13-c100nv πόσο πιάνει αν το δώσω ? Το μηχάνημα είναι σε τέλεια κατάσταση ! 

70-80

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτομαι(θα δειξει τι θα μου πειτε) να δωσω τα ακουστικα που εχω ειναι τα steelseries siberia v2(λευκο χρωμα, λειτουργικα 100%). Αν θυμαμαι καλα τα ειχα παρει 80-90 ευρω καπου εκει.Το θεμα ειναι το εξης τα εχω 2 χρονια σιγουρα, μπορει και παραπανω με αποτελεσμα να εχουν φθαρει αρκετα τα ear pads.Λιγο που ψαχτηκα υπαρχουν replacement pads απο ali express και γενικα απο μαγαζια του εξωτερικου με κοστος λιγοτερο απο 10 ευρω.
Σε τι τιμη αξιζει να τα δωσω ετσι φθαρμενα?Επισης τιμη αν βαλω νεα pads.Απο τις απαντησεις θα κριθει αν θα τα κρατησω μαζι με τα αλλα που σκεφτομαι να παρω ετσι να υπαρχουν η να τα δωρισω σε κανα φιλο/συγγενη.
Πιο πολυ ρωταω γιατι θεωρω τα ακουστικα προσωπικο ειδος ειδικα αν εχουν χρησιμοποιηθει για μεγαλο χρονικο διαστημα οποτε θελω αποψεις τιμων για να δω αν αξιζει να μπω σε ολο αυτον τον κοπο.Κατα 99% δεν αξιζει αλλα ας κανω μια ερωτηση ετσι για να μεγαλωνει ο αριθμος ποστ στο προφιλ μου :P (πλακα κανω δεν με νοιαζει κατι τετοιο).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Σκεφτομαι(θα δειξει τι θα μου πειτε) να δωσω τα ακουστικα που εχω ειναι τα steelseries siberia v2(λευκο χρωμα, λειτουργικα 100%). Αν θυμαμαι καλα τα ειχα παρει 80-90 ευρω καπου εκει.Το θεμα ειναι το εξης τα εχω 2 χρονια σιγουρα, μπορει και παραπανω με αποτελεσμα να εχουν φθαρει αρκετα τα ear pads.Λιγο που ψαχτηκα υπαρχουν replacement pads απο ali express και γενικα απο μαγαζια του εξωτερικου με κοστος λιγοτερο απο 10 ευρω.
Σε τι τιμη αξιζει να τα δωσω ετσι φθαρμενα?Επισης τιμη αν βαλω νεα pads.Απο τις απαντησεις θα κριθει αν θα τα κρατησω μαζι με τα αλλα που σκεφτομαι να παρω ετσι να υπαρχουν η να τα δωρισω σε κανα φιλο/συγγενη.
Πιο πολυ ρωταω γιατι θεωρω τα ακουστικα προσωπικο ειδος ειδικα αν εχουν χρησιμοποιηθει για μεγαλο χρονικο διαστημα οποτε θελω αποψεις τιμων για να δω αν αξιζει να μπω σε ολο αυτον τον κοπο.Κατα 99% δεν αξιζει αλλα ας κανω μια ερωτηση ετσι για να μεγαλωνει ο αριθμος ποστ στο προφιλ μου :P (πλακα κανω δεν με νοιαζει κατι τετοιο).

από τη στιγμή που κάποιος τα βρίσκει 72ε σπιτι του, και τα δικά σου ειναι μεταχειρ + φθαρμενα πιστέυω 40 ωστε με ενα δεκάρικο ο αλλος να τα φτιαξει και να πεί οτι 'αξιζε'.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgeps21 είπε

από τη στιγμή που κάποιος τα βρίσκει 72ε σπιτι του, και τα δικά σου ειναι μεταχειρ + φθαρμενα πιστέυω 40 ωστε με ενα δεκάρικο ο αλλος να τα φτιαξει και να πεί οτι 'αξιζε'.

Με 2 χρόνια κιόλας χρήση? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Είναι μεταχειρισμένο, και καλώς ή κακώς η αξία των πραγμάτων χάνεται περίπου 30% τη στιγμή που το ανοίγεις. 

Τώρα υπάρχουν αγορες που μπορείς να το δώσεις σε αφελείς ή λιγότερο γνωστές σε παραπάνω λεφτά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 09/12/2019 at 02:09, mp44christos said:

200 μαξ. Αν πουλήσεις ξεχωριστα την 1050 ισος βγάλεις 250 αν βρεις κανένα κορόιδο να σου την αγοράσει.

50e για την 1050Τi...όταν σε γλυτώνει από αγορά τροφοδοτικού και δεν καίει τπτ από ρεύμα (+οικονομία)...

Και κορόϊδο όποιος την πάρει 50e...Την είδες εσύ στις αγγελίες εδώ πουθενά κάτω από 90; (με εγγύηση και άψογη)

Δλδ εσύ πόσο τιμολογείς μιά μτχ 1050Ti με εγγύηση σε λογική τιμή; 20 - 30e;

Επεξ/σία από Coscas
Δημοσ.
11 ώρες πριν, junior-21- είπε

δυσκολη περίπτωση τα bdie... ποσο μαλλον οταμ δεν ειναι rgb... εγω παντως προσφατα πηρα Kingston bdie χωρις rgb απο αγγελια λιγων μηνων με αποδειξη στα 70. Θεωρω οτι δυσκολα θα πιασεις πανω απο 90

Μάλλον εύκολα πήρα τα 100 ευρώ σήμερα τις έβαλα και έφυγαν.

Δημοσ.
54 minutes ago, Coscas said:

50e για την 1050Τi...όταν σε γλυτώνει από αγορά τροφοδοτικού και δεν καίει τπτ από ρεύμα (+οικονομία)...

Και κορόϊδο όποιος την πάρει 50e...Την είδες εσύ στις αγγελίες εδώ πουθενά κάτω από 90; (με εγγύηση και άψογη)

Δλδ εσύ πόσο τιμολογείς μιά μτχ 1050Ti με εγγύηση σε λογική τιμή; 20 - 30e;

Κορόϊδο αν δώσει 80 και πάνω ναι. Με 50 θα είναι κομπλέ. Γενικός η αγορά μεταχειρισμένων gpu εδώ στο σιτε έχει πόλους έξυπνους που μεταπουλανε ευκαιρίες και κοιτάνε να βγάλουν κέρδος. Και σε σχέση με την 470 570 που την βρίσκεις στα 80 με 100 ειναι πολύ κατώτερη. Πάντα σε πακέτο κοιτάς να τα ξεφορτωθείς σε τιμή που να συμφέρει όλους. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, georgeps21 είπε

3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

3 ώρες πριν, georgeps21 είπε

Είναι μεταχειρισμένο, και καλώς ή κακώς η αξία των πραγμάτων χάνεται περίπου 30% τη στιγμή που το ανοίγεις. 

Τώρα υπάρχουν αγορες που μπορείς να το δώσεις σε αφελείς ή λιγότερο γνωστές σε παραπάνω λεφτά. 

To εψαξα λιγο παραπανω το θεμα και τα συγκεκριμενα ακουστικα σε used παιζουν στο ebay στα 20-40 ευρω και σε ορισμενες περιπτωσεις με τα μαξιλαρακια σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τα δικα μου οποτε νομιζω δεν αξιζει ο κοπος να ασχοληθω μηπως και βγαλω 40 ευρω στην καλυτερη αν πεις οτι θα βαλω ενα 10αρικο για να αντικαστησω και τα μαξιλαρακια για να γινουν πιο ελκυστικα για αγορα τοτε ουσιαστικα θα παω για 30 ευρω μαξ.Αν βαλεις οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα θα με ζαλισουν με παζαρια κτλ και αν μεσα σε ολα αυτα βαλω και το χρονο μου να συναντηθω και τυχον βενζινες για το σημειο συναντησης.Με λιγα λογια φεξε μου και γλιστρησε...Τα κραταω καβατζα η τα δινω σε κανα κολλητο/συγγενη τσαμπε οταν αξιωθω και παρω τα καινουργια.Ευχαριστω παντως οσοι βρηκαν τον χρονο κ απαντησαν τελικα δεν χρειαστηκε γιατι δεν ειχα τι να κανω και εκανα λιγη παραπανω ερευνα μονος μου.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ThanosXatzi είπε

Έχω αυτή την μητρική με τον επεξεργαστή και θα ήθελα ν μάθω αν έχουν κάποια αξία 

Ποια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...