hattori_gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 50 minutes ago, spy94 said: Αφού βρίσκεις με 50€ rx 460 που είναι νεώτερη και με μικρότερη κατανάλωση όπως ειπώθηκε γιατί να κοστολογηθει 60 η gtx 660? Στα 150€ έχει λογική να το πάρει κάποιος,στα 250€ δεν υπάρχει λογική. Η σιγουριά σου δεν ξέρω από πού προκύπτει.. Γιατί μιλάμε για -100€ (πάντα σαν γνώμονα έχουμε και τα άλλα μεταχειρισμένα) και σαν τιμή πακέτου προσωπικά δεν θα το έδινα κάτω από 180 - 200€ (δεν αξίζει) H motherboard είναι High end κομμάτι της εποχής της (κοστολογείται γύρω στα 50€ μια πολύ καλή τιμή) Γιατί έχουν διάφορα σε Memory bandwith η μια είναι 192bit και η άλλη 128 και η κατανάλωση 140w προς 75w (ταχύτερη η 660 και κανει καλύτερο Rendering σε σχεση με το κλασικο της AMD λιγο καλύτερη στα Textures) RX 460 VS GTX 660
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, dimitris_sal είπε Για μνημη που την βρίσκεις 30 να συμφωνήσω οτι δεν θα δωσεις πανω απο 20...λογικο και δίκαιο Αρα για μνήμη που την βρίσκεις 38 τα 25 που είπα (σύνολο 50 μαζι με τον i5 2500) δεν ειναι παράλογη τιμή Οχι 10 όπως μου προτάθηκε! https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46404_499830_583119/1-module-DDR4-8GB.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Όταν από 29 ξεκινάνε οι DDR4 τι περιμένεις δηλαδή? Πάρτε το χαμπάρι σε λίγο πάμε σε DDR5 και εσύ πας να πουλήσεις ddr3 σε τιμή ddr4 αν βρεις κάποιο θύμα να την πάρει στα 25 μπράβο σου τέλος πάντων δεν λόγος δικό σου είναι βάλτο και 50€ 10 λεπτά πριν, hattori_gr είπε Γιατί μιλάμε για -100€ (πάντα σαν γνώμονα έχουμε και τα άλλα μεταχειρισμένα) και σαν τιμή πακέτου προσωπικά δεν θα το έδινα κάτω από 180 - 200€ (δεν αξίζει) H motherboard είναι High end κομμάτι της εποχής της (κοστολογείται γύρω στα 50€ μια πολύ καλή τιμή) Γιατί έχουν διάφορα σε Memory bandwith η μια είναι 192bit και η άλλη 128 και η κατανάλωση 140w προς 75w (ταχύτερη η 660 και κανει καλύτερο Rendering σε σχεση με το κλασικο της AMD λιγο καλύτερη στα Textures) RX 460 VS GTX 660 11% παραπάνω στο multirender η 660 ενώ η 460 έχει 11% στο gaming, 14nm έναντι τα 28 από την 660(χαμηλότερη θερμοκρασία - ρεύμα 75w-140w η 660) και 4 χρόνια νεότερη 2012 η 660, 2016 η 460
spy94 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, hattori_gr είπε Γιατί μιλάμε για -100€ (πάντα σαν γνώμονα έχουμε και τα άλλα μεταχειρισμένα) και σαν τιμή πακέτου προσωπικά δεν θα το έδινα κάτω από 180 - 200€ (δεν αξίζει) H motherboard είναι High end κομμάτι της εποχής της (κοστολογείται γύρω στα 50€ μια πολύ καλή τιμή) Γιατί έχουν διάφορα σε Memory bandwith η μια είναι 192bit και η άλλη 128 και η κατανάλωση 140w προς 75w (ταχύτερη η 660 και κανει καλύτερο Rendering σε σχεση με το κλασικο της AMD λιγο καλύτερη στα Textures) RX 460 VS GTX 660 Η μητρική μάλλον mid range την λες μιας και έπαιζε στο 100αρι.High end λες sabertooth κλπ που έπαιζαν 150+ Πλέον μητρικές του 50ρικου φτάνουν για λίγο πολύ όλους τους ryzen οπότε έχουμε περάσει πλέον σε άλλες εποχές Τα πλεονεκτήματα που γράφεις είναι αστεία πλέον και δεν δικαιολογουν την διαφορά τιμής αλλά και δεν είναι καλύτερη ουσιαστικά.
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, spy94 είπε Η μητρική μάλλον mid range την λες μιας και έπαιζε στο 100αρι.High end λες sabertooth κλπ που έπαιζαν 150+ Πλέον μητρικές του 50ρικου φτάνουν για λίγο πολύ όλους τους ryzen οπότε έχουμε περάσει πλέον σε άλλες εποχές Τα πλεονεκτήματα που γράφεις είναι αστεία πλέον και δεν δικαιολογουν την διαφορά τιμής αλλά και δεν είναι καλύτερη ουσιαστικά. Με πρόλαβες αυτό με την εποχή με τρέλανε λίγο απτά γέλια.
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, dimitris_sal είπε Για μνημη που την βρίσκεις 30 να συμφωνήσω οτι δεν θα δωσεις πανω απο 20...λογικο και δίκαιο Αρα για μνήμη που την βρίσκεις 38 τα 25 που είπα (σύνολο 50 μαζι με τον i5 2500) δεν ειναι παράλογη τιμή Οχι 10 όπως μου προτάθηκε! Οχι παλι μεχρι 20 γιατι η τιμη ειναι πλασματικη. Σοβαρα 38 ευρω για 1600 οταν με τα ιδια λεφτα αγοραζεις DDR4 στα 3000 https://www.skroutz.gr/s/14622846/Corsair-Vengeance-LPX-8GB-DDR4-3000MHz-CMK8GX4M1D3000C16.html
dimitris_sal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46404_499830_583119/1-module-DDR4-8GB.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Όταν από 29 ξεκινάνε οι DDR4 τι περιμένεις δηλαδή? Πάρτε το χαμπάρι σε λίγο πάμε σε DDR5 και εσύ πας να πουλήσεις ddr3 σε τιμή ddr4 αν βρεις κάποιο θύμα να την πάρει στα 25 μπράβο σου τέλος πάντων δεν λόγος δικό σου είναι βάλτο και 50€ 11% παραπάνω στο multirender η 660 ενώ η 460 έχει 11% στο gaming, 14nm έναντι τα 28 από την 660(χαμηλότερη θερμοκρασία - ρεύμα 75w-140w η 660) και 4 χρόνια νεότερη 2012 η 660, 2016 η 460 Πολυ εύκολα χαρακτηρίζεις "θύματα"! Με την λογική σου υποθέτω οτι τις ddr2 τις χαρίζεις εσυ! Τεσπα,είπες την άποψη σου...εγω προσωπικά δεν βρήκα κανένα επιχείρημα σε αυτην (προφανώς το να συγκρίνεις τις τιμές ddr3-ddr4 είναι εξορισμού λάθος καθώς υπάρχει και ο νόμος προσφοράς-ζήτησης) και τέλος απο μένα Ευχαριστώ όσους ξόδεψαν λιγο απο τον χρόνο τους για να μου απαντήσουν ΥΓ.Αν βρεις καμιά 8άρα ddr3 στα 10 ευρώ σε παρακαλώ ενημέρωσε με να την αγοράσω. 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οχι παλι μεχρι 20 γιατι η τιμη ειναι πλασματικη. Σοβαρα 38 ευρω για 1600 οταν με τα ιδια λεφτα αγοραζεις DDR4 στα 3000 https://www.skroutz.gr/s/14622846/Corsair-Vengeance-LPX-8GB-DDR4-3000MHz-CMK8GX4M1D3000C16.html Άλλο 20 και αλλο 10 όμως... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από dimitris_sal
icenex Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για μενα τετοια κομματια τα δινεις οσο να φευγουν αν εχεις αποφασισει να κανεις καινουργιο build γιατι δεν αξιζει να χαλας τον χρονο σου να βγαλεις απο την μυγα ξιγκι.Και μονο να τα συγκρινεις με καινουργια πραγματα αντιστοιχων επιδοσεων θα δεις οτι αν ησουν στην θεση του υποψηφιου αγοραστη θα προτιμουσες τα καινουργια απο μεταχειρισμενα ειδικα αν η τιμη που εβαλες στα μεταχειρισμενα πλησιαζει σε τιμη τα καινουργια. Αν προσπαθησεις να βγαλεις απο την μυγα ξιγκι οπλισου με υπομονη γιατι θα περιμενεις αυτον που θα αναβαθμισει παλιο συστημα ή απλα θα αντικαθιστα καποιο καμμενο κομματι κτλ. Τελος επειδη οντως ειναι ξεπερασμενα κατα πολυ και τα λυπασαι να τα σκοτωσεις γιατι καποτε τα πηρες 1000 ευρω ξερω εγω τοτε τα κρατας η τα δινεις σε κανα πατερα σου μικροτερο αδερφο ανηψι κτλ η απλα το δινεις σε σκοτωμενη τιμη σε φιλο ξαδερφο κτλ.. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από icenex
dimitris_sal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, icenex είπε Για μενα τετοια κομματια τα δινεις οσο να φευγουν αν εχεις αποφασισει να κανεις καινουργιο build γιατι δεν αξιζει να χαλας τον χρονο σου να βγαλεις απο την μυγα ξιγκι.Και μονο να τα συγκρινεις με καινουργια πραγματα αντιστοιχων επιδοσεων θα δεις οτι αν ησουν στην θεση του υποψηφιου αγοραστη θα προτιμουσες τα καινουργια απο μεταχειρισμενα ειδικα αν η τιμη που εβαλες στα μεταχειρισμενα πλησιαζει σε τιμη τα καινουργια. Αν προσπαθησεις να βγαλεις απο την μυγα ξιγκι οπλισου με υπομονη γιατι θα περιμενεις αυτον που θα αναβαθμιση παλιο συστημα ή απλα θα αντικαθιστα καποιο καμμενο κομματι κτλ. Μα η τιμή που βάζω δεν εχει καμία σχέση με την τιμή καινούριου και δε προσπαθω ουτε να βγάλω απο την μυγα ξίγκι ουτε και να κοροιδέψω κάποιον! Αλλα οταν μου λένε οτι μνήμη 8άρα ddr3 1600(corsair vengeance) η οποία καινούρια κοστίζει 38 ευρω(και εδω δεν υπάρχει σε αγγελία κατω απο 25) να την δωσω στα 10 θεωρω οτι υποτιμάνε την νοημοσύνη μου...
hattori_gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 7 minutes ago, icenex said: Για μενα τετοια κομματια τα δινεις οσο να φευγουν αν εχεις αποφασισει να κανεις καινουργιο build γιατι δεν αξιζει να χαλας τον χρονο σου να βγαλεις απο την μυγα ξιγκι.Και μονο να τα συγκρινεις με καινουργια πραγματα αντιστοιχων επιδοσεων θα δεις οτι αν ησουν στην θεση του υποψηφιου αγοραστη θα προτιμουσες τα καινουργια απο μεταχειρισμενα ειδικα αν η τιμη που εβαλες στα μεταχειρισμενα πλησιαζει σε τιμη τα καινουργια. Αν προσπαθησεις να βγαλεις απο την μυγα ξιγκι οπλισου με υπομονη γιατι θα περιμενεις αυτον που θα αναβαθμιση παλιο συστημα ή απλα θα αντικαθιστα καποιο καμμενο κομματι κτλ. Δεν θα διαφωνήσω, με την μόνη διαφορά το να είναι κάτι ενδιάμεσο. (Πάντα βάζεις και κατι παραπάνω για το παζάρι που θα κάνει ο άλλος) Γιατί λέμε τώρα το βάζεις 180€ ο άλλος θα σε πάει στα 150€ (οκ το καταπίνεις) Αλλά αν το πας 150€ ο άλλος μπορεί να σου πει "εγώ δίνω 120 ή και 100" τι κάνεις εκεί??? Η τιμή που είπα είναι στο περίπου κατά προσέγγιση με βάση αντικειμενικής αξίας. Όπως είπα +- 50€ Μετά παίζει αλγόριθμος που έχω φτιάξει και μπορεί να σου βγάλει ακριβώς το κοστολόγιο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, dimitris_sal είπε Μα η τιμή που βάζω δεν εχει καμία σχέση με την τιμή καινούριου και δε προσπαθω ουτε να βγάλω απο την μυγα ξίγκι ουτε και να κοροιδέψω κάποιον! Αλλα οταν μου λένε οτι μνήμη 8άρα ddr3 1600(corsair vengeance) η οποία καινούρια κοστίζει 38 ευρω(και εδω δεν υπάρχει σε αγγελία κατω απο 25) να την δωσω στα 10 θεωρω οτι υποτιμάνε την νοημοσύνη μου... 10 οχι αλλα μεχρι 20 ναι. Εγω που ψαχνω μνημη για του γιου μου το 1150 μεχρι 20 θα δωσω για μια 8αρα παραπανω οχι προτιμω να πουλησω το σετακι του και να παρω ποιο καινουριο σε DDR4 Εδω ολοκληρο Dellακι 760 SFF με E8400 4GB ram με 500GB δισκο κομπλε με Windows 10 το δινω 50 ευρω και δεν το παιρνει κανενας. 4 λεπτά πριν, hattori_gr είπε Δεν θα διαφωνήσω, με την μόνη διαφορά το να είναι κάτι ενδιάμεσο. (Πάντα βάζεις και κατι παραπάνω για το παζάρι που θα κάνει ο άλλος) Γιατί λέμε τώρα το βάζεις 180€ ο άλλος θα σε πάει στα 150€ (οκ το καταπίνεις) Αλλά αν το πας 150€ ο άλλος μπορεί να σου πει "εγώ δίνω 120 ή και 100" τι κάνεις εκεί??? Η τιμή που είπα είναι στο περίπου κατά προσέγγιση με βάση αντικειμενικής αξίας. Όπως είπα +- 50€ Μετά παίζει αλγόριθμος που έχω φτιάξει και μπορεί να σου βγάλει ακριβώς το κοστολόγιο. Ειναι πολλοι που πιστευουν πως η τιμη ειναι αυτη και τελος η δεν κανουν παζαρια η δεν ξερουν οτι δεχεσαι παζαρια. Οποτε βαζεις μια τιμη την καλυτερη δυνατη για να φυγει γραφεις και ενα οχι παζαρια και τελος.
icenex Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Τα παιδια πανω μιλανε αντικειμενικα ποσο αξιζουν τετοια κομματια σε σχεση με την καινουργια τεχνολογια και δυστυχως τα πραγματα τεχνολογιας απαξιωνονται γρηγορα.Το μονο που μπορει να σε σωσει και να πουλησεις σε καλυτερη τιμη απο αυτην που προτιναν ειναι αν υπαρχει ζητηση απο ατομο που ψαχνει κατι συγκεκριμενο.Εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να βρεις αγοραστη τοσο παλιου συστηματος η καποιον που θα επενδυσει σε αυτο εκτος αν προοριζεται για συγκεκριμενη φαση.Τελος παντων για μενα βαλτο οσο θεωρεις εσυ οτι ειναι καλη τιμη και αν δεις οτι δεν φευγει δοκιμαζεις τις τιμες που σου προτιναν τα παιδια.Αν παλι δεν φευγει καταλαβαινεις οτι η λεξη κλειδι ειναι η υπομονη αλλιως τα σκοτωνεις οπως ειπα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Παντως στις αγγελιες οι τιμες για 2Χ4GB DDR3 ειναι τραγικες βλεπω κατι 40αρια 50αρια.
dimitris_sal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε 10 οχι αλλα μεχρι 20 ναι. Εγω που ψαχνω μνημη για του γιου μου το 1150 μεχρι 20 θα δωσω για μια 8αρα παραπανω οχι προτιμω να πουλησω το σετακι του και να παρω ποιο καινουριο σε DDR4 Ναι βρε Λευτέρη Το 20άρικο να το δεχθώ οτι είναι συζητήσιμο Αλλα δεν μπορείς να λες ετσι αβίαστα στον αλλο "δωστην στα 10" Το να προτείνεις τιμή ειναι κάτι που εχει ευθύνη, ιδιαίτερα αν ο αλλος δεν γνωρίζει και γιαυτο σε εμπιστευεται! 5 λεπτά πριν, icenex είπε Τα παιδια πανω μιλανε αντικειμενικα ποσο αξιζουν τετοια κομματια σε σχεση με την καινουργια τεχνολογια και δυστυχως τα πραγματα τεχνολογιας απαξιωνονται γρηγορα.Το μονο που μπορει να σε σωσει και να πουλησεις σε καλυτερη τιμη απο αυτην που προτιναν ειναι αν υπαρχει ζητηση απο ατομο που ψαχνει κατι συγκεκριμενο.Εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να βρεις αγοραστη τοσο παλιου συστηματος η καποιον που θα επενδυσει σε αυτο εκτος αν προοριζεται για συγκεκριμενη φαση.Τελος παντων για μενα βαλτο οσο θεωρεις εσυ οτι ειναι καλη τιμη και αν δεις οτι δεν φευγει δοκιμαζεις τις τιμες που σου προτιναν τα παιδια.Αν παλι δεν φευγει καταλαβαινεις οτι η λεξη κλειδι ειναι η υπομονη αλλιως τα σκοτωνεις οπως ειπα. Οκ,ευχαριστώ για τον χρόνο σου 1
spy94 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Παντως στις αγγελιες οι τιμες για 2Χ4GB DDR3 ειναι τραγικες βλεπω κατι 40αρια 50αρια. Ανταλλαγή με το dellακι
pogchamp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 s9+ 64GB black, με 1 χρονο ακομα εγγύηση. Ποια θα ηταν μία τίμια τιμή πώλησης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις