Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Guys για πειτε, ποσο μπορουν να πουληθουν τα παρακατω Apple προιοντα σε αριστη κατασταση/παρεκ

1. Iphone 6, 16GΒ

2. Macbook Air, 2012, 13 Inch, i7, Ram: 8 Giga, 256 SSD

Το Macbook παιζει γενικα να πουληθει ή επειδη ειναι του 12 θα το φαει η μαρμαγκα? Απο specs δε δειχνει κακο, αλλα ειμαι ασχετος απο apple products.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρο.😅

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Να ρωτησω κι εγω....ποσο να πιανει ενα Laptop HP530? Η μπαταρια του δεν κραταει καθολου.

CPU: Core 2 Duo T5600 ~ 1.8
RAM: 3GB
120GB HDD
Οθονη: 15.4 ιντσες.

Θενκς

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gazp είπε

Να ρωτησω κι εγω....ποσο να πιανει ενα Laptop HP530? Η μπαταρια του δεν κραταει καθολου.

CPU: Core 2 Duo T5600 ~ 1.8
RAM: 3GB
120GB HDD
Οθονη: 15.4 ιντσες.

Θενκς

Νομίζω ούτε 50ρικο καλά καλά πλεον

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spy94 είπε

Νομίζω ούτε 50ρικο καλά καλά πλεον

Ευχαριστω....αλλη μια ερωτηση...Εχω κι ενα σταθερο με μητρικη Gigabyte (δε θυμαμαι ποια, socket 1155) με i3 3220 και 4gb RAM....Αυτο πιανει τιποτε η να το χαρισω σε κανεναν που να το εχει αναγκη?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gazp είπε

Ευχαριστω....αλλη μια ερωτηση...Εχω κι ενα σταθερο με μητρικη Gigabyte (δε θυμαμαι ποια, socket 1155) με i3 3220 και 4gb RAM....Αυτο πιανει τιποτε η να το χαρισω σε κανεναν που να το εχει αναγκη?

Ανάλογα με την μητρική μπορεί να πιάνει αρκετά.Σαν σετ πάντως cpu mobo ram πιάνει ένα 50ρικο πολύ πολύ ανετα στην χειρότερη περίπτωση

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια επεσαν στα χερια μου 28 καρτες Card game Μουντιαλ 2018 (Εθνοσπορ) (Μεσι Κριστιανο κλπ)

Αξιζουν τιποτα ή να τις πεταξω στα σκουπιδια ;;

Επεξ/σία από afterhours
Δημοσ.
Στις 26/10/2018 στις 7:58 ΜΜ, gazp είπε

60 ευρώ στη χειρότερη περίπτωση , που μπορούν να είναι 70 ή 80 αν αξίζει η μητρική. Είναι δυσεύρετες οι μητρικές 1155 πλέον . Χωριστά θα μπορούσαν να πιάσουν παραπάνω. 

Δημοσ.

Ποσο να δωσω ενα Asrock Ion 330HT-BD με 320 δισκο και 4gb ram μαζι με το Logitech K400 μονο που εχει βγει το bluray που ειχε πανω και εχει μπει κανονικο dvd-rw

Ειναι η εκδοση με το τηλεκοντρολ

Δημοσ.
Στις 24/10/2018 στις 7:20 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε

Πόσο να δώσω Xiaomi Mi Max 1 3/32 με tempered από την πρώτη μέρα, πλάτη ελαφρώς γρατσουνισμενη και αλλαγμένη αυθεντική μπαταρία πριν 1 βδομάδα.

Έχω κουτί και ότι είχε μέσα.

Εδώ?

Δημοσ.
Στις 25/10/2018 στις 10:28 ΜΜ, Χρήστος1986 είπε

Καλησπέρα, έβαλα την πρώτη μου αγγελία πριν μερικές ημέρες μια μητρική πλακέτα Asus z270 prime-A στα 95e. Στο Σκρουτζ έχει καινούργια 130. λέτε να την ρίξω λίγο; Είναι σε άριστη κατάσταση με ενάμιση χρόνο ακόμα εγγύηση και τα παρελκόμενα της όλα... Τι λέτε;

Η τιμή σου δεν είναι απαραίτητα κακή, αλλά βλέπω στις αγγελίες άλλες τιμές αντίστοιχες σε z270, πιο ανταγωνιστικές.
Άν βιάζεσαι να τη δώσεις, πιθανό να αργήσει.
Άν είσαι διατεθειμένος να τη ρίξεις 10-15€ π.χ, μπορεί να πιάσεις κάτι πιο γρήγορα.
Σκέφτεσαι τι προτιμάς, και πράττεις-ρισκάρεις ανάλογα! :)

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ποσο να δωσω ενα Asrock Ion 330HT-BD με 320 δισκο και 4gb ram μαζι με το Logitech K400 μονο που εχει βγει το bluray που ειχε πανω και εχει μπει κανονικο dvd-rw

Ειναι η εκδοση με το τηλεκοντρολ

Χωρίς το Logitech γιατί δεν ξερω να το αξιολογήσω, κανα 60αρι-70.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...