Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Πόσο θεωρείτε ότι μπορώ να πουλήσω την Dell U2412M της υπογραφής; Είναι αγορασμένη στα τέλη του 2013 και είναι σε άψογη κατάσταση και δεν έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Πριν 2 βδομάδες σχεδόν είχα βάλει για πούλημα τον δικό μ στα 90 βέβαια ήταν στην αγγελία με την γραφικών και αυτός που τον πήρε δεν έχει αγοράσει ακόμα τα υπόλοιπα κομμάτια 😂

Με 90 εχω βρει και εγώ αλλά σε δύο που έστειλα για 80 πήρα αρνητική απάντηση και προτιμώ να δώσω 112 για εντελώς σφραγισμένο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Με 90 εχω βρει και εγώ αλλά σε δύο που έστειλα για 80 πήρα αρνητική απάντηση και προτιμώ να δώσω 112 για εντελώς σφραγισμένο.

Καλά αυτό σχετικό είναι αλλά παρακάτω δεν τα πουλάει κανείς γιατί ότι και να πεις είναι πολύ καλός επεξεργαστής να τον βρεις στα 80 με την ψύκτρα μαζί είναι το καλύτερο deal. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

Καλά αυτό σχετικό είναι αλλά παρακάτω δεν τα πουλάει κανείς γιατί ότι και να πεις είναι πολύ καλός επεξεργαστής να τον βρεις στα 80 με την ψύκτρα μαζί είναι το καλύτερο deal. 

Ναι 80 να πεις να πάει στο διάολο αλλά για 90 όταν έχει φάει την μισή εγγύηση και δεν ξέρεις πόσο τον έχει γκαζώσει ε τότε τα υπόλοιπα 22 ευρώ είναι χαζομάρα να μην τον πάρεις κουτί.

Η πλάκα δύο υπολογιστές Ryzen σπίτι και οι δύο χωρίς επεξεργαστή.

Είχα πουλήσει τον 1700X από το δικό μου για να πάρω καλύτερο έδωσα εχθές και του γιου μου που είχα παρει από έξυπνο εδώ μέσα με σπασμένο ποδαράκι.

Τον πήρε φίλος έχει λέει άνθρωπο να του φτιάξει το ποδαράκι το έχει κάνει ξανά.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Το desktop της υπογραφής μου σαν πακέτο πόσο λέτε να πιάνει περίπου? 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

i7 2600k, asus p67 sabertooth, corsair 1600mhz 16gb 2x8

c2q q6600, asus p5p41c, crucial 1333mhz 8gb 2x4

Πόσο θα θεωρούσατε μια νορμαλ τιμή να δώσω αυτά τα 2 σετ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Giannos7 είπε

Καλησπέρα. 

i7 2600k, asus p67 sabertooth, corsair 1600mhz 16gb 2x8

c2q q6600, asus p5p41c, crucial 1333mhz 8gb 2x4

Πόσο θα θεωρούσατε μια νορμαλ τιμή να δώσω αυτά τα 2 σετ;

160-170 (70+60+40) το 1ο

50-55 (10+25+20) το 2ο

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, kosegdit είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Πόσο θεωρείτε ότι μπορώ να πουλήσω την Dell U2412M της υπογραφής; Είναι αγορασμένη στα τέλη του 2013 και είναι σε άψογη κατάσταση και δεν έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ.

Με συγχωρείτε για το repost παιδιά, απλά ίσως δεν το είδατε λόγω των άλλων μηνυμάτων.

Ευχαριστώ και καλημέρα!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kosegdit είπε

Με συγχωρείτε για το repost παιδιά, απλά ίσως δεν το είδατε λόγω των άλλων μηνυμάτων.

Ευχαριστώ και καλημέρα!

Κοίτα είναι μια οθόνη αρκετά καλή για ερασιτέχνες/επαγγελματίες φωτογράφους με βάση τα σχόλια που διάβασα καινούργια από εξωτερικό είναι στα 130 σχεδόν αλλά προφανώς λόγο χρόνων που είναι το μοντέλο δεν θα το έπαιρνε κάποιος καινούργιο, κάποιες παρόμοιες με IPS Panel+hdmi ξεκινάνε από 90€ οπότε λίγο δύσκολο να πουληθεί ακόμα και πάνω από 40-50€ χωρίς hdmi. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Κοίτα είναι μια οθόνη αρκετά καλή για ερασιτέχνες/επαγγελματίες φωτογράφους με βάση τα σχόλια που διάβασα καινούργια από εξωτερικό είναι στα 130 σχεδόν αλλά προφανώς λόγο χρόνων που είναι το μοντέλο δεν θα το έπαιρνε κάποιος καινούργιο, κάποιες παρόμοιες με IPS Panel+hdmi ξεκινάνε από 90€ οπότε λίγο δύσκολο να πουληθεί ακόμα και πάνω από 40-50€ χωρίς hdmi. 

Σωστη εκτιμηση και επισης υπαρχουν και καλες προσφορες με εξαιρετικες τιμες αυτες τι συγκεκριμενες ημερες στα περισσοτερα καταστηματα, σε ολοκαινουργια αχρησιμοποιητα μονιτορ.Σαραντα ευρω νομιζω μαξιμουμ.

Δημοσ.

Ξαναποσταρω παιδια μιας και δεν απαντησε κανεις.

Το συγκεκριμενο desktop σαν πακετο ποσο λετε να πιανει περιπου?

Ειναι σε αριστη κατασταση χωρις το παραμικρο

Corsair Carbide Air 540- i5 3570K (H100i Cool)

Asus R9 290 DirectCU II

Corsair vengeance 16GB DDR3 1600

SSD Vertex 4 128GB Sata- 3x WD Caviar Black 1TB

Corsair TX850M

LG 23EA63V

Logitech G502 Proteus Spectrum RGB

Cm Storm Trigger Mx Black

Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnnyman είπε

Ξαναποσταρω παιδια μιας και δεν απαντησε κανεις.

Το συγκεκριμενο desktop σαν πακετο ποσο λετε να πιανει περιπου?

Ειναι σε αριστη κατασταση χωρις το παραμικρο

Corsair Carbide Air 540 60-70

i5 3570K (H100i Cool) 80 μαζί με την ΑΙΟ

Asus R9 290 DirectCU II 50

Corsair vengeance 16GB DDR3 1600 40

SSD Vertex 4 128GB Sata- 3x WD Caviar Black 1TB 60

Corsair TX850M 50

LG 23EA63V 40

Logitech G502 Proteus Spectrum RGB 30

Cm Storm Trigger Mx Black 40

Ευχαριστω και παλι.

Άντε μαξ + κανα 20-30€

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Η ψυκτρα του 2600 σημερινη απειραχτη ποσο να την δωσω;

10€

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...