Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Πόσο να δώσω Xiaomi Mi Max 1 3/32 με tempered από την πρώτη μέρα, πλάτη ελαφρώς γρατσουνισμενη και αλλαγμένη αυθεντική μπαταρία πριν 1 βδομάδα.

Έχω κουτί και ότι είχε μέσα.

Δημοσ.

Αλλά , θα ήθελα κάπως να τραβήξω την προσοχή και να φύγει και το κουτί μου μαζί που είναι ένα θυρίο.....Coolermaster Stacker 830 ...

Τι τιμές θα τα βάζατε , όλα ή και χωριστά; 

Πιο πολύ ρεαλιστική τιμή παρά , να κάθονται στο ράφι & να περιμένω την ιδανική στιγμή στην ιδανική τιμή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AccountSaver είπε

Αλλά , θα ήθελα κάπως να τραβήξω την προσοχή και να φύγει και το κουτί μου μαζί που είναι ένα θυρίο.....Coolermaster Stacker 830 ...

Τι τιμές θα τα βάζατε , όλα ή και χωριστά; 

Πιο πολύ ρεαλιστική τιμή παρά , να κάθονται στο ράφι & να περιμένω την ιδανική στιγμή στην ιδανική τιμή.

35,30,35,15,25

150€ θα έβαζα πλήρες σύστημα μαζί με το κουτί να φύγουν.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spy94 είπε

35,30,35,15,25

150€ θα έβαζα πλήρες σύστημα μαζί με το κουτί να φύγουν.

Οφείλω να πω και εγώ τέτοιες τιμές περίμενα ,απλά ξέχασα να πω ότι ο επεξεργαστής έχει την "Corsair Dual Air Series™ A70 Dual-Fan" για ψύξη.

Οπότε ίσως και 180€ αν πούμε να μπούν όλα μαζί,και να λείπει μόνο σκληρός τι λες; 

Η θεωρείς κάτι διαφορετικό;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, AccountSaver είπε

Οφείλω να πω και εγώ τέτοιες τιμές περίμενα ,απλά ξέχασα να πω ότι ο επεξεργαστής έχει την "Corsair Dual Air Series™ A70 Dual-Fan" για ψύξη.

Οπότε ίσως και 180€ αν πούμε να μπούν όλα μαζί,και να λείπει μόνο σκληρός τι λες; 

Η θεωρείς κάτι διαφορετικό;

Μια χαρά σε παίρνει ;)

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, spy94 είπε

Μια χαρά σε παίρνει ;)

ε του "φούστη..."  hexa core με split γραφικά, 80plus psu , παίζει και το ρημάδι το fortnite 1080p / medium overwatch /low 1080p ,από ότι έψαξα σε bench , πόσο πιο κάτω... core2duo δίνουν πιο κάτω :P 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, AccountSaver είπε

ε του "φούστη..."  hexa core με split γραφικά, 80plus psu , παίζει και το ρημάδι το fortnite 1080p / medium overwatch /low 1080p ,από ότι έψαξα σε bench , πόσο πιο κάτω... core2duo δίνουν πιο κάτω :P 

Στο φορτνιτε τρώει καλα drops σίγουρα και για medium ούτε καν,στο overwatch θα την παλέψει.Εχει όμως και 4gb ραμ και κάρτα που πλέον συγκρίνεται με ενσωματωμενα οπότε δεν το λες και gaming άσχετα αν εδώ μέσα όλα "gaming" τα βαφτίζουν.775 πάνω από 100ρικο πλέον δύσκολο πολύ.Στα 180 πακέτο μπορείς να δοκιμάσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, spy94 είπε

Στο φορτνιτε τρώει καλα drops σίγουρα και για medium ούτε καν,στο overwatch θα την παλέψει.Εχει όμως και 4gb ραμ και κάρτα που πλέον συγκρίνεται με ενσωματωμενα οπότε δεν το λες και gaming άσχετα αν εδώ μέσα όλα "gaming" τα βαφτίζουν.775 πάνω από 100ρικο πλέον δύσκολο πολύ.Στα 180 πακέτο μπορείς να δοκιμάσεις

βρε δεν αμφιβάλλω μαζί σου σε ότι είπες, είσαι στο μυαλό μου. Απλά θέλω να πω ότι , βλέπω συστήματα και συστήματα, αν ήμουν σε τέτοια φάση άνετα θα το αγόραζα για εμένα προσωπικά στα 180€ , αν ήθελα έστω να ξεκινήσω να "χορέψω" χωρίς ιδιαίτερο budget.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την γνώμη σας για την τιμή πώλησης της Sapphire Radeon RX480 8GB Nitro+ OC;

Σε άριστη λειτουργική και εξωτερική κατάσταση.

EDIT: Αγοράστηκε από Πλαίσιο και έχει ακόμα ένα (1) έτος εγγύηση.

Επεξ/σία από Th3Beh0ldeR
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Th3Beh0ldeR είπε

Την γνώμη σας για την τιμή πώλησης της Sapphire Radeon RX480 8GB Nitro+ OC;

Σε άριστη λειτουργική και εξωτερική κατάσταση.

EDIT: Αγοράστηκε από Πλαίσιο και έχει ακόμα ένα (1) έτος εγγύηση.

Εφόσων η πιο φθηνή αυτή τη στιγμή με εγγγύηση από τώρα έχει 222€ με 4-7 μέρες παράδοση ή 250€ ετοιμοπαράδοτη .

Θα έλεγα 160; ώστε να τραβήξει την προσοχή , στην διαφορά τιμής με "φρέσκια" εγγύηση και RX580 ,και όχι RX480 που θα έχει και πιο after-sale value :) 

(Γνωμη μου ,όπως βλέπω την αγορά)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, έβαλα την πρώτη μου αγγελία πριν μερικές ημέρες μια μητρική πλακέτα Asus z270 prime-A στα 95e. Στο Σκρουτζ έχει καινούργια 130. λέτε να την ρίξω λίγο; Είναι σε άριστη κατάσταση με ενάμιση χρόνο ακόμα εγγύηση και τα παρελκόμενα της όλα... Τι λέτε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...