Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, marksk είπε

Καλημέρα! 

έχω στην άκρη το παλιό μου setup 

i52500k - h100 corsair cooler - 16gb ddr3 vengeanse 1600 - Gigabyte Z68X-UD3H-B3

τι τιμή λέτε να το δώσω ;

Περίπου 430~450

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Καμια γνωμη;

Περίπου στα 30 θα έφευγε πιστεύω αν έχεις και όλα τα εξαρτήματα βέβαια, σίγουρα δεν υποστηρίζει ΑΜ4. 

Μόλις τώρα, marksk είπε

2019 έχουμε 

Ααα δεν είσαι από αυτούς τότε συγνώμη. 

Εως τα 240~260 θα τα πιάσει όσο νανε έχεις την υδρόψυξη που πιάνει λεφτά. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Περίπου στα 30 θα έφευγε πιστεύω αν έχεις και όλα τα εξαρτήματα βέβαια, σίγουρα δεν υποστηρίζει ΑΜ4. 

Αφου σε Ryzen την ειχα. Απλα πρεπει να εχω χαλασει το λαμακι για AM3

Tα εχω ολα εκτος απο το κατσαβιδι που ειχε μεσα ενα απλο ειναι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Αφου σε Ryzen την ειχα. Απλα πρεπει να εχω χαλασει το λαμακι για AM3

Tα εχω ολα εκτος απο το κατσαβιδι που ειχε μεσα ενα απλο ειναι.

Δεν είναι η ψύκτρα που βγήκε το 2014?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Ααα δεν είσαι από αυτούς τότε συγνώμη. 

Εως τα 240~260 θα τα πιάσει όσο νανε έχεις την υδρόψυξη που πιάνει λεφτά. 

τόσο πολύ ε; χωρίς την h100 πόσο περίπου θα έλεγες ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Hades_Pylis είπε

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Επειδή δεν υπάρχει κουτί κ έχω χάσει την απόδειξη σκεφτόμουν γύρω στα 60

Όποτε εκεί θα παίξει η τιμή

Το κατάλαβα οτι τρολαρεις LIGHT1NG, περίμενα μια σοβαρή απάντηση

Δεν θέλω να βγάλω χρήματα να φύγουν σε μια λογική τιμή θέλω.

Επεξ/σία από Hades_Pylis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας! Θέλω να πουλησω ένα GameCube με παρελκόμενα μοχλό και 5 παιχνίδια. Θα ήθελα από όσους γνωρίζουν μια εκτίμηση τιμής πώλησης διότι είναι περίεργη περίπτωση μιας και η τιμή δεν καθορίζεται από τα χαρακτηριστικά ( βλέπω σκέτες κονσόλες από 50€ πχ) αλλά από την ίσως συλλεκτική του αξία πλέον, βλέπω ότι είναι και δυσεύρετο σχετικά με κονσόλες αντίστοιχης γενιάς. Και παιχνίδια που έχω κάποια πάνε από 20 και πάνω μεταχειρισμένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από johnnybond
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, johnnybond είπε

Καλημέρα σας! Θέλω να πουλησω ένα GameCube με παρελκόμενα μοχλό και 5 παιχνίδια. Θα ήθελα από όσους γνωρίζουν μια εκτίμηση τιμής πώλησης διότι είναι περίεργη περίπτωση μιας και η τιμή δεν καθορίζεται από τα χαρακτηριστικά ( βλέπω σκέτες κονσόλες από 50€ πχ) αλλά από την ίσως συλλεκτική του αξία πλέον, βλέπω ότι είναι και δυσεύρετο σχετικά με κονσόλες αντίστοιχης γενιάς. Και παιχνίδια που έχω κάποια πάνε από 20 και πάνω μεταχειρισμένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πήγαινε στο ebay τότε στην Ελλάδα με την κρίση και ειδικά εδώ μέσα δύσκολα να το πουλήσεις στα λεφτά που θες γιατί πλέον κοιτάμε να αγοράζουμε πράγματα που μπορούν να τα δουλέψουμε τώρα, αν πετύχεις αυτόν τον 1 στους 10.000 θα είσαι τυχερός έχω και εγώ στο σπίτι το πατρικό ένα vinyl, ράδιο, tv από τον πόλεμο ακόμα. 

2 ώρες πριν, Hades_Pylis είπε

Το κατάλαβα οτι τρολαρεις LIGHT1NG, περίμενα μια σοβαρή απάντηση

Δεν θέλω να βγάλω χρήματα να φύγουν σε μια λογική τιμή θέλω.

40 τότε είναι η λογική τιμή με 60 παίρνεις κιόλας 16gb ddr4 3000-3200mhz απλά αν διαβάσεις στα προηγούμενα ποστ μας έχουν βγει τα ματια σόρυ κιόλας. 

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Πήγαινε στο ebay τότε στην Ελλάδα με την κρίση και ειδικά εδώ μέσα δύσκολα να το πουλήσεις στα λεφτά που θες γιατί πλέον κοιτάμε να αγοράζουμε πράγματα που μπορούν να τα δουλέψουμε τώρα, αν πετύχεις αυτόν τον 1 στους 10.000 θα είσαι τυχερός έχω και εγώ στο σπίτι το πατρικό ένα vinyl, ράδιο, tv από τον πόλεμο ακόμα. 

40 τότε είναι η λογική τιμή με 60 παίρνεις κιόλας 16gb ddr4 3000-3200mhz απλά αν διαβάσεις στα προηγούμενα ποστ μας έχουν βγει τα ματια σόρυ κιόλας. 

Σε ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σκέφτομαι να πάω σε μια αναβάθμιση συστήματος και σκέφτομαι να πουλήσω όλο το σύστημα (cpu,mobo,ram).

Ίσως ραμ τις κρατήσω γιατί τις είχα πάρει τότε που είχαν 200 ευρώ και λυπάμαι να τις σκοτώσω για 50.

Οπότε πόσο θα πήγαινε η m/b - cpu της υπογραφής.

cpu: AMD Ryzen 5 2400G

m/b: gigabyte k5 x370

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...