Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Αξίζει ρε παλικάρια?

Αν και με χαλάει λίγο το cable managment.. Αλλά είναι καινούργιο και ψήνομαι..

Μόνο και μόνο απτή περιγραφή αξίζει χαλαρά 2.000 άκου εκεί πολύγλωσσο λεξικό... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Μόνο και μόνο απτή περιγραφή αξίζει χαλαρά 2.000 άκου εκεί πολύγλωσσο λεξικό... 

Αρα μου λες οτι είναι ευκαιρία?🙂

• Like 1
Δημοσ.

@ZELOMOTH

Αφού μετά από την περιγραφή και τιμή τσεκαρεις και τις φωτό για να δεις και το cable management σου βγαζω το καπέλο!

Βέβαια θα μου πεις ποιο cable management :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spy94 είπε

@ZELOMOTH

Αφού μετά από την περιγραφή και τιμή τσεκαρεις και τις φωτό για να δεις και το cable management σου βγαζω το καπέλο!

Φίλε μου όταν θές να είσαι σωστός, πρέπει να το εξετάζεις το θέμα απο όλες τις απόψεις και εξονυχιστικά!🙂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, spy94 είπε

@ZELOMOTH

56 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Φίλε μου όταν θές να είσαι σωστός, πρέπει να το εξετάζεις το θέμα απο όλες τις απόψεις και εξονυχιστικά!🙂

Μόνο και μόνο που είναι ΧΕΟΝ και η σύγκριση γίνετε με έναν i7 3rd  Generation (έχουμε φτάσει ήδη στην 9th generation) αξίζει 1000 τα υπόλοιπα 1000 για το πολύγλωσσο λεξικό ( τι σκεφτόταν όταν το έγραφε ήθελα να ξερα) το cable managment είναι δώρο για τον κόπο που πέταξε απλά τα καλώδια μέσα είναι καθαρά θέμα αεροδυναμικής. 

Και φυσικά μάλλον πληρώνεις και κάτι έξτρα λόγο ότι ποστάρει ακόμα. 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
  • Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ευχαριστώ, θα το σκεφτώ και την τσεπούλα  θα ρωτησω..🙂

φιλε αν δεν τον θελεις να τον αγορασω εγω!!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Μόνο και μόνο που είναι ΧΕΟΝ και η σύγκριση γίνετε με έναν i7 3rd  Generation (έχουμε φτάσει ήδη στην 9th generation) αξίζει 1000 τα υπόλοιπα 1000 για το πολύγλωσσο λεξικό ( τι σκεφτόταν όταν το έγραφε ήθελα να ξερα) το cable managment είναι δώρο για τον κόπο που πέταξε απλά τα καλώδια μέσα είναι καθαρά θέμα αεροδυναμικής. 

Και φυσικά μάλλον πληρώνεις και κάτι έξτρα λόγο ότι ποστάρει ακόμα. 

Οκ λοιπόν.. Ο κύβος ερρίφθη!🙂

6 λεπτά πριν, Eliaskat είπε

Δικό σου! Κάνω πίσω!👍

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Eliaskat είπε

Μην σπρώχνετε, έχω κι εγώ ένα συστηματάκι διπύρηνο να σας δώσω κοψ χρονιά... κανά 800 καλά είναι να το αφήσω;😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, bigoulas είπε

Μην σπρώχνετε, έχω κι εγώ ένα συστηματάκι διπύρηνο να σας δώσω κοψ χρονιά... κανά 800 καλά είναι να το αφήσω;😎

Αν είναι κβαντικό με 800 το αγοράζω εγω, αλλά τα μεταφορικά δικά σου..:D

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ξεπέρασε το ότι ο μέσος όρος ανεβαίνει αφού είναι περισσότερα τα δείγματα, λες και δεν διαιρεί μετον αριθμό των δειγμάτων.

Οχι μάστορα, δεν είναι Sum(scores)/Num(samples), είναι (Sum(scores)/Num(samples))^Num(samples) :P Σαν chatbot με βραχυκύκλωμα.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς έχει δημοσιευτεί και αλλού (απειλή μήπως και δε προλάβουμε την ευκαιρία?) και θα γλυτώσουν οι insomniacs

Επεξ/σία από nvnight
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...