Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο να πουλήσω Samsung S8 με σπασμένη (μπροστά) οθόνη (λειτουργεί το touch κανονικά)?

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά θα θέλει αλλαγή οθόνη+digitizer, δες πόσο πάει περίπου σε καλή κατάσταση γενικα και αφαίρεσε το κόστος των ανταλλακτικών για να βγάλεις μια τιμή...

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά πόσο μπορεί να πιάσει ένα HP Presario G Series, 500αρι σκληρό, 6gb ram, service σήμερα 27/09, αυθεντικό φορτιστή. 

Αρνητικά, η μπαταρία τα έχει φτύσει όμως κρατάει, εχει μια γραμμή από καμενα pixel στην οθόνη.. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Λογικά θα θέλει αλλαγή οθόνη+digitizer, δες πόσο πάει περίπου σε καλή κατάσταση γενικα και αφαίρεσε το κόστος των ανταλλακτικών για να βγάλεις μια τιμή...

προσθετωντας εδω μπορω να πω απο εμπειρια φιλου πως σε γνωστο καστασημα για ενα σπασιμο που ειχε στην οθονη στο s8 του ζητησαν αποτι θυμαμε κοντα στα 250.δηλαδη τα μισα απο τηλεφωνο και παραπανω!

6 ώρες πριν, ktf είπε

Πόσο να πουλήσω Samsung S8 με σπασμένη (μπροστά) οθόνη (λειτουργεί το touch κανονικά)?

επομενως αν θες ρωτα και εσυ σε κανα καταστημα και κανε οτι σου ειπε ο φιλος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Peter04 είπε

προσθετωντας εδω μπορω να πω απο εμπειρια φιλου πως σε γνωστο καστασημα για ενα σπασιμο που ειχε στην οθονη στο s8 του ζητησαν αποτι θυμαμε κοντα στα 250.δηλαδη τα μισα απο τηλεφωνο και παραπανω!

επομενως αν θες ρωτα και εσυ σε κανα καταστημα και κανε οτι σου ειπε ο φιλος.

Εγώ το υπολόγισα διαφορετικά

Πόσο έχει παράδειγμα το ανταλλακτικό από Κίνα, ebay, AliExpress. Καλά εδώ Ελλάδα άσε, για να σου αλλάξουν μπαταρία και θέλουν τρέλα ποσά λες και είναι η φοβερή διαδικασία

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Εγώ το υπολόγισα διαφορετικά

Πόσο έχει παράδειγμα το ανταλλακτικό από Κίνα, ebay, AliExpress. Καλά εδώ Ελλάδα άσε, για να σου αλλάξουν μπαταρία και θέλουν τρέλα ποσά λες και είναι η φοβερή διαδικασία

Αν δεν είναι φοβερή διαδικασία άλλαξέ την μόνος  σου!

Δεν πάει έτσι αδερφέ... ο τεχνικός πρέπει να πληρώνεται για τη δουλειά του και για την εμπειρία του;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που δεν έχει εγγύηση θα σου βγει όσο η μισή αξία του κινητού.

Τώρα μου ζήτησαν εδώ σε τοπικό μαγαζί 40 ευρώ για αλλαγή μπαταρίας.

Πολύ δύσκολη διαδικασία, βέβαια πωπω που την έκανα μόνος μου σε 5 λεπτά με μαχαιρακι και κατσαβιδακι από τα τζαμπο και 10 ευρώ η μπαταρία σε Xiaomi mi5

Λίγοι είναι οι τεχνικοί, στην Ελλάδα που αξίζει να δώσεις €.

Με ένα σωστό teardown video αναλυτικό και προσοχή γλιτώνεις και λεφτά και κομπογιαννίτες.

ΑΠΟΨΗ μου πάντα.

Είσαι τεχνικός και σε πείραξε αυτό που έγραψα; Σορρυ

3 ώρες πριν, tsiv είπε

Αν δεν είναι φοβερή διαδικασία άλλαξέ την μόνος  σου!

Δεν πάει έτσι αδερφέ... ο τεχνικός πρέπει να πληρώνεται για τη δουλειά του και για την εμπειρία του;)

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Πολύ δύσκολη διαδικασία, βέβαια πωπω που την έκανα μόνος μου σε 5 λεπτά με μαχαιρακι και κατσαβιδακι από τα τζαμπο και 10 ευρώ η μπαταρία σε Xiaomi mi5

Με ένα σωστό teardown video αναλυτικό και προσοχή γλιτώνεις και λεφτά και κομπογιαννίτες.

ΑΠΟΨΗ μου πάντα.

Offtopic αλλά δεν κρατήθηκα. Μην πας σε γιατρούς ψάξε στο Ίντερνετ τα συμπτώματα. Έλα μωρε και η εγχείρηση τι είναι, τόσα Greys Anatomy έχω δει.

Υπερβολη, αλλά καταλαβαίνεις που το πάω.

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

ΑΠΟΨΗ μου πάντα.

κοιτα παντως η συγκεκριμενη διασδικασια για το s8 δεν ειναι ευκολη πρεπει να αλλαχτει ολο το μπροστα τζαμι και οθονη μαζι και μετα να ξαναμπουν ετσι ωστε το κινητο να ειναι ακομη ανθεκτικο στο νερο μια στραβη και μπει νερο μετα την αλλαγη  υπαρχει χοντρο θεμα.σε παλιο κινητο ολοι αλαξαμε οθονη με 15 ευρω που αγορασαμε απο το ebay αντι για 80-100 που ελεγαν εδω αλλα η συγκεκριμενη περιπτωση και γενικα τα καινουργια και ακριβα ειναι πιο δυσκολο.

Δημοσ.

μπορεί η sammy να έχει τις τιμές των ανταλλακτικών στο Θεό,αλλα μη τα παραλέτε μερικοί,για το πόσο εύκολο είναι.

Ξεχνάτε πως είναι και αδιάβροχο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, ktf είπε

Επεξ/σία από siralexgio7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Offtopic αλλά δεν κρατήθηκα. Μην πας σε γιατρούς ψάξε στο Ίντερνετ τα συμπτώματα. Έλα μωρε και η εγχείρηση τι είναι, τόσα Greys Anatomy έχω δει.

Υπερβολη, αλλά καταλαβαίνεις που το πάω.

Βρε συ δεν είναι το ίδιο. :P

Τώρα αν κάποιος έχει τα € ας δώσει και 350 για επισκευή. Ότι θέλει ο καθένας. Εγώ προσωπικά δε θα έδινα τόσα. Καινούριο ή θα προσπαθούσα μόνος μου ας χάσω και την δήθεν αδιαβροχοποιηση

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ετοιμο σετ με αυτα τα χαρακτηριστικα (+aftermarket ψυχτρα Thermaltake)της υπογραφης μου αγορασμενα ολα 6/14.Υπαρχουν ολα τα κουτια τους,αποδειξεις και βριστονται σεαψογη κατασταση.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά !!! 

να ρωτησο και εγω για ενα σετακι ποσο πιανει περιπου !!!

επεξεργαστης intel Q9550 

ψυκτρα επεξεργαστη Arctic alpine 11 rev2

μιτρικη asus p45 p5qc

μνημες corsair dominator platinum 2x2gb ddr2 1066 cl5 / Η  /  micron 2X4gb ddr3 1333 cl9 

ποσο πιανει με ddr2 και ποσο με ddr3

Ευχαριστω !!!!

Δημοσ.

Παλικάρια χαίρεται σε όλους!!!
Μια εκτίμηση για το παρακάτω σύστημα με τα κουτιά/αποδείξεις-εγγυήσεις (στα περισσότερα κομμάτια) με λιγότερο από χρόνο δουλεμένο για πλοήγηση :
Deepcool Fan Hub
Ιntel Celeron Dual Core G3900 2.8GHZ 
8GB RAM DDR4 GSKILL 2133MHZ CL15 15 15 35 1.20V
GIGABYTE H110M S2H
CoolerMaster MasterWatt Lite 400WATT 
ASUS GeForce GTX1050 2GB
AeroCool V3X        ++  2x Artic F12 120mm PWM 4-Pin Rev 2.0
Artic F8 80mm PWM 4-Pin Rev 2.0

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...