Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, niklis είπε

Καλημέρα, ένα pc με :

FX - 4300 --> 25€-30€
8 Gb RAM ddr3 --> 45€-50€
500 gb Toshiba HDD --> 20
HD 7700 --> 35€-40

Μπορώ να το δώσω γύρω στα 150€?

Ευχαριστώ

Οριακά τα 150€ αν έφευγε κομμάτια, ίσως κανα 15€-20€ κάτω για πακέτο.

Δημοσ.
Στις 6/7/2018 στις 9:36 ΜΜ, wiowia είπε

Καλησπέρα,

Θέλω να πουλήσω το παρακάτω λάπτοπ μιας και δε μου χρειάζεται πλεον και εδώ και πολύ καιρό κάθεται.

http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-ideapad-70015isk-156-i76700hq8gb1tbgtx-950m/prod8540154pp/

Πόσο μπορεί να πουληθεί?

εχω επίσης και έναν ssd samsung 850 evo 250gb το οποίο μπορεί να πουληθεί είτε μαζί με το λάπτοπ είτε ξεχωριστά.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. 

Κινητο LG G2 στα 16GB μαυρο χρωμα. 

Εχει το εξής θεμα. Μετα απο πτώση, η αριστερή πανω γωνια εχει ραγισει. Δεν λειτουργεί το touch, αλλα δινει κανονικά pixel και εικόνα, οπότε λογικα θελει μονο το digitizer και οχι ολοκληρη οθονη αλλαγη. 

Δημοσ.

καλησπέρα στην παρέα, έχω τα παρακάτω 2 netbook. Το asus είναι πλήρως λειτουργικό με win7 starter, 320gb hdd, με 2 μπαταρίες σε καλή κατάσταση.

Το HP είναι λίγο πιο παλιό με προβληματική μπαταρία και έχει linux.

Πόσο λέτε να τα βάλω αγγελία και τα 2 μαζί;

Ευχαριστώ

ACER ASPIRE ONE

HP Mini 1000

acer1.jpg

acer2.jpg

acer3.jpg

hp1.jpg

hp2.jpg

hp3.jpg

hp4.jpg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Galazios10 είπε

Καλησπέρα παιδια. 

Κινητο LG G2 στα 16GB μαυρο χρωμα. 

Εχει το εξής θεμα. Μετα απο πτώση, η αριστερή πανω γωνια εχει ραγισει. Δεν λειτουργεί το touch, αλλα δινει κανονικά pixel και εικόνα, οπότε λογικα θελει μονο το digitizer και οχι ολοκληρη οθονη αλλαγη. 

Καλησπέρα. Τι να πιάσει φίλε μου, αυτό, πλέον... Είναι παλιό, είναι χαλασμένο, όπως λες. Μόνο για ανταλλακτικά την οθόνη δώσε 30-40€... Αυτό νομίζω.-

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Καλησπέρα. Τι να πιάσει φίλε μου, αυτό, πλέον... Είναι παλιό, είναι χαλασμένο, όπως λες. Μόνο για ανταλλακτικά την οθόνη δώσε 30-40€... Αυτό νομίζω.-

Συμφωνω φιλε, και εγω ετσι για το γαμωτο ρωτησα.. Απο το να το σκοτώσω στα 30-40, ισως το δωσω σε κανα φαδερ.. Ευχαριστω παντως

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Galazios10 είπε

Συμφωνω φιλε, και εγω ετσι για το γαμωτο ρωτησα.. Απο το να το σκοτώσω στα 30-40, ισως το δωσω σε κανα φαδερ.. Ευχαριστω παντως

Να 'σαι καλά!-

Δημοσ.

Καλημέρα.

Θέλω να αγοράσω μια ASUS Sabertooth P67 Rev.3.0 και έναν Intel Core i5-2500K. Μπορώ να τα πάρω 85 ευρώ.

Καλά είναι, η δεν αξίζει?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, DigitalElf είπε

Καλημέρα.

Θέλω να αγοράσω μια ASUS Sabertooth P67 Rev.3.0 και έναν Intel Core i5-2500K. Μπορώ να τα πάρω 85 ευρώ.

Καλά είναι, η δεν αξίζει?

Καλα ειναι

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...