Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγνωστου ποιοτιτας ups (τουλαχιστον σε εμενα).

εαν δεν εχεις σκοπο να διαθεσεις παραπανω για κανενα apc,και δεν θα παρεις ποτε στην ζωη σου εαν δεν χτυπησεις το συγκεκριμενο τοτε χτυπα το.αλλα φθηνα δεν το δινει?εχουν κανενα θεμα οι μπαταριες του μηπως?

Δημοσ.

Αγνωστου ποιοτιτας ups (τουλαχιστον σε εμενα).

εαν δεν εχεις σκοπο να διαθεσεις παραπανω για κανενα apc,και δεν θα παρεις ποτε στην ζωη σου εαν δεν χτυπησεις το συγκεκριμενο τοτε χτυπα το.αλλα φθηνα δεν το δινει?εχουν κανενα θεμα οι μπαταριες του μηπως?

off topic... αλλα τι προτεινεις να παρω? οικονομικο βεβαια

Δημοσ.

Λεγοντας οικονομικο και ups δεν πανε μαζι.θα παρεις ενα ποιοτικο που να καλυπτει τις αναγκες σου.δεν ξερω ομως απο ups οποτε καλυτερα να ανοιξεις ενα θεμα στις αναβαθμισεις αναφεροντας και το συστημα σου για να σου πουνε τι Ups χρειαζεσαι.

Δημοσ.

Δεν δινεται το συστημα σου αγορι μου.τελος.αξια ανεκτιμητη.σαν την διαφημιση ενα πραγμα.

Σωστότατος, αλλά χρειάζομαι μια τιμή. Εννοείται χωρίς την 46άρα ε?
Δημοσ.

Γύρω στα 750 το βγάζω εγώ με όλους του δίσκους + την οθόνη και χωρίς windows.

Την 19άρα εννοείς ε? Μπορείς αν γίνεται να τα σπάσεις επιμέρους για κάθε εξάρτημα?

Δημοσ.

@50EuroUser

Ρεαλιστικά παίρνει 50 ευρώ. Τώρα για παραπάνω (60+) μόνο αν κάποιος τον ψάχνει καιρό...

@ErnestoGr

Κάτω από 200, νομίζω ότι θα αναγκαστεί.

Δημοσ.

Caution το σύστημα μου μαζί με μια Samsung 19'' 940 BW πόσο μπορεί να δοθεί(εννοείται χωρίς την 46αρα τηλεόραση)? Αν μπορείς συνολικά αλλά και επιμέρους τιμές?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...