KaRouLi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Ghost_Man2329 είπε 80€ Καλησπέρα! Είναι μια καλή τιμή ή σκότωμα? Η αλήθεια είναι κι εγώ κάπου 80-100 σκεφτόμουν, όχι παραπάνω.
spy94 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, KaRouLi είπε Καλησπέρα! Είναι μια καλή τιμή ή σκότωμα? Η αλήθεια είναι κι εγώ κάπου 80-100 σκεφτόμουν, όχι παραπάνω. 80 μαξ,καλά στα είπε 1
modechristo_13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 23 ώρες πριν, modechristo_13 είπε Παιδιά καλησπέρα , μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω... Πόσο μπορώ να πουλήσω το playstation 4 pro που έχω (εκτος εγγύησης) με 6 παιχνίδια σε cd ( δεν είναι καινούργια οπότε τα βάζω περίπου 10 ευρώ κατά μέσο όρο) και αρκετά παιχνιδια στο ps plus με ημερομηνία λήξης συνδρομης τέλος Δεκεμβρίου... Παιδιά κάνεις καμιά ιδέα??
icenex Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε Παιδιά κάνεις καμιά ιδέα?? 300-320 λεω εγω πακετο με τα παιχνιδια που ειναι στο δισκακι αν και δεν μας λες ποια παιχνιδια ειναι απο εκει κ περα αναλογως βεβαια σε τι κατασταση βρισκεται η κονσολα και το χειριστηριο οποτε η τιμη παιζει απο αυτο που προτεινω.Απο εκει κ περα επειδη ο λογαριασμος ειναι δικος σου και μπορει ο αλλος να μην τον θελει αλλα αν οντως τον παρει παιζει ρολο ποσο καιρο ειχες συνδρομη ποια παιχνιδια εχει μεσα οποτε η τιμη μπορει να παιξει και εκει λιγο.Προσωπικα θα εδινα τα μισα λεφτα μιας συνδρομης εκτος αν εχεις 2-3 χρονια που βαζεις συνδρομες για αυτο σου λεω παιζει και αυτο ρολο.Βεβαια αλλοι εδω πουλανε λογαριασμους πιο ακριβα απο οσο κοστιζαν οι συνδρομες τους οποτε οτι και να πω εγω τωρα...Για μενα το δικαιο ειναι μιση τιμη απο την συνδρομη η και λιγοτερα γιατι λιγοι ειναι αυτοι που θα μπλεξουν με λογαριασμο τριτου.Εγω για αυτο δεν αγοραζω τιποτα στο λογαριασμο μου μονο δισκακι.
modechristo_13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, icenex είπε 300-320 λεω εγω πακετο με τα παιχνιδια που ειναι στο δισκακι αν και δεν μας λες ποια παιχνιδια ειναι απο εκει κ περα αναλογως βεβαια σε τι κατασταση βρισκεται η κονσολα και το χειριστηριο οποτε η τιμη παιζει απο αυτο που προτεινω.Απο εκει κ περα επειδη ο λογαριασμος ειναι δικος σου και μπορει ο αλλος να μην τον θελει αλλα αν οντως τον παρει παιζει ρολο ποσο καιρο ειχες συνδρομη ποια παιχνιδια εχει μεσα οποτε η τιμη μπορει να παιξει και εκει λιγο.Προσωπικα θα εδινα τα μισα λεφτα μιας συνδρομης εκτος αν εχεις 2-3 χρονια που βαζεις συνδρομες για αυτο σου λεω παιζει και αυτο ρολο.Βεβαια αλλοι εδω πουλανε λογαριασμους πιο ακριβα απο οσο κοστιζαν οι συνδρομες τους οποτε οτι και να πω εγω τωρα...Για μενα το δικαιο ειναι μιση τιμη απο την συνδρομη η και λιγοτερα γιατι λιγοι ειναι αυτοι που θα μπλεξουν με λογαριασμο τριτου.Εγω για αυτο δεν αγοραζω τιποτα στο λογαριασμο μου μονο δισκακι. Ευχαριστώ πολύ ... Δεν υπάρχει τρόπος όταν δίνω και τον λογαριασμό μου.. Ο καινούργιος χρήστης να αλλάξει τα πάντα και να κρατήσει τα παιχνίδια που έχω?
icenex Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε Ευχαριστώ πολύ ... Δεν υπάρχει τρόπος όταν δίνω και τον λογαριασμό μου.. Ο καινούργιος χρήστης να αλλάξει τα πάντα και να κρατήσει τα παιχνίδια που έχω? Απο τι στιγμη που ζηταει email νομιζω ο μονος τροπος να γινει κατι τετοιο ειναι να μπορεις να αλλαξεις email και στο λογαριασμο στην σελιδα της σονυ.Αν δεν γινεται θα πρεπει να δωσεις και το email σου πακετο γιατι αυτος μια φορα να θελει να αλλαξει κωδικο θα εχει θεμα ή εσυ αν θες να παρεις πισω το λογαριασμο θα μπορεις να τον κλεψεις ανετα.Δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα τι επιλογες εχεις στο site της sony.Παντως ειναι μπλεξιμο η ιστορια ειδικα αν εχεις βαλει email που το χρησιμοποιεις και δεν γινεται να βαλεις αλλο.Αν ξερει καποιος σιγουρα τι παιζει ας απαντησει δεν θυμαμαι κωδικους και ειμαι διακοπες τωρα να το κοιταξω.
GregSabbath Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα. Thinkpad X220i με celeron διπυρηνο, 120gb ssd, 8gb ram, αυθεντικά Windows 10 και φορτιστή αυθεντικό 90w πιάνει 100-100€;
spy94 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, GregSabbath είπε Καλησπέρα. Thinkpad X220i με celeron διπυρηνο, 120gb ssd, 8gb ram, αυθεντικά Windows 10 και φορτιστή αυθεντικό 90w πιάνει 100-100€; Ελπίζω πως όχι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Πόσο να πουλήσω ένα thecus NAS N5550 με 2 δίσκους 4TB? Έχει 5 bays και διπλό Ethernet. Έχει και usb και hdmi, γίνεται και καταγραφικο καμερών, αποσπωμενο τροφοδοτικό και αναβαθμισιμη ραμ. Δέχεται κανονικά δίσκους 6++ tb και κάνει πολλαπλά raid. Ωστόσο είναι αρκετά χρησιμοποιημένο πλέον και φαντάζομαι τα πιο καινούρια θα είναι καλύτερα για media players. Απο την άλλη τα 5 bays σίγουρα χρησιμεύουν σε σχέση με τα 4. Για πείτε γιατί δεν έχω ιδέα!
life is music Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Στις 23/8/2019 στις 8:58 ΜΜ, spy94 είπε 80 μαξ,καλά στα είπε μια ερωτηση game boy color με φυσικες φθορες στο εξωτερικο κελυφος και 4 κασετες οπως το kung fu , το tip off , την ποκεμον silver και το word cup ειναι καλα 50 ευρω ?
GregSabbath Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, spy94 είπε Ελπίζω πως όχι Πόσα θα ήταν τίμια;
Shalerin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Είναι καλή τιμή να πάρω από φίλο μου, GTX 1060 6GB ,σε καλή κατάσταση της Palit με το κουτί της , χωρίς εγγύηση ,στα 140€ θεωρείτε;
spy94 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Shalerin είπε Είναι καλή τιμή να πάρω από φίλο μου, GTX 1060 6GB ,σε καλή κατάσταση της Palit με το κουτί της , χωρίς εγγύηση ,στα 140€ θεωρείτε; Νορμάλ
Shalerin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, spy94 είπε Νορμάλ Ναι, εννοώ ότι την βρίσκω και εδώ την τιμή αυτή πιστεύω. Αλλά , θεωρείς ότι είναι προς τα πάνω ή τιμή , ή όπως θα έπρεπε; Είναι η φάση που θέλω ακόμα μια γνώμη για να τα δώσω ή όχι .. με GTX780 , είμαι ακόμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις