Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, spy94 είπε

Ο 1600χ καινούργιος έχει 125...

δεν παίζει τώρα στις αγγελίες στα 90 κάτι αντίστοιχο (νταξ εκτός απ αυτόν με 0 αξιολογήσεις στα 80 τώρα το είδα lol) ... επίσης ο 1600Χ δεν έχει ψήκτρα

Επεξ/σία από ziaba
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, ziaba είπε

δεν παίζει τώρα στις αγγελίες στα 90 κάτι αντίστοιχο ... επίσης ο 1600Χ δεν έχει ψήκτρα

Που φτασαμε...να λέμε δεν παίζει κάτι στις αγγελίες... Υπάρχουν και καινούργια ρε παιδιά,δεν είμαστε συλλέκτες.

Οκ άσε τον 1600χ που το έθεσα σαν παράδειγμα κάτι εμφανώς ανώτερου θεωρώντας οτι κάποιος είτε έχει είτε θα βάλει ψύκτρα έτσι και αλλιώς και πάρε τον 2400G των 110€.Γιατι κάποιος να δώσει 90€ για ένα "χειρότερο" cpu χωρίς εγγυηση και όχι 110€ για καινούργιο?

• Like 3

17 λεπτά πριν, spy94 είπε

Που φτασαμε...να λέμε δεν παίζει κάτι στις αγγελίες... Υπάρχουν και καινούργια ρε παιδιά,δεν είμαστε συλλέκτες.

Οκ άσε τον 1600χ που το έθεσα σαν παράδειγμα κάτι εμφανώς ανώτερου θεωρώντας οτι κάποιος είτε έχει είτε θα βάλει ψύκτρα έτσι και αλλιώς και πάρε τον 2400G των 110€.Γιατι κάποιος να δώσει 90€ για ένα "χειρότερο" cpu χωρίς εγγυηση και όχι 110€ για καινούργιο?

Ελα δεν θελω αηδιες...ολοι ξερουμε οτι απαξ και μπει μια αγγελια στο ινσομνια αυτοματως παιρνει μεγαλυτερη αξια και απο αντιστοιχο καινουργιου.

1 λεπτό πριν, Grigoriskougiou είπε

Να το πάω στα 60-70? Τζάμπα μου κάθεται στο γραφείο,ουσιαστικά αχρησιμοποίητος είναι 

60 είναι λιγα τόσο θα φύγει άμεσα.70 - 80 είναι η "σωστή" τιμή όπως προτάθηκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, spy94 είπε

γιατί ο 1500Χ είναι χειρότερος στα bench βλέπω ότι είναι ένα τικ καλύτερος... ε άλλο 90 και άλλο 110 επίσης ο 2400g θέλει ακριβότερη μητρική ή με κατάλληλο bios .... και γω μεταχειρισμένα τα πήρα ενώ μπορούσα να πάρω καινούρια και αντί να δώσω 170 που έβγαιναν μητρική με 2400g μεταφορικά προτίμησα να δώσω 130 για μεταχειρισμένα 1500Χ + mobo και με το 40αρι που γλύτωσα να πάρω και μία ram 

Επεξ/σία από ziaba

Συνολικά καλύτερος είναι για εμένα ο 2400g γι αυτό έβαλα και τα εισαγωγικά. Με τις μητρικες μην το μπλεκεις δεν έχει νόημα ουσιαστικο,θα πω ότι είναι περίπου το ίδιο.Το τι πιστεύει ο καθένας είναι λίγο διαφορετικο,πχ εγώ μπορώ να πω ότι ούτε στα 60€ δεν το έπαιρνα αλλά αυτό αφορά εμένα και τις ανάγκες μου.Και για άλλους 5€ είναι 10 ψωμιά τι νόημα έχει?Η ουσία είναι ότι από 110 στα 90 είναι ένα 18% που δεν δικαιολογείται για προϊόν παλιότερο και χωρις εγγύηση.Δηλαδη αν είχε και εγγύηση θα τον έδινε 100?

• Like 1

Kαλησπέρα 

Μια τιμολόγηση του εν λόγω build για λογαριασμό φιλου.
Tου ειπα οτι μάλλον δεν αξίζει να το δώσει(με δεδομενο οτι το prebuilt του κοστησε 1000Euro το 2010 απο το πλαισιο και καπου στο 2014-15 εδωσε αρκετα χρηματα για να βαλει την 760 2χ4gb ram και το overloaded Supernova 750)
Αλλα μια βοηθεια στην τιμολόγηση θα ήταν χρήσιμη

ΜοΒο : Asrock X58 Extreme 
CPU : i7 950 Με Coolermaster Hyper 212 Evo Cooler
PSU : Evga Supernova Nex750B

Ram : 2X 2GB Adata 1333Mhz + 2x4GB(μαλλον kingston) μαλλον στα 1886mhz.
GPU : Gigabyte GeForce 760 2GB

SSD : Samsung Evo 840 120GB.
HDD : 1TB Seagate 7200Rpm

Ευχαριστω

6 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Kαλησπέρα 

Μια τιμολόγηση του εν λόγω build για λογαριασμό φιλου.
Tου ειπα οτι μάλλον δεν αξίζει να το δώσει(με δεδομενο οτι το prebuilt του κοστησε 1000Euro το 2010 απο το πλαισιο και καπου στο 2014-15 εδωσε αρκετα χρηματα για να βαλει την 760 2χ4gb ram και το overloaded Supernova 750)
Αλλα μια βοηθεια στην τιμολόγηση θα ήταν χρήσιμη

ΜοΒο : Asrock X58 Extreme 
CPU : i7 950 Με Coolermaster Hyper 212 Evo Cooler
PSU : Evga Supernova Nex750B

Ram : 2X 2GB Adata 1333Mhz + 2x4GB(μαλλον kingston) μαλλον στα 1886mhz.
GPU : Gigabyte GeForce 760 2GB

SSD : Samsung Evo 840 120GB.
HDD : 1TB Seagate 7200Rpm

Ευχαριστω

Μαξ 250

• Like 2

Εχουμε ξεφυγει λιγο εδω μεσα η ειναι ιδεα μου?.. απο την μια ο αλλος πουλαει i7 920 70ε και λεει οχι παζαρια και απο την αλλη βλεπεις χρηστες που εχουν κανει πωλησεις απο την αρχη του χρονου μεχρι σημερα με προιοντα που στο συνολο η αξια τους φτανει τα 10.000ε (σφραγισμενα) και ολα ενταξει δεν εγινε τιποτα.. και μετρησα μονο τι εχει δωσει το 2019.

Η εγω δεν καταλαβαινω κατι η παμε κατα διαολου...

• Like 3

2 ώρες πριν, spy94 είπε

Μαξ 250

Ευχαριστώ 
καπου εκει και λίγο χαμηλότερα το ειχα στο μυαλό μου.
Σε κομματια λες να ειναι καλυτερα?

6 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Ευχαριστώ 

Ναι, σίγουρα.

• Like 2

10 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Ευχαριστώ 

Βασικά αν το βάλεις 250 δεν θα φύγει λογικά,ενώ αν το βάλεις σε κομμάτια θα φύγει,όμως δεν μπορείς να το κοστολογησεις και πολύ χαμηλά γιατί έχει κάποια κομμάτια που αξίζουν.Αν όντως θέλει να το δώσει για να πάρει κάτι καλύτερο αξίζει να πέσει και 220 πχ μιας που στα δικά μου μάτια δεν θεωρείται και σκότωμα.Το καλύτερο είναι να κρατήσει κάποια παρτς να δώσει τα υπόλοιπα να πάει σε νέα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...