Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/10/2018 στις 7:46 ΜΜ, gorillas είπε

Τιμούλα fix για τα παρακάτω; Οι οθόνες είναι δύο. Αν μπορείτε και για το καθένα ξεχωριστά, βέβαια μου ζητήθηκε εξ' ολοκλήρου.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Case: Lian Li PC-7FNW || 

Psu: Corsair HX650W || 

Motherboard: Asrock 890GX Extreme3 || 

Cpu: AMD Phenom II X6 1055T || 

Ram: 2 x G.Skill Ripjaws 2x2048GB DDR3 CL7 1333MHz || 

Cooler: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 || 

Ssd: Samsung 830 128GB || 

Monitor: 2xDell U2410 Ultrasharp || 

Παιδιά καμία γνώμη; 

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Καλημέρα .πόσο μπορώ να δώσω τις παρακάτω μνήμες? https://www.skroutz.gr/s/10884755/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-2400MHz-F4-2400C15D-16GTZR.html αγορασμενες από έξω 220ε πέρυσι τέτεια εποχή με κουτί εγγύηση κανονικά. 

Είναι θέμα η χαμηλή συχνότητα αλλά έχουν +LED....Στα 163€ ξεκινάνε οι ίδιες αλλά στα 3200mhz οπότε είναι θέμα η τιμή ειδικά για 16αρι κιτ...Σε 8αρες φεύγουν και οι χαμηλές συχνότητες σε 16 δύσκολο κάποιος να κοιτάει χαμηλές οπότε είναι λίγο περίεργο όπως καταλαβαίνεις....Αν δεν είχαν LED θα σου έλεγα 100-110€

Βάλτες κάνα 130αρι όπως σου είπαν αν και εγώ προσωπική εκτίμηση πάντα θα έλεγα 120€

Επεξ/σία από Inler
  • Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, splanis είπε

15 ξερω γω;

και μιας και ρωτησα, γιατι πεφτει το health του ssd; τι κανουμε για να μην πεφτει;

Ίσως 15, άν δεν το έχεις πολύ καιρό. Με 30 αγοράζει κανείς 120gb καινούριο.
To health του ssd πάντα θα πέφτει, όσο πλησιάζει τα lifetime writes του.

Και κανένα error να μην έχει, δε το γλιτώνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, spy94 είπε

100 + 40

Πακέτο 130

Να σου πω την αλήθεια προσωπικά πολλά μου φαίνεται. Θα προτιμούσα να πάρω του κουτιου 2200g+μητρικη με 170(ή μεταχειρισμένα 130-140 με εγγύηση) απ το να παρω ένα σύστημα 4ετιας χωρίς εγγύηση και ας βγάζει μερικά fps παραπάνω(;)

Νομίζω πως  πρέπει να το αποδεχτούμε πια ότι οι 4 πυρήνοι Intel 3/4/6/7 έχουν χάσει πολύ την αξία τους :P

Επεξ/σία από splanis
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 8/10/2018 στις 6:59 ΜΜ, true_lucif3r είπε

Ίσως 15, άν δεν το έχεις πολύ καιρό. Με 30 αγοράζει κανείς 120gb καινούριο.
To health του ssd πάντα θα πέφτει, όσο πλησιάζει τα lifetime writes του.

Και κανένα error να μην έχει, δε το γλιτώνεις.

Στον savage ssd μου εχω γραψει γυρω στα 11τερα και ειναι ακομα 100%... η εταιρια δινει lifetime writes γυρω στα 300ΤΒ

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, splanis είπε

Να σου πω την αλήθεια προσωπικά πολλά μου φαίνεται. Θα προτιμούσα να πάρω του κουτιου 2200g+μητρικη με 170(ή μεταχειρισμένα 130-140 με εγγύηση) απ το να παρω ένα σύστημα 4ετιας χωρίς εγγύηση και ας βγάζει μερικά fps παραπάνω(;)

Νομίζω πως  πρέπει να το αποδεχτούμε πια ότι οι 4 πυρήνοι Intel 3/4/6/7 έχουν χάσει πολύ την αξία τους :P

Τοσο πιανουν συνήθως και ας μην τα αξίζουν.Και ο 2200G θέλει 80€ μνήμες ενώ 8gb ddr3 βρίσκεις κάθε μέρα με 40€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, spy94 είπε

Τοσο πιανουν συνήθως και ας μην τα αξίζουν.Και ο 2200G θέλει 80€ μνήμες ενώ 8gb ddr3 βρίσκεις κάθε μέρα με 40€.

Ναι σωστό αυτό αλλά νομίζω οτι κανονικά δεν έχει σημασία για την αξία του επεξεργαστή 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

Ναι σωστό αυτό αλλά νομίζω οτι κανονικά δεν έχει σημασία για την αξία του επεξεργαστή 

Καλά οκ δεν θα το αναλύσουμε παραπάνω για τα 10€ διαφορά στις απόψεις μας.Και γω φρίκαρα προχθες με τα 15€ μισοχαλασμένου δίσκου αλλά οκ δικαίωμα σου,δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας,ο καθένας έχει την άποψη του.

Δεν σου την λέω δεν ξέρω πως να το γράψω αλλιώς,το ξέρω ακούγετε επιθετικό :P

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spy94 είπε

Καλά οκ δεν θα το αναλύσουμε παραπάνω για τα 10€ διαφορά στις απόψεις μας.Και γω φρίκαρα προχθες με τα 15€ μισοχαλασμένου δίσκου αλλά οκ δικαίωμα σου,δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας,ο καθένας έχει την άποψη του.

Δεν σου την λέω δεν ξέρω πως να το γράψω αλλιώς,το ξέρω ακούγετε επιθετικό :P

Εγώ απλα ρώτησα για τον δίσκο, ιδέα δεν είχα :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, splanis είπε

Εγώ απλα ρώτησα για τον δίσκο, ιδέα δεν είχα :P

Ε γι'αυτό σου λέω ο καθένας έχει διαφορετική γνωμη.Ποσο μαλλον να το κανουμε θεμα  για τεετοια αποκλιση.Για τον hdd λέω για τον ssd το health με αφήνει σχεδον αδιαφορο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, afterhours είπε

Στον savage ssd μου εχω γραψει γυρω στα 11τερα και ειναι ακομα 100%... η εταιρια δινει lifetime writes γυρω στα 300ΤΒ

Σε intel 600p 256 με 150tb ltw, έχω γράψει ~30 και έχω ~95 με perfect condition, 0 errors.

Μπορεί να μη φθείρεται με τον χρόνο και το γράψιμο όσο ένας hdd, αλλά και πάλι πέφτει.
Το ζήτημα της τιμής δεν είναι τόσο η κατάσταση για μένα, όσο η τιμή 30€ καινούριο, ίδιας χωριτικότητας.
Στα 30 σπάνια θα δυσκολευτεί κάποιος, για να πάει σε μεταχειρ. να γλιτώσει 10€.

Δημοσ.
Στις 7/10/2018 στις 3:53 ΜΜ, ilias78 είπε

μιας κ σκεφτομαι να κανω μια πληρης αναβαθμιση, το υπαρχον συστηματακι λεω να το δωσω. θα ηθελα να μαθω λοιπον τι μπορει να πιασει.

εχουμε κ λεμε λοιπον

case: thermaltake M9D

cpu: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333)

Motherboard: Gigabyte GA-P35-DS3L

RAM: kingstone 4gb (4x1) DDR2 800

sound card: sound blaser 16bit

dvd r lg

ισως κ ενας 320gb σκληρος δισκος

καμια προταση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...