Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρε παληκαρι μου ναι, απλα αυτο που λεω εγω ειναι οτι επειδη το ειχα ψαξει αρκετα τοτε και για αυτο το εφτιαξα και "μονος μου", τα χαρακτηριστικα αυτα δεν υπηρχαν πουθενα φθηνοτερα.

Τελοσπαντων, αν δεν φυγει για 500 δε θα το δωσω και θα το παρω μαζι μου στο εξωτερικο αναγκαστικα.

Ενδεχομένως να είναι έτσι, δεν θυμάμαι τις τιμές ακριβώς πριν 2-3 χρόνια. Αυτό που προασπάθησα να σου πω είναι που ωφείλεται κατά τη γνώμη μου η διαφορά στην τιμή. Μπορεί να κανω και λάθος. Ούτε επεγγαλματίας εκτιμητής είμαι, ούτε πληρώνομαι για αυτό.

1 TB ο σκληρος, μητρικη ποσταρα οτι καλυτερο μπορουσα να κανω γιατι δεν ξερω πως αλλιως να τη δω, τροφοδοτικο πως βλεπω?

Ανοίγεις το κουτί και βλέπεις τι λέει το ταμπελάκι. Ο σκληρός ναι μεν είναι 1TB αλλά είναι green.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

1 TB ο σκληρος, μητρικη ποσταρα οτι καλυτερο μπορουσα να κανω γιατι δεν ξερω πως αλλιως να τη δω, τροφοδοτικο πως βλεπω?

Ωραιος για τον δισκο,για την μητρικη και το τροφοδοτικο,ανοιγεις το πλαινο καλυμα του κουτιου και διαβαζεις τι λενε.

Δημοσ.

Ενδεχομένως να είναι έτσι, δεν θυμάμαι τις τιμές ακριβώς πριν 2-3 χρόνια. Αυτό που προασπάθησα να σου πω είναι που ωφείλεται κατά τη γνώμη μου η διαφορά στην τιμή. Μπορεί να κανω και λάθος. Ούτε επεγγαλματίας εκτιμητής είμαι, ούτε πληρώνομαι για αυτό.

Ανοίγεις το κουτί και βλέπεις τι λέει το ταμπελάκι. Ο σκληρός ναι μεν είναι 1TB αλλά είναι green.

δεν εχω ιδεα τι ειναι το green Που λες

Ωραιος για τον δισκο,για την μητρικη και το τροφοδοτικο,ανοιγεις το πλαινο καλυμα του κουτιου και διαβαζεις τι λενε.

για να ανοιξω το κουτι τωρα εκει που ειναι θα μου παρει κανα μισαωρο οποτε θα το κανω καποια αλλη στιγμη! ετσι κι αλλιως απο οτι μου λετε δεν θα κανει μεγαλη διαφορα στην τιμη.

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα τι ειναι το green Που λες

για να ανοιξω το κουτι τωρα εκει που ειναι θα μου παρει κανα μισαωρο οποτε θα το κανω καποια αλλη στιγμη! ετσι κι αλλιως απο οτι μου λετε δεν θα κανει μεγαλη διαφορα στην τιμη.

Κοιταξε,αν η μητρικη που σου ειχανε δωσει ειναι ποιοτικη και αν εχεις τροφοδοτικο αξιας μπορεις να πας 400 ευρω ισως 420.

Το μηχανημα σου εχει 2 τρωτα που επισημανε ορθοτατα ο Δεινοσαυρος. O δισκος ειναι green που σημαινει καιει λιγοτερο ρευμα και εχει θεωρητικα μεγαλυτερη ζωη αλλα ειναι αργος.Συνηθως αυτους τους χρησιμοποιουμε σαν αποθηκετευτικους.Το αλλο ειναι οτι η καρτα γραφικων ειναι μετριων δυνατοτητων.

Τα υπολοιπα ομως μερη του συστηματος σου ειναι μια χαρα και ο επεξεργαστης πολυ ισχυρος ακομη και τωρα. Προσωπικη συμβουλη.Εκτος και εισαι ευπορος,δεν σε συμφερει να το πουλησεις.Με την προσθηκη ενος ssd δισκου και μιας καλης καρτας γραφικων και με την προυποθεση οτι το τροφοδοτικο σου ειναι καλης ποιοτητας,θα εχεις ενα πολυ δυνατο μηχανημα που σε κρατα για 3 χρονια ανετα.

Επισης αν κατεβασεις αυτο το free προγραμμα που λεγεται Speccy θα σου πει ακριβως ποια ειναι η μητρικη σου χωρις να χρειαστει να ανοιξεις το κουτι.

http://www.piriform....speccy/download

Δημοσ.

φευω για εξωτερικο και τον πουλαω ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ επειδη θα με δυσκολεψει πολυ στην μεταφορα. Εχω βαλει σαν προσωπικο Limit τα 500 ευρω μαζι με το μονιτορ. Αν τα πιασει εχει καλως, αν οχι δεν πειραζει

Δημοσ.

750 χωρίς νερά, ~920 με; Χωρίς οθόνη πάντα :)

Βλέποντας στα γρήγορα τη σύνθεση και το ποσό που δίνεις σκέφτηκα ότι έχεις κάνει χοντρό λάθος και παραξενεύτηκα, αλλά μετά είδα το κουτί. Συμφωνώ απολύτως με τα 750. 500 το βγάζω πριν το case και 750 συνολικά χωρίς νερά που δεν μπορώ να τα εκτιμήσω καθόλου και οθόνη.

Πακετο mobo+cpu+ram

Quad Core Q9400

DDR2 3GbRAM

Assus P5KPL-CM G31

Ποσο πιανουν αυτην την στιγμη στην αγορα ?

150 ευρώ.

Δημοσ.

Πακετο mobo+cpu+ram

Quad Core Q9400 90 ευρω

DDR2 3GbRAM 25 ευρω

Assus P5KPL-CM G31 25 ευρω

Ποσο πιανουν αυτην την στιγμη στην αγορα ?

Περιπου.

Δημοσ.

Περιπου.

πραγματικα απορω πως κρατανε τιμες αυτοι οι Q6xx Κλπ σειρες 775 σοκετ... το καλοκαιρι πηρα τον phenom 1090t μαζι με την gigabyte 990xa και 8gb ram 1600mhz 190 ευρω ενος μηνος απο παλικαρι εδω μεσα...χωρις κακια το λεω παντα! απλ γενικοτερα απορω !
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά εδώ πόσο πάνε?

cpu:Core 2 duo E6750

mobo:gigabyte ga-ep43c-ds3

Gpu:Ati radeon 2600xt

PSU:Corsair Gaming Series GS600 600W PSU 80+ Certified (CMPSU-600GEU)

Keyboard:microsoft sidewinder x6

mouse:logitech g500

Εκτυπωτής:canon ip4850

Και μια οθόνη lg 19''

Πόσο πάνε όλα αυτά?

Επεξ/σία από Antwni
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...