Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, georgeps21 είπε

Επειδή αυτές τις μέρες αγοράζω πισι και πήρα 3600 και μητρική από το ίδιο κατάστημα στα 300 ευρώ δεν πιστεύω ότι μπορεί να πιάσει παραπάνω το σετ... Καλώς ή κακώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος πια... 

Επειδή αυτές τις μέρες αγοράζω πισι και πήρα 3600 και μητρική από το ίδιο κατάστημα στα 300 ευρώ δεν πιστεύω ότι μπορεί να πιάσει παραπάνω το σετ... Καλώς ή κακώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος πια... 

Βάλτο άλλη μια φορά χδ. 

Εξαρτάται τι μητρική βρήκες και πήρες πχ αν εσύ είσαι χαρούμενος με την b450 asrock που έχει θέματα με μνήμες, oc μνημών και φυσικά τα χαμηλά ποιότητας vrm πάω πάσο. 

Ένας 9600Κ μπορεί να πατήσει τα 5.1/5.3 ghz με μια καλή ψύκτρα <1.32v εγώ το μέγιστο στον 3600 είναι το 4.350 ghz σε 1.30v οπότε μιλάμε για σχεδόν 1ghz διαφορά δεν λέω είναι vfm ο amd και για workplace αλλά οι intel είναι καθαρά καλύτεροι για gaming όπως και να το κοιτάξεις αυτή είναι η αλήθεια. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Βάλτο άλλη μια φορά χδ. 

Εξαρτάται τι μητρική βρήκες και πήρες πχ αν εσύ είσαι χαρούμενος με την b450 asrock που έχει θέματα με μνήμες, oc μνημών και φυσικά τα χαμηλά ποιότητας vrm πάω πάσο. 

Ένας 9600Κ μπορεί να πατήσει τα 5.1/5.3 ghz με μια καλή ψύκτρα <1.32v εγώ το μέγιστο στον 3600 είναι το 4.350 ghz σε 1.30v οπότε μιλάμε για σχεδόν 1ghz διαφορά δεν λέω είναι vfm ο amd και για workplace αλλά οι intel είναι καθαρά καλύτεροι για gaming όπως και να το κοιτάξεις αυτή είναι η αλήθεια. 

Και ο Pentium 4 έπιανε τα 6 που λέει ο λόγος.Και;

Διαφορετικό ipc έχουν. Πλέον αρκετά καλύτερο ο AMD.

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Βάλτο άλλη μια φορά χδ. 

Βρε βάλτο όσο θες, αλλά ζητάς την άποψη μας οπότε σου λέμε τη δικιά μας ;)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, georgeps21 είπε

Βρε βάλτο όσο θες, αλλά ζητάς την άποψη μας οπότε σου λέμε τη δικιά μας ;)

Κάπου το έχασες στο δρόμο εσύ μάλλον για αρχή διάβασε και καμιά προηγούμενη σελίδα μπας και βγάλεις άκρη όλη την ιστορία για το πακέτο αυτό. Αν διάβαζες έστω και το τελευταίο μήνυμα θα καταλάβαινε κανείς ότι έχω τον 3600 τον οποίο και έχω... 

Δημοσ.

Hello παίδες,

πόσο δίνω περίπου μια EVGA GeForce GTX 1070 SC Gaming ACX 3.0 με 8GB GDDR5 (superclocked) ?

Έχει ακόμα 2 έτη εγγύηση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gerokost είπε

Hello παίδες,

πόσο δίνω περίπου μια EVGA GeForce GTX 1070 SC Gaming ACX 3.0 με 8GB GDDR5 (superclocked) ?

Έχει ακόμα 2 έτη εγγύηση.

200-220

Δημοσ.

Παίδες δώστε μια βοήθεια...

το σύστημα της υπογραφής:

επεξεργαστης μνήμη μητρική 150€

καρτα γραφικών 50€

κουτι 50€

τροφοδοτικο 50€ (Με μισή καρδιά διότι είναι άρμα)

πως τα βλέπετε?

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Παίδες δώστε μια βοήθεια...

το σύστημα της υπογραφής:

επεξεργαστης μνήμη μητρική 150€

καρτα γραφικών 50€

κουτι 50€

τροφοδοτικο 50€ (Με μισή καρδιά διότι είναι άρμα)

πως τα βλέπετε?

Εντάξει φαίνονται οι τιμές αλλά για το τροφοδοτικό άρμα από το 2008?  Τουλάχιστον όταν έψαξα με βάση την υπογραφή σου τροφοδοτικό του 2008 μου έβγαλε. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Αυτα τα power cooling κατι κινεζιες που σκαγανε δεν ηταν?

Η δε θυμαμαι καλα?

Όχι όχι, κοινή πλατφόρμα με Antec αν θυμάμαι καλά.

https://www.hardwaresecrets.com/pc-power-and-cooling-silencer-750-quad-power-supply-review/10/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Εντάξει φαίνονται οι τιμές αλλά για το τροφοδοτικό άρμα από το 2008?  Τουλάχιστον όταν έψαξα με βάση την υπογραφή σου τροφοδοτικό του 2008 μου έβγαλε. 

1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Όχι όχι, κοινή πλατφόρμα με Antec αν θυμάμαι καλά.

https://www.hardwaresecrets.com/pc-power-and-cooling-silencer-750-quad-power-supply-review/10/

μη λέμε οτι θέλουμε παίδες...

https://www.anandtech.com/show/2278

Το τροφοδοτικό αγοράστηκε καινούργιο μαζί με το Haf932, απο Πλαίσιο, σχεδόν προς 180-200ε αν θυμάμαι καλα τότε. 2011. 750ρι Gold τροφοδοτικό με τότε 7 χρόνια εγγύηση...Δεν υπήρχαν και πολλά. Για τα τούμπανα corsair εδινε το πλαίσιο 5 έτη αν θυμάμαι καλά.

Αυτα για την ιστορία. Οχι να το παινέψω (άλλωστε ειπα μια φορά στη ζωή μου να πάρω modular psu) ειναι κυριολεκτικά ΑΡΜΑ. Εκανα 3 αναβαθμισεις, psu/κουτι τα ίδια. Σκυλί μαύρο με διακοπές ΔΕΗ, αναψε σβήσε κτλ. Οκ εχω 3-4 χρόνια που εχω βάλει UPS αλλά η αλήθεια να λέγεται :)

Αυτά και σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλησπερα,θελω να πουλησω ενα pc που εχω με τα εξης χαρακτηριστικα΄΄- κουτι Cougar Volant 2,επεξεργαστης i5-2400. ram 8(4x2 dual),μητρικη optiplex 990 socket 1155,τροφοδοτικο Thermaltake Smart SE 530W(3 μηνων),gpu Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB D5 με εγγυηση εως τις 20 αυτου του μηνα,ποσο λετε να το πουλησω?ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Spoiler

Haf932, απο Πλαίσιο, σχεδόν προς 180-200ε αν θυμάμαι καλα τότε. 2011. 750ρι Gold τροφοδοτικό με τότε 7 χρόνια

Spoiler

Εκανα 3 αναβαθμισεις, psu/κουτι τα ίδια

Spoiler

με διακοπές ΔΕΗ, αναψε σβήσε

1. Τότε όλα ήταν υπερτιμημένα +ότι δεν υπήρχε η πληθώρα προϊόντων όπως τώρα οπότε 50 για το κουτί ναι οκ εγώ έχω το haf x και είναι ευρύχωρο, φουλ airflow, τώρα για το τροφοδοτικό ζητάς 50€ για τροφοδοτικό που κλείνει τα 9 χρόνια φέτος στα χέρια σου,TX 750M Corsair παίζει στα 85€ με 7 έτη εγγύηση στο Spoiler έχει τα υπόλοιπα τροφοδοτικά. 
    Spoiler

https://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html

Τροφοδοτικά gold. 

2. Σήκωσε τις αναβαθμίσεις γιατί καμία από τις συνθέσεις σου δεν έφτανε ποτέ το full load των 750 watt οπότε δούλευε ρελαντί. 
  3. Ένας λόγος να μην το πάρει κανένας ακόμα και για 20€ είναι σαν να παίρνεις αμάξι μεταχειρισμένο και το μισό να είναι τρακαρισμένο. 
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε
  1. Τότε όλα ήταν υπερτιμημένα +ότι δεν υπήρχε η πληθώρα προϊόντων όπως τώρα οπότε 50 για το κουτί ναι οκ εγώ έχω το haf x και είναι ευρύχωρο, φουλ airflow, τώρα για το τροφοδοτικό ζητάς 50€ για τροφοδοτικό που κλείνει τα 9 χρόνια φέτος στα χέρια σου,TX 750M Corsair παίζει στα 85€ με 7 έτη εγγύηση στο Spoiler έχει τα υπόλοιπα τροφοδοτικά. 
      Απόκρυψη περιεχομένων

https://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html

Τροφοδοτικά gold. 

2. Σήκωσε τις αναβαθμίσεις γιατί καμία από τις συνθέσεις σου δεν έφτανε ποτέ το full load των 750 watt οπότε δούλευε ρελαντί. 
  3. Ένας λόγος να μην το πάρει κανένας ακόμα και για 20€ είναι σαν να παίρνεις αμάξι μεταχειρισμένο και το μισό να είναι τρακαρισμένο. 

Πολύ μου άρεσε αυτό το επιχείρημα πως όλα τότε ήταν υπερτιμημένα. Εξεπλάγην.

Μάθετε επιτέλους να μη κοιτάτε τιμές Σκρουτζ που δεν έρχονται πότε όταν τα παραγγείλεις. (Γενικά το αναφέρω, όχι ειδικά για το κορσαιρ).

Το 90% του κοσμακη παίρνει μεγαλύτερο τροφοδοτικό επειδή είναι θύμα. Βάζω και εμένα μέσα. Γι'αυτό στο τωρινό build έβαλα 650ρι, θα μπορούσα και 550.

Βάζεις μεγαλύτερο για να δουλεύει πιο άνετα. Τι πιο λογικό; Γιαυτο και δουλεύει σα σκυλί μαύρο τόσα χρόνια μετά. Συν το ότι είναι συνδεδεμένο σε ups των 200€.

Αυτα. Και στη τελική, δε θα κάνουμε διαγωνισμό για το πόσο θα φύγει, ΑΝ φύγει. Δεν απευθύνονται όλα τα μτχ προϊόντα σε χαιενταδες. 

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...