Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. έχουμε κ λέμε ένα σύστημα με 

Case: Bitfenix phenom m 

Cpu: Intel Pentium G3258 3,2gh

Mobo: Asus H97m-e

Ram : Corsair Vengeance 8gb ddr3(2x4) 1600mhz

Gpu: Sapphire HD 7750 2GB Gddr3

Psu: Thermaltake Litepower 600W 

SSD Kingston 120GB

πόσο το δίνω σε γνωστό; για να μπορέσω να προχωρήσω στην αγορά ενός συστήματος ryzen που θέλω για εμένα. Όλα είναι με τις αποδείξεις τους, τα κουτάκια τους ,τα σακουλάκια τους, τα πάντα κ σε άψογη κατάσταση. Απο το κουτί μέχρι το δίσκο. Αξίζει ή να το κρατήσω για να το κάνω home theater κ να βλέπω netflix??? Ευχαριστώ!!

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, akatadektos είπε

Καλησπέρα στην παρέα. έχουμε κ λέμε ένα σύστημα με 

Case: Bitfenix phenom m 

Cpu: Intel Pentium G3258 3,2gh

Mobo: Asus H97m-e

Ram : Corsair Vengeance 8gb ddr3(2x4) 1600mhz

Gpu: Sapphire HD 7750 2GB Gddr3

Psu: Thermaltake Litepower 600W 

SSD Kingston 120GB

πόσο το δίνω σε γνωστό; για να μπορέσω να προχωρήσω στην αγορά ενός συστήματος ryzen που θέλω για εμένα. Όλα είναι με τις αποδείξεις τους, τα κουτάκια τους ,τα σακουλάκια τους, τα πάντα κ σε άψογη κατάσταση. Απο το κουτί μέχρι το δίσκο. Αξίζει ή να το κρατήσω για να το κάνω home theater κ να βλέπω netflix??? Ευχαριστώ!!

Φυσικά και αξίζει για home theater build, και χωρίς τη GPU κομπλέ θα ήταν, αφού είναι γνωστός σου γύρω στα ~180 λέω εγω.

Επεξ/σία από Pinkakos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Είχα στησει ενα ψιλοgaming pc που πλέον λογω δουλείας δεν υπαρχει χρονος να το χρησιμοποιησω και σκέφτομαι να το πουλησω αλλα δε ξερω ποσο.

MB : Asus rog strix x370-f gaming

CPU: Ryzen 5 1500x

GPU: gtx 1050ti

PSU: Thermaltake 750w

CASE: Thermaltake versa c21 rgb

Ssd: 860 evo 250gb

RAM: 2x8 gb g.skill tridentz rgb 3200mhz

Επιπλεον εχω 7ανεμιστηρακια 120mm με rgb φωτισμο.  Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επίσης υπάρχουν αποδειξεις για τα παντα

Spoiler

Επεξ/σία από stealthassassin13
Δημοσ.

Πιστεύετε είναι οκ η τιμή μιας και μιλάμε για 4στικακια των 2 < συνολικά 8GB , 30 ευρώ > ; ή να τη χαμηλώσω ακόμα λίγο;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Πόσο να πουλήσω ένα hp photosmart 6510;δουλεύει κανονικά αλλά δεν ξέρω αν έχει μελάνια. Δεν έχει απόδειξη και κουτί 

Καλησπέρα. Από όσο κοίταξα, υπάρχουν βίντεο για το μηχάνημα από το 2012... Αν, όντως, είναι τόσο παλιό, είναι μεγάλο ρίσκο να το αγοράσει κάποιος. Από τη μία, παλιά τεχνολογία και από την άλλη, μπορεί να χαλάσει ανά πάσα στιγμή. Συνήθως αυτά τα μηχανήματα, δεν έχουν μεγάλο χρόνο ζωής(προσωπική πείρα 3-4 χρόνια με συνεχή χρήση). Πλέον με 90-100€, παίρνεις πολύ καλό μηχάνημα με εγγύηση, ακόμα και 4 χρόνια.Αν έχει καιρό να δουλέψει, είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Νομίζω, δεν έχουν μεταπωλητική αξία. Να πω 30-40€, πλέον. Αυτή είναι η γνώμη μου, φίλε μου.-

Δημοσ.
Μόλις τώρα, siralexgio7 είπε

Καλησπέρα. Από όσο κοίταξα, υπάρχουν βίντεο για το μηχάνημα από το 2012... Αν, όντως, είναι τόσο παλιό, είναι μεγάλο ρίσκο να το αγοράσει κάποιος. Από τη μία, παλιά τεχνολογία και από την άλλη, μπορεί να χαλάσει ανά πάσα στιγμή. Συνήθως αυτά τα μηχανήματα, δεν έχουν μεγάλο χρόνο ζωής(προσωπική πείρα 3-4 χρόνια με συνεχή χρήση). Πλέον με 90-100€, παίρνεις πολύ καλό μηχάνημα με εγγύηση, ακόμα και 4 χρόνια.Αν έχει καιρό να δουλέψει, είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Νομίζω, δεν έχουν μεταπωλητική αξία. Να πω 30-40€, πλέον. Αυτή είναι η γνώμη μου, φίλε μου.-

30e το έχω βάλει. Όντως συμφωνώ σε ότι λες αλλά ζήτημα να έχω εκτυπώσει 20 φορές 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Υπάρχουν 2 Msi lighting GTX 780ti.

Πόσο θα μπορούσαν να πιάσουν και οι δύο για sli ή κάθε μία ξεχωριστά; 

150 η μια μαξ

Επεξ/σία από kozlia
Δημοσ.

Kαλημερα σε ολους! Θελω να πουλησω το τροφοδοτικο του pc της υπογραφης μου που ειναι το XFX 550W Bronze, το οποιο ειναι χρησιμοποιημενο ελαχιστα και εχει υπολοιπο εγγυησης 3 χρονια ακομα. Κουτια, εγχειριδια κλπ εννοειται πως υπαρχουν. Ποσο λετε να πιανει? Ο μονος λογος που το πουλαω ειναι οτι θελω να παω σε full modular...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gazp είπε

Kαλημερα σε ολους! Θελω να πουλησω το τροφοδοτικο του pc της υπογραφης μου που ειναι το XFX 550W Bronze, το οποιο ειναι χρησιμοποιημενο ελαχιστα και εχει υπολοιπο εγγυησης 3 χρονια ακομα. Κουτια, εγχειριδια κλπ εννοειται πως υπαρχουν. Ποσο λετε να πιανει? Ο μονος λογος που το πουλαω ειναι οτι θελω να παω σε full modular...

40-50

Δημοσ.

Καλησπερα. Είχα στησει ενα ψιλοgaming pc που πλέον λογω δουλείας δεν υπαρχει χρονος να το χρησιμοποιησω και σκέφτομαι να το πουλησω αλλα δε ξερω ποσο.

Επιπλεον εχω 7ανεμιστηρακια 120mm με rgb φωτισμο.  Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επίσης υπάρχουν αποδειξεις για τα παντα

Δημοσ.

Πόσο να πουλήσω αυτό? Χρησιμοποιήθηκε μέχρι τον Μάιο του 18

Είναι περίπου 2 χρονών στη μισή τιμή από όσο το αγόρασα και δεν ενδιαφέρεται κανείς..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, stealthassassin13 είπε

μοντελο απο τα φανακια ,απο καρτα γραφικων και απο τροφοδοτικο?

8 ώρες πριν, gazp είπε

40 μαξ

Επεξ/σία από Peter04
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...