spy94 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1358780-gtx-960-4gb-συζητησιμη/ https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1393887-msi-gtx-960-4gb-gaming/ https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1363877-πωλείται-gtx-960-4gb-windforce-oc/ https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1370058-msi-geforce-gtx960-4gb-gaming/ Σου αρκούν αυτές οι περιπτώσεις για να καταλάβεις ότι 960 4gb πάνω από 80 δεν φεύγει?
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Εντάξει παίδες, άποψη ζήτησε, το είδε, θα το βάλει όσο θέλει. Δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε επιθετικοί. 1
LIGHT1NG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Εντάξει παίδες, άποψη ζήτησε, το είδε, θα το βάλει όσο θέλει. Δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε επιθετικοί. Εε ναι εδώ άλλοι δίνουν κάτι λάπτοπ - υπολογιστές Χ10 την αξία τους επειδή απλά κάνουν boot τα windows δεν μας φαίνεται περίεργο το +20-30€ πλέον χαχα
Babis_allos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Καλησπερα παιδια. Ποσο νομιζετε θα επρεπε να δωσω ενα λαπτοπ alienware 17 R4 με i7 6700hq, 32 GB ram, gtx 1070, 1 TB HDD, 500GB M2 SSD, 1080p panel? Το λαπτοπ ειναη εκτος εγγυησης.
mechpanos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, tsiv είπε Τι απόψεις είναι αυτές που έχεις ρε αδερφέ!!! Προτιμάς να τα έχεις δηλαδή και να χάνουν συνεχώς αξία μέχρι που να μην αξίζουν τίποτα??? Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω μερικούς... Τι λες... Όντως αν έχει σώσει ένα σωρό λεφτά κάποιος για να πάρει ένα μηχάνημα, αν δεν έχει ανάγκη τα χρήματα καλύτερα να το έχει να το κοιτάει παρά να το σκοτώσει χώμα... 2 1
toyo73 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tsiv είπε Τι απόψεις είναι αυτές που έχεις ρε αδερφέ!!! Προτιμάς να τα έχεις δηλαδή και να χάνουν συνεχώς αξία μέχρι που να μην αξίζουν τίποτα??? Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω μερικούς... Οσες φορες πουλησα κατι το εδινα χαμηλα. Μαλιστα κοιτουσα να ειμαι ο φθηνοτερος εως και αρκετα.Ετσι το ξεφορτωνομουνα και δεν γινοταν αποθηκη το σπιτι, αλλα και καποιος αλλος το το ευχαριστιοταν.Το να καθεσαι να "λιβανιζεις"κατι για λιγα ευρω και εγω θα χαλιεμουνα και θα εχανε την αξια. Γελαω με κατι τιμες.Ηθελα να ηξερα πριν τις βαλουν, δεν ψαχνουν λιγο ποσο πωλουνται τα αναλογα, τι παιρνει καποιος με αυτο το ποσο σε καινουργιο.Βλεπω σε ιδια κατηγορια καρτας μεγαλες διαφορες σε τιμη. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από toyo73 2
madbilly_69 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Έχω ένα σταθερό υπολογιστή αδουλευτο παρατημένο χρόνια. Motherboard: Asus maximus vii hero CPU : i7 4790k με εχτρα υδρόψυκτο corsair h60i με αλλαγμένα τα φανς για push-pull . Θερμοκρασία ούτε 60 σε φουλ load. Ram : Corsair Vengeance 2400 mhz 16 GB (8x2) Κουτί : coolermaster silencio 652s με αλλαγμενους τους φανς με χρώμα κόκκινο συν ένα στο πλάι 24 cm νομίζω. Τροφοδοτικό: corsair 650watts silver edition HDD : ένα m.2 Samsung 960 Evo σε εγγύηση τον έχω κανένα 5 μηνο . GPU : ZOTAC 1060 AMP EDITION 6GB σε εγγύηση. Dvd -rw Toshiba αν θυμάμαι. Όλα αυτά τα έφτιαξα το 2015 και από τότε ο υπολογιστής να δουλέψε κανένα χρόνο χωρίς gaming κτλ. Δε το χρησιμοποιώ γιατί λόγω παιδιού και δουλειάς δε έχω χρόνο να το ανοίξω ούτε για σερφαρισμα. Έχω το λάπτοπ για αυτή την δουλειά. Πόσο λέτε να το δώσω ? Παίζει χαλαρά όλα τα παιχνίδια με windows 10.
GrPr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Θα ηθελα να ρωτησω ποσο θα παει ενα σετ: Ι7 7700Κ -Msi z170A Gaming Titanium-32 GB 3000 Mhz corsair vengeance LPX με εγγυηση εως 7 μηνες
Lizarloth Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο περίπου θα μπορούσα να πουλήσω ένα hp 15 Pavilion Notebook με τα εξής χαρακτηριστικά. Intel(R) Core(TM) i7-4500U CPU @ 1.80GHz turbo boost 3GHz, 8GB RAM, Nvidia 840M, 1TB HDD., bluetooth. Χωρίς εγγύηση αγορα τον Αύγουστο του 14, και έχει δύο θεματάκια το ένα είναι, λείπει στο πληκτρολόγιο το πλήκτρο arrow down και το άλλο το πιο σημαντικό είναι πως η μισή οθόνη βγάζει κάποιες κάθετες γραμμές που αν όμως πιέσεις το πλαστικό πλαίσιο της οθόνης εξαφανίζεται. Επίσης κάποιες στιγμές το φανάκι όταν bootarei ακούγεται δυνατά και μετά γίνεται αθόρυβο πάλι. Μία τιμή στα 100-150 ευρώ είναι πολλά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Lizarloth είπε Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο περίπου θα μπορούσα να πουλήσω ένα hp 15 Pavilion Notebook με τα εξής χαρακτηριστικά. Intel(R) Core(TM) i7-4500U CPU @ 1.80GHz turbo boost 3GHz, 8GB RAM, Nvidia 840M, 1TB HDD., bluetooth. Χωρίς εγγύηση αγορα τον Αύγουστο του 14, και έχει δύο θεματάκια το ένα είναι, λείπει στο πληκτρολόγιο το πλήκτρο arrow down και το άλλο το πιο σημαντικό είναι πως η μισή οθόνη βγάζει κάποιες κάθετες γραμμές που αν όμως πιέσεις το πλαστικό πλαίσιο της οθόνης εξαφανίζεται. Επίσης κάποιες στιγμές το φανάκι όταν bootarei ακούγεται δυνατά και μετά γίνεται αθόρυβο πάλι. Μία τιμή στα 100-150 ευρώ είναι πολλά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! το σίγουρο είναι ότι με λιγότερα από 100ευρώ τον φτιάχνεις. 1 1
Lizarloth Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε το σίγουρο είναι ότι με λιγότερα από 100ευρώ τον φτιάχνεις. Τι ποσό όμως θα μπορούσα να ζητήσω για το λάπτοπ στο περίπου έτσι ώστε να πωληθεί γρήγορα; Δεν με νοιάζει να βγάλω τα περισσότερα που γίνεται απλά θέλω να τον πουλήσω λόγω οικονομικής ανάγκης.
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, Lizarloth είπε Τι ποσό όμως θα μπορούσα να ζητήσω για το λάπτοπ στο περίπου έτσι ώστε να πωληθεί γρήγορα; Δεν με νοιάζει να βγάλω τα περισσότερα που γίνεται απλά θέλω να τον πουλήσω λόγω οικονομικής ανάγκης. 100 και αν.. ειδικά με το θέμα δεν είναι λυση να πατας τα πλαστικά για να ειναι οκ φιλικά παντα
Lizarloth Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 47 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε 100 και αν.. ειδικά με το θέμα δεν είναι λυση να πατας τα πλαστικά για να ειναι οκ φιλικά παντα Φυσικά και το λαμβάνω φιλικά. Πάντως για να σου δώσω λίγο παραπάνω να καταλάβεις το θέμα, νομίζω πως θέλει άνοιγμα το πάνελ και να ξανά συνδεθεί καλύτερα το πανελ- με το κατω μέρος του λάπτοπ.γιατι το πλαστικό μέρος γύρω γύρω από το πάνελ δεν στέκεται καλά. Αλλά επειδή δεν είμαι τεχνικός ούτε έχω τα κατάλληλα εξαρτήματα να το διαπιστώσω δεν γίνεται και να είναι 100% σίγουρος. Όπως και να χει σε ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου πιστεύω πως 100 είναι καλά.
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 28 λεπτά πριν, Lizarloth είπε Φυσικά και το λαμβάνω φιλικά. Πάντως για να σου δώσω λίγο παραπάνω να καταλάβεις το θέμα, νομίζω πως θέλει άνοιγμα το πάνελ και να ξανά συνδεθεί καλύτερα το πανελ- με το κατω μέρος του λάπτοπ.γιατι το πλαστικό μέρος γύρω γύρω από το πάνελ δεν στέκεται καλά. Αλλά επειδή δεν είμαι τεχνικός ούτε έχω τα κατάλληλα εξαρτήματα να το διαπιστώσω δεν γίνεται και να είναι 100% σίγουρος. Όπως και να χει σε ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου πιστεύω πως 100 είναι καλά. αν δεν κανω λαθος με ενα πλαστικο μπορεις να το ανοιξεις το μπροστα...δες καποιο βιντεο θα στο κανει ποιο ευκολο 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις