Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Πουλάω ένα Garmin VivoSmart Activity tracker. Δεν έχω ιδέα από αυτά, ήταν δώρο παρατημένο. Το έβαλα 25 ευρώ για να φύγει αλλά μάλλον δεν είναι αυτή η τιμή για να φύγει. Ebay πάνω απο 33 λίρες παντού (σφραγισμένο είναι) και πολλά μεταφορικά, αλλά αυτοί πουλάνε όσο θέλουν. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Να το πάω 20 ή είμαι εκτός. ευχαριστώ.

Έκανε merge το quote που έκανα στον συνφορουμίτη και βγήκε μία μαγεία που δεν μπορώ να κάνω edit...

Στις 9/11/2019 στις 10:46 ΜΜ, LIGHT1NG είπε

https://www.skroutz.gr/s/10897982/Phanteks-Enthoo-Pro-M-Tempered-Glass-Satin-Black.html

https://www.skroutz.gr/s/19812809/NZXT-H510-White.html?from=sku_color_variations

Και μετά έχει και άλλα από thermaltake με rgb fans πάνω κλπ κλπ. 

Τα κουτιά κακά τα ψέματα τα παντρευομαστε γιατί πολλές φορές δεν αξίζει να τα πουλήσουμε πχ εγώ το haf x που έχω δεν μπορώ να βρω κάποιο αρνητικό πέρα από το βάρος αλλά παίρνει μέσα τα πάντα, αυτές τις μέρες ειδικά που ασχολούμαι να το συμμαζέψω έγινε ακόμα ποιο κομπλέ τώρα περιμένω κάτι καλώδια για να το τελειώσω. 

Πόσο μετάνιωσα που το έδωσα και πήρα το cosmos ii. Το καλύτερο airflow ever (sorry για το off topic) :-)

Επεξ/σία από panmanr
Δημοσ.

13 hours ago, NikGr1961 said:

Pc - gaming σκληρος δισκος Toshiba DT01 ACA1 1 ΤΒ, μητρικη καρτα Asrock Β450 Μ- Pro4 , μνημες ram Corsair Vengeance LPX 8 GB DDR4 - 3000 MHz (CMK8 GX4 Μ2 C3000 C16 ), επεξεργαστης AMD Ryzen 3 2200 G Box με ενσοματομενα γραφικα, τροφοδοτικο CoolerMaster MWE 450 Bronze - V2 ,κουτι CoolerMaster Masterbox Lite 3. 1 , Επισης το δινω με οθονη samsung 22 '' με ηχεια trust 5 watt και με gaming πληκτρολογιο και ποντικη φοτιζομενο το pc ειναι αχρησιμοποίητο με πολυ λιγει χριση, θα ήθελα την γνώμη σας και σε τη τιμή να το πάρω ευχαριστώ 

Πρώτον, δεν θα το 'λεγα καν Gaming PC αυτό, χωρίς καν κάρτα γραφικών, δεν πας πουθενά.

Κατά δεύτερον, καινούργιο να το φτιάξεις τώρα, θες κοντά στο 300άρι.

Οθόνη, ηχεία,Mouse δεν τα βάζω μέσα στο κόστος γιατί δεν ξέρω τι είναι, αμφιβάλλω όμως πως θα έχει πληκτρολόγιο ή ποντίκι των 100 και 150 ευρώ με ένα τέτοιο σύστημα.

Αν θες την γνώμη μου, δεν θα το έπαιρνα και θα κρατούσα τα λεφτά μου να μαζέψω λίγα ακόμα και να πάρω κάτι καλύτερο.

Όπως και να 'χει, πολύ χαριστικά μέχρι 200-ΒΑΡΙΑ 250 ευρώ θα πήγαινα αν έπρεπε να το πάρω, εκτός ξαναλέω αν έχει κανά τρελό ποντίκι/πληκτρολόγιο που κάνει πιο καλό το όλο πακέτο

(τα ηχεία και η οθόνη δεν αξίζουν ήδη).

Δημοσ.

Καλησπέρα το παρακάτω Gaming PC πόσο μπορεί να πουληθεί.

CPU:     Ryzen 5 2600

CPU Cooler:   Antec C400 dual fan

VGA:    Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB

M/B:    Asrock Fatality B450 Gaming K4

MEM:   2 * 8GB 3200MHz

SSD:    500GB NVme WD Black SN750

SSD:    500GB Silicon Power Sata 3 M.2

HDD:   3GB Sata 3 Seagate

HDD:   3GB Sata 3 Hitachi

CASE:    Redragon Ironhide GC-801

PSU:    650 Watt Seventeam V-Force ST-650Z-AF

Monitor:    AOC 27" LED e2752V

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πλεον ουτε σε ατομο με θετικες δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη.

Μου πουλησε ενας με 15 θετικες  ενα Xiaomi Redmi Note 4 με τζαμι στην οθονη και το εβγαλα γιατι ηταν στραβα βαλμενο και απο κατω η οθονη εχει γρατσουνιες.

Και δεν μιλαμε για γρατσουνιες που τις βλεπεις δυσκολα αλλα χοντρες σαν χαρακιες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, diaol είπε

Ποσο λετε να πουλησω εναν I7 3970x Socket 2011 ??

Κοίτα με βάση το 32nm και μοντέλο 2012 θα το έπαιρνε κάποιος που έχει ήδη Socket 2011 και για Ελλάδα πάνω από 100 δεν νομίζω να δώσει κάποιος στα 150 τον δίνουν στο ebay

Σύγκριση μεταξύ του i5 9600k>I7 3970x σχεδόν 40% καλύτερος ο i5 και καινούργιος έχει 214.

Δημοσ.

150 μου φαινονται παρα πολλα για τον λογο που πολυ σωστα αναφερεις.

Λεω να παω λιγο πιο κατω απο 100 . .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Πόσο μπορώ να πουλήσω την συγκεκριμένη υδρόψυξη?

• CORSAIR H80i

Χωρίς κουτί και εγγύηση.

Επεξ/σία από GamerPix
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, γνωριζει κανεις απο τηλεφωνικα κεντρα;

Παιδια ενα παλιο μεταχειρισμενο τηλεφωνικο κεντρο Panasonic 206 (Model No: KX-T206HBX) ποσο παει;

Επισης θα δουλευει αυτο με την τηλεφωνια που εχει γυρισει σε VoiP?

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ.

Καλησπέρα, σετάκι i7 3770K, Corsair H75 AIO cooler, 8gb ddr3 2400Mhz G.Skill Sniper ram, και ASRock Z77 Formula OC πόσα λέτε να μπορώ να τα δώσω;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, THD είπε

Καλησπέρα, σετάκι i7 3770K, Corsair H75 AIO cooler, 8gb ddr3 2400Mhz G.Skill Sniper ram, και ASRock Z77 Formula OC πόσα λέτε να μπορώ να τα δώσω;

Πλέον δεν πιάνει πολλά .....

Κανένα 50€ ο επεξεργαστής

Κανένα 20€ η μνήμη

Βάλε και 50€ η μητρική

Και 50€ η ψύκτρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω αλλο θεμα δεν βρισκω τις μνημες της υπογραφης πουθενα και αν τις βρω οι τιμες τους ειναι στο θεο..Ηθελα να κανω το συστημα με 32 gb μνημη και απο τα 4 slot που εχω τωρα να γεμισω και τα υπολοιπα 4 γιατι συνολο εχω 8 και ειναι quad channel. H ερωτηση μου αν τις πουλησω τι πιανουν ?? Γιατι βλεπω σε αλλα μοντελα οι τιμες ειναι πιο λογικες..Τις ειχα παρει νομιζω 170 ευρω.Το θεμα ειναι και με αυτα τα quad tripple channel κτλ ποτε δεν τα καταλαβα πως ακριβως λειτουργουν.Αν βαλω πχ ενα σετ 2x8 (που παιζουν σε λογικες τιμες) η δεν θα δουλευει σωστα το quad channel θα πρεπει να βαλω 4αδα για να δουλεψει σωστα?

https://www.skroutz.gr/s/7299994/Corsair-Dominator-Platinum-16GB-DDR4-3000MHz-CMD16GX4M2B3000C15.html

https://www.skroutz.gr/s/7789385/Corsair-Dominator-Platinum-32GB-DDR4-3000MHz-CMD32GX4M2B3000C15.html

Μετα παιζουν και οι τελευταιες που αξιζουν περισσοτερο δηλαδη αν παρω 2 σετακια απο το πρωτο θα σκασω κοντα 200 ευρω για 32gb ενω το τελευταιο σετ απλα 2 dimakia παιζει στα 160+ Το μονο σεναριο που μπορω να σκεφτω ειναι να παιξουν οι πρωτες γυρω στα 80 ευρω η εστω καπου κοντα στο 80αρικο νιωθω οτι με πιανουν κωτσο αν σκασω 200 για το ιδιο πραγμα.Και τελος θα δουλεψει σωστα ετσι το quad channel η λεω π@π@ρι#5?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...