Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/11/2019 στις 11:41 ΠΜ, georgeps21 είπε

Μητρικη FOXCONN H61MX 

Επεξεργαστης i5-2310 

Μνημη 8GB HyperX Fury Blue 4GB DDR3-1600MHz (HX316C10F/4)

καρτα γραφικων  Geforce gt 240

Τροφοδοτικό 450W

δισκος wd blue 320gb

μαζι με κουτί.

Ποσο να τα δωσω;

πιανει τίποτα ή να το δωσω στη πεθερα μ?

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ποσο να δωσω το κουτι της υπογραφης μου με 3 140mm pwm Panteks μαυρους;

Phanteks Enthoo Pro M Tempered

60-70(?)

Εγώ έχω μια 970+κάτι αλλα πράγματα και δεν την παίρνει κανείς και σε λίγο θα σκεφτώ να κάνω 2ο pc 😂

Δημοσ.

Τα βλεπω λιγα για κουτι με tempered

Δηλαδη ενας που θελει να παρεις τρεις ανεμιστηρες Phanteks 140mm που εχουν 45 ευρω βαζει αλλα 15 και παιρνει και το κουτι; :lol:

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δηλαδη ενας που θελει να παρεις τρεις ανεμιστηρες Phanteks 140mm που εχουν 45 ευρω βαζει αλλα 15 και παιρνει και το κουτι; :lol:

Άν σου φαίνονται λίγα βάλτο όσο θέλεις.

Μην κάνεις και συ τα ίδια ρε φίλε...:(

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

103 έχει καινούργιο και σε range 85€ ίσως μα προτιμήσει κάποιος τα NZXT που έχουν καινούργια.. Δεν μπορείς να προσδιορίσεις τα φαν στα 45 μόνα τους γιατί υπάρχουν 1 σωρό άλλα που είναι και καλύτερα και με rgb. 

Υγ. Όλα τα κουτιά έχουν Tempered πλέων αλλά κανένα Tempered +fan οπότε στο ίδιο σακί όλα. 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
Δημοσ.

Που έχει 103 και 85 γιατί ίσως να έχω χάσει επεισόδια.

8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

103 έχει καινούργιο και σε range 85€ ίσως μα προτιμήσει κάποιος τα NZXT που έχουν καινούργια.. Δεν μπορείς να προσδιορίσεις τα φαν στα 45 μόνα τους γιατί υπάρχουν 1 σωρό άλλα που είναι και καλύτερα και με rgb. 

Υγ. Όλα τα κουτιά έχουν Tempered πλέων αλλά κανένα Tempered +fan οπότε στο ίδιο σακί όλα. 

Έχεις δίκιο είχα δει τα 115 οπότε δεν αξίζει να τό δώσω και να βάλω τα διπλάσια για lian li

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

https://www.skroutz.gr/s/10897982/Phanteks-Enthoo-Pro-M-Tempered-Glass-Satin-Black.html

https://www.skroutz.gr/s/19812809/NZXT-H510-White.html?from=sku_color_variations

Και μετά έχει και άλλα από thermaltake με rgb fans πάνω κλπ κλπ. 

10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Έχεις δίκιο είχα δει τα 115 οπότε δεν αξίζει να τό δώσω και να βάλω τα διπλάσια για lian li

Τα κουτιά κακά τα ψέματα τα παντρευομαστε γιατί πολλές φορές δεν αξίζει να τα πουλήσουμε πχ εγώ το haf x που έχω δεν μπορώ να βρω κάποιο αρνητικό πέρα από το βάρος αλλά παίρνει μέσα τα πάντα, αυτές τις μέρες ειδικά που ασχολούμαι να το συμμαζέψω έγινε ακόμα ποιο κομπλέ τώρα περιμένω κάτι καλώδια για να το τελειώσω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα iPhone 6s με μέτρια μπαταρία, και με super μοδατη ροζ θήκη, πόσο να το βάλω παιδιά; :P

Επεξ/σία από Pinkakos
Δημοσ.

Pc - gaming σκληρος δισκος Toshiba DT01 ACA1 1 ΤΒ, μητρικη καρτα Asrock Β450 Μ- Pro4 , μνημες ram Corsair Vengeance LPX 8 GB DDR4 - 3000 MHz (CMK8 GX4 Μ2 C3000 C16 ), επεξεργαστης AMD Ryzen 3 2200 G Box με ενσοματομενα γραφικα, τροφοδοτικο CoolerMaster MWE 450 Bronze - V2 ,κουτι CoolerMaster Masterbox Lite 3. 1 , Επισης το δινω με οθονη samsung 22 '' με ηχεια trust 5 watt και με gaming πληκτρολογιο και ποντικη φοτιζομενο το pc ειναι αχρησιμοποίητο με πολυ λιγει χριση, θα ήθελα την γνώμη σας και σε τη τιμή να το πάρω ευχαριστώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...