Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Η αγγελία σου βλέπω ότι μπήκε σήμερα. Τόση λίγη υπομονή έχεις; Εάν την είχες ξαναβάλει και πιο παλιά ζητώ συγγνώμη.

Πάντως όταν ένα αντικείμενό μας δε "φεύγει" στην τιμή που έχουμε ορίσει, ενώ αρκετοί μας κάνουν παζάρια, σημαίνει ότι έχουμε υπερεκτιμήσει την αξία του. Μπορείς να περιμένεις μερικές ακόμα ημέρες, μήπως και βρεθεί αγοραστής, αλλά μετά θα πρέπει να πρέπει αναγκαστικά να χαμηλώσεις την τιμή του. Αλλιώς μπορεί να σου μείνει.

ΥΓ1: Για κινητό 3 ετών, σε όσο καλή κατάσταση και να είναι, εγώ ~250€ δε θα τα έδινα.

ΥΓ2: Προσπάθησε και σε άλλα μέρη να το πουλήσεις, και κυρίως, όχι σε μέρη που έχουν σχέση με τεχνολογία. Εδώ μέσα "ψυρίζουν τη μαϊμού" πολλές φορές.

Δημοσ.

Ρε παιδια τον τελευταιο καιρο ψαχνω να δωσω το 3gs μου για να παρω καινουργιο τεσαρι..

Εχω βαλει αγγελιες στο insomnia για να το δωσω αλλα δεν λεει να φυγει...=/ !!

Βασικα το κυριο προβλημα μου ειναι αυτο γιατι ειναι αριστο αλλα δεν βρισκω αγοραστη ολοι κανουν παζαρια για ενα αριστο κινητο ..??

Σοβαρά τώρα...

...σου κάνει εντύπωση το ότι δυσκολεύεσαι να βρεις αγοραστή για ένα smartphone - και μάλιστα apple - το οποίο είναι ...τέσσερις γενιές μοντέλων πίσω;...και περιμένεις, όχι απλώς να βρεις αγοραστή, αλλά να μη σου κάνει και παζάρια; Εγώ λέω να ανεβάσεις λίγο ακόμα τον πήχη σου: να τους βάλεις στην ουρά να περάσουν interview πρώτα, για να βεβαιωθείς ότι είναι άξιοι να το αποκτήσουν...

(btw, τι εννοείς, λέγοντας «άριστο»; Σε άριστη λειτουργική και εξωτερική κατάσταση; Ελπίζω ότι δεν το εννοείς από πλευράς χαρακτηριστικών, σε σύγκριση με τα σημερινά μοντέλα...

...αν είναι έτσι, σου έχω μια πρόταση: Έχω ένα laptop του 2005 - με αλλαγμένο πριν από ένα μόλις χρόνο το σκληρό δίσκο και το dvd drive - άριστο λειτουργικά και χωρίς, όχι γρατζουνιά, αλλά ούτε καν θαμπάδα. Τι λες; Το χτυπάς τέσσερα κατοσταρικάκια; )

Δημοσ.

Ή & κοστολογούν προϊόντα τεχνολογίας σε πιο σωστές τιμές... ;)

Και τα δύο συμβαίνουν. Μου είχε ζητήσει ένας να του δώσω καινούριο (ζελατίνα) Vertex 3 60 GB για... 30€. Τη στιγμή που στα μαγαζιά εκείνη την εποχή είχε ~100€.

:P

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που βλεπω στις αγγελιες οτι πωλουνται σφραγισμενα 3gs γυρω στα 230 δεν πιστευω οτι θα καταφερεις να το πουλησεις στην τιμη που ζητας.

Γυρω στα 150 πιστευω ειναι μια τιμη που δεν αδικει ουτε εσενα ουτε τον αγοραστη.

• Like 2
Δημοσ.

Απο 29 οκτ ηταν η πρωτη της αγγελια αλλα οντως οπως σου λενε και οι παραπανω..

Υπομονη, αναφορα και σε αλλα site αγγελιων, προσπαθησε κ καμια εφημεριδα ή FB και αν δεις οτι φτανεις στα ορια σου πηγαινε σε ενα μαγαζι που αγοραζει μετταχειρισμενες συσκευες να δεις ποσο θα στο κοστολογισουν...

Ισως να είσαι τυχερη κ να πετυχεις εκει την ανταλαγη που θελεις σε iPhone 4s..

Αλλα γενικα οι αγοραπωλησιες ειναι "τυφλες".. μπορει να μην βρισκεις αγοραστη για κανα 6μηνο και μετα απο ενα χρονο να πεσεις πανω στον τελειο αγοραστη-θυμα που θα σου δωσει και 350 για το 3GS!!!

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που βλεπω στις αγγελιες οτι πωλουνται σφραγισμενο 3gs γυρω στα 230 δεν πιστευω οτι θα καταφερεις να το πουλησεις στην τιμη που ζητας.

Γυρω στα 150 πιστευω ειναι μια τιμη που δεν αδικει ουτε εσενα ουτε τον αγοραστη.

φιξντ

Έλεος 3+ ετών κινητό. Μήπως να συνέλθουμε λίγο; Είπαμε κρατάνε την αξία τους τα Apple, αλλά όχι κι έτσι. Σφραγισμένο σε αυτήν την τιμή, ίσως και να το σκεφτόμουν, χρησιμοποιημένο με τίποτε δεν έδινα πάνω από 100, και αυτό μετά από σοβαρό έλεγχο (μπαταρία, οθόνη, κλπ.)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...