Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sir_platanight είπε

Καλημέρα,νομίζω είσαι υπερβολικός στην τιμή.η τηλεόραση είναι σε κατάσταση καινούργιας και μιλαμε για τηλεόραση full hd που η φθηνότερη full hd ξεκινάει στα 207€ στο Σκρουτζ.

https://www.skroutz.gr/c/12/television/f/342155_356336/32-Full-HD.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, splanis είπε

Αφού υπάρχει μέτρο σύγκρισης σε αυτές τις 2 πάω πάσο.εγω προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ τηλεόραση που να λέγεται F&U,crown η δεν ξέρω κι εγώ πως!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sir_platanight είπε

Αφού υπάρχει μέτρο σύγκρισης σε αυτές τις 2 πάω πάσο.εγω προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ τηλεόραση που να λέγεται F&U,crown η δεν ξέρω κι εγώ πως!!

Και μένα Samsung 600 ευρώ λίγο μετά το τέλος της εγγύησης μ βγήκε άχρηστη οπότε θα αγόραζα μια καινούργια με εγγύηση, ας μην έγραφε Samsung και όχι παλιά εκτός εγγύησης.;) 

Επεξ/σία από splanis
  • Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, sir_platanight said:

Καλημέρα,νομίζω είσαι υπερβολικός στην τιμή.η τηλεόραση είναι σε κατάσταση καινούργιας και μιλαμε για τηλεόραση full hd που η φθηνότερη full hd ξεκινάει στα 207€ στο Σκρουτζ.

Δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι, ζήτησες μια τιμή και σου είπα τη γνώμη μου. Μακάρι να βρείς κάποιον να την πάρει όσο νομίζεις εσύ. Καλή τύχη.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ο γραπτός λόγος που έχει διαφορά!!δεν αρπάχτηκα απλά απάντησα..Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας..εγώ είμαι υπέρ του καλού δοκιμασμένου και ας έχω πετάξει τηλεόραση 1200€ λίγο μετά την εγγύηση..

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Fragsmario_84 είπε

ΟΚ, καταλάβαμε!! Μην το κουράζεις άλλο. Έχει καταντήσει μονότονο το topic ξέρεις.

Τι κατάλαβες φίλε μου ακριβώς γιατί εσυ δείχνεις να τσαντίζεσαι..ζήτησα τη γνώμη σας μου απάντησες και απάντησα κι εγώ...δεν έχεις μάθει ετσι;;φόρουμ είναι με σκοπό να εκφράζεται ο καθένας ελεύθερα σε λογικά πλαίσια πάντα!!το αν είναι κάτι μονότονο άστο να το κρίνουν οι αρμόδιοι.καλη συνέχεια!

Δημοσ.
13 minutes ago, sir_platanight said:

Τι κατάλαβες φίλε μου ακριβώς γιατί εσυ δείχνεις να τσαντίζεσαι..ζήτησα τη γνώμη σας μου απάντησες και απάντησα κι εγώ...δεν έχεις μάθει ετσι;;φόρουμ είναι με σκοπό να εκφράζεται ο καθένας ελεύθερα σε λογικά πλαίσια πάντα!!το αν είναι κάτι μονότονο άστο να το κρίνουν οι αρμόδιοι.καλη συνέχεια!

Ό,τι πεις!

• Like 1
Δημοσ.

Intel Pentium G4400

Asus B150A-M

Corsair Vengeance 8GB / 2400Mhz

Asus GTX 750

OCZ Arc 100 128GB

Thermaltake Munich 430W

Zalman Z1 κουτι 

Το βρηκα σε μια αγγελια , δεν αναφερει κατι για αποδειξεις/εγγυησεις. Ποσο το κοστολογειτε?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Peter04 είπε

ενα 100αρι περιπου

15 ώρες πριν, katrimanos είπε

εχω  μια καρτουλα  που  θελω να την  πουλησω  ποσο μπορει να κοστολογηθεί σαν μεταχειρiσμενη΄;;

GTX780-3GD5

•  

https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/GTX7803GD5/

Και στα 120 θα φύγει

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Pinkakos είπε

Και στα 120 θα φύγει

κοιτα φιλε αν την αγοραζες 120 τι να σου πω XD .οταν με 150 παιρνω gtx 970  ,120 θα εδινα για gtx 780ti που ειναι χειροτερη απο 970 και καει και πολυ παραπανω αρα αυτοματα ενα 100αρι για την 780 .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iCyd είπε

Intel Pentium G4400 35

Asus B150A-M 35

Corsair Vengeance 8GB / 2400Mhz 50

Asus GTX 750 40

OCZ Arc 100 128GB 20

Thermaltake Munich 430W 30

Zalman Z1 κουτι 30

Το βρηκα σε μια αγγελια , δεν αναφερει κατι για αποδειξεις/εγγυησεις. Ποσο το κοστολογειτε? Πακετάκι στα 200-210 ξερω γω καλα θα ηταν

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Peter04 είπε

κοιτα φιλε αν την αγοραζες 120 τι να σου πω XD .οταν με 150 παιρνω gtx 970  ,120 θα εδινα για gtx 780ti που ειναι χειροτερη απο 970 και καει και πολυ παραπανω αρα αυτοματα ενα 100αρι για την 780 .

Συμφωνώ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τσιμπήσει ένα 20αρικο παραπάνω από κάποιον :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...