Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω και εγώ έχω ένα ποδήλατο ideal target του 2010 περίπου (δε θυμάμαι ακριβώς) αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά πληροφορίες στο ιντερνετ υπάρχει κάποιος που να ξέρει περίπου πόσο μπορεί να αξίζει; Είναι σε πολύ καλή κατάσταση (ένα καλοκαίρι χρησιμοποιήθηκε και από τότε είναι σε μια αποθήκη αλλα συντηρείται σχεδόν καννικά απλά πλέον μου πιάνει χώρο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, stafftw είπε

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω και εγώ έχω ένα ποδήλατο ideal target του 2010 περίπου (δε θυμάμαι ακριβώς) αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά πληροφορίες στο ιντερνετ υπάρχει κάποιος που να ξέρει περίπου πόσο μπορεί να αξίζει; Είναι σε πολύ καλή κατάσταση (ένα καλοκαίρι χρησιμοποιήθηκε και από τότε είναι σε μια αποθήκη αλλα συντηρείται σχεδόν καννικά απλά πλέον μου πιάνει χώρο)

Μηπως θα βολευε να γραψεις διαστασεις πχ ζαντας σκελετου τι ταχυτητες εχει τι φρενα;

4 λεπτά πριν, stafftw είπε

Πόσο το πήρες εσυ?

Ισως βοηθήσει αυτο για να βγάλεις μια τιμή.. Είναι του 2015 μοντέλο..

https://www.car.gr/12950204-ideal-target

1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Πόσο το πήρες εσυ?

Δεν θα τον βοηθησει γιατι ειναι μαγαζι και ειναι εντελως καινουριο συν 5 χρονια ποιο καινουριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Μηπως θα βολευε να γραψεις διαστασεις πχ ζαντας σκελετου τι ταχυτητες εχει τι φρενα;

Ευχαριστώ θα το κοιτάξω δεν ήξερα καν απο που να ξεκινήσω shimano ταχύτητες έχει και οι ζάντες είναι 26''

6 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Πόσο το πήρες εσυ?

Ναι αυτό ακριβώς είναι αλλά αγορασμένο πιο νωρίς και σίγουρα όχι καινούριο κανένα 150άρι δηλαδή;

Επεξ/σία από stafftw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν θα τον βοηθησει γιατι ειναι μαγαζι και ειναι εντελως καινουριο συν 5 χρονια ποιο καινουριο.

Φυσικά και θα βοηθησει γιατί είναι ενα μέτρο σύγκρισης... Αν σκεφτόταν να το βάλει 350 ευρω ας πούμε, τώρα βλέποντας αυτό που είναι σαν καινούργιο και 5 χρόνια νεότερο στα 470 ευρω, πλέον  ξέρει οτι τα 200 μάλλον είναι τέλεια.... (πχ)

6 λεπτά πριν, stafftw είπε

Ευχαριστώ θα το κοιτάξω δεν ήξερα καν απο που να ξεκινήσω shimano ταχύτητες έχει και οι ζάντες είναι 26''

Ναι αυτό ακριβώς είναι αλλά αγορασμένο πιο νωρίς και σίγουρα όχι καινούριο κανένα 150άρι δηλαδή;

Εσυ πόσο το πηρες, δεν θυμάσαι καθόλου? Και σε πόσο καλή κατάσταση είναι..

Επεξ/σία από ZELOMOTH

Δοκιμαζεις και βλεπεις αλλα καλο ειναι να το πας σε εναν ποδηλατα να δει οτι ολα λειτουργουν σωστα πανω του οποτε αν θελει κατι να το ξερει ο υποψηφιος αγοραστης.

Φυσικα στην αγγελια σου μην ξεχασεις να βαλεις σε ποια πολη εισαι γιατι δεν ειναι ενα κινητο να το στειλεις με κουριερ.

Παραδειγμα μολις ειδα μια αγγελια σου που δινεις κατι επιπλα και δεν εχεις γραψει σε ποια πολη εισαι μην σου πω αν εισαι σε μεγαλη πολη να γραψεις και περιοχη.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν τιμή είναι οκ τα 600€? στο σκρουτζ παίζει 720€ περίπου

Επεξ/σία από Επισκέπτης

21 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Φυσικά και θα βοηθησει γιατί είναι ενα μέτρο σύγκρισης... Αν σκεφτόταν να το βάλει 350 ευρω ας πούμε, τώρα βλέποντας αυτό που είναι σαν καινούργιο και 5 χρόνια νεότερο στα 470 ευρω, πλέον  ξέρει οτι τα 200 μάλλον είναι τέλεια.... (πχ)

Εσυ πόσο το πηρες, δεν θυμάσαι καθόλου? Και σε πόσο καλή κατάσταση είναι..

Το είχα βρει και εγώ στο cars απλά δεν ξέρω πόσο να πιάνει τώρα.Άσε πόσο το είχα πάρει θυμάμαι εξωφρενικές τιμές (προ κρίσης) 

20 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δοκιμαζεις και βλεπεις αλλα καλο ειναι να το πας σε εναν ποδηλατα να δει οτι ολα λειτουργουν σωστα πανω του οποτε αν θελει κατι να το ξερει ο υποψηφιος αγοραστης.

Φυσικα στην αγγελια σου μην ξεχασεις να βαλεις σε ποια πολη εισαι γιατι δεν ειναι ενα κινητο να το στειλεις με κουριερ.

Παραδειγμα μολις ειδα μια αγγελια σου που δινεις κατι επιπλα και δεν εχεις γραψει σε ποια πολη εισαι μην σου πω αν εισαι σε μεγαλη πολη να γραψεις και περιοχη.

Ευχαριστώ πολύ θα το αλλάξω όντως έχεις δίκιο και θα το πάω και σε κανέναν ποδηλατά (ελπίζω να μη με γδάρει) αν και ξέρω να το επισκευάζω μόνος μου.

1 ώρα πριν, Drewie είπε

Καλησπερα σε ολους. Προσπαθω να πουλησω μια GTX 1070TI στα 300 ευρο λογω ελλειψης χρονου για παιχνιδια που αγοραστηκε πριν απο 6 μηνες με 3 χρονια εγγυηση και κατι αλλα πραματα αλλα δεν βλεπω πολυ κινηση. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Η τιμες φαινονται λογικες... Δεν εχω ξαναπουληση στο insomnia, ειναι θεμα εμπιστοσυνης; η κατι αλλο;

Αν μπορειτε να δειτε τα items και να μου πειτε τι μπορω να κανο για να πουληθουν θα το εκτιμουσα.

Ευχαριστω..

Καλησπέρα όπως σου είπαν η κάρτα θα δωθεί μόνο φθηνότερα.Η οθόνη είναι επίσης υπερκοστολογημενη,βέβαια όλες οι οθόνες 5+ ετών ακόμα και χωρίς hdmi είναι ακριβές στο site τόσο που η καινούργια είναι μονόδρομος.Το τροφοδοτικο είναι οκ,βέβαια κάποιος ίσως προτιμήσει να πάρει με 40€ ένα καινούργιο 500αρι με την εγγύηση του.Ειναι καλό το ΤΧ αλλά είναι και παλιό.Παιζει ρόλο και η εμπιστοσύνη που λες λόγω μηδενικών αξιολογήσεων.Κανε μια προσεγμένη αγγελία,βάλε και την περιοχή σου, δεν πρόκειται κανείς να αγοράσει εξ αποστάσεως με μηδενικές αξιολογήσεις.

Στις 10/4/2019 στις 7:46 ΜΜ, vins είπε

Καλησπέρα παιδιά, xbox one s 1tb με 2 χειριστηρια, το ένα τελείως αχρησιμοποίητο, 2 skins για τα χειριστήρια, κάθετη βάση, και λογαριασμό με game pass μέχρι 31/12/2019 και live gold μέχρι Ιούνιο πόσο να το δώσω; Αγορασμενο Δεκέμβριο του 2018, με εγγυηση φυσικά. Ευχαριστώ πολύ

Anyone? Ευχαριστώ πολύ

3 ώρες πριν, Grigoriskougiou είπε

Καλημέρα σας, Έναν ryzen 5 1500x χωρίς απόδειξη-κουτί(χάθηκαν λόγω συχνών μετακομίσεων) , πόσο μπορώ να τον δώσω; 

βαλ το 90 θα φύγει χθες σαν ζεστό ψωμάκι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...