ziaba Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, Mr.Cornflakes είπε Οντως, στα 120 ευρω; Κι ας ειναι μια πιο ακριβη υλοποιηση σε σχεση με τις υπολοιπες αντιστοιχες αγγελιες που βλεπω εδω και τα δινουν στα 150 ευρω; Σε ευχαριστω παντως που απαντησες, το εκτιμω. αφού σε λένε από 100 ευρώ παίζουν μέχρι και 1060 ( επίσης υπάρχουν 970, 380-390, 470/570-480/580) ποιος θα πάρει την 1050 στα 100-120 ας είναι και η καλύτερή υλοποίησή της 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Cornflakes Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μαλιστα παιδια να ειστε καλα, σας ευχαριστω. Στα 120 ευρω λοιπον και αν δεν φυγει, πιο κατω θα τη παω τη τιμη. Καλο απογευμα να εχετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Mr.Cornflakes είπε Μαλιστα παιδια να ειστε καλα, σας ευχαριστω. Στα 120 ευρω λοιπον και αν δεν φυγει, πιο κατω θα τη παω τη τιμη. Καλο απογευμα να εχετε. Μην σου πω και στα 90-100 θα λες και ευχαριστώ επίσης τα άθικτα κουτιά δεν παίζουν ρόλο 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Cornflakes Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενταξει παιδια, στα 260 ευρω την πηρα εγω περσυ δυστυχως, ηλπιζα μηπως μπορουσα να τη δωσω σε καλη τιμη. Ευχαριστω και παλι ΥΓ: Πως μπορουμε να αποδειξουμε οταν θελουμε να δωσουμε μια καρτα γραφικων οτι δεν την εχουμε λιωσει στα παιχνιδια; Στις DSLR, ας πουμε, μπορουμε να δουμε ποσα κλικς εχουν. Υπαρχει κατι τετοιο εδω; Αν ρωταω σε λαθος νημα, μπορειτε να μου πειτε, μηπως που θα ηταν σωστο να ρωτησω; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Mr.Cornflakes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Mr.Cornflakes είπε Ενταξει παιδια, στα 260 ευρω την πηρα εγω περσυ δυστυχως, ηλπιζα μηπως μπορουσα να τη δωσω σε καλη τιμη. Ευχαριστω και παλι ΥΓ: Πως μπορουμε να αποδειξουμε οταν θελουμε να δωσουμε μια καρτα γραφικων οτι δεν την εχουμε λιωσει στα παιχνιδια; Στις DSLR, ας πουμε, μπορουμε να δουμε ποσα κλικς εχουν. Υπαρχει κατι τετοιο εδω; Αν ρωταω σε λαθος νημα, μπορειτε να μου πειτε, μηπως που θα ηταν σωστο να ρωτησω; Πολύ λάθος αγορά που δυστυχώς θα πληρώσεις.Γιαυτο πλέον προτιμάμε φθηνότερες υλοποίησεις η σωστότερα vfm επιλογές.Ειδικα σε μικρές κάρτες που δεν υπάρχει σοβαρη ανάγκη για καλύτερες υλοποίησεις.Να αποδείξεις ότι δεν έλιωσε δεν υπάρχει ουσιαστικά τροπος,άντε να καταλάβεις κάτι ψιλά από τον θόρυβο του ανεμιστήρα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Mr.Cornflakes είπε Ενταξει παιδια, στα 260 ευρω την πηρα εγω περσυ δυστυχως, ηλπιζα μηπως μπορουσα να τη δωσω σε καλη τιμη. Ευχαριστω και παλι ΥΓ: Πως μπορουμε να αποδειξουμε οταν θελουμε να δωσουμε μια καρτα γραφικων οτι δεν την εχουμε λιωσει στα παιχνιδια; Στις DSLR, ας πουμε, μπορουμε να δουμε ποσα κλικς εχουν. Υπαρχει κατι τετοιο εδω; Αν ρωταω σε λαθος νημα, μπορειτε να μου πειτε, μηπως που θα ηταν σωστο να ρωτησω; 260? Αυτή δεν είχε αρχική στο σκρουτζ περίπου 200? Εεε κοίτα μια 1050τι κ γενικά οι nvidia όσο και να τις λιώσεις με τα στοκ ρολόγια δεν παθαίνει κάτι μόνο οι amd έχουν τα θεματακια αυτά δυστυχώς αλλά αν πέσεις σε άτομο που ξέρει πως να χειριστή το oc/uv είσαι κομπλέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Cornflakes Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Για να ειμαι σωστος, ηταν στα 240 ευρω συν τα μεταφορικα απο Γερμανια Τοτε που ηταν σε ελλειψη και στα υψη οι τιμες των GPU οπως και των RAM λογω του mining. Καλημερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Στις 15/4/2019 στις 9:19 ΜΜ, filarhos είπε Καλησπέρα θα μου δώσετε κι εμένα μια τιμή για τα παρακάτω κομμάτια; Συμφέρει να τα δώσω όλα μαζί; πόσο θα τα βάζατε; Κουτί: in win mid tower με πλαινό ανεμιστήρα Τροφοδοτικό: Corsair CX430 (με υπόλοιπο εγγύησης) CPU: FX64300 MOBO: 970A-D3 (με υπόλοιπο εγγύησης) GPU: R7-370 (με υπόλοιπο εγγύησης) ψύκτρα: scythe με 12άρι ανεμιστήρα μάλλον kabuto ram: 4gb DDR3 (με υπόλοιπο εγγύησης) οθόνη 1: LG 20άρα οθόνη2: LG 24άρα Ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα, αν μπορείς, γράψε μοντέλο κουτιού, κάποια in win είναι αρκετά καλά/ακριβά. Θα κοιτάξω να δώσω τιμή για τα υπολοιπα, μόλις κάτσω στον υπολογιστή, από 4", με κουράζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, αν μπορείς, γράψε μοντέλο κουτιού, κάποια in win είναι αρκετά καλά/ακριβά. Θα κοιτάξω να δώσω τιμή για τα υπολοιπα, μόλις κάτσω στον υπολογιστή, από 4", με κουράζει... Σε ευχαριστώ πολύ Το fanqua είναι κάπου στο μετά το 2010 το πήρα,για το μέγεθος του φτηνό δεν ήταν πάνω από 100 το ειχα πάρει. https://www.overclockers.co.uk/in-win-fanqua-gaming-case-black-ca-001-iw.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Στις 16/4/2019 στις 4:46 ΜΜ, stelios18120 είπε Nikon d5300 με φακό 18-105vr και κουτιά,απόδειξη και εγγύηση άλλους 20 μήνες,και μαζί καμία 160αρια ευρώ σε έξτρα (τρίποδα,κάρτες μνήμης,και διάφορα αλλα) την έβαλα τελική τιμή 550 ευρώ. Πιστεύεται καλά είναι; Είναι ολοκαίνουργια (700 κλικ) έχει. Καινούργια grey import, έρχεται στα ίδια λεφτά , με καλύτερο φακό , τον 18-140 vr. https://www.e-infin.com/eu/item/1869/nikon_d5300_digital_slr_camera_black_+_af-s_18-140mm_f/3.5-5.6g_vr_lens_kit Οπότε είσαι πολύ ακριβός. Πρέπει να την βάλεις 400 ευρώ (χωρίς προίκα έστω) , για να έχεις ελπίδες. Το θέμα είναι γιατί την πουλάς ; Μια χαρά φωτογραφική είναι . Και θα την έχεις για πάρα πολλά χρόνια. Τα εξτρά, γιατί θέλεις να τα πουλήσεις ; Παύεις να ασχολείσαι με τη φωτογραφία ; Μαζί με τη μηχανή, δεν πιάνουν λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Στις 15/4/2019 στις 9:19 ΜΜ, filarhos είπε Καλησπέρα θα μου δώσετε κι εμένα μια τιμή για τα παρακάτω κομμάτια; Συμφέρει να τα δώσω όλα μαζί; πόσο θα τα βάζατε; Κουτί: in win mid tower με πλαινό ανεμιστήρα 30 Τροφοδοτικό: Corsair CX430 (με υπόλοιπο εγγύησης) 20 CPU: FX64300 25-30 MOBO: 970A-D3 (με υπόλοιπο εγγύησης) 40 GPU: R7-370 (με υπόλοιπο εγγύησης) 35-45 ψύκτρα: scythe με 12άρι ανεμιστήρα μάλλον kabuto δεν γνωρίζω ίσως 15 ram: 4gb DDR3 (με υπόλοιπο εγγύησης) τι συχνότητες; 15-20 οθόνη 1: LG 20άρα 40 οθόνη2: LG 24άρα 60 Ευχαριστώ πολύ Λοιπόν θα κάνω μια προσπάθεια, κομμάτι κομμάτι, σαν σύνολο υπολόγιζε -20%. Πάρε και μια δεύτερη γνώμη, αν και πιστεύω αν έχω ξεφύγει έχω ξεφύγει προς τα πάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dr_73 είπε Καινούργια grey import, έρχεται στα ίδια λεφτά , με καλύτερο φακό , τον 18-140 vr. https://www.e-infin.com/eu/item/1869/nikon_d5300_digital_slr_camera_black_+_af-s_18-140mm_f/3.5-5.6g_vr_lens_kit Οπότε είσαι πολύ ακριβός. Πρέπει να την βάλεις 400 ευρώ (χωρίς προίκα έστω) , για να έχεις ελπίδες. Το θέμα είναι γιατί την πουλάς ; Μια χαρά φωτογραφική είναι . Και θα την έχεις για πάρα πολλά χρόνια. Τα εξτρά, γιατί θέλεις να τα πουλήσεις ; Παύεις να ασχολείσαι με τη φωτογραφία ; Μαζί με τη μηχανή, δεν πιάνουν λεφτά. Στα 529€ καινούργια από εξωτερικό (με ότι συνεπάγεται αυτό,αν και το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αξιόπιστο κτλπ) Οπότε στα 450€ μια μηχανή με 700 κλικ και 4 μηνών,θεωρώ ότι είναι καλή τιμή(Ολοκαίνουργια παίρνει ο αλλος μηχανή με μόνο 700 κλικ,και γλυτώνει και 80€) Τώρα όσο για τα έξτρα,έχουν μαζευτεί πολλές κάρτες μνήμης,τρίποδα,φώτα led,grip λαβες και διάφορα αλλα,έτσι έκανα ένα πακετακι να δωθουν όλα μαζί,ώστε να μην χρειαστεί ο νέος αγοραστής να αγοράσει τίποτα από έξτρα (παρά μόνο αν θέλει κανένα φακό κτλπ) Στα 400€ είναι σκοτωμα θεωρω γιατί είναι ολοκαίνουργια,να είχε πχ 10-15χιλ κλικ τότε ναι. (Btw την έβαλα στα 500€ με όλα τα έξτρα μαζι) αν δεν φύγει θα την κρατήσω για δεύτερη dslr ούτως η άλλως ολοκαίνουργια είναι Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Στις 16/4/2019 στις 8:04 ΠΜ, gazp είπε Καλημέρα σε ολους! Φιλος σκεφτεται να πουλησει το pc του και θα ηθελε να ξερει ποσο ειναι σωστο να το βαλει: Case: CoolerMaster Cosmos II Μητρικη: Asrock Z97 Fatality X killer CPU: Intel i7 4790k RAM: 24GB DDR3 ~ δε θυμαμαι στα ποσα GHz GPU: Gigabyte 1080 G1 Gaming 8GB Τροφοδοτικο: Corsair CS650M (αν θυμαμαι καλα). Η καρτα γραφικων εχει υπολοιπο εγγυησης (αγορασμενη περυσι). Overclocking δεν εχει γινει ποτε. Ολο το συστημα το εχει απειρως προσεγμενο καθ'οτι ειναι πολυ ψειρας με τα πραγματα του. Η μητρικη ειχε ενα θεμα με 2 θυρες USB 3.0 οποτε μπηκε ανταπτορας και δουλευουν ως USB 2.0. Οι υπολοιπες USB 3.0 δουλευουν κανονικα. αν μπορει καποιος να βοηθησει & εδω....ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spuroskak Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Καλημέρα σε όλους έχω στην κατοχή μου μία gigabyte GTX 750Ti 2gb 12gb ram ddr3 1333 Amd phenom xτ6 και κουτί vento Chasis και μια μητρική που είναι ο επεξεργαστή πάνω δεν θυμάμαι model Αγόρασα λοιπόν καινούργιο build Και χρησιμοποίησα το παλιό μου τροφοδοτικό και των Hdd στο καινούριο Ποσο Πιστεύετε ότι μπορεί να πιάσουν τα Παρτς αυτά που έχω τα παλιά Κομμάτια είναι συνδεδεμένα πάνω στο κουτί εκτός τροφοδοτικό και τον HDD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 47 λεπτά πριν, spuroskak είπε gigabyte GTX 750Ti 2gb 45€ 12gb ram ddr3 1333 35€ Amd phenom xτ6 30€ vento Chasis 5€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις