Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, ποσο πιανει το εξης συστημα?

θελει ενας φιλος μου να το ανεβασει σε αγγελια και σκεφτηκα να ρωτησω εδω πρωτα

ποσο περιπου κοστολογειται. ευχαριστω εκ των προτερων!

MOBO: MSI P45D3 PLATINUM

CPU: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX

CPU COOLER: ASUS V72

GPU: GIGABYTE GEFORCE 9800GT CUDA GV-N98TZL-1GH 1GB PCI-E RETAIL

RAM:CORSAIR VS2GB1333D3 2GB DDR3 VALUE SELECT PC3-10666 (1333MHZ) + CORSAIR XMS3 DHX TW3X4G1333C9DHX DDR3 4GB (2X2GB) PC3-10666 (1333MHZ) CL9 DUAL CHANNEL KIT

CASE: THERMALTAKE VH8000BWS ARMOR+ MX WINDOW BLACK

PSU: THERMALTAKE W0131 TOUGHPOWER 850W NVIDIA SLI CERTIFIED

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια, ποσο πιανει το εξης συστημα?

θελει ενας φιλος μου να το ανεβασει σε αγγελια και σκεφτηκα να ρωτησω εδω πρωτα

ποσο περιπου κοστολογειται. ευχαριστω εκ των προτερων!

MOBO: MSI P45D3 PLATINUM 60

CPU: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX 90

CPU COOLER: ASUS V72 20

GPU: GIGABYTE GEFORCE 9800GT CUDA GV-N98TZL-1GH 1GB PCI-E RETAIL 50

RAM:CORSAIR VS2GB1333D3 2GB DDR3 VALUE SELECT PC3-10666 (1333MHZ) + CORSAIR XMS3 DHX TW3X4G1333C9DHX DDR3 4GB (2X2GB) PC3-10666 (1333MHZ) CL9 DUAL CHANNEL KIT 45

CASE: THERMALTAKE VH8000BWS ARMOR+ MX WINDOW BLACK 80

PSU: THERMALTAKE W0131 TOUGHPOWER 850W NVIDIA SLI CERTIFIED 90

Γυρω στα 450 ευρω.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Νομιζω οτι εισαι υπερβολικος στην τιμη..Περιπου ενα 300αρι με 350 πιανει

Ετσι περιπου τα αξιολογω,με βαση ποσο ζητιουνται στην μεταχειρισμενη αγορα. :-)

Δημοσ.

Γυρω στα 450 ευρω.

Οι τιμές που προτείνεις ανεβοκατεβαίνουν σαν το χρηματιστήριο! Σήμερα προτείνεις 90€ για Q9300, στο post #1723 όμως στις 27/8 πρότεινες πάλι 90€ για Q9550 με εγγύηση! Τότε πάλι πρότεινες 35€ για E8400, αλλά στο post #1839 στις 20/9 προτείνεις 50!

Δημοσ.

Οι τιμές που προτείνεις ανεβοκατεβαίνουν σαν το χρηματιστήριο! Σήμερα προτείνεις 90€ για Q9300, στο post #1723 όμως στις 27/8 πρότεινες πάλι 90€ για Q9550 με εγγύηση! Τότε πάλι πρότεινες 35€ για E8400, αλλά στο post #1839 στις 20/9 προτείνεις 50!

post #1723

Ένας E8400 35 ευρω

και μια ati 4830 20 ευρω

χωρίς εγγυήσεις και χωρίς κουτιά και ένας

q5550 90 ευρω

με λίγη εγγύηση και κουτι πόσο πιάνουν;

post #1732

panosno1com, στις 27 Αύγουστος 2012 - 02:07 μμ, έγραψε:

Λοιπον ξερω οτι εχω ξαναρωτησει αλλα θελω να διατυπώσω διαφορετικα την ερωτηση μου :P

Πόσο πάει μια 5870 vapor-x υλοποιηση απο sapphire χωρις εγγυηση ομως ? ( http://www.legitrevi...article/1120/1/)

Ποσο παει ενας Q9550 που ειναι και E0 revision ? ουτε αυτος εγγυηση!

Ειναι πάνω στο μηχανημα μου παντως....

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως με ανταλλαγη, μπορω να επιτυχω καποιο αξιομαχο laptop ? Οι αναγκες μου πλεον δεν ειναι...συμβατες με gaming (επαζα gta iv βασικα) και γι αυτο σκεφτομαι αν αυτα τα 2 μπορω να τα ανταλλαξω με καποιο σε γενικες γραμμες αξιομαχο και τιμιο λαπτοπ! Δε εχω καποιο συγκεκριμενο απλα λεω τωρα

θενκκκκςςς

5870 vapor-x 60-70 ευρω

Q9550 100 ευρω

Πανο δεν σε συμφερει να τα πουλησεις τωρα,εχει πεσει τεχνολογικα και τιμολογιακα η αξια τους ,αλλα αντικειμενικα σε βγαζουν ακομη και αρκετο καιρο.Ειδικα αν δεν εισαι και πολυ απαιτητικος gamer.

Μην νομιζεις οτι δεν σε θυμαμαι.Εισαι ο newbie που αρχισες να με βριζεις επειδη δεν συμφωνουσα μαζι σου για μια τηλεοπτικη σειρα πριν μερικες εβδομαδες σε αλλο section του insomnia και σου διεγραψαν τα μυνηματα,ετσι?Ετσι εξηγειται η εμπαθεια σου ψαχνοντας πισω περιπου 2 μηνες ενω δεν με εχεις ρωτησει ποτε κατι για εκτιμηση και σου ειπα κατι λαθος.

Στα οσα λαθος ειπες οτι ανεφερα, μονο στην περιπτωση του Ε8400 οντως ειχα μπερδευτει,(23 μερες μετα ! 15 ευρω διαφορα)αλλα τα λαθη ειναι ανθρωπινα.Δεν πληρωνομαστε να δινουμε εκτιμησεις,την γνωμη μας λεμε,και επισης οι εκτιμησεις διαφερουν απο μελος σε μελος. Μια γνωμη δινουμε ,σε οποιον δεν αρεσει ας πουλησει στην τιμη της δικης του επιλογης.

Υπηρξαν ομως 99% περιπτωσεις που εξυπηρετησα με σωστες εκτιμησεις κοσμο που ρωτουσε και μερικες φορες περιμενε μερες ,για να μαθει.Θα μου κανεις κριτικη εσυ,ο καινουργιος που δεν εχεις προσφερει στο site και τον κοσμο του τιποτε ψαχνοντας μηνες πισω για να βρεις μια,δυο περιπτωσεις που μπορει να μπεδευτηκα, στις εκατονταδες που εχω βοηθησει σωστα?

• Like 1
Δημοσ.

post #1723

post #1732

Αυτά τα 2 δείχνουν ακόμα ένα λάθος σου που δεν το ανέφερα πριν. Πρότεινες 90€ για 9550 με εγγύηση, και μερικές ώρες μετά στην ίδια μέρα πρότεινες 100€ για 9550 χωρίς εγγύηση.

Μην νομιζεις οτι δεν σε θυμαμαι.Εισαι ο newbie που αρχισες να με βριζεις επειδη δεν συμφωνουσα μαζι σου για μια τηλεοπτικη σειρα πριν μερικες εβδομαδες σε αλλο section του insomnia και σου διεγραψαν τα μυνηματα,ετσι?Ετσι εξηγειται η εμπαθεια σου ψαχνοντας πισω περιπου 2 μηνες ενω δεν με εχεις ρωτησει ποτε κατι για εκτιμηση και σου ειπα κατι λαθος.

Στα οσα λαθος ειπες οτι ανεφερα, μονο στην περιπτωση του Ε8400 οντως ειχα μπερδευτει,(23 μερες μετα ! 15 ευρω διαφορα)αλλα τα λαθη ειναι ανθρωπινα.Δεν πληρωνομαστε να δινουμε εκτιμησεις,την γνωμη μας λεμε,και επισης οι εκτιμησεις διαφερουν απο μελος σε μελος. Μια γνωμη δινουμε ,σε οποιον δεν αρεσει ας πουλησει στην τιμη της δικης του επιλογης.

Υπηρξαν ομως 99% περιπτωσεις που εξυπηρετησα με σωστες εκτιμησεις κοσμο που ρωτουσε και μερικες φορες περιμενε μερες ,για να μαθει.Θα μου κανεις κριτικη εσυ,ο καινουργιος που δεν εχεις προσφερει στο site και τον κοσμο του τιποτε ψαχνοντας μηνες πισω για να βρεις μια,δυο περιπτωσεις που μπορει να μπεδευτηκα, στις εκατονταδες που εχω βοηθησει σωστα?

Κάνεις λάθος. Νέος στο insomnia (τουλάχιστον σε σχέση με σένα) είμαι, αλλά δεν συνηθίζω να βρίζω. Μια δυο διαφωνίες είχαμε στο παρόν topic πριν 1,5 μήνα, αλλά ίσα ίσα εκθέσαμε τα επιχειρήματα μας κόσμια(πχ posts #1774 - #1789). Δεν θυμάμαι να έχουμε μιλήσει ποτέ σε άλλο thread. Επίσης το topic αυτό το παρακολουθώ, και τις συγκεκριμένες τιμές που είχες προτείνει τις θυμόμουν, δεν μου πήρε πάνω από 30" να βρω τα post σου.

Όσο για τα υπόλοιπα που λες, όταν βλέπω κάποιον άλλη τιμή να λέει τη μία και άλλη τιμή να λέει την άλλη θα το σχολιάσω. Δεν πρόκειται να κάτσω να εξετάσω ούτε πόσο παλιός είναι στο φόρουμ, ούτε τον αριθμό των post του, ούτε την ποιότητα τους, ούτε πόσα likes έχουν μαζέψει κτλ.

Και τέλος, εφόσον νομίζεις ότι βγάζω εμπάθεια απέναντι σου ή ότι βγάζω πολύ γλώσσα ενώ δεν θα έπρεπε επειδή είμαι "newbie", υπάρχει και το report button!

Καλό βράδυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα 2 δείχνουν ακόμα ένα λάθος σου που δεν το ανέφερα πριν. Πρότεινες 90€ για 9550 με εγγύηση, και μερικές ώρες μετά στην ίδια μέρα πρότεινες 100€ για 9550 χωρίς εγγύηση.

Τωρα που ξαναδιαβασα το παλιο post ο φιλος που ειχε ρωτησει τοτε ειχε γραψει λαθος Q5550 αντι για Q9550 και αυτο με μπερδεψε.

Ασφαλως και να σχολιασεις οταν κανει καποιος λαθος,οποιοσδηποτε και αν ειναι,αλλα ειρωνιες τυπου ''χρηματιστηριο'' δεν στεκουν για ενα μελος παλιο,που συνεισφερει πολυ καιρο και εχει κανει λιγα λαθη σε πληθωρα σωστων συμβουλων.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Ασφαλως και να σχολιασεις οταν κανει καποιος λαθος,οποιοσδηποτε και αν ειναι,αλλα ειρωνιες τυπου ''χρηματιστηριο'' δεν στεκουν για ενα μελος παλιο,που συνεισφερει πολυ καιρο και εχει κανει λιγα λαθη σε πληθωρα σωστων συμβουλων.

Παρομοίωση ήταν, δεν ήταν ειρωνεία. Δεν φταίω εγώ που με μπέρδεψες με κάποιον άλλον και συμπέρανες ότι βγάζω εμπάθεια προς τα σένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...