splanis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, true_lucif3r είπε Καλησπέρα σας! Μια εκτίμηση παρακαλώ για πακέτο CPU(+cooler)/mobo/ram i5-7600K + Zalman CNPS10x Performa+ Gigabyte z270-HD3P 16gb 1-dimm 2400mhz 16-16-16-39-2 Crucial Ballistix White (BLS16G4D240FSC.16F) Η cpu, motherboard και ram αγορασμένα απο MGmanager, με 16 μήνες υπόλοιπο εγγύησης, η ψύκτρα απο E-shop με υπόλοιπο 4 μήνες. Υπάρχουν απόδειξη-τιμολόγιο, όλα τα παρελκόμενα (κουτιά, manual, βίδες κλπ) Δική μου εκτίμηση βάσει τιμών για τα ίδια κομμάτια καινούρια, επόμενης γενιάς Coffee ή Ryzen, και τιμών αντίστοιχων μεταχειρισμένων: CPU > 140, cooler >20, mobo >70, Ram > 110 = ~340 Τι πιστεύετε? Ευχαριστώ. συγχαρητηρια που αποφασισες να πουλησεις κατι στο ινσομνια σε νορμα τιμη και οχι περισσοτερο απ το σκρουτζ που βαζουν οι περισσοτεροι 1 1
true_lucif3r Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, splanis είπε συγχαρητηρια που αποφασισες να πουλησεις κατι στο ινσομνια σε νορμα τιμη και οχι περισσοτερο απ το σκρουτζ που βαζουν οι περισσοτεροι Κάτσε να πουληθούνε σε αυτή την τιμή και βλέπουμε Ο σκοπός είναι να μάθω άν πιάνω μια αποδεκτή τιμή για να φύγει το πακέτο, και όχι τόσο να πιάσω το μέγιστο δυνατό, οπότε το να φουσκώσω είτε λίγο είτε πολύ τις τιμές μου δε με συμφέρει! +ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. + 14 ώρες πριν, mariosgal είπε https://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html Με ένα καμένο πιξελ και 2 χρόνια εγγυηση πόσο να πιάνει; Η εγγύηση τι δίνει για το καμένο pixel? Ανάλογα το πόσο θα φαίνεται και η οθόνη κατα τα άλλα φαίνεται σε καλή κατάσταση, εγώ προσωπικά θα έδινα 50~60 το πολύ για μια τέτοια οθόνη, αν δεν αντικαθίσταται. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από true_lucif3r προσθήκη
mariosgal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, true_lucif3r είπε Κάτσε να πουληθούνε σε αυτή την τιμή και βλέπουμε Ο σκοπός είναι να μάθω άν πιάνω μια αποδεκτή τιμή για να φύγει το πακέτο, και όχι τόσο να πιάσω το μέγιστο δυνατό, οπότε το να φουσκώσω είτε λίγο είτε πολύ τις τιμές μου δε με συμφέρει! +ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. + Η εγγύηση τι δίνει για το καμένο pixel? Ανάλογα το πόσο θα φαίνεται και η οθόνη κατα τα άλλα φαίνεται σε καλή κατάσταση, εγώ προσωπικά θα έδινα 50~60 το πολύ για μια τέτοια οθόνη, αν δεν αντικαθίσταται. 6 dead pixel , ειναι κατω αριστερα γωνια και δεν φαινεται καν.
true_lucif3r Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, mariosgal είπε 6 dead pixel , ειναι κατω αριστερα γωνια και δεν φαινεται καν. Χμμμ ανάλογα τότε με το πόσο καλοπροαίρετος είναι ο υποψήφιος αγοραστής να πάρεις λίγο παραπάνω. Γτ καταλαβαίνεις οτι το παραμικρό πρόβλημα (ακόμη και να μη χαλάει την καθημερινή χρήση) είναι αιτία για γενναία πτώση τιμής Κάποιος με εμπειρία σε συναλλαγές με οθόνες με καμένα pixel να μπορεί να σε βοηθήσει παραπάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πόσο μπορώ να πουλήσω μία h80 υδρόψυξη (που μπορεί να γίνει και custom mod), χωρίς βίδες βάσης και το backet μητρικής (όπου έμειναν στην μητρική όπου πούλησα 😩). εγώ παντως την συγκεκριμένη ψύκτρα δε την χρειάζομαι, διότι θα κάνω upgrade σε ryzen, επίσης την έχω 5 χρόνια. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
-WISE- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Πόσο λέτε να πιάνει αυτό το λάπτοπ; Το έχω τρία χρόνια και δεν έχει μπει ποτέ κατσαβίδι πάνω του. Είσαι σε υπεράριστη κατάσταση και για τα χρόνια του πολύ μικρή η χρήση του. Η μπαταρία του αχρησιμοποίητη.
thetiesthatbind Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 15/9/2018 στις 7:26 ΜΜ, Sollekram είπε Πόσο μπορώ να πουλήσω μία h80 υδρόψυξη (που μπορεί να γίνει και custom mod), χωρίς βίδες βάσης και το backet μητρικής (όπου έμειναν στην μητρική όπου πούλησα 😩). εγώ παντως την συγκεκριμένη ψύκτρα δε την χρειάζομαι, διότι θα κάνω upgrade σε ryzen, επίσης την έχω 5 χρόνια. Αμα εισαι εντος εγγυησης ζητα απο την corsair να σου στειλει καινουργιο bracket 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Αμα εισαι εντος εγγυησης ζητα απο την corsair να σου στειλει καινουργιο bracket αν είναι όντως μέσα στην εγγύηση, να πάω από το κατάστημα όπου την αγόρασα με το χαρτί; και να τους ζητήσω αν μπορούν να μου δώσουν βίδες κτλπ; αν τηνβ πήρα το 2014 αρχές τότε είναι σίγουρα μέσα (γτ δίνει η corsair 5 χρόνια εγγύηση) αρκεί να βρω το χαρτί. Επίσης, θα δεχτεί το x κατάστημα να μου δώσει βίδες και τα σχετικά, αν εγώ τα έχω χάσει? Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
nikos1982 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Sollekram είπε αν είναι όντως μέσα στην εγγύηση, να πάω από το κατάστημα όπου την αγόρασα με το χαρτί; και να τους ζητήσω αν μπορούν να μου δώσουν βίδες κτλπ; αν τηνβ πήρα το 2014 αρχές τότε είναι σίγουρα μέσα (γτ δίνει η corsair 5 χρόνια εγγύηση) αρκεί να βρω το χαρτί. Επίσης, θα δεχτεί το x κατάστημα να μου δώσει βίδες και τα σχετικά, αν εγώ τα έχω χάσει? δεν θα στα δωσει αυτα το μαγαζί παρα μονο η corsair αν επικοινωνήσεις μαζι της με e-mail 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, nikos1982 είπε δεν θα στα δωσει αυτα το μαγαζί παρα μονο η corsair αν επικοινωνήσεις μαζι της με e-mail και πως η corsair θα ξέρει πότε αγόρασα το προιον;
nikos1982 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Sollekram είπε και πως η corsair θα ξέρει πότε αγόρασα το προιον; εχεις την αποδηξη αγορας οπως ειπες.αλλιως λογικα με το σεριαλ ναμπερ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, nikos1982 είπε εχεις την αποδηξη αγορας οπως ειπες.αλλιως λογικα με το σεριαλ ναμπερ ναι το serial number είναι πάνω, το θέμα είναι, αν θα μου τα στείλουν με μεταφορικά δικά τους έξοδα, γτ αν όχι τότε είναι ασύμφορο...
nikos1982 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 κανε την προσπαθεις και θα μαθεις.τι να σου πουμε απο εδω να θα στα στειλει με δικα της εξοδα;;;; 1
thetiesthatbind Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα στειλεις ένα mail μέσα από το Customer Service Support (support.corsair.com). Θα τους εξηγήσεις οτι έχασες το μπρακετ για το σοκετ που έχεις και επειδή δε μπορείς να το βρεις από τους retailers στην Ελλάδα, αν θα μπορούσαν να σου το στείλουν αυτοί. Για να μη χάνεις χρόνο θα πρέπει να επισυνάψεις την απόδειξη αγοράς, όχι το σειριακό όπως είπε το παιδί από πάνω. Θα χρειαστούν περίπου 24 ώρες για να σου απαντήσουν και εφόσον εγκριθεί το RMA θα το έχεις εντός 7-12 ημερών. (Μπορεί να λέω και πολυ). Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν καθώς η Κορσερ έχει εξαιρετική υποστήριξη. Μαλιστα είδα περίπτωση με τροφοδοτικό λίγων ημερών εκτός εγγύησης να γίνεται πλήρης αντικατάσταση. Εφοσον εγκριθεί το RMA η Κορσερ αναλαμβάνει και τα μεταφορικά Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από thetiesthatbind 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Θα στειλεις ένα mail μέσα από το Customer Service Support (support.corsair.com). Θα τους εξηγήσεις οτι έχασες το μπρακετ για το σοκετ που έχεις και επειδή δε μπορείς να το βρεις από τους retailers στην Ελλάδα, αν θα μπορούσαν να σου το στείλουν αυτοί. Για να μη χάνεις χρόνο θα πρέπει να επισυνάψεις την απόδειξη αγοράς, όχι το σειριακό όπως είπε το παιδί από πάνω. Θα χρειαστούν περίπου 24 ώρες για να σου απαντήσουν και εφόσον εγκριθεί το RMA θα το έχεις εντός 7-12 ημερών. (Μπορεί να λέω και πολυ). Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν καθώς η Κορσερ έχει εξαιρετική υποστήριξη. Μαλιστα είδα περίπτωση με τροφοδοτικό λίγων ημερών εκτός εγγύησης να γίνεται πλήρης αντικατάσταση Τέλεια σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις