Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, hattori_gr είπε

και όταν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα  = πιστωτικό

αν λες για εκεί που είναι 62.5 παρτες απο εκει, άλλα με 10χρονια εγγύηση καταστήματος ενώ ο κατασκευαστής δίνει Lifetime (χμμμ ύποπτο)
Κάνεις καινούργιο AMD θα συμφωνήσω, intel και nvdia πουλάω όμως, με εγγυήσεις και τα εξτρά τους!

Και προς ενημέρωση, παρέχω και δωρεάν support εντός εξάμηνου στον χώρο του αγοραστή. (φυσικά εντός αττικής) 

Στα πόσα V τον έχεις τον επεξεργαστή στα 4.6? Ανέβασε ένα screenshots αν σου είναι εύκολο. 

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hattori_gr είπε

και όταν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα  = πιστωτικό

αν λες για εκεί που είναι 62.5 παρτες απο εκει, άλλα με 10χρονια εγγύηση καταστήματος ενώ ο κατασκευαστής δίνει Lifetime (χμμμ ύποπτο)
Κάνεις καινούργιο AMD θα συμφωνήσω, intel και nvdia πουλάω όμως, με εγγυήσεις και τα εξτρά τους!

Και προς ενημέρωση, παρέχω και δωρεάν support εντός εξάμηνου στον χώρο του αγοραστή. (φυσικά εντός αττικής) 

Στα 360 που ζητάς από το σετ σου υπάρχει και σαν έσχατη λύση ο 9600Κ + z390 μητρική.Α και που σαι έχουν και αυτοί εγγύηση!

Τεσπά βγαίνω γιατί θα μιλάω δεν μπορώ :P

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Αν χαλάσουν από μόνες τους με τα stock frequency(απίθανο) που δίνει όχι αν τις κάνεις oc και τις κάψεις τότε σίγουρα θα δεις η εφορου ζωής πως γίνετε 0

Kαι πώς ακριβώς θα διαπιστώσει ο όποιος τεχνικός τις δει ότι τις έκαψες από oc όπως περιγράφεις, μήπως θα διαβάσεις το logfile της eprom που ΔΕΝ έχουν.......

Υ.Γ. Αυτό δεν γίνεται ούτε και αποδεικνύεται παρά μόνο εαν είναι κάποιος τόσο κόπανος και πάει και πει ότι τους έδωσα 2,5 volt για να δω τι θα γίνει, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω τι χρειάζεται RMA οι μνήμες ή ο εγκέφαλος του χρήστη

Δημοσ.
2 hours ago, spy94 said:

Στα 360 που ζητάς από το σετ σου υπάρχει και σαν έσχατη λύση ο 9600Κ + z390 μητρική.Α και που σαι έχουν και αυτοί εγγύηση!

Τεσπά βγαίνω γιατί θα μιλάω δεν μπορώ :P

αυτό με τις εξυπνάδες να συγκρίνουμε διαφορετικά προϊόντα.. με ξεπερνάει!!
Μιλάς για ενα ι5 ενω πουλάω ι7
Επίσης μια μητρική Premium πας να την συγκρίνεις με μια ashrock Z390 που μπορει να ειναι τις πλακας!
Η μητρική πάει τον επεξεργαστή στα 4.6 turbo ενω το base speed του ειναι στα 4.2...
Και τέλος ο 6700κ πουλιέται ακόμη καινούργιος στο σκρουτζ, με πια λογική να το ρίξω πιο χαμηλά από την αντικειμενική του άξια ως USED με εγγυηση?
Σχετικά με το τι άλλο μπορεί να πάρει ο άλλος είναι δικαίωμα του δεν σημαίνει όμως αυτό ότι θα πρέπει να ξεφτιλίζεται ένα προϊών που έχουμε ρίξει χρημα.

https://www.skroutz.gr/s/7289844/Intel-Core-i7-6700K-Box.html

• Confused 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Coscas είπε

Τώρα ως προς τους χαρακτηρισμούς, προτιμώ να είμαι "μυρωδιάς" παρά να έχω κάψει από τις πολλές "εισπνοές", όλο το αναπνευστικό  

Σου απαντώ μόνο και μόνο για τον χαρακτηρισμό, δεν ήταν προσωπικός, απλά την πρακτική του "δεν θέλω και πολύ να ασχοληθώ αλλά με δυο λόγια να μου πείτε" σχολίασα που και πάλι ήταν γενικό το σχόλιο μου και σου είπα απλώς τι είναι αυτά τα site και που απευθύνονται και επίσης και το passmark είναι το ίδιο ακριβώς....

Τώρα τα περί "αναπνευστικού" δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις αλλά δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει να μάθω, εν' ολίγοις είτε αν σου αρέσει σαν χόμπι μαθαίνεις και κρίνεις έχοντας λίγη υπομονή, είτε "you re talking the blue pill and you re walking up in the wonderland" ;έχοντας μια ημιτελή στην καλύτερη άποψη νομίζοντας ότι ξέρεις δίνοντας κλικ στα βίντεο του κάθε τυχάρπαστου....

Δημοσ.

Και ο δικος μου ο 1700X πωλειται στο Skroutz 260 ποσο να τον δωσω 170-180 :P

Εχω και αποδειξη 340 ευρω που αμα σου χαλασει πιστωτικο. :lol:

Τι σχεση εχει αν ο ενας ειναι i7 και ο αλλος i5 οταν πλεον ο i5 ειναι καλυτερος.

Να ζητησω τοτε και εγω ανταλλαγη με Ryzen 5 3600 για τον 1700X που εχω να μου δωσουν και χρηματα. :lol:

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Καλησπερα. Vega 56 nitro + τσιλικη εντός εγγύησης πόσο να βάλω;

Πάμε άλλη μια γιατί το έχετε βγάλει πολύ offtopic μάγκες. Υπάρχουν και τα pm.

Δημοσ.

μια γενική παρατήρηση. Όταν πουλάς ένα αυτοκίνητο χάνεις την επόμενη μέρα 30%. Πως το έχετε δει κάποιοι εδώ μέσα και ζητάτε -5€ από την τιμή σε καταστήματα., ή ακόμα χειρότερα και περισσότερα. Ξεχνάτε ότι μιλάμε για μεταχειρισμένα, δουλεμένα και.........Τι να κάνω εγγυήσεις και αποδείξεις. Απλά μια διατύπωση (αφορμή πώληση I7-7700 270€ την στιγμή που σε μεγάλο κατάστημα της χώρας έχει 199€)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hattori_gr είπε

αυτό με τις εξυπνάδες να συγκρίνουμε διαφορετικά προϊόντα.. με ξεπερνάει!!
Μιλάς για ενα ι5 ενω πουλάω ι7
Επίσης μια μητρική Premium πας να την συγκρίνεις με μια ashrock Z390 που μπορει να ειναι τις πλακας!
Η μητρική πάει τον επεξεργαστή στα 4.6 turbo ενω το base speed του ειναι στα 4.2...
Και τέλος ο 6700κ πουλιέται ακόμη καινούργιος στο σκρουτζ, με πια λογική να το ρίξω πιο χαμηλά από την αντικειμενική του άξια ως USED με εγγυηση?
Σχετικά με το τι άλλο μπορεί να πάρει ο άλλος είναι δικαίωμα του δεν σημαίνει όμως αυτό ότι θα πρέπει να ξεφτιλίζεται ένα προϊών που έχουμε ρίξει χρημα.

https://www.skroutz.gr/s/7289844/Intel-Core-i7-6700K-Box.html

Άρα η μητρική σου του δίνει 400 mhz που ίσως και τα V είναι στο 1.4 (που με τον καιρό το degrade πάει αέρα) επίσης i5 9600k >i7 6700k-i7 7700k η Intel χαντακοσε όλους τους επεξεργαστές τις από την 7th gen και πριν με τους 8th+ generation επίσης η asrock που λες φτηνιαρικη σηκώνει 5.2ghz σε 1.32v (Ζ370 κιόλας) για ανέβασε από την premium μητρική σου ένα hwinfo64 όταν πάει στα 4.6 τι γράφει το κοντέρ. Με τον καιρό τα τεχνολογικά προϊόντα χάνουν την αξία ραγδαία οπότε πρέπει να τα πουλάς όταν έχουν αξία ακόμα πχ λίγο πριν βγει η 8th από την Intel όχι όταν έφτασε στο 10th gen δηλαδή με λογική να το σκεφτείς δεν στέκει οπότε 3 εκδοχές. 

1)το παντρεύεσαι

2)το πουλάς σε τιμή με βάση τα δεδομένα. 

3)ψάχνεις κάποιο θύμα να του το πουλήσεις σαν i7 που δεν έχει γνώση για τα νεώτερα προϊόντα που βγαίνουν κλπ. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Coppermine είπε

Kαι πώς ακριβώς θα διαπιστώσει ο όποιος τεχνικός τις δει ότι τις έκαψες από oc όπως περιγράφεις, μήπως θα διαβάσεις το logfile της eprom που ΔΕΝ έχουν.......

Υ.Γ. Αυτό δεν γίνεται ούτε και αποδεικνύεται παρά μόνο εαν είναι κάποιος τόσο κόπανος και πάει και πει ότι τους έδωσα 2,5 volt για να δω τι θα γίνει, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω τι χρειάζεται RMA οι μνήμες ή ο εγκέφαλος του χρήστη

Τότε γιατί δεν καίμε όλοι μας όσοι πήραμε μνήμες με 200€ που τώρα κάνουν 100€ για να πάρουμε τις καινούργιες ας πούμε. Οπότε ίσως και να ξέρουν αν τις έκαψες από oc. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, LIGHT1NG said:

Άρα η μητρική σου του δίνει 400 mhz που ίσως και τα V είναι στο 1.4 (που με τον καιρό το degrade πάει αέρα) επίσης i5 9600k >i7 6700k-i7 7700k η Intel χαντακοσε όλους τους επεξεργαστές τις από την 7th gen και πριν με τους 8th+ generation επίσης η asrock που λες φτηνιαρικη σηκώνει 5.2ghz σε 1.32v (Ζ370 κιόλας) για ανέβασε από την premium μητρική σου ένα hwinfo64 όταν πάει στα 4.6 τι γράφει το κοντέρ. Με τον καιρό τα τεχνολογικά προϊόντα χάνουν την αξία ραγδαία οπότε πρέπει να τα πουλάς όταν έχουν αξία ακόμα πχ λίγο πριν βγει η 8th από την Intel όχι όταν έφτασε στο 10th gen δηλαδή με λογική να το σκεφτείς δεν στέκει οπότε 3 εκδοχές. 

1)το παντρεύεσαι

2)το πουλάς σε τιμή με βάση τα δεδομένα. 

3)ψάχνεις κάποιο θύμα να του το πουλήσεις σαν i7 που δεν έχει γνώση για τα νεώτερα προϊόντα που βγαίνουν κλπ. 

Τσάμπα μιλάμε, είναι να το δώσω 900€ με όλα τα έξτρα 😊

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Τότε γιατί δεν καίμε όλοι μας όσοι πήραμε μνήμες με 200€ που τώρα κάνουν 100€ για να πάρουμε τις καινούργιες ας πούμε. Οπότε ίσως και να ξέρουν αν τις έκαψες από oc. 

Πόσο δίκιο έχεις ρε αδερφέ!

Π.Σ

Προς όλους τους "αντιρρησίες" του νήματος...

Μπαίνεται και ρωτάτε για να πουλήσετε κάτι, σας απαντάνε και δεν σας αρέσει η απάντηση.

Βέλτε το ΟΣΟ γουστάρετε και μην προσπαθείτε να πείσετε ότι έχετε δίκιο.

Όσοι συμμετέχουν το κάνουν για να σας βοηθήσουν, μην τους την λέτε κιόλας...B)

Επεξ/σία από tsiv
  • Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, radiohead είπε

Πάμε άλλη μια γιατί το έχετε βγάλει πολύ offtopic μάγκες. Υπάρχουν και τα pm.

Καλησπέρα,

Λογικά 220-250(; )

Αγόραζες reference με 210 πριν κάτι μήνες, αλλά πλέον όχι, και η δική σου ειναι καλύτερη απο reference. Τώρα και λίγο παραπάνω μπορείς να τα πάρεις, αλλά πάνω απο 260 δύσκολο.

220 θα φύγει ίσως και την ίδια μέρα, 240 σχετικά άνετα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 18/10/2019 στις 4:54 ΜΜ, hattori_gr είπε

Το έχω βάλει ήδη στα 800€

και με τις προσθήκες + αλλαγές πάει κοντά στα 1000€

Δίνεται και με την Palit gamerock gtx 1070 8gb

Δίνεται με επιπλέον G-skill 3000mhz 16GB (2x8) ddr4

Δίνεται και με Masterbox E500L ATX Midi Tower (new)

Τα έξτρα λογικά είναι αυτά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...