Sheogorath Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, p_under είπε Πόσο θα μπορούσα να βρω μία GTX 1660/1660 ti? Δύσκολα, είναι καινουριες και δεν έχουν προφανή λόγο να την δώσουν. Ισως -10/15% από σκρουτζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Δύσκολα, είναι καινουριες και δεν έχουν προφανή λόγο να την δώσουν. Ισως -10/15% από σκρουτζ αυτό σκεφτόμουν και εγώ, μάλλον το -20% (που είχα στο μυαλό μου) είναι υπερβολή για τόσο νέο προϊόν. edit Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από p_under Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Αυτό που πάντα κάποιος ψάχνει να αγοράσει κάτι καινούργιο σε ξεφτίλα τιμή και κάποιοι να πουλάνε λες και είναι καινούργια άσχετα αν τα έχουν 5 χρονιά σε λειτουργία με ξεπερνάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, iceman33221 είπε εχεις δικιο το διατυπωσα χαζα. θεωρεις οτι χοντρα χοντρα ενα 650ρι το βγαζει? 60ραμ ,130cpu,70moby, 350 καρτα γραφικων? Η ειναι πολλα? Νομίζω κάπου 500 βαριά 550 αλλά περίμενε κι άλλες γνώμες.. Επειδή πέρασαν πολλά άλλα ερωτήματα, ξανα κάνε το για να σε δουν..🙂 Το βασικότερο πάντως είναι οτι καραυπερτιμολογείς την κάρτα γραφικών την στιγμή που στα 330 περίπου ξεκινάνε οι καινουργιες 2060! Αρα όπως καταλαβαίνεις πρέπει να πέσεις τουλάχιστον 100-150 ευρω στην κάρτα μόνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Αυτό που πάντα κάποιος ψάχνει να αγοράσει κάτι καινούργιο σε ξεφτίλα τιμή και κάποιοι να πουλάνε λες και είναι καινούργια άσχετα αν τα έχουν 5 χρονιά σε λειτουργία με ξεπερνάει. Το καλύτερο είναι όταν αυτοί οι κάποιοι είναι οι ίδιοι και στις δύο περιπτώσεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, mixalis95320 είπε Εχει I7 4790K/Z97/GTX 1080.. Το "δεν εγινε ποτε overclock" τι το θες? Καλυτερα να εγραφες μεχρι ποσα ghz παει και με τι vcore! Θα μου πεις.. μα δεν εγινε ποτε OC γιατι δεν ξερει η γιατι δεν ηθελε να το ζορισει. Αλλος ενας που πεταξε λεφτα σε Κ cpu και Ζ97 μητρικη ετσι για να τα κοιταει. Πως γινεται ολες οι παναγιτσες να ειναι εδω μεσα δεν μπορω να καταλαβω.. Τιποτα προσωπικο, μην με παρεξηγήσεις, δεν χρειαζεται καν να απολογηθεις για κατι, σχολιαζω απλα ενα γενικο φαινομενο που παρατηρειται εδω μεσα, το δεν ξερω τιποτα δεν εκανα τιποτα. Σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε, οχι στην λαικη αγορα. Μην πουλατε παπατζες. PS: Αν μου ελεγες οτι το ειχε με oc στα Χ ghz ειχες περισσοτερες πιθανοτητες να με προσελκυσεις σαν αγοραστη. Ισα ισα, σε καταλαβαινω 100% και εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες, οτι δε στεκει να εχει τετοιο συστημα και να μην εχει κανει oc.... Η πλακα ομως ειναι οτι ισχυει 100%! Και η ακομα μεγαλυτερη πλακα ειναι ο λογος που εστησε το συγκεκριμενο συστημα: [drumroll] για να παιζει παιχνιδια απο emulators (amiga, atari, spectrum κλπ), με την 1080 να ερχεται πιο μετα γιατι "χρειαζοταν" μια καρτα γραφικων για να του παιζουν καλυτερα τα ps2 games που ετρεχε στον emulator. Μιλαμε για retromaniac. Kαι βεβαια , ειχα καραφλιασει κι εγω μολις ειδα τι εφτιαξε για τετοια ψιλοlight χρηση....Τωρα το πουλαει γιατι δεν εχει χρονο να ασχοληθει (παντρευτηκε και ειδε τη γλυκα). Οποτε, ξαναλεω, εχεις απολυτο δικαιο οτι δεν επρεπε να το γραψω και οτι δειχνει προκλητικο να το γραφω σε τεχνολογικο φορουμ, απλα κι εγω το ανεφερα -χωρις να το σκεφτω- επειδη ειναι αληθεια και ισως για να το βγαλω απο μεσα μου που βλεπω το θηριο που εχει να χαραμιζεται :p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Νομίζω κάπου 500 βαριά 550 αλλά περίμενε κι άλλες γνώμες.. Επειδή πέρασαν πολλά άλλα ερωτήματα, ξανα κάνε το για να σε δουν..🙂 Το βασικότερο πάντως είναι οτι καραυπερτιμολογείς την κάρτα γραφικών την στιγμή που στα 330 περίπου ξεκινάνε οι καινουργιες 2060! Αρα όπως καταλαβαίνεις πρέπει να πέσεις τουλάχιστον 100-150 ευρω στην κάρτα μόνο.. καλα κ εσυ μην το περνεις στα σοβαρα. Μια τιμη ειπα. Δεν μπορουσα να την βρω στην αγορα τωρα οποτε ειπα τιμι 50% κατω απο αυτην που πηρα. αρα πια 500? 450-470 μαξ ετσι οπως μου τα λες. Πωπω βλαστιμαω που εφτιαξα το pc πριν 2 χρονια κ εδωσα 1,5Κ 😭😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, iceman33221 είπε καλα κ εσυ μην το περνεις στα σοβαρα. Μια τιμη ειπα. Δεν μπορουσα να την βρω στην αγορα τωρα οποτε ειπα τιμι 50% κατω απο αυτην που πηρα. αρα πια 500? 450-470 μαξ ετσι οπως μου τα λες. Πωπω βλαστιμαω που εφτιαξα το pc πριν 2 χρονια κ εδωσα 1,5Κ 😭😭 Η αγορά καλού pc είναι από τις μεγαλύτερες χασούρες που υπάρχουν στον μάταιο τούτο κόσμο!😁 Μέρα με την ημέρα χάνουν αξία.. Μόνο στην περίπτωση που το παίρνεις για σοβαρη δουλειά , επαγγελματικά κτλ δεν ζημιώνεσαι.. Πάντως περίμενε και καμιά άλλη γνώμη..🙂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/4/2019 στις 1:36 ΜΜ, spy94 είπε Καλά όταν ο άλλος έχει έτοιμο σύστημα με καλή μητρική και μνήμες είναι η πιο φθηνή και βολική επιλογή.Με 100€ δεν βρίσκεις ούτε non k i7 haswell. και παλι δεν αξιζει να επενδυσεις σε ενα τετιο συστημα (δεν λεω οτι δεν ειναι δυνατο)αλλα προτιμερο ειναι για καπιον να ξεκινήσει με ενα απλο ryzen. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Ghost_Man2329 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Ghost_Man2329 είπε και παλι δεν αξιζει να επενδυσεις σε ενα τετιο συστημα (δεν λεω οτι δεν ειναι δυνατο)αλλα προτιμερο ειναι για καπιον να ξεκινειση με ενα απλο ryzen. Οκ ας ξεκινειση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, spy94 είπε Οκ ας ξεκινειση.. χεχε😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvdfun Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Τι τιμή πιστεύετε ότι είναι σωστή για να πουλήσω μια κάρτα γραφικών MSI GeForce GTX 780Ti GAMING 3G (3 GB); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, dvdfun είπε Τι τιμή πιστεύετε ότι είναι σωστή για να πουλήσω μια κάρτα γραφικών MSI GeForce GTX 780Ti GAMING 3G (3 GB); 70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 49 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε 70 To ####ξες 56 λεπτά πριν, dvdfun είπε Τι τιμή πιστεύετε ότι είναι σωστή για να πουλήσω μια κάρτα γραφικών MSI GeForce GTX 780Ti GAMING 3G (3 GB); Θα πιάσει ίσως και 90-100. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, Sheogorath είπε To ####ξες Θα πιάσει ίσως και 90-100. Από την μια ναι,από την άλλη μια rx 570 - που συμφωνούμε ότι παίζει στο 100αρικο - είναι καλύτερη και νεώτερη. Βεβαια με την ίδια λογική και άλλες κάρτες πολύ πιο αδύναμες δεν θα έπρεπε να πιάνουν 50-60€ αλλά να που πιάνουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις