spy94 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, iceman33221 είπε Ερωτηση ενας i5 7600k θα πιασει κανενα 180αρι;Η πολλα λεω; χωρις OC και με 2 χρονια εγγύηση ακομα. Πολλά,κάτω από 150€ θα έλεγα και μάλλον 130.180 είναι καλή τιμή για i7 1 1 1
splanis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Εντωμεταξυ αυτο που εχουν ολοι K επεξεργαστες αλλα δεν τους εκαναν ποτε ΟC με ξεπερναει 🤨 2
manosfp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σας σύντροφοι. Πόσα θα δίνατε για το pc της υπογραφής, εκτός της οθόνης; Όλα εντός εγγύησης, με τις αποδείξεις τους πλην των μηχανικών δίσκων. Ευχαριστώ!
Peter04 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, manosfp είπε Γεια σας σύντροφοι. Πόσα θα δίνατε για το pc της υπογραφής, εκτός της οθόνης; Όλα εντός εγγύησης, με τις αποδείξεις τους πλην των μηχανικών δίσκων. Ευχαριστώ! γυρω στα 800.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Dell inspiron 3000 με a8 6410 επεξεργαστη-4gb ram ddr3 και εχω βαλει σκληρο δισκο ssd 128gb πανω ,χωρις το κουτι με τον γνησιο φορτιστη του και εχει ληξει η εγγυηση[νομιζω],Ποσο να το πουλησω?Εξωτερικα σε αριστη κατασταση
Pokemon640 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, splanis είπε Εντωμεταξυ αυτο που εχουν ολοι K επεξεργαστες αλλα δεν τους εκαναν ποτε ΟC με ξεπερναει 🤨 και εγώ έχω AMD FX που σηκώνει OC με καλές μνήμες πάνω, αλλά δεν το κάνω γιατί αν 1/10.000 κρεμάσει την ώρα που κάνω render, κάηκα.
spy94 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε και εγώ έχω AMD FX που σηκώνει OC με καλές μνήμες πάνω, αλλά δεν το κάνω γιατί αν 1/10.000 κρεμάσει την ώρα που κάνω render, κάηκα. Δεν είναι ακριβώς έτσι οπως λες.Ακόμη και στοκ μπορεί να φας μπλε οθόνη ειτε να κλείσει λόγω θερμοκρασιών,ή απλά να τα παίξει.Επίσης δεν σκέφτεσαι το χρόνο που θα χες κερδίσει αν είχες κάνει oc εδώ και τόσα χρόνια αλλά σκέφτεσαι αυτόν που θα χάσεις σε περίπτωση που σε κρεμάσει.Όταν λέμε oc δεν εννοούμε 5ghz με 1.60v απαραίτητα.Το ότι έχεις έναν FX με στοκ ψύκτρα σε στοκ συχνότητα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι λιγότερο καταπονημένος σε σχέση με έναν ελαφρά κλοκαρισμένο με μια αξιοπρεπή ψύξη πχ. Και οκ το δικό σου παράδειγμα άντε να το φάω.Σκέψου όμως οτι απο ιντελ μεριά το ξεκλείδωτο το πληρώνεις.Xονδρικά κάνα 30άρι πάνω τον επεξεργαστή,κάνα 40άρι την μητρική και πιθανώς ψύκτρα και μνήμες.Και δεν λέω ότι ντε και καλά όλοι είναι κλοκαρισμένοι αλλά είτε είναι χαζό να πληρώνεις έξτρα για κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσεις είτε κάποιοι κοροιδεύουν. 1
Pokemon640 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, spy94 είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι οπως λες.Ακόμη και στοκ μπορεί να φας μπλε οθόνη ειτε να κλείσει λόγω θερμοκρασιών,ή απλά να τα παίξει.Επίσης δεν σκέφτεσαι το χρόνο που θα χες κερδίσει αν είχες κάνει oc εδώ και τόσα χρόνια αλλά σκέφτεσαι αυτόν που θα χάσεις σε περίπτωση που σε κρεμάσει.Όταν λέμε oc δεν εννοούμε 5ghz με 1.60v απαραίτητα.Το ότι έχεις έναν FX με στοκ ψύκτρα σε στοκ συχνότητα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι λιγότερο καταπονημένος σε σχέση με έναν ελαφρά κλοκαρισμένο με μια αξιοπρεπή ψύξη πχ. Του έχω ήδη Scythe orochi και Noctua ανεμιστήρες, το workstation ήταν μελετημένο να δουλεύει συνεχόμενα δεν βγήκε τυχαία. Αλλά σε mission critical συστήματα ΔΕΝ κάνεις OC. Για να μη χάνω χρόνο έχω 2ο μηχάνημα, δεν βασίζομαι σε 1. Αν τρώει μπλέ οθόνη σε στοκ, τότε μιλάμε για προβληματικό hardware. και τον Xeon τον πληρώνεις 2πλά λεφτά, αλλά δεν τον πληρώνεις επειδή έχει 2πλό OC potential, τον πληρώνεις για τα επιπλέον set εντολών που δέχεται και την αξιοπιστία του. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Pokemon640
spy94 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Pokemon640 είπε Του έχω ήδη Scythe orochi και Noctua ανεμιστήρες, το workstation ήταν μελετημένο να δουλεύει συνεχόμενα δεν βγήκε τυχαία. Αλλά σε mission critical συστήματα ΔΕΝ κάνεις OC. Για να μη χάνω χρόνο έχω 2ο μηχάνημα, δεν βασίζομαι σε 1. Αν τρώει μπλέ οθόνη σε στοκ, τότε μιλάμε για προβληματικό hardware. Δεν μίλησα για την δική σου περίπτωση ούτε είπα ότι ο φίλος που ρώτησε έχει κάνει oc γενικά μίλησα.Το ότι κάνεις εσύ η εγώ δεν ενδιαφέρει κανένα Aντε να δεχτώ ότι πληρώνεις διπλά λεφτά στον xeon που πολύ αμφιβάλλω-συνήθως σε μητρικές τα δίνεις,ο xeon τουλάχιστον δίνει καλύτερη ποιότητα,επιπλέον σετ εντολών,κάτι τέλος πάντων που ο χρήστης πραγματικά χρειάζεται.Ο Κ σε σχέση με τον απλό τι δίνει? 1
kostas516 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 30/8/2018 στις 7:55 ΜΜ, kostas516 είπε Καλησπερα στην παρεα. Θελω να πουλησω το παρακατω pc και χρειαζομαι τα φωτα σας. Θα προτιμουσα μια τιμη για να φυγει ολοκληρο. Eπεξεργαστης: core 2 duo e6750, Μητρικη: asus p5k RAM: 4X1GB ΣΤΑ 800mhz, 2 OCZ 2 SAMSUNG GPU: gigabyte 730gt 2gb gddr5 Τροφοδοτικο: corsair hx620w κουτι: thermaltake armor jr Eπισης εχει 3 120αρηδες ανεμιστηρες,o ενας ολοκαινουριος και dvdrw Kαι ψυκτρα zalman zf9225ath Μιας και δεν εχει απαντησει κανεις μεχρι στιγμης, μια τιμη στα 90€ ειναι ok;
NunSlaughteR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Καμία ιδέα για το πόσο πάνε τα εξής: cpu: AMD fx 9590 mobo: Asrock 990fx fatality killer ram: 4x4gb HyperX Savage 2400mhz 3ετίας χωρίς ΟC. Κανα 200άρι όλα μαζί?
spy94 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, NunSlaughteR είπε Καμία ιδέα για το πόσο πάνε τα εξής: cpu: AMD fx 9590 mobo: Asrock 990fx fatality killer ram: 4x4gb HyperX Savage 2400mhz 3ετίας χωρίς ΟC. Κανα 200άρι όλα μαζί? 60,60,85 και ισως φυγουν και δυσκολα.Πακετο να τα παρει καποιος πολυ δυσκολα
Valous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δείτε λίγο το προφίλ μου (ελπίζω να επιτρέπεται;) Καλή τιμή δεν έχω για το mac. Το είχα 550 και είχαν βρεθεί δύο άτομα, το κράτησα για τον έναν και με ακύρωσε (Πρώτη και τελευταία φορά που δείχνω εμπιστοσύνη σε ημί-εξελιγμένους πυθικούς . Θα εκτιμήσω την άποψη σας
AlienTechGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Ένα Nexus 5X, άριστο, 32GB με κουτί και παρελκόμενα με χαλασμένο το big cluster (δηλαδή έχουν απενεργοποιηθεί οι 2 γρήγοροι πυρήνες και δουλεύει κανονικά και απροβλημάτιστα με τους 4 λίγο πιο αργούς, πυρήνες) πιάνει κάνα 60€;
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Ενα Lenovo Thinkpad Edge E330 13.3 με 8gb ram i3- 3110M 2.4 Ghz με 1TB sata 3 δισκο μπαταρια ανετα 3 ωρες παιρνει και καρτα sim το εχω δοκμασει με Wind και Cosmote και δουλευει μια χαρα ποσο να το δωσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις