Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, p_under είπε

Πόσο θα μπορούσα να βρω μία GTX 1660/1660 ti? 

Δύσκολα, είναι καινουριες και δεν έχουν προφανή λόγο να την δώσουν.

Ισως -10/15% από σκρουτζ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Δύσκολα, είναι καινουριες και δεν έχουν προφανή λόγο να την δώσουν.

Ισως -10/15% από σκρουτζ

αυτό σκεφτόμουν και εγώ, μάλλον το -20% (που είχα στο μυαλό μου) είναι υπερβολή για τόσο νέο προϊόν. 

edit

Επεξ/σία από p_under

Αυτό που πάντα κάποιος ψάχνει να αγοράσει κάτι καινούργιο σε ξεφτίλα τιμή και κάποιοι να πουλάνε λες και είναι καινούργια άσχετα αν τα έχουν 5 χρονιά σε λειτουργία με ξεπερνάει. 

8 ώρες πριν, iceman33221 είπε

εχεις δικιο το διατυπωσα χαζα. θεωρεις οτι χοντρα χοντρα ενα 650ρι το βγαζει? 60ραμ ,130cpu,70moby, 350 καρτα γραφικων? Η ειναι πολλα?

Νομίζω κάπου 500 βαριά 550 αλλά περίμενε κι άλλες γνώμες.. Επειδή πέρασαν πολλά άλλα ερωτήματα, ξανα κάνε το για να σε δουν..🙂

Το βασικότερο πάντως είναι οτι καραυπερτιμολογείς την κάρτα γραφικών την στιγμή που στα 330 περίπου ξεκινάνε οι καινουργιες 2060!

Αρα όπως καταλαβαίνεις πρέπει να πέσεις τουλάχιστον 100-150 ευρω στην κάρτα μόνο..

7 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Αυτό που πάντα κάποιος ψάχνει να αγοράσει κάτι καινούργιο σε ξεφτίλα τιμή και κάποιοι να πουλάνε λες και είναι καινούργια άσχετα αν τα έχουν 5 χρονιά σε λειτουργία με ξεπερνάει. 

Το καλύτερο είναι όταν αυτοί οι κάποιοι είναι οι ίδιοι και στις δύο περιπτώσεις..

• Like 1

19 ώρες πριν, mixalis95320 είπε

Εχει I7 4790K/Z97/GTX 1080..

Το "δεν εγινε ποτε overclock" τι το θες?

Καλυτερα να εγραφες μεχρι ποσα ghz παει και με τι vcore! Θα μου πεις.. μα δεν εγινε ποτε OC γιατι δεν ξερει η γιατι δεν ηθελε να το ζορισει.  Αλλος ενας που πεταξε λεφτα σε Κ cpu και Ζ97 μητρικη ετσι για να τα κοιταει. Πως γινεται ολες οι παναγιτσες να ειναι εδω μεσα δεν μπορω να καταλαβω.. 

Τιποτα προσωπικο, μην με παρεξηγήσεις, δεν χρειαζεται καν να απολογηθεις για κατι,  σχολιαζω απλα ενα γενικο φαινομενο που παρατηρειται εδω μεσα, το δεν ξερω τιποτα δεν εκανα τιποτα. 

Σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε, οχι στην λαικη αγορα. Μην πουλατε παπατζες. 

PS: Αν μου ελεγες οτι το ειχε με oc στα Χ ghz ειχες περισσοτερες πιθανοτητες να με προσελκυσεις σαν αγοραστη.

Ισα ισα, σε καταλαβαινω 100% και εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες, οτι δε στεκει να εχει τετοιο συστημα και να μην εχει κανει oc....

Η πλακα ομως ειναι οτι ισχυει 100%! Και η ακομα μεγαλυτερη πλακα ειναι ο λογος που εστησε το συγκεκριμενο συστημα:

[drumroll]

για να παιζει παιχνιδια απο emulators (amiga, atari, spectrum κλπ), με την 1080 να ερχεται πιο μετα γιατι "χρειαζοταν" μια καρτα γραφικων για να του παιζουν καλυτερα τα ps2 games που ετρεχε στον emulator. Μιλαμε για retromaniac. Kαι βεβαια , ειχα καραφλιασει κι εγω μολις ειδα τι εφτιαξε για τετοια ψιλοlight χρηση....Τωρα το πουλαει γιατι δεν εχει χρονο να ασχοληθει (παντρευτηκε και ειδε τη γλυκα).

Οποτε, ξαναλεω, εχεις απολυτο δικαιο οτι δεν επρεπε να το γραψω και οτι δειχνει προκλητικο να το γραφω σε τεχνολογικο φορουμ, απλα κι εγω το ανεφερα -χωρις να το σκεφτω- επειδη ειναι αληθεια και ισως για να το βγαλω απο μεσα μου που βλεπω το θηριο που εχει να χαραμιζεται :p

• Like 1

13 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Νομίζω κάπου 500 βαριά 550 αλλά περίμενε κι άλλες γνώμες.. Επειδή πέρασαν πολλά άλλα ερωτήματα, ξανα κάνε το για να σε δουν..🙂 

Το βασικότερο πάντως είναι οτι καραυπερτιμολογείς την κάρτα γραφικών την στιγμή που στα 330 περίπου ξεκινάνε οι καινουργιες 2060! 

Αρα όπως καταλαβαίνεις πρέπει να πέσεις τουλάχιστον 100-150 ευρω στην κάρτα μόνο.. 

καλα κ εσυ μην το περνεις στα σοβαρα. Μια τιμη ειπα. Δεν μπορουσα να την βρω στην αγορα τωρα οποτε ειπα τιμι 50% κατω απο αυτην που πηρα. αρα πια 500? 450-470 μαξ ετσι οπως μου τα λες. Πωπω βλαστιμαω που εφτιαξα το pc πριν 2 χρονια κ εδωσα 1,5Κ 😭😭

2 ώρες πριν, iceman33221 είπε

καλα κ εσυ μην το περνεις στα σοβαρα. Μια τιμη ειπα. Δεν μπορουσα να την βρω στην αγορα τωρα οποτε ειπα τιμι 50% κατω απο αυτην που πηρα. αρα πια 500? 450-470 μαξ ετσι οπως μου τα λες. Πωπω βλαστιμαω που εφτιαξα το pc πριν 2 χρονια κ εδωσα 1,5Κ 😭😭

Η αγορά καλού pc είναι από τις μεγαλύτερες χασούρες που υπάρχουν στον μάταιο τούτο κόσμο!😁

Μέρα με την ημέρα χάνουν αξία..

Μόνο στην περίπτωση που το παίρνεις για σοβαρη δουλειά , επαγγελματικά κτλ δεν ζημιώνεσαι..

Πάντως περίμενε και καμιά άλλη γνώμη..🙂

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/4/2019 στις 1:36 ΜΜ, spy94 είπε

Καλά όταν ο άλλος έχει έτοιμο σύστημα με καλή μητρική και μνήμες είναι η πιο φθηνή και βολική επιλογή.Με 100€ δεν βρίσκεις ούτε non k i7 haswell.

και παλι δεν αξιζει να επενδυσεις σε ενα τετιο συστημα (δεν λεω οτι δεν ειναι δυνατο)αλλα προτιμερο ειναι για καπιον να ξεκινήσει με ενα απλο ryzen.

Επεξ/σία από Ghost_Man2329

1 λεπτό πριν, Ghost_Man2329 είπε

και παλι δεν αξιζει να επενδυσεις σε ενα τετιο συστημα (δεν λεω οτι δεν ειναι δυνατο)αλλα προτιμερο ειναι για καπιον να ξεκινειση με ενα απλο ryzen.

Οκ ας ξεκινειση..

49 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

70

To ####ξες :P

56 λεπτά πριν, dvdfun είπε

Τι τιμή πιστεύετε ότι είναι σωστή για να πουλήσω μια κάρτα γραφικών MSI GeForce GTX 780Ti GAMING 3G (3 GB);

Θα πιάσει ίσως και 90-100.

• Like 3

10 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

To ####ξες :P

Θα πιάσει ίσως και 90-100.

Από την μια ναι,από την άλλη μια rx 570 - που συμφωνούμε ότι παίζει στο 100αρικο - είναι καλύτερη και νεώτερη.

Βεβαια με την ίδια λογική και άλλες κάρτες πολύ πιο αδύναμες δεν θα έπρεπε να πιάνουν 50-60€ αλλά να που πιάνουν.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...